Vad är sexting? – En guide till het sexting

555

Sexting handlar om att skriva sexiga meddelanden till någon och detta är något människor har gjort i åratal. Vi lever i en tid där detta blir enklare och enklare. Det finns appar och andra funktioner som hela tiden gör det lättare för oss att hålla kontakt. Men vad är bra sexting? Hur ska jag skriva ett perfekt sext till någon? Framförallt hur inleder man denna slags korrespondenser? Vi har samlat några tips för att hjälpa dig att bli drottning eller kung av sexting.

1.Skapa en stämning men ta din tid

bra humör för onani

Sexting ska gärna trappas långsamt upp för att vara så naturligt som möjligt och så spännande som möjligt. Om du skriver en drypande sexhistoria redan i ditt första sms så kan det tagas emot på fel sätt. Personen kan tycka att det är lite väl mycket att börja med eller så kan stämningen dö snabbt eftersom du gick flera steg fram.

Vi rekommenderar att du börjar med något lätt som att ge hen en komplimang. Du kan tillexempel skriva ”Du är grym på att kyssas” eller ”Dina läppar känns så härliga mot mina”. Efter detta kan du se vad hen svarar och se om hen är på samma fräcka humör eller om det verkar som att hen inte har lust.

Om det är så att din sexpartner verkar redo för lite fräck kik sexting så trappar ni upp stämningen med varje svar. Så hen svarar något fräck och du svarar något ännu fräckare tillbaka. Vill du vara lite extra fräck och få din partner riktigt upphetsad kan du skicka en länk till en spännande sexleksak som du vill prova.

2.Du behöver inte vara påhittig – använd istället ditt minne om era fräcka nätter och återskapa dessa.

Sex appar

Denna passar givetvis bäst om det är så att du har legat med personen du nu har en het sexting konversation med. Ta inspiration från detta och berätta för hen vad du tyckte bäst om och vad du gärna vill göra med hen igen.

Du kan skriva om känslan när du mottog oralsex eller hur fräckt det var att bli bunden. Vad som fick dig att komma. Du kommer då att stärka hens självförtroende och förmodligen få ett riktigt snuskigt svar tillbaka.

Använde ni er kanske av anala sexleksaker eller andra fetish produkter som gjorde stunden extra het nämn det. Säg till hen hur hett det var och vad som hände med din kropp i stunden.

3.Bilder kan göra er konversation ännu hetare och vad kan här vara bättre än GIF:S

sexig kvinna i underkläder

Du har hört uttrycket en bild säger mer än tusen ord. Detta gäller även för sexting och här finns det fantastiskt många GIF:S att välja mellan. En GIF är en rörlig bild eller en väldigt kort film som kan skickas på de flesta messenger tjänsterna som finns. Däribland Facebook, Instagram, Snapchat med mera.

Det finns riktigt många som har med sex att göra. Du ska bara söka på precis det du är ute efter så kommer det snart ett stort urval av fantastiskt heta klipp.

En GIF kan vara perfekt att slänga in i din sexting när du inte vet vad du ska svara eller formulera dig själv. De fungerar också utmärkt till text du har skrivit att finna en passande bild. Det gör er sexting mer levande och roligare.

Bilder används ofta till text för att förstärka budskap. Det är något vi människor är vana till och något vi gillar. Speciellt i sexuella situationer där bilder ofta leder till ökad upphetsning.

Vi rekommenderar inte att du använder kik sexting till att skicka bilder på dig till mottagaren om ni inte känner varandra väldigt väl. Det finns flera anledningar till detta givetvis så kan bilderna spridas på nätet vilket de flesta vill undvika. Du kanske vill att din partner onanerar till en bild av dig men en massa gamla främlingar känns kanske inte känns lika lockande.

Så behöver alla killar höra en grej INGEN gillar en dick pic. Det är den hårda sanningen. Gör det inte om din partner inte fråga efter det. Det finns en sak dick pics används till och det är att skratta åt och hånas av henne och hennes tjejkompisar. Att få en dick pic man inte bett om är obehagligt och kränkande. Du kanske tycker din penis är vackrast i hela världen, det betyder dock inte att alla andra gör det.

Vänta med bilder generellt till ni är helt bekväma och litar på att hen aldrig skulle dela dessa. Dock rekommenderas GIF:s varmt.

4.Ta kommandot och berätta vad hen ska göra mot dig.

sex piskor

Sexting är inte alltid så lätt speciellt i början. Ni kanske inte känner varandra så bra ännu vilket kan vara positivt då ni kan lära känna varandra och berätta vad ni gillar i sängen. Med andra ord är det optimalt här att skriva vad du önskar att hen ska göra mot dig. Ni lär känna varandras sexuella preferenser vilket kommer göra sex i verkligheten så mycket bättre.

Är den andra en oerfaren sextare kan det också bidraga till att hen får inspiration och är mer bekväm med er korrespondens. Här ska du ta tillfälle till akt och skriva om dina absolut hetaste fantasier och det du verkligen drömmer om att få uppleva. Det är nämligen stor möjlighet för att ni kan göra dessa till sanning när ni ses.

Ett problem som kan uppstå när du ligger med någon i början är att du inte vet vad den andra personen vill ha och hen vet inte vad du vill ha. Det gör att sex kan ta lite tid innan det blir bra. Genom sexting så behöver ni inte gissa vilket kommer göra den första gången hetare än du kanske upplevt förr.

Det är också en perfekt möjlighet för att ställa frågor för att ta reda på vad hen gillar men att få frågor att inte se ut som en utfrågning kan vara svårt. Här rekommenderar vi att du på ett naturligt sätt frågor om fler detaljer av det som personen gillar för att krama de fräckaste tankarna ut. Så mer följdfrågor än intervjufrågor.

