Runkmaskin – Bästa i test

32
Runkmaskiner är de innovativa sexleksakerna som säkerställer att du kan få ett handjob utan att behöva anstränga dig överhuvudtaget. Du lämnar över allt jobb till maskinen som med hjälp av ett knapptryck stöter fram och tillbaka för ljuvlig onani på ett enkelt vis.

Den här typen av sexleksak påminner lite om en blowjob simulator, och fungerar på ett liknande sätt. Om en runkmaskin låter som en intressant investering bör du fortsätta att läsa, för längre ner hittar du en lista över ett antal fantastiska runkmaskiner!

Det här är Alexander, han har också testat Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator, du kan läsa hans detaljerade recension här.”

Se MShop produkter här

Se Joyland produkter här

Se Sinful produkter här

TESTVINNARE – Handy Ultimate Handjob Maskin

handy ultimate håndjob maskine

Se priset här

En första runkmaskin som vi ska gå in på är en mångsidig produkt som har mer än några få funktioner att bjuda på. Här slipper du att göra jobbet själv tack vare att maskinen bjuder på stötande rörelser för en handjob upplevelse som aldrig förr. Justera själv stötarnas hastighet så att du får den rätta känslan för dig.

Fördelar:

 • Runkmaskin som gör jobbet åt dig
 • Olika stöthastigheter att justera mellan
 • Varuprover på glidmedel ingår

Nackdelar:

 • Kan vara lite dyrt för de med en tajt budget

Min personliga upplevelse

En runkmaskin är den optimala sexleksaken om du vill få en underbar handjob-upplevelse utan att själv behöva anstränga dig. Denne runkmaskin har inga batterier som du behöver oroa dig för, utan det är bara att dra nytta av den medföljande sladden, så det finns ingenting som du tvingas att köpa separat. Det ingår till och med varuprover på glidmedel!

Rekommenderat till

Vill du njuta av ett handjob utan att själv behöva trötta ut armen? Då är det perfekt att runka med runkmaskin, och om du satsar på just den här produkten kan du smidigt välja en upplevelse som blir rätt för dig.

Så säger andra kunder

Här kommer ett kundomdöme från Sinful:

”Valet stod mellan denna och en Fleshlight Launch.

Efter en del forskande blev det denna, den är mer allsidig och syncar bättre online.”

Sammanfattning

Börja runka med runkmaskin och gå aldrig tillbaka till det gamla tråkiga sättet. Du ställer själv in hur snabbt maskinen ska stöta fram och tillbaka, och du kan dessutom välja hur långt den ska stöta. Vad detta leder till är skräddarsydda handjob-stunder!

TILL NYBÖRJAREN – Satisfyer Men, Heat Vibration

Satisfyer men heat vibration

Se priset här

Är det en första runkmaskin som du letar efter? Då kanske du inte vill lägga alla dina sparpengar på dessa vanligtvis dyra sexleksaker, men lyckligtvis nog behöver du inte heller göra det om du väljer Satisfyer Men Heat Vibration. Det här är en runkmaskin som är otroligt billig, men låt inte prislappen lura dig: det finns många fräcka funktioner här som du bara måste testa på.

Fördelar:

 • Kostar förbluffande lite
 • Har en värmefunktion för en realistisk känsla
 • 11 vibrationsprogram ingår

Nackdelar:

 • Manualen hade gärna fått vara tydligare

Min personliga upplevelse

Att runka med runkmaskin ska inte tvunget vara dyrt, och just därför är den här produkten så imponerande. Det är inte bara det billiga priset som gör leksaken värd att ta en närmare titt på, utan det finns också en värmefunktion, 11 vibrationsprogram, en skön silikonyta och mycket mer än så. Det låter nästan för bra för att vara sant!

Rekommenderat till

När du testar på en helt ny typ av sexleksak som du inte än är säker på så är det bäst att inte lägga alla dina besparingar på just detta. Denne utomordentligt billiga runkmaskin rekommenderas därför starkt till nybörjare som vill ha många funktioner i ett bekvämt, smidigt och billigt format.

Så säger andra kunder

Hos Joyland har en tidigare kund tyckt till:

”Mycket skön apparat… Jag har provat en del varianter men den bästa är nog att trycka in kuken i slakt tillstånd o sedan låta apparaten långsamt arbeta upp till utlösning… Perfekt”

Sammanfattning

De många ljuvliga funktionerna talar för sig själva. Välj denne runkmaskin och ta del av en skön silikonyta, 11 vibrationsprogram, en värmefunktion, en riktigt lättanvänd layout och mycket mer.

DEN BILLIGA – Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

mr. membr lucy original pussy masturbator

Se priset här

Efter att ha tittat på en och annan runkmaskin som gör jobbet åt dig kommer här en vanlig hederlig fleshlight. Öppningen har utformats för att efterlikna en slidöppning, och materialet inuti är riktigt bekvämt så länge du inte glömmer bort att applicera glidmedel innan användning.

