Recension – Fun Factory Big Boss Dildovibrator

41

Big Boss – du hör ju själv vad du har att förvänta dig av denna dildovibrator från Fun Factory. För stor, det är den verkligen med sina 22,8 cm vad gäller längden och ca 14,5 cm i omkrets. Vibrationerna är allt ifrån svaga och försiktiga till riktigt kraftfulla. Vad sägs dessutom om hela 12 olika vibrationsmöjligheter? Och att den är vattentät?

Det kan knappast bli bättre! För övrigt har sexologen Linn Heed gett den 4 av 5 stjärnor i Aftonbladets stora genomgång av sexleksaker! För egen del skulle jag vilja påstå att användningen av Fun Factorys dildovibrator Big Boss innebär orgasmgaranti.

Jag valde att testa Big Boss imponerande dildovibrator på egen hand – alltså utan någon partner – och enbart vaginalt. Men jag kan tänka mig att den definitivt ger extra krydda till parleken.

Fun Factory Big Boss Dildovibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Fun Factory Big Boss är en uppladdningsbar dildovibrator som är lite större än vanliga dildos; 22,8 cm lång och 4,4 cm i diameter. Den har kraftiga vibrationer och är gjord av mjukt medicinskt silikon.

Den är utrustad med en KeyLock-funktion som förhindrar vibratorn från att sätta igång sig själv. Den har 12 olika vibrationsmöjligheter, innefattande olika vibrationsstyrkor samt olika rytmiska vibrationsmönster. Big Boss är också vattentät och enkel att rengöra.


Fördelar

  • Verklighetstrogen utformning med ett mjukt och skönt material
  • Variation på vibrationsmöjligheterna – allt från svag och försiktig till ordentligt kraftfull så att det känns i hela kroppen samt även olika rytmiska vibrationsmönster
  • Enkel att sätta igång och stänga av
  • Vibratorn har en KeyLock-funktion som hindrar den från att den sätter igång av sig själv
  • Uppladdningsbar – man slipper krångel med batteribyten
  • Något böjbar
  • Vattentät

Nackdelar

  • Inte särskilt tystlåten
  • Materialet drar lätt till sig damm och annat smuts

Recension

Första intryck

Det första som jag slogs av när jag hade tagit av ytterhöljet till förpackningen, var att själva lådan såg dels elegant och lyxig ut, dels är lådan diskret och skriker inte att det finns en sexleksak i (bortsett från Fun Factorys logga), vilket kan förenkla förvaringen om man är orolig för att andra ska se den.

När jag sedan höll den estetiskt tilltalande dildovibratorn i min hand insåg jag att den inte kunde ha ett mer passande namn. Det var först då som jag började oroa mig för att den kanske var lite för stor.

Den är något större än min partners penis och vi har emellanåt vissa svårigheter när det kommer till just storleken på hans penis (åtminstone i vissa ställningar). Men jag tycker om utmaningar och såg fram emot att stifta närmare bekantskap med min nya vän Big boss.

Big Boss dildovibrator kändes lite tung att hålla i, men med tanke på dess storlek var det bara förväntat. Vibratorn är snyggt och verklighetstroget utformad, med ett skönt material av medicinskt silikon att hålla i och den är också något böjbar. Det var inte alls svårt att för stunden föreställa mig att det var en riktig penis som jag lekte med, vilket hjälpte till att öka upphetsningen. Fast på grund av dildovibratorns storlek, får man vara beredd på att det kan vara svårt att ta med sig den på resa då den av naturliga skäl kräver utrymme.

Vad gäller ljudnivån på dildovibratorn, blev jag tyvärr rätt besviken. När jag satte igång den förvånade det mig nämligen att vibrationerna lät ganska högt – redan vid andra nivån – eftersom jag hade läst att den skulle vara tystlåten.

Fun Factory Big Boss Dildovibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Fast om man är ute efter en stor vibrator, antar jag att det nog är något som man får räkna med. Du får därför tänka på att det kan vara svårt att använda Big Boss diskret om du inte vill att andra i din närhet ska höra när du leker med den.

Tyvärr märkte jag också med en gång att materialet på Big Boss drar till sig damm och annan smuts ganska fort, så inför användning gäller det att inte lägga ner den på täcket eller lakanet efter att den har rengjorts.

 

Upplevelse

Då jag är relativt oerfaren med dildovibratorer visste jag inte riktigt vad jag hade att förvänta mig av Big Boss, men var enormt nyfiken på att ta reda på vad den gick för.

Trots riklig mängd glidmedel och ordentlig uppvärmning innan jag började leken ömmade det lite både när jag förde in och ut den, men när Big Boss väl var inne upplevde jag inga problem. Tvärtom! Tack vare dess storlek kom den utan några svårigheter åt g-punkten, så det dröjde inte någon längre stund innan jag fick orgasm. I vanliga fall har jag oftast svårt att komma – både ensam och med partner – så det var definitivt en positiv överraskning att det “problemet” inte verkar existera med Fun Factorys Big Boss.

