Prostataorgasm – Bästa leksaker för att stimulera prostatan

37

Det är inte alltid det enklaste att få tag på sexleksaker som är specifikt utformade för målinriktad prostatastimulering, men när man väl stöter på en sådan onaniprodukt öppnas dörren till en helt ny värld av njutning – och kanske även prostataorgasm. Jag har testat på några av de bästa prostataleksakerna på marknaden, och dessa ska jag gå igenom lite mer i detalj nedan för att göra det lättare för dig att hitta just din favorit. Mer rätt leksak tillhands är det bara en tidsfråga innan du uppnår prostataorgasm!

BÄST I TEST – Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator

sinful force rechargeable remote control prostate massager

Se priset här

Den första produkten på listan är Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator, och den här leksaken är specifikt utformad för att både stimulera prostatan och mellangården på samma gång för möjlighet till underbar prostataorgasm.

Fördelar:

 • Stimulerar prostata och mellangård samtidigt
 • Kommer med 11 vibrationsmönster
 • Tillverkad i härlig silikon

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Med hjälp av en smidig fjärrkontroll går det att skifta mellan hela 11 olika vibrationsmönster, och detta är någonting som jag verkligen uppskattade. Även det lena silikonmaterialet och det rimliga priset är två stora positiva aspekter.

Rekommenderat till

Den här leksaken rekommenderas till alla som vill uppnå prostataorgasm. Njut av stimulering av både mellangården och prostatan medan du skiftar mellan hela 11 vibrationslägen för att hitta just den njutningen som blir rätt för dig.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Underbar skön och smidig form och supersmidigt med fjärrkontroll. Lång batteritid! Helt nöjd!”

Sammanfattning

Här har det inte snålats med kvalitet då både utformningen, materialet och funktionerna är underbara. Den här leksaken rekommenderas starkt!

BÄSTA TILL NYBÖRJAREN – Vibro Pleaser With Remote Control

prostate pleaser with remote

Se priset här

Vibro Pleaser With Remote Control är en högkvalitativ silikonvibrator som med hjälp av en medföljande fjärrkontroll kan skifta mellan 10 olika vibrationslägen. Det är med andra ord riktigt lätt att få precis den njutningen som man är ute efter.

Fördelar:

 • 10 vibrationslägen
 • Smidig fjärrkontroll ingår
 • Uppladdningsbar

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Vibro Pleaser With Remote Control är definitivt en favorit i sovrummet tack vare hur den innehåller hela två motorer och 10 vibrationslägen. Dess lena yttre av silikon är sannerligen också ett stort plus.

Rekommenderat till

Den här sexleksaken rekommenderas till dig som vill kunna uppnå prostataorgasm på ett riktigt skönt sätt, och du kommer säkerligen att uppskatta avsaknaden av batterier. Detta gör leksaken enkel att ladda upp och använda när som helst.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”En spännande manick med ganska många vibrationsmönster. Skön o lagom stor (tycker jag), sitter kvar bra.”

Sammanfattning

Den sköna silikonytan, de många vibrationsmönstren och den smidiga uppladdningen utan batterier kommer tillsammans för att ge dig den här ultimata prostatavibratorn som med lite tur kan se till så att du uppnår prostataorgasm.

BÄSTA TILL PRISET – Sinful Beaded Prostatavibrator

sinful beaded prostate vibrator fix

Se priset här

Föredrar du att stimulera prostatan med en produkt som har ett unikt och härligt mönster? Sinful Beaded Prostatavibrator kan då leverera med en form som påminner om ett silikontäckt pärlband.

Fördelar:

 • Tillverkad i lent silikon
 • Stimulerar både prostata och mellangård
 • Hela 10 vibrationsmönster

Nackdelar:

 • Batterier köps separat

Min personliga upplevelse

Det här är en leksak vars form jag verkligen älskar, och det är ett stort plus att det finns så många olika vibrationsmönster att välja mellan.

