Sextips – De 45 bästa sextipsen någonsin

1378

Innehåll

Nu kommer du få de allra bästa sextipsen de senaste 50 åren, du kommer bli helt golvad.

Sex har funnits i alla tider men det finns fortfarande mycket nyfikenhet och många frågor omkring det. Det är en del av den mänskliga logiken att vi bara fortsätter undra och utforska. Är det något vi alla gör? Om det är så, hur ofta ska man göra det? Gör vi det rätt? Vad mer kan man prova? Har alla en form för sex som jag inte har? De goda nyheterna är att så länge det är samtycke, säkert och hälsosamt, så gör du rätt.

En del av charmen med sex är att det är väldigt subjektivt. Bara för att en person älska BDSM betyder det inte att andra människor inte kan njuta av vanilla sex. Du kan alltid utveckla din smak när det kommer till sex och därför kan alla behöva sextips någon gång ibland. Att experimentera är en del av njutningen. Här kommer därför våra allra bästa sex tips.

1.Onanera varje morgon

kvinna onanerar

Vad kan vara ett bättre sextips än att göra orgasmer till en del av din self-care? Varför inte njuta dagligen? Prova att göra orgasmer till en del av din morgonrutin varje dag i en månad och se vad det gör med ditt sexliv. Vår gissning? Bra saker.

2.Ha mer torrsex

par som har sex

På engelska kallas det för dry humping vilket låter lite sexigare än torrsex men sex tips nummer två är att du ska utforska detta mer. Du kanske kommer ihåg aktiviteten som en pinsam tonårs grej men det har goda effekter även på vuxna. Stimuleringen är faktiskt väldigt bra och den är inte för direkt om du har en känslig klitoris. Att ni grindar och rör er mot varandra med kläderna på är mentalt en riktigt turn-on.

3.Prova en penisring

penisring

Om din partner har en penis kan en penisring verkligen konsten att göra en bra grej ännu bättre. Genom att strypa blodflödet till penis så gör penisringen erektionen både starkare och mer långvarig. Det är extra bra om mannen har problem med att hålla erektion. Dessutom så har de flesta penisringar en klitorisvibrator vilket gör att du kan få härlig stimulering samtidigt. Det är med andra ord en perfekt sexleksak för er båda.

4.Spendera mer tid på eftersnacket

I BDSM så är det rätt vanligt att man har ett eftersnack. Detta för att kolla så att allt gick okej och att ni bägge två mår bra. I BDSM är det extra viktigt då man experimenterar mycket med roller som man normalt inte ser sin partner i. Detta betyder dock inte att ni inte ska göra det i ert vanliga sex. Vårt fjärde sex tips är att ni ska ta ett glas vatten eller mysa lite och prata med varandra efter för att visa att ni bryr er om varandra.

5.Se en sexig serie tillsammans

Nej inte porr men en serie som är lite hetare än Vänner. Vi rekommenderar Outlander tillexempel, låt de heta scenerna influera hur ni spenderar natten tillsammans. Det kanske inte låter som världensbästa sextips men vi lovar att ni kommer njuta.

6.Prova ett sexspel

Vårt sex tips är inte nödvändigtvis att ni går och köper ett sexspel. Det finns massor av inspiration att hitta online och det är riktigt spännande och kul.

7.Prova bröstklämmor

fifty shades darker at my mercy brystklemmer med kæde

De är billiga och lätta att förvara. Du behöver inte ens en partner för att prova den intensiva stimuleringen som bröstklämmor kan ge dig.

8.Investera i BDSM smycken

Det finns lyx och så finns det lyx. Ett sextips vi har är faktiskt att du spenderar lite pengar på fräcka BDSM produkter som nästan ser ut som smycken. Det finns väldigt många snygga handbojor tillexempel.

9.Prova en fjärrstyrd eller appstyrd vibrator

lovense lush 2 app styret g punkts vibrator 01 app

Du kan välja om din partner ska styra eller om du styr din fjärrstyrda vibrator själv. Anledningen till att det är ett av våra sex tips är för att det ligger väldigt mycket i tiden och det förenklar din onani sjukt mycket. Det är dessutom otroligt skönt med vibrationer. Du kommer fråga dig själv varför du inte gjorde denna investering för flera år sedan.

10.Prova att stå på knä bredvid din partner istället för framför under oralsex

Det kanske inte låter som värsta sextipset men oj vad det kan göra skillnad. De får en fantastisk utsikt av din röv plus att din klitoris blir mer lätt tillgänglig för han att stimulera när du ger honom sitt livs blow job.

11.Prova analmassage

Appstyrd vibrator

När man ger sextips så ska man aldrig glömma att rumpan och din anal kan skapa otrolig njutning. Om ni ska experimentera med anala lekar så rekommenderar vi detta som förspel. Prova att ge eller mottaga en massage från din partner precis ovanför analhålet i 15 till 20 minuter. Det släpper på spänningar och gör området lättare att stimulera.

12.Var inte rädd för att ta initiativ

Tar din partner alltid initiativ till sex? Prova att själv ta initiativ nästa gång och se hur mycket det upphetsar hen. Alla älskar känslan av att deras partner inte kan motstå dem.

