Liten dildo – Bäst i test

762

En liten dildo är som du kan höra på namnet en dildo som är lite mindre i storleken.

Att börja med en liten storlek är perfekt för nybörjare. En 25 cm dildo kan nästan kännas lite otäckt. Därför rekommenderar vi alltid att du börjar med en lite mindre variant.

Är du inte ny men älskar en liten dildo som är lätt att hantera och styra för att hitta dina njutnings punkter? Så är dessa produkter också för dig.

Hitta en liten dildo som passar dig helt perfekt nedan.

Testvinnaren: Realistic Plug

realistic plug 2000x2000

Se priset här

 • Butt plug och dildo
 • Sugpropp
 • Välmarkerat ollon

Denna butt plug fungerar lika bra som dildo. Då det egentligen är en butt plug som är väldigt realistisk så kan du även använda den som en mindre dildo. Den har en stark sugpropp som gör att oavsett vad du vill använda den som så är du inte beroende av en partner.

Den fungerar bra som analt förspel då den förbereder dig för något större. Många gillar även att ha med den under akten som något lite extra.

Produkten är stabil men också flexibel. Kunderna älskar den på grund av det tydliga ollonet och den härliga storleken.


Den billiga: Sinful Slender Silikondildo Small

Sinful Slender Silikondildo Small

Se priset här

 • Lätt böjd
 • 11,5 cm som kan föras in.
 • Kraftfull sugpropp

Denna lilla sak är perfekt för dig som är ny till sexleksaker. Den lilla storleken är njutningsfull och en perfekt introduktion till den fantastisk världen av dildos. I toppen så är den lite böjd vilket gör att den kan träffa alla erogena punkter inne i dig.

Sugproppen är kraftfull vilket gör att du kan använda den i badet eller duschen och göra dina avslappnande stunder ännu härligare. Materialet är härlig mjuk silikon som känns mjukt men ändå hårt mot din kropp.

Den har ett stopp vilket gör att den också kan användas till anal stimulering. Det är en riktig kundfavorit och du kommer definitivt att få en eller flera sköna stunder med den.


Mest populära: Willie City Luxe Lover Realistisk Silikondildo med Sugpropp 15 cm

Willie City Luxe Lover Realistisk Silikondildo med Sugpropp 15 cm

Se priset här

 • 15 cm
 • Naturtrogen
 • Slank

Det här är den perfekta dildon för dig som är ute efter något som är realistiskt men litet. Alla penisar ser ju inte likadana ut. Du kan föra in 14,5 cm och den har en omkrets på 3,5 cm.

Detaljerna som det markerade ollonet är perfekt för en realistisk känsla. Sugproppen är kraftig och gör att du kan placera den lilla dildon på flera ytor. Den passar dessutom perfekt i en strap-on harness om du vill leka med din partner.

Materialet är mjukt och flexibelt så du kommer dessutom älska att ha den i dig.


Till nybörjaren: Amor

Amor

Se priset här

 • Fungerar med en strap-on harness
 • Sammetslen
 • 14 cm lång

Amor bjuder in till 14 cm av sammetslen njutning. Du kan använda den i handen eller med en strap-on harness tillsammans med din partner.

Den har en diameter på 3,5 cm vilket gör den petit i storleken. Du kan använda den i badet eller duschen då den är 100% vattentät.


Den fräcka: Fleshlight Mr. Limby Packer Small

Fleshlight Mr. Limpy Packer Small

Se priset här

 • Använd i en harness
 • Känns som äkta hud
 • Flexible

Med sin storlek på 10 cm är den perfekt för dig som vill ha en liten dildo. Den kan trots sin storlek verkligen stimulera. Materialet är ”Real Feel Super Skin” det ger den en otroligt äkta känsla.

7 cm kan föras in i kroppen och diametern är 3 cm. Den är perfekt att använda med en strap-on harness tillsammans med din partner.

Den passar lika bra till dig som är nybörjare och dig som har mer erfarenhet med dildos.


