Grov dildo – Bästa i test

954

För att ge dig en bättre överblick och hjälpa dig att välja rätt har vi valt ut de bästa grova dildoarna.

Det är en salig blandning från alla olika kategorier.

Är du ny till dildovärlden finns det några som passar dig perfekt.

Är du erfaren inom detta område så finns det garanterat något för dig också.

De lite större produkterna rekommenderas till dem med lite mer erfarenhet men kan givetvis användas av alla.

Hitta din favorit nedan.

 

Vibrerande och trovärdig – Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator

Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator
Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator

Se priset här

 • Vibrerar
 • Trovärdig
 • 7 vibrationsmöjligheter

Det här är en stor och härligt grov dildo med hela 16 cm som kan föras in i din kropp. Den är dessutom 4 cm bred så det är inte en liten sak.

Den har en väldigt realistisk design med tydliga ådror som känns skönt och äkta inne i din kropp. Även ollonet är tydligt markerat för extra njutning. Som om det inte vore nog så vibrerar den också. Det finns hela 7 kittlande vibrationslägen för dig att välja mellan. Så du kommer garanterat att hitta ett perfekt läge för din orgasm.

Dildon är gjord i mjukt silikon som känns behagligt mot din kropp. Vibratorn behöver två AA-batterier dessa ingår ej i köpet. Använd produkten med vattenbaserat glidmedel för optimal upplevelse.

Se priset här

 


 

Kundfavorit – Tiger G5

Tiger G5
Tiger G5

Se priset här

 • Uppladdningsbar
 • Stark motor
 • 12 vibrationsmöjligheter

Tiger G5 har fått sitt namn från den enormt starka G5-motorn som skickar vibrationer genom hela skaftet. Det leder till otrolig intensitet.

Den är tillskillnad från många andra dildoar böjbar och väldigt flexibel. Det gör att den är väldigt allsidig. Du kan använda den både vid vaginal och anal penetration. Den är böjd i toppen för att perfekt träffa kvinnans g-punkt och mannens p-punkt. Den har en räfflad utsida som bidrager till en fantastisk skön känsla.

Vill du inte använda den till penetration kan du också använda den mot din klitoris. Vibrationerna är lätta att styra och det finns många att välja mellan. Du vill säkert inte ha samma kittling på klitoris som g-punkten. Med en enkel knapptryckning på handtaget väljer du mellan de olika möjligheterna och hittar din favorit.

Den är uppladdningsbar så du kan njuta av den precis var du vill och behöver inte oroa dig för att batterier som tar slut. Utöver det så är den också vattentät så du kan njuta av den i duschen eller badet för ännu våtare stunder.

Tiger G5 är dessutom en riktig kundfavorit speciellt bland kvinnor som upplever att den gör det lätt att komma. Välj mellan tre färger och ta din onani till nya nivåer.

Läs hela recensionen här

 


 

För den erfarne – Sinful Groove Glasdildo

Sinful Groove Glasdildo
Sinful Groove Glasdildo

Se priset här

 • Snygg design
 • Stimulera g-punkt
 • Stimulera prostata

Du kommer inte hitta en stiligare dildo. Den ser nästan ut som ett konstverk och den är dessutom otroligt effektiv.

Den genomskinliga dildon i glas har 6 kulor som går från liten till stor. Dessa kulor stimulerar dig kittlande. Toppen är böjd för att kunna stimulera g-punkten eller prostatan.

Glas kanske låter lite skrämmande men det känns fantastiskt lent mot din kropp. Att den är len och skön gör att du kan njuta av den i lång tid.

Vill du göra något extra utav din onani kan du kyla den i 10 minuter i kylskåpet för en annorlunda stimulering. Du kan även värma den i ett vattenbad för en varmsensation.

Kunderna är otroligt nöjda och tycker att den träffar g-punkten perfekt och säger även att den är otroligt hållbar.

Se priset här

 


 

Extra grova – Queeny Love

Queeny Love
Queeny Love

Se priset här

 • 38 cm lång
 • 7 cm bred
 • Vibrator

Den här dildon är för dig som är ute efter en riktigt grov dildo. Den är hela 38 cm lång och 7 cm bred och dessutom vibrerar den.

Färgen är inte så naturtrogen men det är formen. Queeny har både ett välmarkerat ollon och ådror för att likna äkta vara. Vibrationerna styr du enkelt i botten av produkter genom att vrida på hjulet. Dessa vibrationer sprider sig över hela produkten så du kan märka allt som är inne i dig.