13.Låt den sexuella stämningen byggas upp

Bara för att du har varit med din partner i hundra år betyder det inte att du inte fortfarande kan få fjärilar i magen. Strunta i att bara hoppa på hen och kör en snabbis. Välj istället att låta den sexuella stämningen byggas upp och få ännu bättre orgasmer.

14.Prova CBD

Igen så kanske detta låter som ett konstigt sex tips men CBD är bra till allt annat varför inte prova det till ert sex. Det finns glidmedel, massageoljor och andra produkter som kan stimulera er.

15.Gör handjobb till huvudakten

Sex är så mycket mer än penetrering om det är något sextips ni ska ta till er av är det faktiskt detta. Att fokusera på förspelet kan ge så otroligt mycket och ni kan göra det till huvudakten istället för något man bara ska göra före penetration. Kvinnor kommer mycket lättare med klitorisstimulering än penetration. Många har aldrig kommit och kommer aldrig komma vid penetrering.

16.Gör dina normala ärenden men ha knipkulor i

Fifty Shades of Grey Inner Goddess Knipkulor

Knipkulor är kulor som har en liten vikt i som du kan stoppa in i din vagina. De gör sex skönare och kan förebygga inkontinens och har en massa andra bra effekter. Du kan dessutom ha dem i utan att någon vet att dem är där. Gå en promenad med dem i eller varför inte gå och handla samtidigt som du tränar din bäckenbotten.

17.Glöm och förlåt med lite härligt makeup sex

I en normal och sund relation sker det att man bråkar. Det är väldigt normalt. Men ett bra sätt att bli sams igen är att ligga med varandra. Det är nog det allra bästa sättet faktiskt.

18.Införskaffa dig vattentäta sexleksaker

Dusch-sex ser alltid så hett ut på TV och i film. I verkligheten så är det inte lika hett, vattnet är lite kallt och ni måste ha konstiga positioner för att det ens ska vara möjligt. Det finns som tur är en massa vattentäta sexleksaker. Detta är ett kittlande vått sextips ni inte får missa.

19.Prova med hemmagym utrustning för vildare sexlekar

Nej, vårt sextips är inte att du ska börja träna jättemycket för att ha bättre sex. Men ni kanske borde investera i en pull-up bar eller liknande för att upptäcka nya och kittlande positioner om ni har tröttnat på missionären.

20.Använd ett Tenga Egg för ett bättre handjob.

TENGA EGGs 6-Pack Onani Handjob för Män

De är inte bara söta men de är jättesköna för män. Dessutom är ett Tenga Egg bland det lättaste du kan använda. En bonus är att det dessutom är lätt att ta med i väskan. Som ett bonus sextips är det en rolig överraskning för honom att få typ på sin födelsedag eller bara för att det är onsdag.

21.Har din partner provat Kivin Metoden

Förstår du inte vad det är för sex tips vi pratar om? Det är en oralsexteknik där givaren ska komma från sidan och inte framifrån när klitoris ska stimuleras. Istället för att hen slickar din vulva upp och ned så ska hen slicka från sida till sida och rakt över klitoris för en otrolig orgasmupplevelse.

22.Upp på toppen

Ta positionen överst. Varför? Din partner kan lättare nå din klitoris om du är ovanpå än i andra ställningar. Vill du ha ännu mer njutning, bjud in en vibrator. En vibrator är alltid ett bra sextips med eller utan partner.

23.Gör en onani spellista

Ta tid att fokusera på din egen njutning och njuta av din egen tid. Det är inte bara kul och härligt med onani, det gör sex med din partner bättre också. Hur då kanske du undrar. Jo, för att du lär känna din egen kropp och vad du njuter mest av och då kan du få din partner till att utföra dessa.

24.Använd glidmedel

Sinful Silk Silikon Glidmedel
Sinful Silk Silikon Glidmedel

Nu ska vi seriöst sluta med fördomen om att glidmedel är för uttorkade gamla damer. Detta sex tips är ett av de bästa som du någonsin kommer få. Använd glidmedel! Du vinner ingenting på att ha sämre sex än vad du kunde ha haft. Med glidmedel kommer det bli mer njutningsfullt och glidande för er båda. Det är bara att göra.

25.Bygg upp en stämning genom att sexta din partner på jobbet.

Förspel kan vara många saker och ni behöver inte ens vara i samma rum för att göra det. Om ni har en date på kvällen prova att skicka några fräcka sms under dagen för att försäkra dig om att han tänker på dig hela dagen.

26.Prova en ny vild sexställning

Att prova vilda och lite mer utmanande ställningar kan vara både kul och göra mycket för er sexuella relation.

27.Var inte rädd för att spruta

Se till så att din partner har lätt åtkomst till din klitoris genom att gå ned där och göra upp scenen för honom. Ja, lite lätt vulvaslickning kan vara skönt men varför slösa tid på att din partner tappar bort sig där nede.

