BDSM Tips – Komplett guide till SM och bondage

29

Är du nyfiken på världen av BDSM, men inte än helt hundra på var du och din partner ska börja? De goda nyheterna är att det inte behöver kosta skjortan att krydda till sexlivet lite extra med fräcka BDSM-sessioner, och inte behöver du heller lära dig hur man knyter rep på 50 olika sätt. Alla börjar sina BDSM-äventyr som en nybörjare, och inte är det något fel med det. Visst kan det vara spännande att införskaffa sig en stor mängd fräck bondage– eller BDSM-utrustning, men när allt kommer till kritan handlar det om din och din partners njutning tillsammans – inte om att lägga stora belopp på materialistiska saker.

En stor del av BDSM är psykologisk, och trots att leksaker kan hjälpa till på vägen behöver det inte vara någon dyrare utrustning. Det kan vara nog med ett rep, klädnypor och andra saker som ni säkerligen redan har i hemmet. För att verkligen fullända en BDSM-session på rätt sätt kan du dock gynnas av ett antal BDSM tips, och det är detta som vi ska kika lite närmare på nedan. Följ dessa BDSM tips för att sparka igång de fräcka parlekarna på rätt sätt!

1 – Prata igenom era intressen och gränser

Ett första SM tips är att gå igenom era intressen och gränser. Dominans och undergivenhet inom BDSM handlar om samtycke. Även om den undergivna partnern har bundits fast medan den dominanta partnern har kontroll över vad som händer under sessionen så har regler och gränser diskuterats innan repet ens har tagits fram. Båda parter bör vara tydliga med vad de skulle vilja göra under sessionen, vad de inte är okej med och var gränserna går.

Det kan till och med påstås att den undergivna är den som har den fulla kontrollen då den dominantas ansvar är att alltid respektera den andra personens gränser. Innan ni ska testa på någonting nytt är det därför ett bra SM tips att ha ett samtal med din partner för att säkerställa att ni båda är positivt inställda till den kommande sessionen.

G-punkt kille

För att göra det ännu bättre för er båda är ett ytterligare SM tips att välja ett så kallat säkerhetsord. Om någon av er inte är bekväma med den pågående BDSM-sessionen kan ni säga det säkerhetsordet för att se till så att parleken avslutas omedelbart. Att lära sig mer om varandra – vad ni tänder på och var gränserna ligger – är en del av det roliga med BDSM, och visst kan diskussionen innan BDSM-sessionen bli ett förspel i sig självt.

2 – Testa på lite dirty talk

Dirty talk är utan tvekan ett effektivt sätt att ta parlekarna till nya höjder, så detta är nästa BDSM tips. Är du kanske en undergiven som tycker om att bli tillrättavisad? Älskar du snuskigt prat om vad din partner kommer att göra med dig? Be då gärna din partner att lägga lite tid på dirty talk, och du kan göra detsamma. Oavsett om du är dominant, undergiven eller en switch (någon som byter roller) är det fullt möjligt att ta del av dirty talk, och detta tillåter er samtidigt att uttrycka era önskningar.

Som kronan på verket är dirty talk ett så effektivt BDSM tips eftersom det bjuder på verbala ledtrådar som hjälper dig att visualisera heta fantasier. Du kanske exempelvis inte är redo att bli bunden än, men du har den här fantasin och vill gärna höra din partner prata om hur han eller hon skulle vilja binda dig. Det kan vara en bra början och ett utmärkt BDSM tips då ni tillåts att utforska olika fantasier och samtidigt blir riktigt kåta redan innan beröring.

3 – Sätt på en ögonbindel

Om det är spänning som ni båda är på jakt efter kan sensorisk deprivation vara ett enkelt sätt att ta BDSM-sessionerna till nya höjder. När ett sinne försvinner är det möjligt att höja känslan av de andra sinnena. Om du exempelvis bär en fräck ögonbindel och då inte längre kan se kommer en viskning i ditt öra eller en smekning att kännas mycket mer intensiv. Detta lägger därför verkligen till spänning och en fräck komponent till BDSM-sessionerna.

Om du är intresserad av att satsa på en ögonbindel redan idag finns det ett flertal varianter att kika närmare på, men det kan vara väl värt att vända dig till en lätt vadderad modell som känns riktigt skön att bära. Det finns dock även billigare lösningar såsom att binda en scarf runt huvudet eller möjligtvis en tröja. Det beror på vad ni har tillgång till och är bekväma med att använda.

no peeking

Se priset här

Beroende på rollen som du är intresserad av, fråga din partner om han/hon kan sätta en ögonbindel på dig eller om du kan göra det på din partner. När ögonbindeln väl sitter på kan den andra partnern börja med dirty talk, kyssa den andra över hela kroppen, viska i partnerns öra eller kittlas med en fjäder. Som ett BDSM tips är detta ett fantastiskt sätt att göra sessionerna mer spännande utan att spendera något större belopp.

4 – Utforska orgasmkontroll

Här kommer ett BDSM tips som verkligen lägger till lite extra spänning i sovrummet. Om du inte tidigare har hört talas om orgasmkontroll kanske du känner igen dess andra namn: edging. Det här innebär att man stimulerar sin partner till den punkten då de nästan får en orgasm och sedan avbryter man plötsligt stimuleringen. Därefter är det bara att upprepa processen så många gånger som man vill. Även om du inte tidigare har testat på edging är du säkerligen medveten om att tillfredställelse efter en lång tid av väntan kan göra slutbelöningen så mycket bättre.