Att använda den för penetration och sexuell njutning är givetvis upplagt. När du behöver en paus från det sexuella kan den dock användas som en skön massagestav.

För optimal känsla rekommenderas du att använda vattenbaserat eller silikonbaserat glidmedel.

Se priset här

 


 

Till nybörjare – Baseks Realistisk Jellydildo med Sugpropp

Baseks Realistisk Jellydildo med Sugpropp
Baseks Realistisk Jellydildo med Sugpropp

Se priset här

 • Realistisk
 • Sugpropp
 • Kundfavorit

För dig som är ute efter en realistisk dildo är detta det perfekta valet för dig. Både ollon, ådror och testiklar är tydligt markerade för en verklig känsla och upplevelse.

Storleken gör den perfekt till dig som är ny i dildovärlden. Den är 19 cm lång där 14 cm kan föras in i kroppen och 3,6 cm bred.

På botten av dildon så hittar du en sugpropp. Den gör det möjligt att placera dildon på jämna ytor så att du inte behöver använda händerna. Sugpropp funktionen gör att det är lätt att testa nya ställningar och stimulera andra områden med händerna samtidigt.

Den är gjord av ett härligt mjukt jellymaterial som gör den flexibel och behaglig. Den är även älskad av både kvinnor och män som prisar den verkliga känslan.

Se priset här

 


 

Realistisk känsla – Xskin

XSkin
XSkin

Se priset här

 • Markerade ådror
 • Perfekt med en strap on harness
 • Realistisk färg

Om du har letat efter en realistisk dildo är Xskin dildon för dig. Den är formad som en penis och är dessutom en form för hudfärg. Både ådror och ollon är välmarkerat för den realistiska känslan.

Den är gjord av mjuk ftalatfri plast som är behaglig mot kroppen och dessutom skonsam. Materialet gör att den är både flexibel och fast på samma gång.

Du kan använda dildon som den är men om du vill leka med en partner passar den också nästan alla strap on harness. Så den är perfekt för både onani och parlekar.

Den kan användas med både vattenbaserat och silikonbaserat glidmedel. Du rekommenderas att använda den med glidmedel för en bättre känsla.

Se priset här

 


 

Bra för nybörjare – Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugpropp Medium

Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugpropp
Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugpropp Medium

Se priset här

 • Sugpropp
 • 12 cm
 • Verklighetstrogen

Baseks Jellies dildo har en extremt naturtrogen känsla och passar perfekt för dig som är ute efter något som liknar ”äkta vara”. Ollon, ådror och även testiklar är tydligt markerade på produkten. Jellymaterialet som produkten är gjord i är perfekt för en flexibel med hård stimulering på samma gång.

Produkten är 18 cm lång men av de 18 så går 12 cm att föra in i kroppen. Den är 3,6 cm bred, storleken gör att den fungerar bra även för nybörjare.

Längst ned på din dildo hittar du också en sugpropp som kan fästas på hårda ytor runt om i hemmet. Det gör det möjligt för dig att prova en massa olika positioner. Dina händer är dessutom helt fria att använda till annat.

Se priset här

 


 

Till dig som är erfaren – Samson’s Delight

Samson's Delight
Samson’s Delight

Se priset här

 • 20 cm lång
 • Kan användas med strap on harness
 • Tydliga ådror

Den här dildon har en ljus hudfärgad ton för ett realistiskt intryck. Med sina 20cm är den också härligt stor och grov. Bredden mäter 4,5 cm så den är definitivt för dig som söker en grov dildo.

Ådror och ollon är välmarkerade för en trovärdig känsla. Den kommer dessutom med en härligt stor pung. Du kan använda den med din partner tillsammans med en strap on harness eller bara på egen hand med sugproppen.

Sugproppen på den här produkten är rejäl och kan därför också användas i duschen eller badet. Händerna har du helt fria att använda till annat. Använd den med vattenbaserat glidmedel för bäst stimulering.

De som har provat den är nöjda särskilt med storleken på den grova dildon.

