Läderpiska – Bästa i test

26

En fräck ridpiska eller sex piska är utrustning som används flitigt inom BDSM-världen av både nybörjare och proffsen. Det är enkelt att se varför när man tar hänsyn till hur enkla de är att dra nytt av, det fräcka snärtande ljudet från användning av en ridpiska och hur många olika varianter det finns att välja mellan. Det finns med andra ord både ridpiskor som knappt känns medan andra verkligen lämnar märken efter sig.

Om du är intresserad av att lägga till en ridpiska – eller specifikt en läderpiska – till din BDSM-samling har du kommit till rätt plats, för vi ska gå igenom några av de mest högkvalitativa läderpiskorna på marknaden och på så sätt se till så att du får det bästa av det bästa.

Se Sinful produkter här

TESTVINNARE – Obaie Ridpiska

obaie ridepisk

Se priset här

Obaie ridpiska är den första eleganta varianten på listan av ridpiskor, och den här utrustningen är mycket smidig att använda under dominanslekarna med någon som du tycker om samtidigt som det stilrena utseendet också är ett stort plus.

Fördelar:

 • Passande för både nybörjare och proffs
 • Lång piska för ett snärtande ljud vid slag
 • Säkerhetsrem och anti-grip handtag för ett stabilt grepp

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Obaie ridpiska passar de flesta tack vare att du enkelt kan justera hur rappa slagen ska vara. Materialet i fuskläder känns fantastiskt mot huden, och du kan räkna med att få ett bra grepp om utrustningen tack vare säkerhetsremmen och anti-grip handtaget.

Rekommenderat till

Den riktigt snygga och prisvärda Obaie Ridpiska kan göra under både för dig som nybörjare och proffs då det är upp till dig vilken nivå av smärta du vill orsaka. Dra antingen nytta av mjuka smekningar eller rappa slag.

Så säger andra kunder

En kund hos Sinful har skrivit följande:

”Bra kvalitet och kommer hålla länge…

Funkar både för lätt och hård användning. Vill du retas köp den, vill du smiska och straffa någon köp den…”

Sammanfattning

För effektiva ridpiskor som både gör nybörjare och proffs nöjda är Obaie ridpiska säkerligen rätt för dig. Välj den här leksaken för häftiga BDSM-sessioner, rollspel och andra parlekar.

TILL NYBÖRJAREN – Silicone Heart Flapper

silicone heart flapper

Se priset här

Vill du ha en ridpiska som både är söt och effektiv? SIlicone Heart Flapper är en läderpiska med ett gulligt hjärta längst ut, och du väljer själv om du vill använda utrustningen till smekningar eller rappa slag.

Fördelar:

 • Söt utformning med ett hjärta längst ut
 • Skön mångsidig läderpiska
 • Ett utmärkt val för nybörjare

Nackdelar:

 • Vissa av proffsen kan tycka att piskan är lite för softcore

Min personliga upplevelse

Detta är en läderpiska som ser riktigt gullig ut, men låt inte skenet bedra: den kan utdela rappa slag och bjuda dig själv samt din partner på en natt av BDSM som ni kommer att minnas under lång tid framöver.

Rekommenderat till

Om du letar efter din första läderpiska och gärna föredrar någonting som är på den mer söta sidan kommer du att få stor glädje av Silicone Heart Flapper. Denne läderpiska kan tas fram under BDSM-sessionerna och användas för att antingen smeka partnerns kropp eller att bjuda på lite hårdare slag.

Så säger andra kunder

Det har ännu inte skrivits några kundrecensioner.

Sammanfattning

Få en utmärkt nybörjarpiska till ett lågt pris när du satsar på Silicone Heart Flapper. Denne söta läderpiska garanterar en fulländad BDSM-session varje gång!

DEN BILLIGA – Obaie Spanking Paddle i Konstläder

obaie immiteret læder spanking paddle

Se priset här

Lägg inte alla dina besparingar på en läderpiska, utan välj istället Obaie Spanking Paddle i Konstläder och var säker på att du får en sexleksak som håller hög standard trots sitt billiga pris.

