Satisfyer pro 2 next generation – Recension och Test

1609

Summering av Satisfyer pro 2 next generation recension:

Sexleksakernas sexleksak som inte kommer göra dig besviken. Satisfyer pro deluxe next generation är produkten som alla dina närmsta vänner äger i hemlighet.

Det är en otrolig orgasmmaskin som kommer ge dig sköna stunder gång på, gång på gång.

Satisfyer pro deluxe next generation ger dig stimulering med härliga tryckvågor som måste upplevas. Glöm din klassiska vibrator och investera istället i en lufttrycksvibrator.

Nedan har vi skrivit ett djupare inlägg om denna fantastiska produkt. Läs om Satisfyer pro 2 next generation nedan så dröjer det inte länge förrän du också kan uppleva kittlande orgasmer varje dag

Fördelar:

 • Innovativ teknik.
 • Kunderna älskar denna.
 • Den är enkel att använda även för dig som är nybörjare.
 • Snygg design.
 • Möjligheterna för orgasm är extremt höga.

Nackdelar:

 • De som upplevt problem har fått en ny produkt, vilket gör att ingen är missnöjd.
 • Den är lite klumpig och vissa upplever den som för stor.
Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Recension

Bulletpoints:

 • Kundfavorit
 • Tryckvågsstimulering
 • Djupa orgasmer
 • 99% får orgasm
 • Kraftfulla orgasmer
 • Lufttryckstimulering

Satisfyer pro 2 next generation är en av världens populäraste sexleksaker. Du känner säkert en eller flera kompisar som äger en. Säkert är det fler än du vet om, som har den orgasmsäkra produkten. Det som gör produkten unik är de otroligt stimulerande tryckvågorna som känns som en beröringsfri massage av klitoris.

Du kan välja mellan 11 olika pulseringar så du kommer garanterat hitta ett läge som passar din orgasm perfekt. När du börjar närma dig orgasm kan du öka intensiteten för en mer intensiv och skön känsla.

Satisfyer pro 2 next generation är mycket tystare än dom tidigare modellerna, vilket gör att du kan använda den även när andra är hemma. Du är med andra ord den enda som kommer låta.

Produkten är väldigt enkel att styra och du behöver inte ändra position för att ändra intensiteten. Munstycket på den är härligt stort för att kunna omsluta hela din klitoris.

Använd den med vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare känsla. Ta på lite glidmedel luta dig tillbaka och placera din Satisfyer mot klitoris. Den starkaste orgasmen får du när du stimulerar flera erogena zoner samtidigt så kombinera din satisfyer tillsammans med en dildo.

Stimulering med tryckvågor har större orgasm möjligheter, än vanliga vibratorer. Därför är produkten också bra för dig som har svårt att komma.

Satisfyer Pro 2

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Kunderna har mycket bra att säga om produkten med kommentarer som ”30 sekunder” och ”Köp,köp,köp” kan du vara säker på att du får en bra produkt.

Den är utöver det också uppladdningsbar vilket gör den väldigt praktisk.

Satisfyer pro 2 next generation för din klitoris

Satisfyer pro 2 next generation är en gåva till ditt njutningscenter eller med andra ord din klitoris. Vissa tror att kvinnor biologiskt har det svårare att få orgasm än män. Detta är inte sant. Kvinnor har svårare att komma vid penetration än män dock är klitoris ungefär dubbelt så känslig som mannens penis. Här kan du se några anledningar till varför.

Det betyder att kvinnor egentligen borde ha lättare att få orgasm än män. Men statistiken ser inte sådan ut. Det kan förklaras med att i en heterosexuell relation så fokuseras det nästan bara på penetration. Du får inte klitorisorgasm vid penetrering. Den får du vid klitorisstimulering med tunga, fingrar eller en sexleksak.

Satisfyer pro 2 next generation är produkten som kommer ge din klitoris den uppmärksamhet och njutning den förtjänar.

Satisfyer Pro 2

Vad är så speciellt med din klitoris?

