Sexshop Piteå: Här är alla sexbutiker

47

Letar du efter nya sexleksaker eller kanske din första sexleksak till och med i en sexbutik i Piteå? Då har du kommit rätt! Eller nästan iallafall, det finns nämligen bara en sexbutik i Piteå och det är Lustgården, dessvärre så håller de på att sälja ut sitt sortiment.

Men det betyder inte att du kommer behöva gå utan sexleksaker, det betyder snarare att du kommer få mer att välja mellan eftersom du kan köpa dina sexleksaker supersmidigt online istället. Vi ska berätta mer längre ner.


Lustgården

Snabbinfo:

En sexbutik i Piteå som tyvärr håller på att sälja slut på sitt sortiment för att övergå till Loppis, men så du har fortfarande chansen att storfynda. Skynda att fynda helt enkelt!

De är kända för att ha varm och omhändertagande personal som både får dig att känna dig bekväm och som har stor kunskap. Det är inte helt ovanligt att du kommer in i butiken med tanken av att bara kolla läget och kommer ut med en hel kasse. Det finns alltså massor av spännande saker!

Adress:

Storgatan 69, 941 32 Piteå, Sverige

Telefon:

+46 8 694 72 22
sexbutik piteå 2

Öppettider:

Måndag 12-17.30
Tisdag 12-17.30
Onsdag 12-17.30
Torsdag 12-17.30
Fredag 12-17.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt

 


Så här handlar du sexleksaker online:

  1. Börja med att ta reda på vilken sexleksak du vill ha. Allt från sort, storlek, färg, material och prisklass. Ett förslag är att gå igenom våra bäst i test här på Lovebuddy för att inspireras av andras recensioner och ha all information samlad på ett ställe.
  2. På Lovebuddy så hänvisar vi alltid till vilken sexbutik som har bäst pris – kolla även in vår artikel om de bästa sexleksaksrabatterna online.
  3. Nu är det egentligen bara att klicka hem din sexleksak och vänta på att den ska komma – vilket endast är 1-4 dagar beroende på vart du har köpt din sexleksak.
  4. Självklart går det också att börja kolla direkt på de sexbutiker som finns, kika in vår artikel om vilka sexbutiker online som vi rekommenderar. Då kan du direkt på hemsidan börja sortera bland olika sorters sexleksaker och dess olika funktioner. Här kan du även söka efter olika prisklasser m.m.
  5. Glöm inte glidmedel! Det spelar nästan ingen roll vilken sexleksak du är ute efter, nästan alla blir bättre med en klick extra glid. Särskilt om det handlar om anala sexleksaker. Extra viktigt är dock att tänka på att inte köpa glidmedel som är i samma material som din sexleksak, för lika löser lika. Det betyder alltså att om du har en sexleksak i silikon så ska du inte köpa ett silikonbaserat glidmedel, då kan din sexleksak förstöras.

Vi hoppas att du hittar den ultimata sexleksaken för dig, vi vill tipsa om att vi har flera artiklar och guider som hjälper dig hitta rätt!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här