Fördelar:

 • Hög kvalitet till ett mycket billigt pris
 • Passar bra till nybörjare som vill testa på BDSM
 • Säkerhetsrem för att inte tappa paddeln

Nackdelar:

 • Kan vara lite klen för BDSM-proffsen

Min personliga upplevelse

Obaie Spanking Paddle i Konstläder är inte bara en snygg paddel i slitstarka material som bjuder på många fräcka nätter, utan den kostar heller inte mer än en snabbmatsmåltid. Med andra ord betyder detta att du får hög kvalitet till ett riktigt lågt pris.

Rekommenderat till

Du som nybörjare inom världen av BDSM kommer att älska den här paddeln i vackert konstläder. Det breda handtaget är enkelt att få ett bra grepp om, säkerhetsremmen ser till så att du inte tappar paddeln och det är lätt att själv välja exakt hur hårda slagen ska vara.

Så säger andra kunder

En kund hos Sinful har skrivit följande:

”Enkel paddel för nybörjare eller de som bara vill “prova på” till ett bra pris. Ligger bra i handen. Stilren!”

Sammanfattning

Obaie Spanking Paddle i Konstläder bjuder på hög kvalitet i ett konstläderformat till ett mycket billigt pris. Den fräcka utrustningen ger ifrån sig ett kinky ljud när den träffar kroppen för att stunderna bara ska bli ännu mer spännande.

MEST POPULÄRA – Obaie Flogger i Konstläder 51 cm

obaie imiteret laeder flogger 51 cm

Se priset här

Det må inte vara en läderpiska, men en stilren flogger har lika många positiva aspekter att bjuda på. Få ett bra grepp om handtaget på 16 cm och njut av de många härliga konstläderfransarna med en längd på hela 35 cm.

Fördelar:

 • Kommer utrustad med många härliga fransar
 • Säkerhetsrem för ett bra grepp om handtaget
 • Fräck design i konstläder

Nackdelar:

 • Kan vara lite för mjuk för de mer erfarna

Min personliga upplevelse

Om du har tidigare erfarenhet av BDSM eller bara har gjort lite research har du säkerligen stött på floggers. Dessa sexiga leksaker gör det möjligt att kittla partnern med de många sköna fransarna eller att få till ett lite hårdare slag.

Rekommenderat till

Obaie Flogger i Konstläder blir perfekt för dig som vill kittla din partners kropp med ett stort antal fräcka fransar för att sedan dela ut slag när han eller hon minst anar det.

Så säger andra kunder

Det finns ännu inte några kundrecensioner att hämta.

Sammanfattning

Vänd dig till den snygga, eleganta och stilrena konstläder-floggern redan idag och få hög kvalitet till ett rimligt pris som ser till så att BDSM-sessionerna blir fulländade.

DEN FRÄCKA – ZADO Läderpiska med Trähandtag 56 cm

zado læder pisk med træhåndtag 56 cm

Se priset här

Då var det dags för en kinky läderpiska som inte bara kan dras nytta av som en vanlig hederlig läderpiska, utan handtaget kan dessutom användas som en dildo. Handtaget är tillverkat i trä och har en fräck struktur medan fransarna är framställda i läder.

Fördelar:

 • Kan användas som både läderpiska och dildo
 • Passar väl till nybörjare
 • Prisvärd läderpiska

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Här har vi en mångsidig piska som kan kittla, smeka och snärta till med fransarna eller så använder man trähandtaget som en dildo. Med dildodelens fräcka kulformade struktur behövs det bara en klick glidmedel för att njutningen ska börja!

Rekommenderat till

Vill du bli belönad eller bestraffad? Oavsett vad är ZADO Läderpiska med Trähandtag rätt för dig. Den ena änden i form av en flogger kan smeka eller snärta till dig medan den andra änden kan användas som en skön dildo.

Så säger andra kunder

En kund hos Sinful har skrivit följande:

”Fin och gedigen piska. Bra tyngd i läderremmarna och god doft av läder.”

Sammanfattning

ZADO Läderpiska med Trähandtag har härliga stunder att bjuda på med sin snygga design, mångsidighet och det fräcka lädret.

