Onani med dildo – Guide till att onanera med dildo

28

Att dildoar är populära sexleksaker känner du kanske redan till, men visste du att så mycket som 75 % av USA:s befolkning äger sin egen dildo? Med så många som finner njutning via onani med dildo är det väl värt att kika lite närmare på hur man på bästa sätt använder sina dildos för att öppna nya dörrar till explosiva orgasmer. Vi kommer att tala mer om både hur du väljer den rätta dildon för dig, vad du ska tänka på vid onani samt till och med hur du får den rätta atmosfären för riktigt mysiga stunder.

1. Hur du väljer den rätta dildon

Oavsett om du satsar på en hemmagjord dildo eller beställer en variant från en sexbutik är det viktigt att ställa dig själv frågan kring vilken dildo som blir passande för just dig. Det finns en hel uppsjö av olika varianter att välja mellan, och därför ska vi lite snabbt gå igenom hur en högkvalitativ dildo kan se ut.

Stor eller liten?

Det första att ta hänsyn till när du väljer en produkt för onani med dildo är storleken. Om du inte har någon tidigare erfarenhet av just onani med dildo kan det vara gynnsamt att först testa på att använda ett finger eller att föra in en ganska liten dildo. Med detta syftar vi på en sexleksak som är cirka 12-13 cm lång eller mindre än så. Naturligtvis behöver du inte heller använda hela längden om du inte känner dig van vid onani med dildo.

Det kan vara värt att veta hur en majoritet av kvinnor brukar tycka om onani med dildos som ligger på omkring 15 cm i längd. Om du har tidigare erfarenhet av dildos eller samlag kanske detta då kan bli rätt val för dig.

Om du är redo för att verkligen bli fullständigt utfylld vid onani med dildo finns det riktigt stora sexleksaker såsom exempelvis Willie City Luxe Realistisk Silikondildo 23 cm. Som namnet antyder är det här en fräck dildo på hela 23 cm i längd för de som verkligen uppskattar någonting stort.

willie city luxe lover realistisk silikone dildo 25 cm

Se priset här

Realistisk eller orealistisk utformning?

Det är inte bara storleken som verkligen varierar från dildo till dildo, utan också utformningen. Det finns en lång rad naturtrogna silikondildos som har tagits fram för att komma så nära den äkta varan som möjligt. Dessa leksaker brukar ha ett markerat ollon, ådror och pungkulor för realismens skull.

Om du anser att onani med dildo inte är någon höjdare om leksaken är för realistisk kan du istället vända dig till dildos som inte efterliknar en penis alls, utan istället agerar som en liten sexig plastleksak. Glöm heller inte att det finns fantasidildos som har en naturtrogen form, men som kommer med fantasidetaljer. De kanske exempelvis är lila eller har en viss orealistisk textur.

Om det specifikt är realistiska dildos som fångar ditt intresse bara måste vi nämna European Lover Naturtrogen Dildo 23 cm. Den här sexleksaken i PVC har ett markerat ollon, detaljerade ådror och en realistisk färg. På undersidan sitter även en sugkopp så att du kan fästa dildon på en plan yta för lekar utan att använda händerna om du så föredrar.

european lover naturtro dildo 23 cm

Se priset här

Vilken sorts design?

Beroende på hur du vill onanera med dildo kanske du väljer särskilda designval. Du bör bland annat fråga dig själv om du har planer på att använda sexleksaken till vaginala eller anala lekar. Om det är det sistnämnda är det en god idé att välja en sexleksak som har en bred bas för att säkerställa att dildon aldrig åker in för långt.

Om du även uppskattar handsfree lekar kan det vara väl värt att vända dig till en dildo som har en sugpropp på undersidan. Detta ser till så att du kan fästa sexleksaken på en vägg eller golvet för handfri onani med dildo. Glöm heller inte att dildos med fräcka texturer finns att köpa: dessa kan lägga till en extra dimension till onani med dildo!

Silikon eller glas?

Om du vill onanera med dildo kan ett antal material väljas mellan för att se till så att du får just den känslan som passar dig. Sexleksaker som är tillverkade i silikon är populära varianter, och dessa kommer med varierande nivå av fasthet samtidigt som de är mycket behagliga att använda – för att inte tala om hur enkla de är att rengöra.

Om du vill ha lite vikt bakom din onani med dildo kanske rostfritt stål är det rätta valet för dig. Dessa dildos är ganska stela och hårda, men kan passa perfekt för att massera din G-punkt. Om det dock istället är temperaturlekar som intresserar dig kan du satsa på onani med dildo som är tillverkad i glas. Dessa sexleksaker kan enkelt värmas upp eller kylas ner för utomordentliga upplevelser.

Om du inte har en stor budget att jobba med men fortfarande vill njuta av att onanera med dildo kan du ta beslutet att göra din egen hemmagjorda dildo med saker som du har i hemmet. När allt kommer till kritan finns det många kreativa sätt att få tag på en dildo som blir rätt för dig.

icicles no 07

Se priset här

2. Bjud in den rätta stämningen

Onani med dildo blir som härligast om du har den rätta stämningen, och detta gäller både under parlekarna och när du vill ta saken i egna händer. Det är av yttersta vikt att se till så att du är på det rätta humöret och i den rätta miljön då det annars inte kommer att bli lika roligt. Testa på att dimma ljusen, att spela lite sexig musik, att skruva upp temperaturen i rummet, att titta på porr eller varför inte läsa lite erotiska historier.

