Sexshop Varberg: Här är alla sexbutiker

20

I varberg finns det endast en sexbutik, här kan du både köpa sexleksaker och pierca dig. Kanske är en intimpiercing på sin plats snart? Sexbutiken i Varberg har ett klockrent namn som lyder G-punkten AB. Ett klockrenare namn är svårt att hitta.

Eftersom det endast finns en butik på plats så rekommenderar vi även att du kollar online för att få tillgång till ett större utbud.

Hitta nya sexleksaker här redan idag!

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Namn

Snabbinfo:

Den här sexbutiken i Varberg kommer med så mycket mer än bara sexleksaker. De anordnar även sexparty´s och har drop in för piercingar.

De har ett stort lager och en del av det kan du se på deras hemsida. Är det något särskilt du önskar brukar de kunna beställa hem det.

De har funnits i över 10 år så erfarenhet finns det gott om.

Adress: 

Bäckgatan 5 432 44, Varberg

Telefon:

0340-13690

sexshop varberg g-punkten

Öppettider:

Måndag 12.15–18
Tisdag 12.15–18
Onsdag 12.15–18
Torsdag 12.15–18
Fredag 12.15–18
Lördag 12.15–16
Söndag Stängt

 


Att köpa sexleksaker online vs. fysisk sexbutik

  • Det bästa av allt när det kommer till att köpa sexleksaker på nätet är att du slipper människorna. Du slipper få ögonkontakt med din lärare utspringandes från sexbutiken och du slipper stöta på din väns mamma.
  • Diskreta leveranser, de sexbutiker vi rekommenderar skickar alla diskreta leveranser i diskreta kartonger och med anonym avsändare. Se mer här.
  • Utbudet, du får ett större utbud att välja mellan. Såklart kan detta innebära mer beslutsångest och att du råkar få med dig en mer sexleksak än tänkt.
  • Såklart är en stor nackdel att du inte kan känna på din sexleksaker direkt i butiken när du handlar online. Särskilt efter som dessa typer av artiklar inte accepterat återköp. Därför rekommenderar vi att du alltid läser våra recensioner och tar del av våra bäst i test här på Lovebuddy för att veta mer.
  • I samband med att du får ett större utbud får du även ta del av återförsäljarnas prispressande. Du kan fynda billiga sexleksaker lite när som helst. Flera butikar har även bättre erbjudanden om du vill köpa fler sexleksaker. Vi har plockat ihop några utav de bästa erbjudanden som finns här.
  • Är du osäker på hur du ska tänka vid köp av en sexleksak så kommer här några frågor du kan utgå ifrån: Vad gillar du för typ av stimulering – yttre, inre, hårt, mjukt? Vad föredrar du för material, silikon, plast eller glas? Vilken prisklass tänker du dig? Ska sexleksaken gå att använda på flera olika sätt?

Rekommenderade sexbutiker online

Sveriges två största sexleksaksåterförsäljare mer Sinful och Mshop, de är bäst på att erbjuda två olika saker.

Den förstnämnda erbjuder ett otroligt stort utbud av olika sexleksaker. Det finns massor av olika kategorier och massor av olika produkter inom diverse kategorier.

Den andra, Mshop har bäst priser. Här kan du hitta några riktigt bra erbjudanden och få hem mängder av sexleksaker utan att spendera en större summa pengar.

Det som båda butikerna har gemensamt är den fantastiska servicen som erbjuds, både via skrift och telefon.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här