Recension – Sinful Beaded Prostatavibrator

17

Inom prostatavibratorer är jag inte en nybörjare och såg fram emot att se om den här lilla rackaren, Sinful Beaded Prostatavibrator, kan tävla mot några lite mer tungviktare. Liten men naggande god, en nybörjarpjäs eller kanske både och?

En svart liten bläckfisk med bara en vågig tentakel? Ja det hade man nästan kunnat beskriva Sinful Beaded Prostatavibrator som. En bulletvibrator sitter instucken i huvudänden som är lite större och har stimulerande knottror. Ut från den sträcker sig den långsmala delen som ska föras in. Den kurvar upp och tillbaka mot huvudet. Om man har sett en analkedja tidigare, så är denna del välbekant med sina ihopsittande kulor.

“Hej, det är jag som skrivit om Sinful Beaded Prostatavibrator. En bra prostatavibrator för nybörjaren. Trevlig läsning! /Alexander”

Fördelar

  • Bra kvalitet på silikonet
  • Avtagbar vibrator för annan lek
  • Nybörjarvänlig

Nackdelar

  • Svaga vibrationer
  • För liten för erfarna användare

Recension

Första intryck

När jag först såg förpackningen så slogs jag av hur liten Sinful Beaded Prostatavibrator var. En liten papplåda med en alldeles lagom representation av innehållet på utsidan, varken smaklös eller anonym. Lagom. Anledningen till att förpackningen var liten visade sig vara att innehållet var väldigt spartanskt. Ingen fyllning, inga pappersmanualer, ingenting.

Det enda som fanns däri var själva leksaken, inget nonsens. För en bugetleksak kan jag absolut uppskatta detta. Själva leksaken var också mindre än vad jag hade förväntat mig. På bilderna tyckte jag att den såg något större ut, men det kanske bara är för att jag har ganska stora händer och att handen på sidan är mindre än min.

Själva materialet är väldigt tillfredställande och det medicinska silikonet är väldigt mjukt och skönt mot huden. Kulorna som man ska föra in ger en vågig kändla när man drar över dem med handen. På bild ser det ut som att den införbara delen är väldigt böjd uppåt men den är också väldigt böjbar så den kommer följa ens anatomi på insidan utan att vara obehaglig.

Att Sinful Beaded Prostatavibrator är designad som att det ser ut som att den vill vika ihop sig beror på att den delen ska ligga naturligt emot prostatan som befinner sig “uppåt” mot pungen om man ligger på mage när man för in den.

I andra änden av leksaken så sitter själva bulletvibratorn och ovanpå den ett knottrigt område som är den delen som kommer ligga mot mellangården och stimulera prostatan utifrån.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Knottrorna är i samma mjuka silikon som resten av leksaken och därmed också lite väl mjuka. Det kändes inte som att de skulle göra överdrivet mycket nytta. Själva bulletvibratorn kan man lirka ut ur resten av leksaken och använda på alla sätt som man brukar använda dem till. Den kräver ett AAA batteri som inte följer med.

 

Upplevelse

Jag hade en liknande leksak för några år sedan och Sinful Beaded Prostatavibrator här var nästan samma i tillvägagångssättet. Man vill hålla i den större delen av leksaken när man för in den, för att inte bli alldeles kladdig av glidmedel men delen med kulorna är oftast lite för sladdrig för att kunna föras in helt utan att hålla i.

Man får bita i det kladdiga äpplet och hålla i kulorna, helt enkelt. Den införbara delen är bara 2 cm i diameter, så för mig gick det väldigt lätt att få in, nästan lite för lätt. Sedan när jag skulle sätta på den så hände det tråkiga; den funkade inte. Den ville inte sätta på vibrationerna. Leksaken hade ju fungerat tidigare, så jag förstod inte riktigt varför men vid det tillfället så hade jag inte någon lust att felsöka utan jag var taggad på andra aktiviteter så användandet fick vänta till nästa gång.

Efteråt öppnade jag den, kollade batteriet, stängde den och så fungerade den igen och jag förstod inte riktigt varför. Vid andra användningstillfället så hände exakt samma sak som på första, den slutade fungera. Jag räknade ut att batteriet inuti var lite glappt och ville inte stanna så att det fick kontakt alltid och efter det har jag kontrollerat att vibrationerna funkar precis innan och varit väldigt försiktig när jag fört in Sinful Beaded Prostatavibrator.

Silikonet är väldigt behagligt att hålla i och även vid införing, även om diametern göt att det inte känns extremt mycket. Vibrationerna är definitivt märkbara men inte alls lika starka som det skulle vara önskvärt. Vibrationerna kommer ju från bulletvibratorn som sitter i basen av prostataleksaken, så vibrationerna måste överföras till silikonet och sedan ledas ända ut i den kulbeprydda spetsen.