DEN LYXIGA – Obaie Kinky Feather Tickler

fuxtoy obaie kinky feather tickler

Se priset här

Bestraffningar kan ta många olika former, och om du specifikt vill ta kontroll över dominanslekarna genom att kittla din partner är det här rätt produkt för dig: en spännande fjäderkittlare i en stilren design.

Fördelar:

 • Ett långt skaft för full kontroll
 • Sköna fjädrar som kan föras över kroppen
 • Mycket billigt

Nackdelar:

 • Hade gynnats av en säkerhetsrem

Min personliga upplevelse

Obaie Kinky Feather Tickler agerar inte på samma sätt som en piska, utan bjuder på en helt annan typ av bestraffning. Istället för hårda slag är det kittlande bestraffningar som gäller med högkvalitativ utrustning som alltid imponerar.

Rekommenderat till

Älskar du och din partner att använda kittlande fjädrar för att styra dominanslekarna? Då kommer den här fräcka, svarta, billiga och stilrena fjäderkittlaren att göra susen i sovrummet.

Så säger andra kunder

En kund hos Sinful har skrivit följande:

”Ett väl passande tillbehör till partnern som älskar dom små beröringarna. Lustfylld smekning tillsammans med tunga andetag förs fjädern över kroppens blottade delar.”

Sammanfattning

Med Obaie Kinky Feather Tickler får ni aldrig en tråkig stund. De mjuka och lena fjädrarna förs enkelt över kroppen för en spännande och kittlande känsla.

TILL DEN ERFARNE – Obaie Advanced Rattan Cane Piska

obaie advanced rattan cane pisk

Se priset här

En sista läderpiska är en leksak som specifikt lämpar sig till de mer erfarna BDSM-utövarna. Här kommer nämligen en läderpiska som kan bjuda på ordentligt med smärta om man tar i. Satsa på den högkvalitativa piskan om du och din partner är intresserade av någonting lite mer hardcore.

Fördelar:

 • Kan bjuda på rappa slag och ordentligt med smärta
 • Lämnar märken efter sig
 • Perfekt för de mer erfarna BDSM-utövarna

Nackdelar:

 • Rekommenderas främst till erfarna använda och inte nybörjare

Min personliga upplevelse

Obaie Advanced Rattan Cane Piska är en riktigt hardcore läderpiska som både lämnar ljud och märken efter sig beroende på hur man väljer att använda den. Perfekt när dominanslekarna ska bli lite fräckare.

Rekommenderat till

Har du och din partner tidigare erfarenhet av BDSM? Då kan den här piskan vara passande för er. Då den utdelar mer ordentliga slag är den inte passande för alla nybörjare.

Så säger andra kunder

En kund hos Sinful har skrivit följande:

”Riktigt nöjd med denna. Den känns vill jag lova ;). Behövde en ersättare för bambupinnen som gick sönder och denna är det mer schvung i. Låter upphetsande, svider bra på skinkorna och ser läcker ut. Köp!”

Sammanfattning

Låt det gå riktigt vilt till i sovrummet med en piska som gör parlekarna mer hardcore än någonsin. Beställ Obaie Advanced Rattan Cane Piska och få äkta kvalitet till ett riktigt bra pris.

Summering

När vi nu har kikat närmare på ett antal fräcka läderpiskor och floggers gäller det bara för dig att hitta din absoluta favorit. Om du och din partner har tidigare erfarenhet av BDSM kan jag personligen rekommendera en produkt såsom Obaie Advanced Rattan Cane Piska tack vare de hårda slagen som utrustningen kan bjuda på där den undergivna både får känna på smärtsam njutning och kinky märken efter slagen.

Om du och din partner å andra sidan inte har någon tidigare erfarenhet och nu är på jakt efter er första läderpiska kan det istället vara väl värt att kika på en produkt såsom Obaie Flogger i Konstläder 51 cm. Även vid riktigt hårda slag är denne flogger inte särskilt smärtsam, och det är även fullt möjligt att sakta föra fransarna över kroppen för en kittlande smekning. Välj själv utrustning efter dina förmågor, önskemål och erfarenhet för att fullända BDSM-samlingen!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här