Rekommenderat till

För de som kräver någonting lite extra för att nå prostataorgasm har den här leksaken allt du kan tänka dig med sitt härliga pärlbandmönster, och du kommer nog även att imponeras av det riktigt billiga priset.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Den är härlig och ger mig många härliga orgasmer.”

Sammanfattning

Den fräcka pärlbandsvibratorn med sina många vibrationsmönster och sitt sköna silikonyttre bjuder på stimulering som du inte vill missa. Den enda mindre nackdelen är att AAA-batterier måste köpas separat.

Läs hela recensionen här

“Hej, jag har skrivit om min upplevelse med Sinful Beaded prostatavibrator här.  /Alexander”

 

Rude Boy

rude boy

Se priset här

En prostatastimulator behöver inte ha en mängd detaljer för att vara effektiv, och Rude Boy är ett bevis på det. Med sin stilrena design och sju imponerande vibrationslägen är det prostataorgasm som väntar runt hörnet.

Fördelar:

 • Bra form för målinriktad prostatastimulering
 • Sju vibrationslägen att välja mellan
 • Enkelanvänd

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Min personliga upplevelse

Den enkelanvända prostatavibratorn bjuder på både stimulering av prostatan och mellangården med hjälp av en optimal form för målinriktad njutning. Riktigt underbart, helt enkelt!

Rekommenderat till

Leksaken rekommenderas till dig som vill kunna välja mellan flera olika vibrationsmönster och få en högkvalitativ sexleksak med ett lent silikonyttre.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Första gången jag använder något sånt här men kan säga att ja blev riktigt positivt överraskad av den. Kom som fan!”

Sammanfattning

Ibland är det den enkla designen som är den bästa samt smidigaste, och Rude Boy är ett bevis på det. Testa på en av de många vibrationsmöjligheterna och njut av målinriktad prostatastimulering.

Sinful Wild Thing Sexleksaksset med A-Z Guide

sinful wild thing sexlegetoj boks med a z guide

Se priset här

För nybörjare på jakt efter en prostataorgasm kommer här en händig guide som kan hjälpa till i vått och torrt. Setet är utan tvekan passande för alla som är nya inom prostatastimulering.

Fördelar:

 • Flera produkter till ett rimligt pris
 • Perfekt till nybörjare
 • Tillverkade av högkvalitativa material

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Jag uppskattar detta set med både analt glidmedel, anal douche, prostatamassager samt penisring med prostatastimulator. Här får du verkligen allt du behöver i ett smidigt paket.

Rekommenderat till

Vill du uppnå prostataorgasm, men är inte säker var du ska börja? Då är det här setet ett lätt val med allt som du behöver för att kunna komma igång.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Jag gillar verkligen allt med detta paket, möjligen lite stor size på grejerna så kanske inte är bäst för nybörjare men overall väldigt bra!”

Sammanfattning

Få allt du kan tänkas behöva för att uppnå prostataorgasm – och till ett mycket rimligt pris. Det här paketet sparar dig både tid och pengar då du slipper att köpa allt det nödvändiga individuellt.

Sinful Rippled Vibrerande Prostate Massager

sinful rippled vibrating prostate massager

Se priset här

Vad sägs om en len och skön silikonvibrator som både är vattentät och har hela fem vibrationsnivåer? Detta och mycket mer får du när du satsar på Sinful Rippled Vibrerande Prostate Massager.

Fördelar:

 • Vattentät
 • Har ett skönt silikonyttre
 • Fem vibrationsnivåer

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

Min personliga upplevelse

Den lilla smidiga staven är både enkel att använda och att förvara efter användning. Med sin fräcka utformning, sitt sköna silikonyttre och flera olika vibrationslägen är den sannerligen att rekommendera.