 • Klitoris består av 8000 nervänder vilket gör den extremt känslig för beröring.
 • Klitoris har ingen annan funktion än sexuell njutning. Det är alltså ett organ som endast har det syftet. Män har inget organ med motsvarande syfte.
 • Det du kan se av klitoris brukar kallas för toppen av isberget. Inne i dig är klitoris gigantisk och det du kan se är en mikroskopis del av vad som gömmer sig på insidan.
 • De flesta kvinnor upplever bara klitorisorgasmerg-punkten är väldigt svår att komma åt.
 • När vi ändå är inne på g-punkten så är den faktiskt en del av klitoris stora nätverk av nervänder. Så när du får en orgasm av penetration så är det egentligen din klitoris som är igång.
Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Så ge ditt njutningscenter det den vill ha, kika även in vårt inlägg där du får veta allt som finns att veta om den kvinnliga orgasmen.

Svårigheter med att uppleva orgasm

Det finns kvinnor som nästan aldrig har fått orgasm eller aldrig har fått orgasm med sin partner. Detta är ett vanligare problem än man kan tro. Väldigt få talar om detta problem trots att det är rätt många som har det.

Några vanliga orsaker till att kvinnor inte kan få orgasm är:

Läs här för att se fler anledningar.

 • Relationsproblem: Upplever du och din partner, problem i er relation eller har känslorna svalnat kan detta vara en orsak till att du inte får orgasm med hen. Det kan också vara anledningen till att du som singel har svårt att få orgasm då du inte har en relation till personen du ska ligga med.
 • Stress och press: Många av oss upplever stress och press över både prestation och över att njuta. Du kan alltså bli otroligt orolig över att inte njuta tillräckligt.
 • Ångest: Du kanske inte mår så bra i livet generellt och oroar dig mycket över allt runt omkring dig. Kan du inte befinna dig i situationen du är i så är det svårt att njuta. Om din hjärna är någon annanstans än i sexakten blir det nästan omöjligt att stimuleras och att komma.
 • Smärta: Rätt många kvinnor lever med smärta i vaginan. Det är en rätt svår diagnostiserat problem som också kan vara svårt att bota. Kvinnokroppen är nämligen inte lika undersökt som mannens kropp. Det betyder att det fortfarande är många sjukdomar som vi inte vet så mycket om hos kvinnor. Du kanske känner till att hjärtattacker ser väldigt annorlunda ut hos kvinnor än män i förhållande till symptom. Dessa symptom hör vi inte så mycket om och därför tar det ofta längre tid för kvinnor att söka läkarhjälp för dessa allvarliga problem.
 • Skam: Män får gärna vara med många kvinnor och får uppmuntrande ord för att ligga med många. Kvinnor upplever slut shaming för samma beteende vilket gör att vi kan känna skam när vi har sex. 2020 så känns det som att detta problem inte borde existera men samhällsstrukturer tar många år att råda bot på och kräver mycket.
Satisfyer Pro 2

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här
 • Onani: Du har inte onanerat tillräckligt och vet inte vad du vill ha. Onani hjälper oss att utforska vår egen njutning och vad som faktiskt gör oss upphetsade. Män är bättre på att onanera och gör detta oftare än kvinnor generellt. Det gör att dom faktisk vet vad dom vill ha och hur dom ska få det. För kvinnor är onani lite mer tabu och förbinds oftare med skam. Det är inte smutsigt att onanera, det är skönt och dessutom bra för hälsan och vår sexuella njutning.

Köp den

Med en sexleksak som en satisfyer pro 2 next generation kan du öva dig i att njuta orgasmer utan stress och press. Du får en lugn stund för dig själv och det är ett perfekt tillfälle för att utforska och öva. Det kan ibland vara svårt och oinspirerande att bara onanera med dina fingrar. Du får dessutom jobba en del för detta.

En Satisfyer pro deluxe next generation ger din onani ny spänning och du ska dessutom arbeta mindre. Satisfyer är en stor sexleksaks tillverkare som har din njutning i fokus. Produkterna är gjorda för att du ska få orgasm, så varför inte använda den hjälp som finns. Ta din njutning till nya nivåer och njut när du vill.