Det gör att de är starkast i basen som sitter mot mellangården, men sedan avtar drastiskt så att det knappt känns några alls på insidan. Jag hade förväntat mig svaga vibrationer på insidan, eftersom jag har haft en liknande leksak tidigare, men detta var nog lite under vad jag hade tänkt mig. Det skulle kunna bero på att den delen är relativt smal, så att inte så mycket vibrationer kan ledas från basen ända ut i spetsen.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Vibrationerna är även lite väl svaga för min smak. De flesta bulletvibratorer jag har känt på eller sett innan har inte varit så starka heller och jag skulle tro att det är svårt att få till riktigt starka vibrationer i en så liten leksak. Att själva vibratorn inte är så stark från början tillsammans med att de måste överföras ända ut i toppen gör att det tyvärr inte skapar en dramatisk känsla för mig.

 

Hur man använder den

Det går endast att använda Sinful Beaded Prostatavibrator med glidmedel, annars har man en någorlunda otrevlig överraskning framför sig. Allra bäst tycker jag är att ta glid på både hela kulsektionen, samt att smörja in anus med lite glidmedel också, så att alla delar är väl täckta och då kommer leksaken att kunna föras in väldigt smärtfritt.

Som jag skrev innan så är det nästan omöjligt att inte ta i själva införbara delen under själva införingen. Detta kanske inte är ett problem om man inte har något emot att bli kladdig, men personligen så försöker jag minimera kladdet på händerna när jag har en session. Då brukar jag ta leksaken mellan pekfingret och långfingret så att fingrarna hamnar i en inbuktning mellan två kulor. Ett enkelt sätt att ha ett bra grepp vid införing samt för att minimera kladdet! Enklaste positionen för införing är nog att ligga på sidan, eller varför inte ståendes. Det känns lite konstigt att stå där med ena foten uppe på en stol, men det är en effektiv position, tro mig!

Man kan välja att använda den hur man vill såklart, men personligen gillar jag att verkligen se till att den knottriga delen som vibrerar mest ligger fast mot mellangården. Man kan trycka den mot sig med handen, men ett annat sätt är att sitta relativt rakt upp på en stol. Då skapar ens egen kroppsvikt ett tryck som i min mening är mest behagligt.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Ett annat tips är att när man sitter upp med leksaken i satt, är att gunga bäckenet fram och tillbaka på stolen, nästan som att du var en person med vagina och red någon. Detta skapar inte en lika stor in- och ut rörelse som ridande gör, men det rubbar ändå leksaken lite in och ut samt att man gnuggar den vibrerande delen mot sig.

Jag är inte ett stort fan av in- och ut rörelser när det gäller anala lekar, men jag vill ändå att det ska hända något och det här ger en lagom nivå av rörelse på leksaken.

Rekommenderat till

Alla är ju skapta olika och analt är även en fråga om hur mycket man har tränat upp. Allt varierar på kropp och erfarenhet, men jag skulle nog säga att Sinful Beaded Prostatavibrator är en leksak som främst passar nybörjare. Den införbara delen är 2 cm och det skulle jag våga påstå ligger på gränsen mellan extrem nybörjare och bara nybörjade.

Jag tror väldigt få skulle ha problem att föra in den här på grund av sin nätta storlek, men om man är van med att använda anala leksaker, så kan den nog lätt kännas lite underväldigande. Om du är någon som har erfarenhet av liknande leksaker, så kanske du ska satsa på något större, men om du är komplett nybörjare så kan det här nog vara ett bra alternativ!

Om du har någon leksak sedan innan, men ändå är lite av en nybörjare och funderar på om det här är något för dig så kan jag tipsa om att ta reda på diametern på din tidigare leksak eller mäta den med en linjal. Jämför diametern och se om det här är mindre, liknande eller större än vad du testat innan.

Det säger andra kunder

Av de recensioner av andra personer som jag har sett verkar instämma med att det är en fin och trevlig produkt, att Sinful Beaded Prostatavibrator är mjuk och lätt att föra in. Att den är lätt att föra in beror på att den är i det minsta laget säger de, precis som jag.

Även att det är lite väl svaga vibrationer är det även några som skriver, vilket stämmer överens med min erfarenhet. De andra recensenterna och jag är överens om att det här är en leksak som mest verkar vara till för nybörjare eller personer som har lite tajt öppning.

Jag har inte hittat någon annan som har haft problem med att batteriet bråkar, så det verkar bara vara mitt exemplar som har gjort det.

Sinful Beaded Prostatavibrator (5)

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

Sinful Beaded Prostatavibrator är liten, len fin och välgjord leksak med borttagbar vibrator som även kan agera klitorisvibrator. I minsta laget och inte alltför starka vibrationer gör denna till ett utmärkt budgetalternativ för den kompletta nybörjaren, men om du har lite erfarenhet så kanske du ska titta efter en lite större pjäs med starkare vibrationer.

Jag ger Sinful Beaded Prostatavibrator 2 av 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här