Recension – LoveBotz Robo Fuk Deluxe Justerbar Sexmaskin

113

Jag och min pojkvän har testat LoveBotz Robo Fuk Deluxe Justerbar Sexmaskin.

Vi testade den både var för sig när vi lekte på egen hand och även tillsammans.

Vi testade den även stående på olika typer av underlag.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

 

lovebotz robo fuk deluxe justerbar sexmaskine

 


Fördelar:

  • Bra storlek
  • Stabil på de flesta underlag
  • Kraftfull
  • Mångsidig
  • Användarvänlig

Nackdelar:

  • Högljudd
  • Kan enbart använda de egna tillbehören

Recension

Första intryck:

Vårt första intryck av maskinen var att den var ganska liten och lite plastig men den är förvånansvärt stabil för sin storlek. Den ger ett stilrent och snyggt intryck.

 

Upplevelse:

Maskinen var lätt att sätta upp och plugga in. Sugproppsfötterna fäster bra på de flesta golv och ytor (vi testade på parkett, linoleummatta, klinker samt bordsskiva i plast). Använder man LoveBotz Robo Fuk Deluxe Justerbar Sexmaskin i säng eller soffa så står maskinen lite ostabilt.

Materialet till dildon och lösvaginan är väldigt behagligt och lent. Dildon är medelstor och relativt detaljerad.

Jag personligen tycker inte om alltför detaljerade dildos när man använder maskiner då detaljerna tillsammans med friktionen vid hög hastighet kan göra mig lite irriterad och öm, men den här tillhörande dildon är precis lagom detaljerad och väldigt skön.

Den är lite längre och man kan enkelt själv välja hur djupt den ska gå genom hur långt från LoveBotz Robo Fuk Deluxe Justerbar Sexmaskin man positionerar sig. Dildon är medelhård och är skön för både vaginal samt anal stimulans.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

 

Min pojkvän upplevde lösvaginan som ganska tight men ändå behagligt expanderbar. Den är ganska lång och bör kunna användas av de flesta. Under tiden han använde den fick han fylla på med glidmedel i ett par omgångar då han tyckte att friktionen blev lite för kraftig.

Vid de lite högre hastigheterna så låter maskinen ganska mycket, vilket kanske inte är ett problem om man bor i hus, men om man bor i lägenhet så kan det kanske höras in till grannarna. Något att tänka på också om man tar med sig LoveBotz Robo Fuk Deluxe Justerbar Sexmaskin på semestern och bor på hotell.

Vill man att Lovebotz justerbara sexmaskin ska stå stabilt så behöver den stå direkt på golvet eller annan hård yta, men då hörs den såklart mer än om den står på ett mjukare och därmed mer ljuddämpande underlag.

 

Hur man använder man Lovebotz justerbara sexmaskin:

Lovebotz justerbara sexmaskin levereras färdigmonterad så det är bara att plugga in den i väggen, montera det tillbehöret man vill använda samt ställa in vinkeln på stången. I början tyckte jag det var lite knixigt att ställa in rätt vinkel, framför allt när jag låg på rygg. När man ligger på mage eller står på knä på alla fyra så är det lättare att positionera kroppen utifrån maskinen. Min pojkvän upplevde inte några positioneringsproblem, men så använde han den i helt andra positioner än vad jag gjorde.

 

När vi skulle använda den i sängen så var det först lite instabilt och när maskinen började röra på sig så ändrades riktningen på stången väldigt lätt och det kändes lite skakigt. Vi testade att ta extraskivan till köksbordet och la den som underlägg till maskinen och det blev då mycket mer stabilt!

Kontrollen till maskinen är lagom stor och ligger bra i handen vilket gör den lätt att använda. Desto mer upphetsad man blir desto viktigare är det att kontrollen är enkel och lätt att hantera. Man ska inte behöva tänka så mycket när man är mitt uppe i njutningen och kontrollen gör det enkelt att göra små ändringar på vägen mot klimax.

Kan för övrigt varmt rekommendera att lämna över kontrollen till sin partner, i dubbel bemärkelse.

För de som inte vill bjuda in ytterligare partners i sovrummet är LoveBotz Robo Fuk Deluxe Justerbar Sexmaskin ett utmärkt alternativ för att kunna uppleva olika typer av dubbla penetrationer.

Maskinen är också utmärkt att ta till om mannen behöver ta en paus i penetrerandet eller om mannen avslutar innan kvinnan och kvinnan vill ha mer eller exempelvis behöver mer penetration för att nå klimax.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Rekommenderat till:

Vi kan varmt rekommendera LoveBotz Robo Fuk Deluxe Justerbar Sexmaskin till både singlar och par. Den går utmärkt att leka med både på egen hand och tillsammans med en eller flera partners.

 

Det säger andra kunder:

Andra som köpt Lovebotz sexmaskin har, precis som vi, förvånats över styrkan och stabiliteten trots den ringa storleken. Några har tyckt att dildon varit aningen för stor medan andra hade velat kunna byta till en större.

Många har även stött på samma problem som vi gjorde när maskinen stod på mjukt underlag, nämligen att den lätt ändrar position och därmed även riktningen på stötarna.

Någon hade löst det med att ställa maskinen på ett side board.

 

Sammanfattning:

Lovebotz Robo Fuk Deluxe justerbara sexmaskin är mycket maskin i litet format. Den fungerar utmärkt att använda både på egen hand och tillsammans med en eller flera partners.

Den står mycket stabilt på plant underlag men behöver stabiliseras när den ska stå på mjukare underlag. Kontrollen till maskinen är lätt att använda. Man bör tänka på att vid högre hastigheter så låter maskinen en del.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här