Det är definitivt inte ett måste att ha en strikt edging rutin för att utforska orgasmkontroll. Om du agerar som den undergivna partnern behöver du bara koppla av och ge din dominanta partner tillstånd att ta kontroll över situationen. Han eller hon kan exempelvis stimulera dig med hjälp av en sexleksak eller munnen och sedan avbryta precis innan du håller på att nå en orgasm.

När du inte klarar av att hålla dig längre tar din partner sedan det sista steget för att låta dig få den där fantastiska intensiva orgasmen som du har väntat på så länge. Detta är sannerligen ett fräck BDSM tips som inte sviker dig.

5 – Köp ett massageljus

Om du vill skapa den rätta atmosfären är ett effektivt BDSM tips att satsa på lite mysig belysning i form av ljus. De kan samtidigt dras nytta av under temperaturlekar för att krydda till BDSM-sessionerna. Ett bättre bondage tips än så är svårt att hitta. Låt din partner långsamt hälla varmt vax över din kropp, men kom ihåg att det är viktigt att välja de rätta ljusen. Ordinära ljus som du hittar i mataffären kan bli lite för varma och obehagliga.

Ett BDSM och bondage tips är att istället välja en produkt såsom Bonbons Sensations Massage Candle Massageljus som är specifikt framtaget för att dras nytta av under sexiga lekar tillsammans med ens käraste. Den här typen av ljus brinner vid en lägre temperatur än många av varianterna som du hittar i mataffären, och ljusen smälter också till lyxig olja som kan komma väl tillhands om du eller din partner vill bjuda på en helkroppsmassage. När det gäller just det tidigare nämna Bonbons-ljuset har detta också en doft av ros och jasmin för att göra lekarna ännu mer spännande. Detta är den ultimata typen av BDSM och bondage tips, helt enkelt!

bonbons sensations massage candle massagelys

Se priset här

För ytterligare ett BDSM tips gällande vad som kan hjälpa er på traven kommer vi till just rep och bondage. Kanske har ni planer på att experimentera med att en partner binds fast vid sängen eller någon annan möbel – men då gäller det att ni vet hur man knyter rep till att börja med. Lyckligtvis nog finns det ett antal böcker som kan lära dig grunderna, men oroa dig inte: du behöver inte testa på någonting avancerat. Så länge du eller partnern enkelt kan knyta upp knuten när ni är redo är det bra nog. Ni kan köpa rep som är tillverkade för bondage, men ett BDSM tips är att helt enkelt satsa på en scarf eller någonting annat som ni har liggandes i hemmet.

6 – Introducera ett par handbojor

Inte är en bondage-session komplett utan ett par fräcka handbojor, och ett händigt BDSM tips är därför att vända er till en sexbutik för att välja er favorit. Du slipper att lära dig knutar då det är lätt som en plätt att stänga och låsa handbojor utan att det blir tidskrävande. Det finns en lång rad olika sorters handbojor att välja mellan så att ni kan få någonting som passar just er. Föredrar ni de lite hårdare handbojorna som påminner om polishandbojor eller vill ni att de ska ha en mjuk och len yta som blir perfekt till de med lite känsligare hud? Det är helt upp till er!

G-punkt kille

Kika gärna på utbudet hos Mshop för att få en tydligare översikt av de många olika modellerna som ni kan välja mellan. De flesta handbojor kommer med två olika nycklar så att bojorna fortfarande kan låsas upp även om en nyckel tappas bort. Det finns dessutom en säkerhetsknapp som kan tryckas på för att låsa upp handbojorna även om båda nycklarna skulle försvinna. Med andra ord är bondage med hjälp av handbojor ett säkert, spännande och perfekt BDSM tips för många par!

7 – Klä ut er

Ett sista BDSM tips på listan som kan ta bondage och do

BDSM Tips → Komplett guide till SM och bondage

minanslekar i allmänhet till nästa nivå är att klä ut er. Rollspel är ofta en stor del av BDSM, och detta kan hjälpa er båda att komma in i rätt stämning då ni agerar som personer med kraftdynamik som ni vill utforska. Några exempel är chef och sekreterare, elev och lärare eller kanske doktor och patient. Att klä ut sig kan komma att bli ett riktigt kreativt och befriande sätt att utforska dolda önskningar. Om det fortfarande känns lite nervöst att vara dominant eller undergiven med din partner kan den där perfekta utstyrseln få dig att känna dig mer bekväm. Detta är därför ett utmärkt BDSM tips för många par.

Inte behöver det heller bli dyrt då ni kan välja att ta på er någonting som ni redan har i hemmet. Om ni dock skulle föredra att ha en fullständig kostym nära tillhands finns det en lång rad sexbutiker som erbjuder riktigt fräcka utstyrslar, och ni kan även vända er till partybutiker för ännu fler valmöjligheter. När allt kommer till kritan finns det många BDSM tips som verkligen kan krydda till BDSM-sessionerna lite extra, så ha gärna de ovannämnda råden i åtanke när du börjar experimentera med dominanslekar tillsammans med någon som du håller kär!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här