Nu kommer vi igen att gå lite på killarna men de flesta tjejer gör inte detta i samma utsträckning och när de gör det är det på ett annat sätt. I sexting ska du inte ta inspiration från porrfilm. De flesta kvinnor kommer inte uppskatta det overkliga och övervåldsamma scenerna som porrvärlden bjuder på. Porr är inte på riktigt och om detta är vad du förväntar av en partner så ska du förmodligen köpa dig en docka istället.

I porrfilm behandlas inte kvinnor bra och det ger en overklig bild av hur sex ska vara. Det bidrager också till ett mer otryggt samhälle för kvinnor och en skev bild av den makt som män har. Du kanske inte påverkas negativt av det men du ska i alla fall inte hämta inspiration ifrån det.

5.Det ska vara roligt med sexting och det finns inget som är lika charmerande och sexigt som humor

par som ligger i sängen

Vem har sagt att sex eller sexting ska vara seriöst? Du känner dig ju mer bekväm om du är med någon som kan skämta och ha kul. Ett gott skratt förlänger livet och det gör orgasmer också. Ja, det är sant. Varför inte kombinera dessa två på ett fräckt och kul sätt.

Använd emojis och skriv med dessa vad du gärna vill att hen ska göra med dig. Kanske gör du en liten rebus för hen att tyda. Eller varför inte ta fram den kreativa ådran och skriv ett lite snuskigt rim. Du kan också bara skämta om sex på ett roligt och charmerande sätt. Nej, denna del kanske inte är den som gör hen mest upphetsad men kanske får hen ett leende på läpparna.

6.Sexleksaker kan göra mycket för fantasin

bästa sexställningarna

När ni håller på med sexting kan det någon gång vara svårt att skriva som en sexnovell och hela tiden komma på nya scenarier. Då kan det vara bra att få in lite andra saker som kan liva upp er kik sexting.

Är du man och sextar med en kvinna kan du försöka göra henne upphetsad genom att nämna vilken sexleksak du vill använda på tillexempel hennes klitoris. Det finns riktigt många kvinnliga sexleksaker och en av alla kvinnors favoriter är en lufftrycksvibrator.

Skriv som om att du hade en satisfyer du gärna vill använda på henne och se henne komma. Eller kanske en klassisk rabbit eller varför inte en härlig bulletvibrator. Möjligheterna är många och det kan garanterat generera nya sexiga idéer till er sexting.

Du behöver inte själv äga denna sexleksak, du kan bara gå in och läsa om den. Det värsta som kan hända här är att ni blir så kåta så ni måste köpa den. Tro oss sexleksaker kommer leda till mycket mer spänning än bara sexting.

Är du kvinna och vill ge din snubbe upphetsning via sexting med hjälp av manliga sexleksaker går det givetvis också jättebra. Här kan vi rekommendera penisringen som ger honom ett mer kraftfullt och långvarigt stånd samtidigt som den vibrerar.

Det är en sexleksak med otroligt många nivåer och vi lovar att den också är värd att investera i om det skulle vara så att ni känner sådan lust efter er texting.

7.Tänk på varandras gränser

Sexlekesaker för henne

I skrift är det lätt att bli lite ”carried away” som man säger. Skrift är bara något annat än när man möter en person ansikte mot ansikte. Vi har alla förmodligen någon gång gjort oss skyldiga till att överreagera eller kanske till och med starta något bråk över något som skrivits på sms.

När vi inte ser ansiktsuttryck och kroppsspråk eller hör en persons tonläge så leder detta till misstolkningar. Det är därför viktigt att ni är tydliga med vad ni menar i er sexting då det är mycket lättare att gå över gränsen.

Tänk på att samtycke också gäller här och det inte är okej att skriva vad som helst. Bara för det är på skrift betyder det inte mindre än det som sker när ni möts. Var tydlig med när du skämtar genom emojis eller bara skriv att det är ett skämt.

Att gå över någons gräns på sms kan skada er relation också i verkligheten så ni ska verkligen tänka på att inte skriva något som inte kan tas tillbaka.

Vi menar givetvis inte att konversationen inte ska vara avslappnad och naturlig och förmodligen vet du också själv ungefär var gränsen går.

8.Sexting är för alla

Bästa sexleksaker till henne

Oavsett hur gammal du är eller vad du jobbar med eller vad du har för intressen så är sexting något du kan syssla med. Det har ingen åldersgräns om du är 90 år och vill sexta är ju det bara superhärligt. Från 18 och uppåt är det något vi rekommenderar för alla.

Vi rekommenderar det speciellt i början av en ny relation då ni verkligen kan lära er om varandra och därmed ha riktigt bra sex. Sexting kan också rekommenderas för er som kanske upplever en svacka i relationen och letar efter ny tändning.

Ni kan skapa gnista genom att låta sexting bli en fräck del av förspelet. Kanske är det här ni introducerar nya saker att pröva när ni kommer hem. Har ni varit tillsammans länge kan vi också rekommendera att ni skickar bilder till varandra.

Kanske är en av er hemma och den andra på väg hem från jobbet så dyker det upp en lite fräck bild på parten som väntar i hens sexigaste underkläder.

Sexting kan bli till precis det ni vill att det ska vara och du kan själv styra hur fräckt det blir. Är du ny till det kan vi också rekommendera att du läser exempel på sexts online. Det finns hur många som helst som kan inspirera till fräcka konversationer. Nej, det är inte fusk, det är research. Vem vet kanske hittar du nya ställningar som inte kan vänta med att prova.

Släpp fantasin lös, ta inte dig själv på allt för stort allvar, trappa upp konversationen, bjud in sexleksaker och kom ihåg att det finns gränser. Framförallt ha kul!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här