Dock tyckte jag att den inte fungerade lika bra som ren klitorisstimulator, vilket troligtvis beror till stor del på storleken. Jag upplevde en avdomnande känsla i klitoris efter att ha använt dildovibratorn en längre stund. Big Boss är därför bäst lämpad för penetration som en dildovibrator- åtminstone för min del.

Till en början hade jag svårigheter med att hitta ett bra grepp om handtaget, och lyckades därför komma åt knapparna några gånger så att jag både stängde av vibratorn och ändrade vibrationsmönstret/-styrkan utan att det var min avsikt. Fast till sist gick det ändå bra och jag kunde njuta fullt ut av min nya dildovibrator.

Att inte testa dess vattentålighet fanns inte på kartan, så därför fick den göra mig sällskap även i badet. Och vilket bad det blev! Bortsett från att jag även denna gång hade lite svårigheter med att föra in den, hade jag och vibratorn en trevlig stund tillsammans. Och Big Boss fungerar felfritt även efter sitt lilla äventyr i badet.

 

Hur man använder den

Du låser upp Fun Factory Big Boss genom att hålla inne knapparna FUN och (+) samtidigt i 3-5 sekunder. Därefter använder du (+) och (-)  till att ändra bland de tolv olika vibrationsnivåerna och mönstren tills du hittar din favorit. Om du håller nere FUN-knappen loopas den vibrationsinställning som du för tillfället har igång.

Fun Factory Big Boss Dildovibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Tänk på att använda rikligt – och då menar jag RIKLIGT – med glidmedel. Tänk också på att glidmedlet ska vara vattenbaserat eftersom dildovibratorn är av silikon. Åtminstone har jag personligen svårare att kunna föra in dildovibratorn utan glidmedel, med tanke på dess storlek.

Fun Factory Big Boss har inga lösa batterier som du måste hålla koll på, utan den är uppladdningsbar. Det medföljer en magnetisk laddare (Fun Factorys Click ‘n’ Charge USB-laddare, dock ingen adapter) och denna sätter du fast i botten på handtaget, på de två små rundade metallpiggarna, och ansluter därefter till en USB-adapter (som du exempelvis har till din mobiltelefon). Sedan är det bara att sätta in den i ett vanligt vägguttag.

Du rengör vibratorn genom att först skölja av den i varmt vatten och därefter använda sexleksaksrengöring.

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera denna dildovibrator till den som är ute efter en fylligare upplevelse och inte räds storleken. Om man på ett snabbt, enkelt och skönt sätt vill få orgasm eller om du har svårt för att nå g-punkten på egen hand är detta en dildovibrator för dig. Och om du – precis som jag själv – har svårt att få orgasm, tycker jag definitivt att du ska testa Fun Factory Big Boss.

 

Det säger andra kunder

Av de recensioner av Big Boss som jag har läst, har de allra flesta varit otroligt positiva och den har ett genomsnittligt betyg på ca 4,5 av 5 stjärnor på Sinful.se. Nedan har jag saxat några av kundrecensionerna hos Sinful.se.

Ulf – “Köpte denna leksak och överraskade hon med stort H. Hon älskar den helt enkelt. Alldeles lagom size, funktioner som gör henne alldeles vild. Lätt att göra rent, lätt att ladda med magnet kontakten som medföljer. Denna produkt rekommenderas till fullo!!”

Fun Factory Big Boss Dildovibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Pet – “Jag älskar den här. Kraftfulla vibrationer, en skön tyngd.. Den är rätt grov, men det var precis det jag var ute efter så helt klart ett bra köp! Skulle definitivt rekommendera den om man är beredd på en större stav!”

SGBritish – “Funka i överföväntan, var orolig för hur stor den var., behövde inte vara. Tips, köp till Nuru gel, funka ännu bättre. Tipsade en vän, köpte likadan, också super nöjd. :-)”

 

Sammanfattning

Fun Factory Big Boss dildovibrator är en vibrator som är enkel att använda och som utan problem kommer åt g-punkten och ger dig snabb och fantastisk orgasm utan någon ansträngning. Dess storlek gör dock att man behöver tänka på att dels ha en ordentlig uppvärmning innan leken, dels använda rikligt med vattenbaserat glidmedel.

Tack vare att den är uppladdningsbar, slipper man krångel med batteribyten och man slipper även oro över att batterierna ska ta slut mitt i leken. Det finns 12 olika vibrationsmöjligheter, så förutom att du kan variera vibrationsstyrkan, kan du också välja mellan olika rytmiska vibrationer.

Den smarta KeyLock-funktionen hindrar vibratorn från att sätta igång sig själv, men dessvärre är den ganska högljudd och storleken gör att den kan vara svår att ta med på en resa.

På det stora hela är jag nöjd med denna dildovibrator. Jag ser fram emot att utforska den tillsammans med en partner och på så vis upptäcka nya härliga lekar.

stjärnor

Jag ger Fun Factory Big Boss 4 av 5 stjärnor.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här