Se priset här

 

 Den mest klassiska sexleksaken som existerar är givetvis dildon. Det finns hur många som helst att välja mellan på marknaden av denna populära produkt. Dildon har en otroligt lång historia vilket bevisar att människor verkligen inte kan få nog av denna fantastiska sak. Självklart finns det dildoar i alla storlekar, färger och former så du kan vara säker på att det finns en för dig. En grov dildo kan erbjuda dig extra stimulering som inte är möjlig att få på andra sätt. Ibland spelar storleken faktiskt roll.

Vad är en dildo

Dildon är den äldsta sexleksaken som existerar redan 500 år före Kristus har man funnit dildoar gjorda av sten, läder och trä. Det låter kanske inte superbekvämt men de hade inte så många andra material att arbeta med förr, som vi har nu.

Idag hittar vi dildoar gjorda i material som silikon, jelly och plast. Det är material som är sköna mot kroppen men samtidigt är tillräckligt hårda för att kunna efterlikna en riktig penis. Grund kvalifikationen för en dildo är givetvis att den ska likna en penis. Men det finns så många olika slags på marknaden idag att man nästan inte kan tro att det är samma produkt det handlar om.

Olika sorters dildoar:

 • Realistisk
 • Sugkopp
 • Vibrerande
 • Glas
 • Stor

Den realistiska har oftast markerade ådror samt ett tydligt ollon för att ge en äkta känsla. Färgen kan variera, det är känslan som är i fokus. Dessa kommer oftast utan vibrator då vibratorer inte är så verklighetstrogna.

Sugkopp är väldigt smidigt på en dildo. Det gör nämligen att du kan fästa produkten på olika ytor och inte behöver använda händerna. Sugkoppen gör det upplagt att testa nya ställningar och utforska vad som känns bäst för dig. Ofta passar denna sort också bra ihop med en strap on harness vilket gör att ni också kan njuta av den som par.

Vibrerande dildoar är den perfekta kombinationen av en vibrator och en dildo. Kvinnor har det oftast lättare att komma vid vibrerande stimulering. Det ger en extra skön känsla och du kan bara slappna av och njuta medan vibrationerna sköljer över dig. Vibrationer är givetvis också härligt för män och ger dig njutning som inte är möjlig att framställa själv.

Glas dildoar, ja det låter kanske lite konstigt men de är otroligt sköna. Lika snygga som de är effektiva. Det är dildon som dina vänner kommer förvirra med ett konstverk. Glaset känns inte hårt och kallt mot din kropp utan lent och behagligt.

Det som är särskilt med stora dildoar är att de fyller mycket i kroppen. Dessa kan ge otrolig stimulering och kan hjälpa dem som har svårt att komma. Dock är det inte något för alla och vi rekommenderar att du provar en lite mindre dildo om du är nybörjare.

Vad du än är ute efter i en grov dildo finns det garanterat en sort som kommer ge dig fantastisk njutning.

Varför du ska äga en grov dildo

Att ha en dildo att leka med där hemma har många fördelar för dig och ditt sexliv. Vi har gjort en lista med positiva effekter du kan förvänta dig när du använder en grov dildo.

 1. Du blir på bättre humör! Att använda sexleksaker kan göra att du blir på bättre humör, ännu bättre humör än sex med en partner. Det är för att du har klarat dig helt själv och det gör att du blir nöjd med dig själv. Vi säger inte att intimitet inte är bättre på andra sätt men en dildo kan göra dig väldigt nöjd och tillfreds med din egen insats.
 2. Utforska dina erotiska zoner. En dildo ger dig möjligheten för att utforska vilka ställningar, hastighet med mera som du gillar bäst. Du kan experimentera och hitta sköna nya vägar till orgasm. Det gör också att du lättare kan styra din sexpartner nästa gång ni har sex så ni båda njuter helt optimalt.
 3. Den finns alltid där för dig. Du behöver inte vänta på att din partner får lust. En grov dildo ger dig möjligheten att stimuleras precis när du känner dig upphetsad. Du har 100% kontroll över din orgasm.
 4. En sexleksak för båda könen. En dildo kan användas i både anus och i vaginan vilket gör att både män och kvinnor kan använda den. Ni kan också använda den tillsammans i en strap on harness.
 5. Det är säkert sex. Du behöver inte oroa dig för könssjukdomar när du använder en grov dildo. Den smittar inte.

Låt en grov dildo bli din nya bästa vän och gå på äventyr i din egen njutning.

De bästa grova dildoarna på marknaden

Som du kanske har förstått efter att du har läst den här texten så finns det nästan för många alternativ när du ska hitta en grov dildo.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här