Recension – Nexus Anal Douche Pro

27

Detta är enligt mig och min pojkvän den bästa anal douchen på marknaden. Den är lätt och smidig att använda och jag måste säga att den är skön att använda. Jag testade den i duschen både själv och med min partner vilket var spännande.

Vänta inte med att gå in på länken och köp din alldeles egna Nexus Anal Douche pro idag då du inte vill leva utan denna underbara produkt som jag fått äran att testa. Jag ångrar mig inte en sekund att jag provade den, då jag gillar att använda produkter som är smidiga att använda. Jag blir lätt avtänd om rengöringen innan sex tar lång tid och är krångliga.

Nexus Anal Douche Pro är en anal douche som hjälper dig att rengöra analen så att du blir ren inför analsex.

“Hej, Sofie här. Jag är en av lovebuddy´s sexleksakstestare och jag älskade den här anal douchen. Wow!”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

 • Snygg design
 • Skönt material
 • Lätt att rengöra
 • Effektiv
 • Hygienisk
 • Användar vänlig

Nackdelar

 • Bara Engelsk bruksanvisningen
 • Lite trög att skruva ihop delarna
 • Lite stor när man ska gömma undan den

Recension

Första intryck

Första gången jag såg anal douchen så tyckte jag att den såg stor ut och jag trodde inte att jag skulle gilla den. Men när jag provat den så var jag nöjd och kommer använda den mycket. Jag tyckte att storleken var perfekt det kändes som att man hade lätt analsex det kändes underbart.

Jag tycker dock att den är lite svår att förvara då jag har barn och vill gärna inte att dom hittar den. Det mest praktiska hade varit om jag hade kunnat förvara den i badrummet då det är där jag använder den. Men jag har inte någon plats till den då den är så stor. Så nu får jag förvara den i min byrå vilket är lite opraktiskt.

Något jag tycker är bra med anal douchen är priset den är inte jättedyr och man får mycket för pengarna. Jag tycker att asken skulle vara annorlunda då min ask gick sönder när jag öppnade förpackningen så nu får jag ha den i en påse. Så asken kunde varit lite bättre. Jag blev också ganska besviken på att manualen var på engelska då jag tycker att det är lättare att läsa manualer på svenska.

Nexus Douche Pro

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Upplevelse

Jag har provat anal douchen vid ett antal tillfällen och är jättenöjd med den, även min partner har testat den och den gav min partner en orgasm eftersom anal douchen nuddade vid hans prostata.

Denna anal douch är skön att använda den har perfekt storlek och är gjord i ett skönt material. Den är gjord av gummi och kan spruta vatten i 360 grader så den rengör ordentligt. Längden är26cm varav 13cm kan föras in och vattenbehållaren rymmer 330ml.

Den lever absolut upp till mina förväntningar då den är lätt att använda samt rengöra vilket är bra när man behöver den. Min partner är också mycket nöjd med den, han använder den ofta då vi båda tycker om analsex och leksaker när vi har sex.

När jag och partnern skulle bo på hotell en natt så tog vi med anal douchen och några buttpluggs. Väl på hotellet så gick jag in på toaletten och gjorde mig ren med anal douchen. När jag gjort detta och duschat färdigt då tog jag glidmedel och förde in buttpluggen sen ställde jag mig på alla fyra i sängen och vi hade sex. Det jag vill säga är att du kan ta med den överallt och det går snabbt att bli ren så du kan göra det du njuter av.

En annan gång när jag testade den var när jag var hemma och min partner hade varit iväg en hel vecka. Han ringde och sa att han var på väg hem, efter det sa han ”när jag kommer hem ska du stå på alla fyra med buttpluggen och ditt vibrator ägg, ta även på ögonbindel” sen lade han på telefonen och då vi lever i en BDSM relation så var det bara att göra som han säger.

Jag tog fram anal douchen och gick in i duschen och förde in den med glidmedel, jag fick rengöra två gånger sen duschade jag.

Nexus Douche Pro

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Kort historia:

När jag duschat förde jag in buttpluggen och vibrator ägget ställde mig på alla fyra i soffan med ögonbindel och väntade. Efter en liten stund hörde jag han i hallen och jag kände i kroppen hur kåt jag blev det dunkade i hela underlivet och jag kände att det rann.