Fördelar:

 • Efterliknar en riktig slida
 • Töjbar så att de flesta ska få plats i den
 • En av de billigaste produkterna på listan

Nackdelar:

 • Har ingen stötande funktion, utan du måste göra jobbet själv

Min personliga upplevelse

Till en billig peng får du här en diskret och lättanvänd fleshlight som effektivt kan läggas åt sidan när den inte används. På utsidan ser den nämligen ut som en vanlig ficklampa när locket sätts på, så utomstående kommer inte att få reda på att produkten är en sexleksak. När du dock är redo att använda den är det bara att ta av locket, lägga en klick glidmedel i fleshlighten och föra in könet.

Rekommenderat till

Är det viktigt för dig att din runkmaskin både ska vara billig och hålla hög standard? Då är det en rekommendation att testa på den här sexleksaken. Det finns en skön struktur på insidan som bjuder på extra njutning, och inte får du heller gå miste om att skruva på bottnen för att justera vakuumet i leksaken. Tänk på att alla fleshlights blir torra och obehagliga utan tillräckligt med glid, så du ska alltid köpa ett glidmedel separat.

Så säger andra kunder

Hos Sinful har en kund skrivit följande:

”Värd sitt pris, använd ett par gånger, skön hudlik känsla och går att gå riktigt djupt även om man är lite grövre. Den penitrativa känslan är riktigt bra och gör en tur på tu man hand lite mer spännande”

Sammanfattning

Den här leksaken kommer att få det att hetta till under alla vardagar och helger utan att du behöver betala skjortan för den. Det här är helt enkelt en gammal hederlig fleshlight som gör sitt jobb väl.

Alexander, 32 år
Lovebuddy´s testare Alexander har också prövat produkten och därefter skrivit en egen recension, klicka på länken nedan för att läsa den.

 

Läs hela recensionen här

MEST POPULÄRA – Fun Factory Cobra II Penisvibrator

fun factory cobra penis vibrator

Se priset här

Vare sig du vill experimentera på egen hand eller inkorporera din runkmaskin vid parlekarna är det här en sexleksak som blir spännande att testa på. Leksaken agerar som en penisvibrator med särskilt fokus på ditt ollon. Det finns många fräcka vibrationsnivåer att testa på, och när batteriet tar slut gäller det bara att ladda upp din runkmaskin igen med en USB-laddare som ingår.

Fördelar:

 • 11 vibrationsnivåer
 • Silikon på insidan för en skön känsla
 • USB-laddare följer med i paketet

Nackdelar:

 • Här finns det ännu inga nackdelar

Min personliga upplevelse

För en fräck runkmaskin som fokuserar på att stimulera ollonet har den här leksaken mycket att ge. Med sina 11 vibrationsnivåer går det alltid att hitta ett passande läge, och nivån på ljudet är lågt för en tyst och optimal upplevelse. Denne runkmaskin tål dessutom vatten, så du kan ta med den in i duschen om du så vill.

Rekommenderat till

Om du är redo att testa på en helt ny typ av spännande upplevelse tillsammans med en runkmaskin som ger dig mer än några få valmöjligheter är det här en passande sexleksak för dig. Det är upp till dig om du föredrar den röda eller svarta färgen, och när du väl har valt väntar en värld av njutning på dig.

Så säger andra kunder

Hos Sinful har en kund lämnat följande recension:

”Den funkar bra för mig om jag känner mig upphetsad/kåt men man får hålla på ett tag. Det blir också mer stimulans med glidmedel, det ökar känsligheten. Batteritiden är bra, man kan lätt hålla på en timme.”

Sammanfattning

Välj den här sexleksaken för en runkmaskin som stimulerar ditt ollon med hjälp av en av 11 vibrationer i antingen sovrummet, duschen, badkaret eller varhelst du vill. Med en USB-laddare som ingår är det bara att ladda upp din runkmaskin efter användning för att återigen kunna njuta av den.

DEN FRÄCKA – SM390 Super Masturbator, Retractable Male Masturbator

SM390 Super masturbator ratractable male masturbator

Se priset här

Det är inte bara den detaljerade strukturen på insidan som gör denne runkmaskin så eftertraktad, utan inte får vi heller glömma att nämna thrustning-funktionen tillsammans med leksakens förmåga att värma upp sig själv. Det här är verkligen en runkmaskin som har allt.

Fördelar:

 • Thrusting-funktion i en lång rad hastigheter
 • Värmande funktion för naturtrogenhetens skull
 • Laddas upp utan att du måste köpa batterier

Nackdelar:

 • Den här leksaken har inga negativa aspekter

Min personliga upplevelse

Denne runkmaskin är värd varje krona med sin thrusting-funktion som kan justeras i 10 olika hastigheter. Det du får är därför en upplevelse som påminner om ett handjob, fast ännu bättre! Den spännande knottriga strukturen som du möts av på insidan ger en extra dimension till den sköna känslan, och då har vi inte ens nämnt att denne runkmaskin kan värmas upp.

Rekommenderat till

De flesta kan utan problem använda denne runkmaskin, och då thrusting-funktionen kommer i 10 olika hastigheter spelar det ingen roll om du älskar långsamma eller snabba stötar. Det finns alltid någonting att hitta för just dig.