Det en sexleksak kan hjälpa oss med är att direkt gå in och stimulera när lusten kommer krypandes. Något som ofta inte är möjligt med en människa. Båda ska ju ha lust och tid. Nu kan du få orgasm, även när du inte har en tinder date eller när din partner är på jobbet.

 

Mer

Satisfyer Pro 2 har mycket att erbjuda för de som vill att det ska hetta till lite extra under onanisessionerna eller parlekarna tillsammans med den som man håller kär. Då Satisfyer Pro 2 kommer i form av en lufttrycksvibrator är detta en typ av sexleksak som har tagit världen med storm tack vare sitt revolutionerande sätt att stimulera användaren utan beröring. Även de som vanligtvis har svårt att uppnå orgasm kommer med stor sannolikhet inte att ha några problem med detta vid användning av en lufttrycksvibrator.

Nedan ska vi tala mer om just Satisfyer Pro 2, hur den fungerar, vilka tillbehör som är väl värda att inhandla samt mer allmän information kring lufttrycksvibratorer och andra klitorisstimulatorer.

 

Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator

Satisfyer Pro 2

Se priset här

Såsom tidigare nämnt är Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator en typ av lufttrycksvibrator som bjuder på lufttrycksstimulering vid de härliga onanisessionerna. Leksaken drar nytta av riktigt sköna tryckvågor för att stimulera ens klitoris och få en att uppnå intensiva orgasmer på rekordtid. Just Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator är en uppdaterad variant av en tidigare lufttrycksvibrator, och denne är både ännu tystare samt kraftigare än någonsin.

För att få en så skräddarsydd upplevelse som möjligt kan man välja mellan 11 tryckvågsinställningar, och med en fullkomligt vattentät utformning slipper man att vara låst till sovrummet. Ta istället med ens Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator ner i badet eller in i duschen för en fantastisk upplevelse. Munstycket som hålls mot ens klitoris är lätt som en plätt att avlägsna när det är dags att göra ren den, och man kan även inhandla nya munstycken när man vill byta ut det gamla.

Strunta helt i batterier då Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator laddas upp på ett enkelt sätt med en USB-laddare. När man har laddat upp den fullt kommer man att kunna njuta i en halvtimme, så man får gott om tid på sig. Sexleksaken är förvånansvärt billig med tanke på hur effektiv den är, och med ett stilrent samt diskret yttre är det både fysisk och visuell stimulans som man kan imponeras av. Satsa på Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator redan idag!

Fördelar:

 • Härlig stimulans med tryckvågor
 • Uppladdningsbar utan batterier
 • Orgasmgaranti vid köp av leksaken i ett flertal webbutiker

Nackdelar:

 • Kan upplevas som lite intensiv för vissa

 

TILLBEHÖR – Satisfyer Pro 2 Next Generation Silikon Sughuvud 5 Pack

satisfyer pro 2 next generation silikone sugehoved 5 pak

Se priset här

När vi nu har kikat närmare på själva lufttrycksvibratorn Satisfyer Pro 2 är det dags att kika på några tillbehör som man inte vill missa. Satisfyer Pro 2 Next Generation Silikon Sughuvud 5 Pack är såsom namnet antyder ett paket med fem munstycken – eller sughuvuden som de även kallas. Om man använder sin lufttrycksvibrator flitigt kan man tillslut komma att behöva byta ut dess sughuvud, så varför inte förbereda sig med fem stycken i ett mycket prisvärt paket?

Njut av någon av de tre ordinära sughuvudena eller välj ett av de två Desire Enhancer-huvudena som har en bredare öppning för mer intensiv stimulering. Materialet som produkten är tillverkad i är ett riktigt lent och skönt silikonmaterial som är enkelt att hålla rent. Lika lätt är det även att sätta på och ta av sughuvudena från ens Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator.

Kika närmare på Satisfyer Pro 2 Next Generation Silikon Sughuvud 5 Pack redan nu för att vara redo innan ens sughuvuden väl behöver bytas ut. Dra nytta av onaniprodukten på egen hand vid de sköna solostunderna eller ta del av den härliga leksaken tillsammans med partnern i sovrummet. Orgasm är nästintill garanterat för de flesta!