28.Strunta i ögonkontakten när du rider honom.

cowgirl

Ansikte mot ansikte kan vara jättehärligt men det kan också vara kul att ändra positioner. Med ryggen mot honom kan du göra vilka orgasm miner du vill och han får dessutom utsikt över din fräcka rumpa.

29.Arbeta på din icke sexuella beröring

Detta är mer ett sex tips som ni inte ska använda när ni har sex men som kan göra ert sex bättre. Ingen förtjänar endast beröring när de är nakna. Visa att ni är attraherade av varandra och älskar varandra genom att hålla hand, ge ryggmassage eller kanske pilla i håret. Det finns många sätt att visa kärlek och ömhet på. Ni kommer lära känna varandras kroppar på en djupare nivå än genom sex.

30.Zooma in på den översta vänstra delen av din klitoris

Det ska vara den skönaste delen att stimulera.

31.Prova en sexlek där ni byter

Det finns en lek som heter stop and start det är en otroligt lätt sexlek som alla kan vara med på. Ställ ett alarm på din telefon på 4 minuter. Under den tiden får du göra vad du vill med din partner, allt från att kyssas till samlag. När tiden är ute byter ni. Detta sätter fokus på förspel och ni får reda på vad den andra parten gillar.

32.Gör det framför en spegel.

Doggy style framför en spegel är ett otroligt sextips. Spegeln ska vara helkropps så ni verkligen kan se vad som sker. Ni får front row seats till ert eget sex och det är otroligt spännande och stimulerande.

33.Prioritera oralsex

bästa avsugning

Precis som med handjobb som huvudakt är oralsex som huvudakt ett grymt sextips som ni båda kommer njuta av. När ni båda har tid kan ni fokusera på vad ni gillar och hur ni vill ha er stimulering. Ni ska helst göra detta några kvällar i rad för att få till det där perfekt och mest njutningsfulla oralsexet. Att lägga all press på en kväll kommer bara vara stressande och inte särskilt njutningsfullt.

34.Seriöst: Cirka 70 procent av kvinnor behöver mer klitorisstimulering för att kunna få orgasm under penetrationssex – Så ta saken i egna händer.

durex 10 ml

Ta på dig själv under sex och kontrollera din egen orgasm. Tro mig din partner kommer njuta av att se detta.

35.Få honom att skippa in och ut rörelsen och istället prova att cirkulera med sin penis.

Det ger dig mer stimulering.

36.Sitt på tvättmaskinen och ta dina ben runt hans midja när han kommer in i dig.

Ett tips är att ullprogrammet ger starkast vibrationer.

37.När du rider honom i reverse cowgirl position luta dig bakåt istället för framåt

Alla sextips för att nå g-punkten är bra och detta är ett av de bästa sätten att nå din g-punkt.

38.Istället för att försöka stimulera varandra samtidigt under 69:an (så svårt att fokusera) prova att turas om.

En person blir stimulerad och den andra får njuta och vice versa.

39.Medan han går ned på dig få honom att föra in två fingrar i din vagina och göra en kom-hit rörelse mot din g-punkt.

Detta kanske är ett uppenbart sextips men yttre och inre stimulering ökar dina chanser för att få orgasm.

40.Glidmedel och mycket av det.

Kaerlig Ekologiskt Vattenbaserat Glidmedel 200 ml

Jag vill inte tjata men detta är ett otroligt sextips. 50% av kvinnor säger att de har lättare att få orgasm när glidmedel är en del av leken. Alla gör det eller alla borde göra det. Ta detta sextips mycket seriöst och investera den otroligt lilla summan som det faktiskt kostar.

41.Brukar du sära på benen vid oralsex?

Få en mer intensiv orgasm genom att sträcka dina ben rakt ut, det stimulerar bäckenbottenmuskeln som du använder för att nå klimax. Det är en otrolig sensation och ett fantastiskt sex tips.

42.Har ni precis börjat dejta? Sätt standarden och försäkra dig om att du kommer först.

Sexdating

Kanske beror det på porrfilm eller kanske på något annat, men förmodligen på porrfilm. Killar tror att det finns en väg till sex genom penetration och som den duktiga lilla flicka du är låter du honom komma först och sätter dig själv i andra hand. Se till att han stimulerar dig till orgasm först. Vi är alla vane människor och om han blir van vid att du ska vara den första som kommer så kommer han att göra det varje gång.

43.Fråga om han kan slicka dig försiktigt över de ställena på din kropp där huden är tunn: handleder, insidan av knäna, bakom öronen.

Du kommer att rysa.

44. När du står med ryggen mot honom, få honom till att sträcka sig runt om dig och röra vid dig med sina händer så att händerna är det enda du ser.

Det är otroligt sexig och ett superenkelt sextips.

45.Behåll klänningen på men ta av dina underkläder när ni ska ha sex.

Som kvinnor har vi ju plagg där det faktiskt är möjligt att ta av underkläderna utan att ta av själva kjolen eller klänningen. Varför är att ha kläder på ett sextips? Jo, för att det visar att ert sex är så hett att ni inte ens hinner få av er kläderna. Tro mig det blir sexigt!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här