Recension – LELO Lily 2 Lyxig Klitoris Vibrator

117

En fantastiskt lyxig vattentät vibrator för sköna stunder när egentid och avkoppling står i fokus. Jag testade LELO Lily 2 Lyxig Klitoris Vibrator både med och utan partner och kan helt klart säga att den är en av mina favoriter för egentid just nu.

 En väldoftande klitorisvibrator från det lyxiga märket LELO där både design och material, precis som med deras övriga produkter, är i absolut toppklass. Med en silkeslen och matt yta vilar den skönt i handen, och den kraftfulla men tysta motorn håller vibrationerna igång upp till två timmar per laddning.

LELO Lily 2 Lyxig Klitoris Vibrator kanske absolut trevligaste bonusen med den här klitorisvibratorn är att den avger en sensuell doft som ligger inkapslad under höljet. Nu behöver du aldrig mer tända dina doftljus för att stimulera alla dina sinnen!

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Fördelar

  • Lyxig känsla med skön tyngd och len yta
  • Härlig sensuell doft
  • Tystlåten
  • Vattentät

Nackdelar

  • Svårt att ändra hastighet när den blir hal
  • Knepig att använda vid samlag
  • Är man van vid riktigt kraftiga vibrationer som från en wand kan vibrationerna i denna upplevas ynkliga

Recension

Första intryck

Redan innan jag ens höll i vibratorn så höjdes mina mina förväntningar. Förpackningen LELO Lily 2 Lyxig Klitoris Vibrator kom i känns exklusiv och jag möttes direkt av den härliga doften så fort jag öppnade den. Vibratorn har en härlig tyngd och silkeslen yta vilket gör att den känns allt annat än plastig och därmed höjer lyx-känslan.

Det här är helt klart vibratorernas Rolls Royce! Jag trodde först att doften skulle vara för stark och påträngande men LELO har verkligen lyckats hitta en gyllene balans där den doftar precis lagom starkt och alldeles ljuvligt.

Upplevelse

Vibratorn har en väldigt skön form och storlek som passar perfekt i min hand (kvinna, 170cm). Vid lägre vibrationer är LELO Lily 2 Lyxig Klitoris Vibrator väldigt skön att använda även på andra delar av kroppen såsom hals, bröst och mage etc. Men pga att hela vibratorn vibrerar och inte enbart spetsen så blir LELO Lily 2 Lyxig Klitoris Vibrator lite obekväm att hålla i en längre tid vid de starkaste vibrationerna.

Min hand blev liksom trött och nästan avdomnad så jag fick byta hand fram och tillbaka tills jag nådde klimax. Det värsta var ändå att det var svårt att ändra på hastigheten när LELO Lily 2 Lyxig Klitoris Vibrator väl blev blöt och hal. Då vibratorn har åtta​ steg ville jag börja på den lägsta och stegvis öka till den sista, vilket var lättare sagt än gjort.

Upplevelsen av den biten kan därför jämföras med frustrationen som uppstår när man närmar sig klimax och batterierna dör i ens vibrator.

De starkaste​ vibrationerna var ändå magiska och fick mig att komma väldigt snabbt jämfört med andra vibratorer som kan finnas i dildos. Däremot är vibrationerna inte lika starka som i en wand så är man van vid att använda en wand kanske denna inte riktigt uppfyller ens förväntningar i styrka.

LELO Lily 2 Lyxig Klitoris Vibrator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Hur man använder LELO Lily 2 Lyxig Klitoris Vibrator

Det bästa med den här vibratorn är formen och att den är vattentät så mitt personliga tips för att få ut det mesta av denna är att lägga sig i ett varmt bad och koppla av helt. Det som är bra när man ligger i badet är också att vibratorn inte blir lika hal och därför mindre svår att ändra hastighet på.

Nackdelen med att ha LELO Lily 2 Lyxig Klitoris Vibrator i badet är dock att man inte kan njuta av den sensuella doften den avger. Men eftersom designen är så snygg och att den även är vattentät så har den blivit min bästa dusch-vän och hittat sitt hem på badrumshyllan i mitt badrum, alltid nära till hands.

En fantastisk bonus är att LELO Lily 2 Lyxig Klitoris Vibrator då fyller badrummet med en fantastisk doft!

När jag testade den tillsammans med min pojkvän konstaterade vi båda att den fungerade utmärkt så länge vi inte använde den under samlag. För trots att den har en sammetslen yta så är den väldigt hård vilket gjorde att den till och med gjorde ont att ha mellan oss när han stöter in ända till roten.

Däremot tyckte han att den var väldigt skön att ha bakom pungen och även runt anus. Så trots att denna vibrator marknadsförs som en klitorisvibrator tycker vi att den fungerar suveränt för både män och kvinnor.  

LELO Lily 2 Lyxig Klitoris Vibrator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera den här vibratorn till både kvinnor och män som vill unna sig en lyxigare vibrator som både är fin att titta på och känns lyxig att använda. Den är fantastisk både när man vill unna sig egentid eller när man vill uppvakta sin partner med en skön stund.

 

Det säger andra kunder

Andra som har köpt L LELO Lily 2 Lyxig Klitoris Vibrator har, precis som jag, upplevt att den är väldigt lyxig men att den lätt blir svår att ändra program på när den väl blir hal. Några har uttryckt att vibrationerna är perfekt starka medan andra som är vana wand-användare tycker att den är lite klen i jämförelse.

Några användare har även sagt att de älskar att använda den under samlag och att den inte alls upplevs som störande.

 

Sammanfattning

En lyxig vibrator som fungerar för både män och kvinnor. Bästa upplevelsen får man när man använder den i dusch eller bad för antingen egentid eller uppvaktning av partner där en härlig doft och sköna vibrationer stimulerar alla dina sinnen.

4 stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här