Även ett glas vin kan göra under, men inte mer än så. För mycket alkohol kan nämligen resultera i en bedövande känsla och minska din sexlust. För bästa möjliga upplevelse, befinn dig i en bekväm miljö där du är säker på att du inte kommer att bli störd medan du experimenterar. Nu är det bara att njuta av onani med dildo!

3. Var uppmärksam på din kropp

Din kropp vet bäst vad som är bra och dåligt för den, så lyssna alltid på din kropp innan du börjar föra in leksaker. Om du verkligen är kåt och redo kommer du snabbt att känna av detta, men om din vagina å andra sidan börjar spänna sig trots dina försök att slappna av kan det vara ett tecken på att idag inte är den rätta dagen. Om så är fallet kan du istället prova igen den kommande dagen eller lägga fokus på att stimulera klitoris istället för G-punkstimulering. Om du försöker att tvinga på onani med dildo trots att din kropp inte är redo kan det skava och kännas obekvämt, så vänta till dess att din kropp är okej med det.

4. Satsa på lite uppvärmning

Om du inte redan skulle vara riktigt kåt så är det en god idé att ”värma upp” din vagina innan du börjar njuta av onani med dildo. Även den bästa och mest passande dildon kommer att kräva lite uppvärmning innan den kan föras in. Ett exempel på en uppvärmning är att föra fingrarna eller dildon över utsidan av ditt underliv för att få dig riktigt kåt innan du väl försöker att föra in leksaken. Du kan dessutom föra in ett eller två fingrar för att börja med någonting lite mindre innan du jobbar dig upp till dildon.

Se till så att du alltid använder rikligt med högkvalitativt glidmedel så att det inte blir torrt och obehagligt när du smeker dig själv. Redan innan du för in dildon kan det vara härligt att applicera en klick glidmedel vid klitoris eller liknande för att smekningarna ska kännas utomordentligt sköna. Ha bara i åtanke att silikonbaserade glidmedel inte ska användas tillsammans med silikonleksaker, så om du har en silikondildo är det läge att satsa på specifikt ett vattenbaserat glidmedel.

5. Att föra in dildon djupt

Då är du redo att föra in dildon djupt, men säkerställ först att du har applicerat rikligt med glidmedel så att det blir så bekvämt och så lätt som möjligt. Trots detta är det bäst om din hand inte har glidmedel på sig medan du håller dildons bas: detta för att du ska kunna få ett bättre grepp om leksaken under onani med dildo.

En handduk bör finnas i närheten så att du kan torka av dig själv eller leksaken om det skulle behövas. Se dessutom till så att leksaken förs in med rätt vinkel – den ska specifikt vara vinklad mot livmoderhalsen och inte blåsan. Det kan vara skönt att föra in dildon djupt, men var alltid försiktig så att du inte slår emot livmoderhalsen alltför hårt. Detta kan leda till smärta och ömhet efteråt. Om det gör ont bör du alltid sakta ner och använda en lite mindre aggressiv teknik så att onani med dildo i slutändan känns så härligt som det borde.

6. Korta och snabba rörelser

Det är enklare att stimulera G-punkten via onani med dildo om du drar nytta av korta och snabba rörelser. Genom att föra leksaken in och ut snabbare och snabbare kan du låta tillfällets intensitet ta över din kropp och ta dig hela vägen till en underbar orgasm. Om du har planer på att ta del av de korta och snabba rörelserna är det bra att veta hur G-punkten befinner sig sisådär fem centimeter inne i vaginan, så det är långtifrån ett måste att trycka in leksaken så långt som möjligt för att stimulera den. Små och korta rörelser är mer än nog för att träffa G-punkten vid onani med dildo.

Den enda mindre negativa aspekten av snabba och korta rörelser är att din arm kan komma att bli ganska trött, så det kan därför vara gynnsamt att göra detta tillsammans med din partner så att ni kan turas om eller ändra ställningar då och då. Om det är onani på egen hand som gäller kan du testa på att periodiskt skifta på handledsrörelserna för att se till så att du drar nytta av olika muskler för att inte trötta ut dig.

7. G-punktstimulering

Kanske återstår frågan kring hur du faktiskt hittar din G-punkt. G-punkten ligger vid vaginans övre vägg, med andra ord sidan som är närmast din mage. Du hittar den cirka fem centimeter in, men det kan variera en aning från person till person. Om du för in ett finger i vaginan och gör en ”kom hit” rörelse mot vaginans ingång kommer du med största sannolikhet att komma åt den rätta punkten. För att göra onani med dildo extra skönt kan du satsa på specifika dildos som är framställda för målinriktad G-punktstimulering. Dessa är lätt böjda för att komma åt precis den rätta punkten.

När allt är sagt och gjort

Då har vi kommit till slutet av den här lilla guiden kring onani med dildo. Jag hoppas att du har lärt dig någonting nytt som du kan ta med dig nästa gång du vill experimentera med onani med dildo. Alla kvinnor är självfallet olika och vad en person tycker är underbart är inte lika intressant för någon annan. Testa därför på flera olika dildoar samt olika tillvägagångssätt för att ta reda på vad din kropp reagerar på. Tänd några mysiga ljus, sätt på lite ljuvlig musik och börja njuta antingen tillsammans med partnern eller på egen hand med din favoritdildo i handen!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här