Rekommenderat till

Om du vill uppnå prostataorgasm kan det här bli nyckeln till din succé. Både formen, materialen och vibrationerna kan bjuda på härliga stunder som du inte vill missa.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Fantastiskt skön produkt som vibrerar på rätta stället för min man. Han älskar den. Ger fantastiskt sköna orgasmer”

Sammanfattning

Den sköna utformningen tillsammans med de smarta materialvalen, de många vibrationsmöjligheterna och det billiga priset är alla stora plus. Det enda negativa är att batterier måste köpas separat.

Ro-Zen Pro Black

ro zen pro black

Se priset här

Är det en riktigt proffsig prostatastimulator som du är ute efter för att få en riktigt explosiv prostataorgasm? Då kommer här en fantastisk produkt med både en prostatavibrator, en penisring och en pungring i ett!

Fördelar:

 • Både prostatavibrator, penisring och pungring
 • Helt vattentät
 • 10 vibrationsnivåer

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

”Wow”, säger jag bara! Här finns allt man kan tänkas vilja ha för att uppnå prostataorgasm, och som om mångsidigheten inte vore nog är leksaken vattentät, uppladdningsbar och har en len silikonyta. Den här produkten är verkligen rolig att experimentera med.

Rekommenderat till

Få prostataorgasm med en produkt som både bjuder på en penisring, pungring och prostatastimulering. Du får välja mellan 10 vibrationslägen, så det finns helt säkert någonting för dig!

Så säger andra kunder

Det finns inga kundomdömen att hämta för närvarande, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Med de många fördelarna som leksaken för med sig är det svårt att inte rekommendera den. Både material, funktioner, den vattentäta egenskapen och faktumet att produkten kan laddas upp utan batterier är stora plus.

Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager

sinful rebel dual vibrating prostate massager

Se priset här

Betala inte någon enorm summa pengar för att få en imponerande sexleksak, utan låt dig tas till nya höjder av prostataorgasm med hjälp av en prisvärd och len silikonleksak med många vibrationsmönster.

Fördelar:

 • Sju vibrationslägen
 • Tillverkad i skönt silikon
 • Utformad för målinriktad prostatastimulering

Nackdelar:

 • Inte helt vattentät

Min personliga upplevelse

Det finns få onaniprodukter som är så billiga och samtidigt klarar av att bjuda på utomordentlig stimulans där en prostataorgasm inte är långt borta!

Rekommenderat till

Välj Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager om du inte vill att det ska kosta skjortan för att få en imponerande produkt. Välj mellan ett av hela sju vibrationslägen och njut av leksakens lena silikonyttre.

Så säger andra kunder

Det finns inga kundomdömen att hämta för närvarande, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Med sju vibrationslägen som är enkla att skifta mellan, ett skönt silikonyttre och en form som riktar sig in på prostatastimulering dröjer det säkerligen inte länge förrän du uppnår en prostataorgasm med den här härliga leksaken!

Dr. Joel Kaplan Prostate Massager

dr joel kaplan prostate massager

Se priset här

Här kommer en ganska unik prostatastimulator i plast, men med sin mycket smala form är den passande för nybörjare som vill experimentera med att få prostataorgasm.

Fördelar:

 • Steglösa vibrationsnivåer
 • Vattentät
 • Passande för nybörjare

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

Min personliga upplevelse

Dr. Joel Kaplan Prostate Massager må inte ha något lent silikonyttre, men visst bjuder den på en lång rad fördelar som är värda att kika närmare på. Det billiga priset, de steglösa vibrationsnivåerna och den vattentäta egenskapen är alla stora fördelar.

Rekommenderat till

Om du är en nybörjare som vill experimentera med att få prostataorgasm kan den här produkten stå till tjänst då dess långa och smala form ser till så att du enklare kan föra in leksaken.

Så säger andra kunder

Det finns inga kundomdömen att hämta för närvarande, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Till ett rimligt pris får du denne prostatavibrator som är passande för nybörjare. En smal, lång och smidig form, en vattentät egenskap och steglösa vibrationsnivåer jobbar tillsammans för att skapa den här effektiva produkten.