Till den erfarne: CalExotics Packer Gear STP Packer Dildo

CalExotics Packer Gear STP Packer Dildo

Se priset här

 • Realistisk packer dildo
 • 15 cm lång
 • Härligt material

Denna packer dildo kan du använda både där hemma när du eller ni myser eller på fest. Något som är väldigt eftertraktat som denna lilla dildo har är ”Stand-to-Pee” funktionen. Det betyder att om du är kvinna kan du med denna stå upp och kissa. Vilket är helt perfekt till din nästa festival.

Den är gjord för att följa kvinnas kön och passa perfekt mot ditt organ. Även utseendet på denna är realistisk och den är 15 cm lång.


Nyhet: Willie City Lover Realistisk Dildo med Sugpropp 14,5 cm

Willie City Lover Realistisk Dildo med Sugpropp 14,5 cm

Se priset här

 • Till nybörjaren
 • Fast och flexibel
 • Naturtrogen

Den här dildon är gjord för dig som är ny till dildos. Totalt är den 14,5 cm men endast 12,2 cm kan införas och diametern på 2,5 cm är dessutom väldigt nybörjar vänlig. Det är en liten dildo som också är slank.

Den har en sugpropp som gör att du kan fästa den på alla hårda och släta ytor. Det gör att du inte behöver använda dina händer och kan prova många nya ställningar trots att du är själv.

De tydliga ådrorna och det välmarkerade ollonet gör att du får en helt äkta känsla. Har du en partner kan den även användas i en strap-on harness för fräcka lekar.


Vad är en packer dildo?

Två av dessa dildos som nämnts ovan är så kallade packer dildos. Om namnet förvirrar dig så kommer här en förklaring till vad det är och hur de används. Packers bärs normalt av icke penisbärare där en penis normalt är placerad. Det kan handla om ett par strumpor men det kan också handla om något mer professionellt som kan penetrera.

Packers bärs oftast för att antingen uttrycka kön eller för sexuella lekar. Vissa bär packer dildos varje dag medan andra bara gör det ibland. Många som är transsexuella bär givetvis dessa men det är även andra som gillar att utforska sitt kön.

De två som vi har med här kan användas i sexuella situationer som när du som icke-penisbärare vill ha möjligheten att penetrera. Du kan även ha den med på till exempel en festival och då kissa precis som en man. Det kan vara en otroligt skön möjlighet att ha även i vardagslivet.

Liten dildo för nybörjare

En liten dildo kan vara perfekt för dig som är ny till dildovärlden. Det är en värld av produkter som ofta kan kännas lite överväldigande. Ska jag börja med en rosa, en verklighetstrogen, en liten, en stor, en dubbeldildo, en i glas eller något helt annat?

Ja, det finns en mängd olika slags dildos därute. När du ska välja din första dildo kan du tänka på:

 • Liten vs stor
 • Verklighetstrogen eller inte
 • Vilken färg tänder jag på?
 • Ska materialet vara mjukt, hårt eller något mitt emellan.

Det är några saker du ska ta ställning till. Av dessa är storleken förmodligen det viktigaste i början. En för stor dildo kan kännas som allt för mycket och kanske gör att du tappar intresset för dildos. Det ska du inte göra för en dildo är en fantastisk upplevelse med massor av fördelar.

Så börja litet och när du känner dig redo kan du gå från en liten dildo till en stor.

Fördelar med en dildo

En dildo liten som stor har givetvis en del fördelar och positiva effekter.

 • Du får möjligheten för att öva dig i din egen njutning. Gå på upptäcktsfärd i dina erogena zoner och hitta njutningspunkter du inte ens visste existerade.
 • Du kan ha sex när du vill, hur du vill och var du vill. En dildo ger dig enorm frihet och du kan lyssna på din egen lust. Ibland kanske din partner inte har lust när du har det, då kan du bara använda din vän och slipper tjata på din partner. Är du singel slipper du hitta en sexpartner varje gång du har behov för att få ligga.
 • En liten dildo är perfekt för att börja experimentera med analsex. Det kan ta ett tag före ni upplever den fantastiska njutningen som är analsex. Ja, det tar lite tid att vänja sig och då är en liten dildo er bästa vän.
 • Du kan välja storlek. Älskar du en jättepenis eller kanske är en mindre penis din grej? Det spelar ingen roll med en dildo kan du välja den storleken som passar dig helt perfekt.
 • Det är inte bara storleken du kan bestämma över. Du kan också välja om den ska vara hård, mjuk, rosa, verklighetstrogen eller vad du än önskar i en dildo.

