Gagging är när ett föremål stoppas i munnen på en person för att förhindra denna person från att prata i sexuella sammanhang. Föremålet kan bestå av bland annat en gagball, munkavel.

Viktigt att veta är att precis som i alla sexuella sammanhang så görs detta endast med samtycke från båda parter. Det får aldrig göras mot någons vilja.

Hur fungerar gagging?

Gagging kan utföras med hjälp av särskilda sexleksaker eller det som finns tillhands där hemma. Gagging utförs inom BDSM, specifikt för de som gillar Bondage, när man begränsar sinnen eller rörelser för den undergivna.

Här kan du läsa mer om BDSM för dig som är nybörjare.

Genom gagging kan den dominanta bestämma när den undergivna ska ha möjlighet att prata och inte, vilket skapar den maktkänsla som de som utövar BDSM oftast är ute efter. Men det är inte bara förhindrandet av prat som lockar utan även ljudet av begränsning och känslan att vara utelämnad för den undergivna.

En gagball, kan även kallas är vanligast att använda inom BDSM. Här kan du hitta fler redskap för dig som vill gå all in på BDSM.

Här finns det flera olika sorter i form av olika utseende och olika material. Skonsammast för tänderna är en gagball gjord i gummi, jämfört med de gjorda i hårdplast eller metall.

Har du aldrig prövat gagging innan och därför inte heller använt en gagball rekommenderar vi en med hål i för att det ska vara enkelt att andas både genom munnen och näsan.

Gagging för både både män och kvinnor

Både män och kvinnor kan utföra gagging och bli ”gaggade”. Det är riktat mot ett specifikt kön utan det handlar om vem som är undergiven och vem som är dominant.

Det kan användas för rollspel av olika situationer och för att göra vardagssexet mer spännande. Viktigt för att det ska fungera är att kommunicera med varandra och att innan ni testar gagging bestämma olika stoppord. I form av ljud eller rörelser, se till så att ljudet går att utföra trots gaggen i munnen.

Är gagging samma sak som deeptroath?

Nej, Gagging och deeptroath är inte samma sak. Enkelt förklarat är gagging något som en dominant person gör på en undergiven och deeptroath är något som frivilligt görs av den som ger oralsex. Men gemensamt för båda är att det handlar om att stoppa in något i munnen.

Vill du bli bättre på oralsex? Se vår guide här.

Gagging och Porr

Det är vanligt att man ser gagging i porr och vill därför understryka ännu en gång att det endast får utföras vid samtycke mellan båda parter. I porr ser man ofta hur män kväver kvinnor med sin penis i form av gagging. Det är inget vi förespråkar. Viktigt att veta är att BDSM, som gagging tillhör till, sker på överenskomna villkor mellan alla parter.

Det är inte alla som gillar eller känner sig bekväma med gagging och som tidigare nämnt, se till att ha stoppord/rörelser om ni testar.

 

Hitta rätt gagball

Först och främst för att ta del av marknadens testvinnare och den gagball som ger mest valuta för pengarna kan ni klicka här, då kan ni ta del av vårt Bäst i Test av Gagballs.

Vi rekommenderar en liten gagball till att börja med om ni är nya till gagging. För att veta vilken storlek som känns bekväm innan ni beställer så ska ni få ett tips. Skär en frukt i samma storlek alt. Hitta en liten boll (studsboll kanske) och placera i munnen, hur känns det, känns det okej?

Olika personer föredrar olika gagballs och som tidigare nämnt, så finns det i flera olika former.

  • Den vanligast gagballen är den som ser ut som en rund boll. Här kan ni välja om det ska vara lufthål eller inte och i vilket material samt storlek.
  • Gagballs finns även i form av ett bett, liknande det som hästar har i munnen, vissa tycker det är bekvämare att bära.
  • Det finns gagballs som endast består av en ring med ett hål i sig. Här kan ni därmed kombinera oralsex och gagball i ett. Återigen kom ihåg att kommunicera om detta innan.
  • Munkavel, då placeras inget i munnen utan allt ligger utanpå, som ett band för munnen. Det kan vara ett bra första steg till gagging. Det är inget som ligger i munnen och därför kan den som bär munkaveln känna sig mer bekväm.

Hur använder jag en gagball

En gagball används genom att bollen, better eller det som sitter på den produkt du köpt, förs in i munnen. Sedan brukar det finnas två remmar som ska sitta runt huvudet, de träs från munnen och sedan bak på huvudet så knäpps det. Ibland är det i form av ett spänne och ibland kardborreband.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här