Recension – Icicles No 18 Glasdildo

28

Denna härligt tunga, glansiga Icicles No 18 Glasdildo kommer att inte bara mjukt massera din G-punkt eller P-punkt utan även ge dig en lyxig känsla av lätt glid och en vacker leksak man nästan kan lämna framme.

Icicles No 18 Glasdildo är en munblåst glasdildo som är perfekt formad för att hitta din G-punkt, jag hittade åtminstone min otroligt fort, kommer ge dig en ny dildoupplevelse. Jag har nästan svårt för att uppskatta mina gamla silikondildos lika mycket efter denna upplevelse, så spoiler, denna icicles glasdildo kommer få 5 av 5.

Erica, 23 testare
“Hej! Erica heter jag och jag är 23 år. Det är min recension nedan och wow, jag älskade denna glasdildo!”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Tyngd, denna känns så mycket, speciellt om man står på alla fyra, då hjälper den till att träffa rätt med sin egen vikt då den är ganska mycket tyngre än en vanlig silikondildo.
  • Vacker, realistiska ådringar i all ära, men vill man inte ändå ha en vacker dildo som fångar ljuset och är prydd med en liten blomma inuti? Funderar nästan på att ”råka” låta den ligga framme nästan gång någon kommer över.
  • Förpackningen, stabilt stöd runt om glaset och kartongen den kommer i är otroligt lyxig med både en genomskinlig del så man ser leksaken och med magnetlock.
  • Kurvan eller böjningen är perfekt, inte för bjöd och inte för rak, otrolig.
  • Knottrorna, de blåa prickarna på skaftet är ett fantastiskt trevligt inslag, som känns fantastiskt då dom är så pass markanta.
  • Glaset, den kan bli både varm och kall, vilket kan utöka era lekar.
  • Behövs inte lika mycket glid då glaset inte absorberar något, utan glidet bara ligger runt som en hinna.

Nackdelar

  • Stor storleksskillnad mellan ollon och skaft, så när man drar ut den kan det kännas obehagligt om man gör det fort.
  • Går sönder om man tappar den i golvet.

Recension

Första intryck

Jag gick och hämtade ut en helt vanlig brun kartong, men inuti så fanns en av de lyxigare förpackningarna jag påträffat. En klädd pappkartong som är matt men text och bild är i glansigt tryck, och sen öppnar man framsidan. Där möts en av ett kikhål där man får en perfekt bild av icicles glasdildo.

I locket på framsidan ligger en magnet, så luckan håller sig stängd medan du inte vill titta på den, vilket är en perfekt kartong när du tex har leksaken i en affär och vill se den innan köpet. På lådans baksida finns även en kort text som beskriver icicles glasdildo. Där står en het beskrivning om att tappa andan, hur unika varje leksak från icicles är och att dom är alla gjorda för att klara hårda lekar.

Mums, kände jag efter att ha läst denna text och sen får man så klart lite bra tips på hur man rengör men även tips på hur man kan värma eller kyla glasdildon. Jag öppnar kartongen och drar ut en stor vit plastkub där ett perfekt utskuret hål för glasdildon ligger och bara väntar på att bli upplyft.

När jag plockade upp den slås jag av hur stabil tyngd det är i dildon, hela 316 gram säger min köksvåg lite senare.Jag jämför lite snabbt mellan en vanlig silikon g-punktsdildo jag hade hemma som bara väger 118 gram. Denna tyngdskillnad kommer jag gå in mer på i upplevelse stycket.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset
Icicles No 18 Glasdildo

Men alltså fortsatt här nu på första anblick, alltså designen, det smala skaftet med blåa pluppar. Knottrorna sticker ut som en riktigt bra extra stimulans. I handtagets dubbla stopp och en inlagd blomma gör denna annars kristallklara glasdildo no 18 så otroligt vacker och funktionell.

Upplevelse

Jag har inte så stor erfarenhet av glasleksaker sedan tidigare, äger en glas-buttplugg bara som jag knappt använt de senaste åren. Men efter att ha lekt med denna Icicles No 18 Glasdildo nu flertalet gånger har jag börjat kika runt på att skaffa fler leksaker i glas! Men tillbaka till varför denna har revolutionerat för mig.

Först och främst absorberar ju inte glaset något av glidet vilket gör att alla sorters glid håller så mycket längre, det torkar inte ut på samma vis som det kan göra med silikonleksaker. Dessutom kan man använda silikonbaserat glidmedel med en glasleksak utan att det förstör ytan, vilket också gör att glidet hänger kvar längre.

Vattenbaserat håller ju inte lika länge som silikonbaserat men till och med det håller ganska länge med en glasdildo. Med en silikondildo behöver jag oftare fylla på med glidet under tidens gång. Men det behövdes inte i lekarna med Icicles No 18 Glasdildo.

Eftersom glaset är så otroligt lent känns det helt fantastiskt att röra och använda leksaken. Då det finns så mycket detaljer är den spännande att röra och ta på, glida med fingrarna längs med de olika formerna och upphöjningarna ger en väldigt inbjudande känsla.