Fördelar med många orgasmer

En dildo leder ofta till orgasm och orgasmer är inte bara sköna men de kan ha flera fantastiska hälsoeffekter.

 • Du blir gladare. En orgasm utlöser en massa härligt dopamin i din kropp som gör dig glad. Det kan alltså generellt göra dig till en gladare människa och vem vill inte vara glad?
 • Det minskar stress. Har du ett viktigt möte eller en presentation du är nervös för och stressen håller på att ta över. Ta tag i din dildo och onanera! Det kommer garantera att göra dig lugnare och dämpa din ångest. Njutningen och de lugnande hormonen som utlöses har bevisad effekt på stress.
 • En god natts sömn. Vi nämnde precis lugnande hormoner, dessa kan också hjälpa dig med att sova. Du kanske har märkt att du brukar vara lite trött och dåsig efter sex. Detta stämmer för det flesta av oss och kan hjälpa oss med att sova bättre.
 • Du ser yngre ut. Ja, det har faktiskt bevisats att människor som har fler orgasmer ser yngre ut än de som inte får så många orgasmer.
 • Det hjälper mot värk. Har du ont i huvudet? Onanera lite och det kan släppa på ett helt naturligt sätt.
 • Du får bättre immunförsvar. Orgasmer kan vara med till att hålla dig friskare.
 • Gör dig mer fertil. Det har bevisats att kvinnor behåller mer sperma i kroppen om hon också får orgasm.
 • Du får vackrare hy. Blodflödet ökar och din hy får en naturlig lyster.

Det finns rätt mycket som är positivt med orgasmer med andra ord. Därför tycker vi att du ska få så många som möjligt så ofta som möjligt.

En liten dildo kan hjälpa den kvinnliga orgasmen

Att få en orgasm som vi kan se ovan är otroligt bra för din hälsa och njutning. Något du kanske också vet är att kvinnor har svårare att nå orgasm än män. Det finns några naturliga orsaker till detta:

 • Biologi: Kvinnor behöver inte få orgasm för att göra barn. Människan har ett syfte att föra generationen vidare. För att män ska kunna göra detta krävs det en orgasm, det gör det inte för kvinnor.
 • G-punkten: Den är mytisk. Vi har alla hört om den men inte alla har hittat den. För att hitta den krävs specifika ställningar då den inte ligger rakt in. Många tror att det bara är att tuta och köra så är g-punkten där men så är inte fallet.
 • Klitoris: Mer tid och energi måste riktas mot kvinnors njutningscenter; klitoris. Det är det lättaste området för kvinnor att få orgasm och tillskillnad från g-punkten är den inte svår att hitta.

Det som är positivt med en dildo är att du har möjlighet att undersöka dina erogena zoner. En liten dildo kan riktas vilket betyder att du kan rätta den mot din g-punkt. G-punkten är placerad några få centimeter in upp mot din mage. Därför kan du även se dildos som är lite böjda i toppen.

Oavsett stil på dildo så är det lättare för dig att hitta dina orgasmpunkter när du får tid att öva. Det betyder att du kanske kommer hitta erogena zoner du inte ens visste om existerade. När du känner till vad som gör dig upphetsad och får dig till orgasm så blir sex mycket, mycket bättre.

En liten dildo kan också användas för att stimulera din klitoris, också kallat kvinnans njutningscenter. Många kvinnor har endast upplevt denna typ av orgasm. Eftersom klitoris också kan ses på utsidan är det lättare för oss att kunna stimulera den. Vi kan ju se vart den är och ska inte in i kroppen och leta efter en punkt eller ett område som vi inte kan se.

Vi njuter så mycket av klitorisstimulering på grund av att det är organets enda syfte, njutning alltså. Det är det enda organet i människokroppen som har den funktionen. Klitoris har 8000 nervänder vilket gör den enormt känslig och lättare att tillfredsställa. Det mesta av klitoris gömmer sig dock inne i kroppen och g-punkten är egentligen en del av din klitoris.

Njut mer än någonsin med en liten dildo som hjälper dig till orgasm efter orgasm.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här