Så säger andra kunder

Inga kundomdömen har lämnats än, men det dyker säkerligen snart upp någonting.

Sammanfattning

Det här är en runkmaskin som vet var skåpet ska stå. Med både en thrusting-funktion i många olika hastigheter, en värmefunktion, ett stönande ljud som kommer från maskinen och mycket mer finns det ingenting negativt att säga om denne runkmaskin.

DEN LYXIGA – Suck-O-Mat 1.1 With Remote

suck o mat with remote

Se priset här

Suck-O-Mat 1.1 With Remote är en runkmaskin som garanterar att du ser fram emot varje runktillfälle. Den tillåter dig att njuta av upp till hela 109 impulser per minut, och med 25 lägen att skifta mellan kommer det att finnas ett specifikt läge som är perfekt för alla oberoende av föredragen typ av stimulering.

Fördelar:

 • Så många som 25 olika lägen att ta del av
 • Använd fjärrkontrollen för att lätt skifta mellan lägen
 • Sleeve som är mjuk och härlig

Nackdelar:

 • Har en ganska rejäl prislapp

Min personliga upplevelse

Det går inte att rekommendera denne runkmaskin mer så länge du är redo att betala den ganska rejäla prislappen. Med sköna impulser som du känner av när du för ditt kön in i sleeven och trycker igång leksaken kommer upplevelsen att påminna om ett ljuvligt handjob eller blowjob, alltid på dina villkor.

Rekommenderat till

Denne runkmaskin är för de som vill ha extra lyx. En sexleksak med fler impulslägen är i princip omöjlig att hitta. Du väljer ett av 25 lägen och njuter av allt mellan 42 sugande impulser per minut upp till 109 stycken. Det är därför lätt att få det som blir rätt för just dig.

Så säger andra kunder

Hos Mshop finns det just nu inga kundrecensioner att hämta.

Sammanfattning

Gör som så många andra och njut av onanisessionerna i stil. Här har vi en runkmaskin som inte bara ger en fantastisk känsla vid onanin, utan samtidigt har otroligt många valmöjligheter: hela 25 impulslägen, för att vara mer exakt.

TILL DEN ERFARNE – Autoblow A.I. Blowjob Maskin

autoblow ai blowjob machine

Se priset här

Här kommer en runkmaskin som specifikt är framtagen för att ge dig en känsla som kommer så nära ett riktigt blowjob som möjligt. Öppningen påminner om ett par läppar, och på insidan möts du av fantastiska oralsexupplevelser: välj mellan 10 olika tekniker och få just den tekniken som blir utmärkt för dig.

Fördelar:

 • 10 oralsextekniker
 • Laddas upp med en sladd utan behov av batterier
 • Skön silikoninsida

Nackdelar:

 • Maskinen tål inte vatten

Min personliga upplevelse

Här har vi en runkmaskin som gör susen när det gäller att erbjuda en så verklighetstrogen oralsexupplevelse som möjligt. Öppningen är formad som inbjudande läppar, och sleeven är tillverkad i silikon för en riktigt skön yta.

Rekommenderat till

Om du vill uppleva känslan av oralsex är det här en runkmaskin som kommer riktigt nära den upplevelsen och därför definitivt blir en rekommendation för dig. Med 10 hastigheter blir det lätt för dig att välja din föredragna inställning, och inte behöver du heller ens tänka tanken på batteriköp.

Så säger andra kunder

Hos Sinful går det att hitta följande kundomdöme:

”En mycket bra produkt! En av de bättre jag har! Har du en normalstor penis är den perfekt!”

Sammanfattning

För en ljuvlig oralsexupplevelse är det här en runkmaskin som kan stå till tjänst och ge dig en skön känsla som kommer så nära ett blowjob som möjligt. Det är bara att välja en hastighet som känns rätt för dig, och sedan bär det av!

Summering

Nu vet du förmodligen lite mer om hur en runkmaskin fungerar, och med den här vetskapen i bagaget är det hög tid att välja din favorit. Det finns varianter som ger dig en känsla som påminner om ett handjob, medan andra kommer närmare ett blowjob – och vad du väljer beror bland annat på din budget och vad som känns bäst för dig. För en handjob-upplevelse med en runkmaskin som har blivit en äkta testvinnare rekommenderas Handy Ultimate Handjob Maskin. Om du dock är lite mer intresserad av en blowjob-upplevelse kan det vara bättre att satsa på Autoblow A.I. Blowjob Maskin.

Kanske har du en lite tajt budget och är på jakt efter en onaniprodukt som har en ganska liten prislapp. Då blir det passande att ta en titt på Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator. Den här sexleksaken har ingen motor inom sig för att kunna bjuda på vibrationer eller stötar, men så länge du är redo att göra jobbet själv är det här en produkt som påminner om en äkta vagina. Som en extra fördel är den också riktigt smidig att förvara.

Med allt detta i åtanke är det nu upp till dig själv att välja en passande runkmaskin, så kika på den kategorin som låter bäst för dig, klicka in på leksakens länk och läs mer om vad som gör just den onaniprodukten så speciell!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här