Fördelar:

 • Flera olika sughuvuden i ett och samma paket
 • Mycket prisvärt
 • Tillverkade i härligt silikon

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Vad är en lufttrycksvibrator?

Vi har tidigare förklarat att Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator är en så kallad lufttrycksvibrator, men vad är egentligen detta och vad kan en lufttrycksvibrator bjuda på? Lufttrycksvibratorer är relativt nya sexleksaker som dök upp på marknaden för inte alltför längesedan. De drar nytta av tryckvågor för att stimulera ens klitoris utan att ens behöva röra vid en – och de har visat sig vara mycket mer effektiva än ordinära vibratorer enligt många. De flesta lufttrycksvibratorerna har olika hastigheter eller tryckvågslägen som man kan skifta mellan, så man har möjligheten till en riktigt skräddarsydd upplevelse som man sent kommer att glömma.

För att visa prov på hur effektiv den här typen av sexleksak faktiskt är erbjuder många webbutiker en så kallad ”orgasmgaranti” när man inhandlar den här typen av onaniprodukt: om man inte får en orgasm inom 30 dagar får man pengarna tillbaka. Många lufttrycksvibratorer kommer heller inte att kräva batterier, utan kan lätt som en plätt laddas upp med hjälp av en sladd för att kunna dras nytta av om och om igen. Kika närmare på en Satisfyer Pro 2 Next Generation prisjakt och hitta den härliga klitorisstimulatorn till ett pris som ger stor valuta för pengarna.

Ta lekarna utanför sovrummet

Ett stort antal lufttrycksvibratorer – och här inkluderas den tidigare nämnda Satisfyer Pro 2 – är 100 % vattentäta och klarar därför av att sänkas ner i vatten. Om man föredrar att njuta i badet eller duschen kan man utan problem ta med sin lufttrycksvibrator för upplevelser som aldrig förr. Duschsex är så effektivt det bara kan bli, bli ren och ligg samtidigt. Varför inte ge bort en sexleksak såsom Satisfyer Pro 2 till sin partner som en present på hennes födelsedag eller på Alla Hjärtans Dag. Man kommer att få stor njutning av ens lufttrycksvibrator oavsett om man drar nytta av den själv eller med partnern.

Batterier eller sladd?

Onaniprodukter laddas primärt upp på ett av två sätt: med batterier eller en laddningssladd, och detta gäller också när det kommer till lufttrycksvibratorer. Vilken typ bör man då egentligen satsa på? Sexleksaker som laddas upp med hjälp av en sladd kommer vanligtvis att vara snäppet dyrare, men de har definitivt en rad fördelar. När leksaken väl är köpt behöver man inte oroa sig för att lägga pengar på nya batterier när den urladdas då det är lätt som en plätt att plugga in sladden och börja ladda sin lufttrycksvibrator. Man får med andra ord välja lufttrycksvibrator utifrån vad man själv föredrar och vad som är viktigast för en.

Glöm inte rengöring

Oavsett vilken sexleksak det är tal om måste man ta hänsyn till vikten av att göra rent sin onaniprodukt efter användning. Lyckligtvis nog är munstyckena hos Satisfyer Pro 2 och flera andra lufttrycksvibratorer tillverkade av ett silikonmaterial som är enkelt att göra rent.

För att se till så att jobbet blir gjort väl kan man dock gynnas av att specifikt inhandla ett sexleksaksrengöringsmedel – med andra ord ett rengöringsmedel som har tagits fram för att på ett mycket effektivt sätt göra onaniprodukter så rena som det bara går. Beställ gärna ett sådant medel separat samtidigt som man beställer sin lufttrycksvibrator, eller skölj istället av sexleksaken med tvål och vatten om man föredrar att inte använda ett sexleksaksrengöringsmedel.