Jag hörde han komma in i rummet han gick till vårt leksaksskåp, när han kom fram till mig kände jag hur han drog vår flogger längs ryggen det var väldigt upphetsande han lyfte den och smiskade mig ett par gånger, han ökade hastigheten på vibratorägget och smiskade mig igen.

När han märkte att jag nästan kom så ställde han mig på knä och jag fick suga av honom, precis innan han kom så avbröt han och ställd mig på alla fyra igen och utan förvarning drog han ut pluggen och slickade mig, när jag nästan kom slutade han och jag kände glidmedel runt analen och utan förvarning tryckte han in kuken och knullade mig länge och hårt tills han sprutade ner hela ryggen på mig och jag kom med den kraftigast sprutorgasm jag haft på länge.

Det jag vill komma med denna historiern är att du kan rengöra snabbt så du kan ha det bästa som finns – analsex. Jag kan inte klara mig utan denna anal douch.

Hur man använder den

Jag öppnade förpackningen och plockade ut alla delarna, sen läste jag bruksanvisningen. När jag gjort detta så tog jag bottendelen och fyllde den med vatten sedan skruvade jag fast ovan delen. När detta var gjort hämtade jag vattenbaserat glidmedel och gick in i duschen. Väl inne i duschen så smörjde jag in anal douchen med glidmedel så att den blev lättare att föra in.

Nexus Douche Pro

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag ställde mig med ett ben på en pall och förde in anal douchen i rumpan det kändes skönt och jag blev upphetsad. Jag tömde behållaren på vatten och satte mig på toaletten så att jag kunde tömma ut vattnet från rumpan och då vattnet inte var rent så var det bara att börja om med processen tills vattnet är klart. Nu när vattnet är klart så duschade. Efter rengöringen så var jag redo för anal sex med min partner.

Den är mycket lätt att använda och att rengöra.  Dom små hålen i spetsen på douchen gör att vattnet sprutar ut. När jag ska rengöra den så brukar jag fylla den med varmt vatten och tvål, jag håller för hålen och skakar den sen trycker jag ut vattnet i toaletten detta gör jag tills den är ren.

Nexus Douche Pro

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderat till

Jag kan varmt rekommendera denna produkt till alla som tycker om analsex då det är den bästa anal douch på marknaden idag.

Den passar både till dig som gillar analsex samt till dig som bara vill använda leksaker. Alla kan använda den. Jag kommer till hundra procent rekomendera Nexus Anal Douche pro till alla som vill veta då den är bäst.

Det säger andra kunder

 • Jag har ingen erfarenhet av anal douchar men denna är bra, kanske lite stor men med glidmedel så får jag den lätt in i rumpan
 • Den bästa anal douchen jag provat. Dock var den lite trög första gången jag skulle sätta ihop den.
 • Lite för stor för min smak tyckte inte alls om den. Jag ska testa en mindre
 • Absolut den bästa jag provat, jag är supernöjd aldrig för har det varit så lätt att rengöra innan anal sex. Den är helt klart bäst.
 • Bäst i test tycker jag

Det var den enklaste rengöringen jag gjort kommer använda den mycket. Äntligen slipper jag använda duschslangen nu när denna anal skölj finns. Min absoluta favorit av dom jag provat!

Nexus Douche Pro

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

Nexus Anal Douche Pro är analsköljen för dig som vill vara hygienisk vid anal sex. Den är lätt att använda med glidmedel. Jag använder alltid vattenbaserat då jag tycker att det är bäst och företag brukar rekomendera det.

Använd Analsköljen antingen i duschen eller över toaletten vilket som passar dig bäst väljer du själv. Det är att föredra att använda den över toaletten då vattnet ska rinna ut där. Du fortsätter skölja tills vattnet är rent då är du färdig.

Sammanfattningen blir: den är bäst på marknaden, lätt att rengöra, lätt att använda, kanske lite stor att förvara, kan vara lite trög i början när du ska montera den, lite dåligt med bruksanvisningen då den bara är på engelska.

Jag är jättenöjd så gör som jag och beställ din egen Nexus Anal Douche Pro idag vad väntar du på. Hade kanske också varit bra om instruktionen hade funnits på några andra språk.

stjärnorJag ger Nexus Anal Douche Pro fem av fem stjärnor då den är helt klart bäst.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här