Världens Största Dildo – Här hittar du den

29

Vilken dildo som är den allra bästa är utan tvekan en smaksak, och visst är urvalet inte litet. Världen är full av dildos i flera olika färger, former och speciellt storlekar. Det finns stora dildos, små dildos, realistiska dildos, fantasidildos – och allt detta i ett flertal material som går att välja mellan. Om du exempelvis gillar lite mjukare sexleksaker kan det vara en silikondildo som blir rätt för dig, och om du istället blir glad av hårda dildos kanske glas fångar ditt intresse. Det finns till och med dildos som vibrerar!

Världens Största Dildo Priskoll
willie city lover relastisk dildo 30 cm Testvinnare Se priset
crystal clear stor jelly dildo Nybörjaren Se priset
king cock slim dobbelt dildo 30 cm Den billiga Se priset

Frågor som dock ofta ställs när det talas om dildos har att göra med storlek. Vilken är egentligen den minsta dildon? Och åt andra hållet: vilken är världens största dildo? Kanske är du en av de många personerna som är nyfiken på hur massiv världens största dildo egentligen är, och då får vi lov att presentera svaret: The Moby. Den här dildon har kammat hem många priser och kan skryta om rekordet att vara den största massproducerade dildon i världen. Just den här otroliga dildon kommer vi att gå in lite mer i detalj på längre ner!

Vilken är den största dildon i världen?

Du har säkerligen hört talas om historien om Moby Dick, och det är just detta som la grunden för namnet som ”The Moby” skulle komma att få. Historien om Moby Dick lägger fokus på en typ av val som råkar vara den största inom sin kategori, så det är ingen slump att världens största dildo namngavs efter den här valen.

Frågan som nu är på allas läppar: hur stor är egentligen The Moby? Jo, den här dildon har en längd på imponerande 91,4 cm med en otrolig vikt på 23 kg. Dildon är med andra ord för stor för att penetrera någon, men det finns många andra skäl till varför det är häftigt att äga en sexleksak som den här. Den är utan tvekan för stor och tung för att kunna fästas i en harness eller på väggen, men vikten gör så att den står stabilt på golvet utan att välta. Du kan därför fortfarande ta del av handfria lekar med världens största dildo genom att bara placera den på golvet.

Storleken är inte det enda som världens största dildo kan skryta med, utan det är också värt att veta hur fantastiskt naturtrogen leksaken är. Både färgen och detaljerna i form av det markerade ollonet, pungkulorna och ådrorna får sexleksaken att se ut precis som den äkta varan. Det är sedan upp till dig om det här låter lite läskigt eller riktigt häftigt.

Vad är meningen med att ha världens största dildo?

Som du antagligen förstår är en 91,4 cm lång dildo inte riktigt optimal att penetreras av. Världens största dildo går därför inte att nyttja som en sexleksak på samma sätt som en ordinär dildo, men det finns fortfarande många olika anledningar till varför du kommer att älska att ha den här dildon i hemmet. För det första blir dildon alltid festens höjdpunkt, så det är en rolig sak att ha därhemma och visa upp när vännerna kommer på besök.

Som om inte detta vore nog är världens största dildo också en sexig accessoar att pryda sovrummet med. Den kan dras nytta av som vilken annan möbel eller prydnad som helst… fast så klart är den här sexigare än allt annat! Om du har nog med fantasi är det också till viss del möjligt att använda dildon som en sexleksak om du exempelvis ser den som en sexmöbel eller en leksak att gnida dig mot. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan göra med en riktigt massiv sexig dildo som finns där för dig alla dagar i veckan.

Andra stora dildos att kika närmare på

Även om bara en leksak kan kalla sig själv för världens största dildo finns det andra stora varianter som också är värda att satsa på. Vi ska nedan ge exempel på tre olika enorma dildos som bara kan användas om du har rikligt med glidmedel och tålamod!