BFilled Deluxe Prostate Massager

bfilled deluxe prostate massager hunter

Se priset här

Om du bara nöjer dig med det allra bästa och verkligen är ute efter lyx får du inte missa att kika på BFilled Deluxe Prostate Massager. Få stimulering av både mellangården och prostatan av en läckert utformad leksak som aldrig sviker dig.

Fördelar:

 • Har dubbla motorer
 • 6 vibrationslägen
 • Ett yttre av lent silikon

Nackdelar:

 • Tål inte vatten

Min personliga upplevelse

Den avrundade läckra designen ser till så att den här leksaken enkelt förs in, och väl inne finns det hela sex vibrationslägen att välja mellan. De dubbla motorerna för sannerligen också med sig många positiva aspekter.

Rekommenderat till

Så länge du är okej med en onaniprodukt som inte är vattentät kommer du att älska den här prostatastimulatorn. Många vibrationsmöjligheter, en skön avrundad form, ett härligt silikonyttre och mycket mer står på menyn.

Så säger andra kunder

Det finns för närvarande inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Få lyx och kvalitet till en rimlig kostnad med den här produkten som innehåller två motorer och stimulerar prostatan samt mellangård samtidigt. Skifta enkelt mellan de 6 olika vibrationslägena under vibratorns handtag för att börja njuta och kanske till och med uppnå en prostataorgasm.

Rocks Off Bad Boy Prostatavibrator

rocks off bad boy prostata vibrator sort

Se priset här

Rocks Off Bad Boy Prostatavibrator har en härlig böjd form för målinriktad prostatastimulering. Inte slutar dock fördelarna här, för visst finns det även dess sköna yttre och smidiga vattentäta egenskap för fräcka och våta lekar.

Fördelar:

 • Formad för målinriktad prostatastimulering
 • Fullkomligt vattentät
 • Enkel att använda

Nackdelar:

 • Finns enbart ett vibrationsläge

Min personliga upplevelse

Det är lite av en nackdel att Rocks Off Bad Boy Prostatavibrator bara bjuder på ett enda vibrationsläge, men om man bortser från detta är leksaken en riktigt skön produkt att använda. Då den är vattentät är den dessutom händig att ta med in i duschen för lite våta lekar.

Rekommenderat till

Om du nöjer dig med en enda vibrationsnivå ska du se att det här är en leksak som kan ta dig hela vägen till prostataorgasm. Sexleksaken är mycket enkelanvänd och batterier ingår så att du kan börja njuta av den omedelbart.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Materialet är bra, har en naturligt låg friktion och känns bra när man använder den. Inte plastig, inte gummiaktig heller. Den är lagom hård och känns gedigen, välgjord och i ett enda stycke.”

Sammanfattning

Låt dig inte luras av de begränsade vibrationsmöjligheterna. Vad du får här är en riktigt skön vibrator som bjuder på målinriktad prostatastimulering, och om du har rätt teknik inne är en prostataorgasm inte långt borta.

Hugo – Unik Prostatastimulering

lelo hugo deep rose

Se priset här

Nu börjar vi närma oss slutet av listan, men inte får det glömmas bort att nämna Hugo. Den här prostatastaven har två kraftfulla motorer, är 100 % vattentät och kommer med en smidig fjärrkontroll för att skifta mellan vibrationslägena.

Fördelar:

 • Skön silikonyta
 • Fullkomligt vattentät
 • Uppladdningsbar

Nackdelar:

 • Ganska dyrt

Min personliga upplevelse

Satsa på den här riktigt sköna porstatastaven som både för med sig njutning till prostatan och mellangården. Välj den typen av njutning som blir rätt för dig med hjälp av fjärrkontrollen och imponeras av den lena silikonytan såsom jag gjorde. Det finns mycket att uppskatta hos den här leksaken!