Ytterligare tillbehör som kan vara händiga

Till sin Satisfyer Pro 2 kan det vara gynnsamt att inhandla diverse tillbehör som förbättrar upplevelsen på flera sätt och vis. Vi har tidigare nämnt att extra munstycken eller sughuvuden är bra att ha i hemmet så att man är förberedd på när de ska bytas ut – samt att ett sexleksaksrengöringsmedel kan göra under – men visst finns det fler tillbehör att kika på än så. Även ett vattenbaserat glidmedel blir ett bra köp för de som är ute efter ett bättre glid och en bättre upplevelse i allmänhet.

Satisfyer pro 2

Det finns många leksaker och utrustning under andra sexleksakskategorier som man mer än gärna kan dra nytta av tillsammans med ens Satisfyer Pro 2. Kanske är man intresserad av kinky BDSM-lekar där exempelvis bondage inkluderas. Om detta är fallet kan man beställa bland annat en ögonbindel, rep eller en ballgag för dominanslekar där en partner använder lufttrycksvibratorn på den andra medan han eller hon är bunden. Det finns mycket som man kan experimentera med i sovrummet, och då lufttrycksvibratorer ofta är vattentäta begränsas man inte till sovrummet.

Lusthöjande produkter

Med tanke på hur effektiva lufttrycksvibratorer är kommer de flesta inte att behöva någon extra hjälp, men för de som vill ta njutningen till en helt ny nivå kanske det är dags för en lusthöjande produkt. Här är det tal om exempelvis doftljus som bjuder på den perfekta stämningen eller specifika krämer och sprayer som ser till så att man enklare når orgasm. Dessa krämer applicerar man på sitt kön några minuter innan onanisessionen börjar, och sedan kommer man utan tvekan att tillfredsställas på helt nya sätt. Beställ en Satisfyer Pro 2 redan idag – och varför inte titta på några av de andra tillbehören som har nämnts! Få den där perfekta kvällen med någon som man tycker om eller avnjut onanisessioner som man aldrig vill ska ta slut.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 

Övrig info om Satisfyer Pro 2 Next Generation

Få en Satisfyer Pro Orgasm

För att få en Satisfyer Pro Orgasm krävs det inte mycket tålamod, det krävs snarare viljestyrka för att inte komma. Du placerar munstycket på klitoris och sedan väljer den styrka som passar din smak.

Hur orgasmen med en Satisfyer känns varierar, vissa upplever att de får mer kraftfulla orgasmer och andra upplever istället att de kan få multipla fast mindre.

 

Satisfyer Pro 2 Next Generation laddning

Du som många andra undrar säkert också om Satisfyer Pro 2 Next Generation laddning. Satisfyer Pro 2 Next Generation ladda och Satisfyer Pro 2 Next Generation batteritid. Denna lufttrycksvibrator består av ett integrerat uppladdningsbart batteri och det medföljer en laddningssladd. Du kan även köpa en Satisfyer Pro 2 Next Generation laddare här. Vid första laddning så kan det ta upp till 8h innan den är fulladdad.

 

Satisfyer Pro 2 Vattentät

Dessvärre är inte Satisfyer Pro 2 Vattentät utan enbart stänktålig, Satisfyer pro 2 tål mycket vatten. Men vi rekommenderar inte att du testar gränser utan håller den torr, åtminstone från dusch och badkar, kroppsvätskor ingår i stänktålig såklart.

 

Vart köper jag produkten?

Vi på Lovebuddy har tidigare i recensionen hänvisat till vart du kan köpa din Satisfyer, men det går även att handla hos försäljarna nedan. Det vi rekommenderar när vi hänvisar till specifika återförsäljare fokuserar på mer än bara priset, det är flera faktorer inblandade. Exempelvis kollar vi på leverans möjligheter sett till både diskret leverans och snabb leverans. Samt hur kundtjänst m.m ser ut för att du snabbt ska kunna få svar på dina frågor.

Satisfyer Pro 2 Next Generation Sinful 

Satisfyer Pro 2 Next Generation Mshop

Satisfyer Pro 2 Next Generation Joyland 

Satisfyer Pro 2 Next Generation Prisjakt

Satisfyer Pro 2 Next Generation Amazon

Satisfyer Pro 2 Next Generation Apotea

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här