Sexshop Skövde: Här är alla sexbutiker

450

Vart kan jag köpa sexleksaker? Om du befinner dig i Skövde så rekommenderar vi dig att köpa sexleksaker online eftersom det inte finns någon i centralt. Däremot så finns det en sexbutik vid namn Cantari i Tidan, cirka två mil utanför Skövde.

Vi skrivit lite kort om Cantari, det viktigaste om butiken samt om deras kontaktuppgifter.

Vi rekommenderar att du köper Sexleksaker online, dels för att slippa krångla och dels för att det ger dig bättre förutsättningar för att hitta din ultimata sexleksak. Läs längre ner på sidan för att få reda på varför just du ska köpa sexleksaker online.

Vi rekommenderar att du kikar in utbudet nedan

Butik Fördelar Länk
sinful.se Större utbud Till Butik
mshop logo Billiga priser Till Butik

Vill du veta vilka rabatter som är aktuella just nu så kan du klicka här.

 


Cantari- Sexshop

Snabbinfo:

Cantari Sexshop ligger i Tidan cirka två mil utan för Skövde och har ett brett sortiment av alla möjliga produkter. De har över 25års erfarenhet av sexleksaker både genom fysisk butik, webbhandel och tidningsannonsering.

Utbudet är innehåller de mest populära sexleksakerna på dagens marknad, men är du ute efter något utöver det vanliga så rekommenderar vi dig att titta online.

Personalen på plats är mycket uppskattad och levererar bra service till alla deras kunder.

Adress:

Skövdevägen 6

549 31 Tidan

Telefon:

076-039 60 40

Öppettider:

Måndag 12-18
Tisdag 12-18
Onsdag 12-18
Torsdag 12-18
Fredag 12-18
Lördag Stängt
Söndag Stängt

 


Därför ska du köpa sexleksaker online

  • Du får tillgång till ett större utbud och det blir lättare att få en överblick av flera olika butikers utbud.
  • Eftersom du har tillgång till fler sexbutiker online jämfört med i Skövde har du även möjligheten att jämföra dessa, både pris och sort.
  • Både Sinful och Mshop har snabba och diskreta leveranser, bruna diskreta papperslådor och anonym avsändare. Du slipper alltså möta både kollegan och din partners mamma med en kasse fylld med sexleksaker.
  • Genom att läsa recensionerna som finns på Lovebuddy.se kan du ta del av personer som har testat sexleksaken innan. Då kan du få en genuin och bra förståelse om produkten redan innan du prövat.

Hitta din perfeka sexleksak

Det är svårt, särskilt i början att hitta den perfekta sexleksaken. Vi alla föredrar olika storlekar, stimulanser och modeller. Vi har listat några frågor som du kan ställa dig själv inför ditt nästa köp, det är en bit på vägen för att hitta din perfekta sexleksak.

  • Vilken stimulans vill du ha? Föredrar du inre eller yttre, vill du ha starka eller svaga vibrationer, ska leksaken röra sig själv eller ska du stå för rörelsen? Tror du att du gillar hårda eller mjuka produkter?
  • Hur stor ska produkten vara? Det är såklart svårt att veta i början, men du kan fundera på om du vill använda den själv eller tillsammans med en partner. Kanske vill du att din partner ska kunna styra den med hjälp av en fjärrkontroll?
  • Ska den gå att ladda direkt med hjälp av en USB-sladd eller vill du hellre att den ska gå på batterier? Vanligtvis så har en uppladdnigsbar sexleksak starkare vibrationer jämfört med en som går på batterier.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här