TESTVINNARE – Willie City Realistisk Dildo 30 cm

willie city lover relastisk dildo 30 cm

Se priset här

Först på listan har vi en becksvart dildo som kan skryta med sin längd på hela 30 cm. Då det inte finns någon sugpropp eller pungkulor längst ner är även den införbara längden så mycket som 30 cm. Tillverkaren har sannerligen sinne för detaljer då leksaken inte bara har ett verkligt ollon, utan också tjocka ådror som tar sig längst hela skaftet. Materialet som har använts är TPE, och detta ser till så att dildon är smått böjbar trots att den för det mesta håller sin form och inte viker undan vid användning.

Den må inte vara världens största dildo, men med tanke på storleken kanske man förväntar sig att sexleksaken ska vara utomordentligt dyr – men så är inte fallet! Den uppskattade prislappen gör den stora dildon tillgänglig för de flesta, och inte finns det heller några begränsningar när det kommer till var dildon kan användas. Den är vattentät, så välj själv om du skulle vilja stanna i sovrummet eller ta äventyret enda ner i badet. Här har vi en sexleksak som verkligen kan bidra till sololekarna eller lekarna med partnern när ni vill krydda till upplevelserna tillsammans. Om världens största dildo är lite för stor för dig är den här leksaken kanske en utmaning som du vill prova på!

TILL NYBÖRJAREN – Crystal Clear Large Jelly Dildo

crystal clear stor jelly dildo

Se priset här

Är du ny när det kommer till att använda dildos? Då är det kanske inte läge att börja med världens största dildo eller andra enorma varianter. Om du vill ha någonting stort som ändå är litet nog för en nybörjare inom världen av XL-dildos kan ”Crystal Clear Large Jelly Dildo” bli en god vän att ha med på resan. Det här är en jelly-dildo som är en aning hårdare än exempelvis silikondildos, men böjbar nog att få utomordentligt målinriktad stimulering.

Sexleksaken må inte vara världens största dildo, men den har ändå en imponerande längd på 21,5 cm där 17 cm kan föras in. Istället för hudfärg är det här en klar och smått genomsynlig dildo – men utöver färgen är det absolut realism som gäller. Högst upp ser du ett markerat ollon, och längst skaftet går realistiska ådror som man inte kan hjälpa att göra annat än att älska.

DEN BILLIGA – King Cock Slim Dubbeldildo 30 cm

king cock slim dobbelt dildo 30 cm

Se priset här

En enorm dildo till ett förvånansvärt lågt pris? Ja, tack! Ännu bättre skulle det vara om båda sidorna av dildon kan användas, och det är precis detta som den här sexleksaken bjuder på. Det är en så kallad dubbeldildo, och har därför med andra ord ett ollon på båda sidorna. Den fulla längden är 30,5 cm, och du får därför mycket att leka med… och kanske även din partner om ni väljer att använda den tillsammans!

Dildon tål vatten och kan tas med ner i badet eller in i duschen för att göra lekarna lite mer våta. Gällande utseendet är det realism som gäller med de synliga blåtonade ådrorna, de markerade ollonen och en mycket realistisk hudfärg. Här har vi alltså en höjdare i sovrummet som kanske inte är världens största dildo, men ändå en äkta bjässe!

Sammanfattning

Nu vet du förhoppningsvis allt som du ville ta reda på om världens största dildo. The Moby är sannerligen imponerande på många sätt och vis både gällande det realistiska utseendet, den otroliga tyngden och den enorma storleken. The Moby kan dock självfallet inte användas som en ordinär dildo att penetreras av, och om du därför är på jakt efter en enorm dildo som fortfarande fungerar som en sexleksak är det bara att klicka in på några av exemplen ovan. Du kan använda dessa själv när solostunderna ska kryddas till eller så kan du ta fram den enorma dildon för att överraska partnern med helt nya parlekar som får det att hetta till ordentligt!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här