Rekommenderat till

Om prislappen inte skrämmer iväg dig är det här en onaniprodukt som ger dig den ultimata stimulansen. Ytan av 100 % medicinsk silikon känns riktigt len mot huden och produkten erbjuder många fantastiska vibrationsmöjligheter.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”En konkurrensfri prostatavibrator. starkaste vibrationerna jag känt i något som inte är väggfast! bra form, bra material, vattentät, uppladdningsbar. Till och med en fjärrkontroll som känner av handens tempo och rörelse om man skakar den. bäst! 100 %”

Sammanfattning

Trots att leksaken kan anses vara ganska dyr är det förståeligt med tanke på den höga kvaliteten som man får. Testa på den här exklusiva onaniprodukten och uppnå prostataorgasm inom kort!

Malesation Anal-Pleasure Fjärrstyrd Prostatastimulator

malesation anal pleasure fjernbetjent prostata stimulator

Se priset här

Som den nästsista produkten på listan har vi här Malesation Anal-Pleasure Fjärrstyrd Prostatastimulator, en skön silikonleksak med två motorer för att stimulera både mellangård och prostatan samtidigt. Resultatet blir en explosiv prostataorgasm som du inte vill gå miste om.

Fördelar:

 • Perfekt för att uppnå prostataorgasm
 • Fjärrstyrd funktion
 • 11 vibrationsmönster

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Med hela 11 olika vibrationsmönster att välja mellan och med två inbyggda motorer anser jag att det verkligen finns mycket att älska hos den här leksaken, och det finns sannerligen mycket att experimentera med.

Rekommenderat till

Om du har tidigare erfarenhet av prostatavibratorer och nu vill satsa på mångsidighet och fler valmöjligheter är det här den perfekta lösningen för dig!

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Bra och vibratorn är enkel att använda som en del av parleken! Härlig i baken och den stimulerar på rätt sätt! Tack!”

Sammanfattning

Med en skön silikonyta, möjligheten att enkelt ladda upp leksaken efter användning, de två inbyggda motorerna och hela 11 vibrationsmönster att välja mellan – kan det bli bättre än så?

Aneros VICE 2 Fjärrstyrd Prostatastimulator

aneros vice 2 fjernbetjent prostata stimulator

Se priset här

Den sista produkten på listan är Aneros VICE 2 Fjärrstyrd Prostatastimulator, och den här händiga leksaken har funktioner som kommer att få dig att tappa hakan. Njut av 18 mönster i vardera 4 intensitetsnivåer som tillsammans ger 72 kombinationer!

Fördelar:

 • Ett enormt antal vibrationsmöjligheter
 • Skönt silikonyttre
 • Händig fjärrkontroll ingår

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Min personliga upplevelse

Jag har sparat det bästa till sist, och det här är en leksak som verkligen aldrig sviker en. Prostatavibratorn kommer utrustad med en hel ocean av vibrationsmöjligheter, och med en smidig utformning samt högkvalitativa material kan det knappast bli bättre!

Rekommenderat till

Leksaken rekommenderas till alla som inte anser att prislappen är för skrämmande. Den här onaniprodukten är rena definitionen av skräddarsydd njutning, och du kommer definitivt inom kort att få njuta av en härlig prostataorgasm.

Så säger andra kunder

Det finns inga kundomdömen att hämta för närvarande, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Kolla prostatan själv eller lämna njutningen till ett proffs såsom den här prostatastimulatorn. Få riktigt skräddarsydd stimulering som du tidigare bara har kunnat drömma om!

Summering

Slutsatsen som jag har dragit av det här testet är att det utan tvekan finns någon prostatavibrator som passar alla. Oavsett om du vill lägga lite mer pengar på en vibrator med ett stort antal funktioner såsom Aneros VICE 2 Fjärrstyrd Prostatastimulator eller om du vill vända dig till en lite billigare och enklare variant kommer du att få onanisessioner som du sent ska glömma. En härlig prostataorgasm är inte långt borta. Kika gärna även på Lovebuddys lista över de bästa prostatasexleksakerna för att ta reda på mer!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här