Jag och min kille har främst använt denna medan vi har haft sex ihop, vilket oftast då har varit att han tar mig med Icicles No 18 Glasdildo. Vilket har varit en absolut fantastisk upplevelse för mig med vagina.

Icicles No 18 Glasdildo

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Tyngden gör att Icicles No 18 Glasdildo känns mer som en verklig penis, samtidigt som den känns som fantastisk punktmassage inuti slidan. Då den pressar lite av sig själv på olika delar inne i slidan blir det som en härlig massage, så att då kurvan i dildon gör att den väldigt lätt hittar och masserar på G-punkten på ett lätt och bekvämt vis. Det rejäla ollonet hjälper även till att stimulera, det är lite rundat men samtidigt spetsigt, den har en perfekt storlek för att stimulera ordentligt.

Enligt en lätt reflektion efter användande ihop med min kära kille, som då stod bakom och höll i spakarna, var den väldigt hal att hålla i. Vi körde främst att han tog mig i doggy med dildon vilket verkligen var en perfekt ställning för att nå min G-punkt då glasdildon har så bra kurva.

Just för det fantastiska med glasmaterialet som nämnt tidigare blir glaset väldigt halt, vilket gjorde att han hade svårt för att få ett bra grepp om de två stopp-bucklorna längst ner.

Eftersom Icicles No 18 Glasdildo ser likadan utanför när den är inne i slidan hade han svårt för att se vilket håll och hur han vred den, så de gällde att koncentrera sig på hur den var formad när man förde in den. Den har liksom inget tydligt upp och ner eller håll utan det är bara två runda bollar, men tränar man lite på att använda den lär man känna hur den är formad och rör sig efter ett tag.

Men i övrigt gillade även han den mycket, just hur sexigt det var att använda Icicles No 18 Glasdildo på mig. Det lilla negativa med glasdildon är att ollondelen är ganska mycket större än den smalare skaftdelen med prickarna. Så det gäller att försiktigt dra ut den då det annars kan göra ont om man snabbt drar ut den, då öppningen inte är tillräckligt vidgat och avslappnat nog om man kört på med hela inne och sen plötsligt ska dra ut Icicles No 18 Glasdildo igen.

Icicles No 18 Glasdildo

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Hur du använder den

Icicles No 18 Glasdildo funkar att använda både vaginalt och analt. I slidan kan det räcka att du är lite våt själv och då slickar eller suger av dildon lite innan du för in den. Då det inte krävs så mycket glid för att den ska bli hal. Men till analt bruk så bör du använda glidmedel då analen inte naturligt producerar något glid. Då det finns två större bollar som stopp längst ner på dildon vilket gör att du kan föra in hela prickiga biten, men inte längre än så.

Icicles No 18 Glasdildo

Denna icicles glasdildo kan både värmas och kylas, enklaste är att bara lägga den under kranen och låta antingen varmt eller kallt vatten rinna över en stund. Sedan håller temperaturen ganska bra en liten stund.

Skulle du testa att lägga den i frysen bör du spola den med kallt vatten lite snabbt innan du använder den. Detta är för att du kan fastna i det frysta materialet annars, samt temperaturväxlingen till varmt från kallt kan orsaka sprängningar vilket kan leda till att glaset spricker. Så kallt ska möta kallt.

Skulle du råka tappa Icicles No 18 Glasdildo eller upptäcka en spricka i glaset bör du inte använda den mer utan slänga leksaken då glas som blivit utsatt för flera stötar lätt kan bygga upp ett tryck vilket plötsligt kan explodera. Men använder du den korrekt och utan att vara vårdslös i behandlingen av den kommer glasdildon kunna hålla hela livet.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderat till

Osäker på om du kommer uppskatta glas? Ta ett slätt vanligt dricksglas, slicka lite på kanten och dra underläppen fram och tillbaka på glaskanten tills det glider lätt och läppen nästan är helt vikt ut. Känns det najs mot läppen när du glider fram och tillbaka? Grymt, då kommer du älska Icicles No 18 Glasdildo.

I övrigt rekommenderar jag denna till någon som är känslig för plast/latex/silikon och ändå vill få en riktigt bra sexleksaksupplevelse utan risken att få en allergisk reaktion. Eller bara till vem som helst, jag tror att en glasdildo kan passa precis alla. Men vill du få den lilla extra känslan av lyx i sexlivet? Bra, då är det ännu större anledning att köpa en handgjord glasdildo.

Det säger andra kunder

På Sinfuls hemsida ligger två recensioner, båda femstjärniga.

Den ena är Anders som skriver att den inte var dum.

Den andra är Emmelie som berättar att den har en härlig tyngd, bra känsla att hålla i och ger en bra stimulering av G-punkten och avslutar med att rekommendera den.

Icicles No 18 Glasdildo

Sammanfattning

Efter denna otroliga, sköna och lyxiga känslan Icicles No 18 Glasdildo  ger kommer det vara svårt att uppskatta mina andra dildos lika mycket. Så ska du skaffa en dildo du inte kommer tröttna på, ta denna.

Jag ger denna otroliga Icicles No 18 Glasdildo; 5 av 5 stjärnor!

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här