Sexshop Skövde: Här är alla sexbutiker

401

Vart kan jag köpa sexleksaker? Här nedan har vi tagit fram vilka sexbutiker som finns tillgängliga för dig om du befinner dig i Skövde.

Det finns sexbutiker lite varstans i Sverige men vi har här fokuserat på området i och runtomkring Skövde. För att veta vart du kan köpa sexleksaker så behöver du såklart veta vilken adress som gäller och vilka öppettider som finns, sen kan det även vara bra med övriga kontaktuppgifter så som telefonnummer.

I Skövde finns det dessvärre ingen butik som ligger centralt utan närmsta sexshop ligger i Tidan.

I vanliga fall kan du i en sexbutik hitta sexleksaker oavsett om du är oerfaren, erfaren, singel eller i ett förhållande. Det finns allt från små vibratorer, olika dildos till stora sexdockor. Det finns inte bara sexleksaker utan även sexhjälpmedel, så som penisringar.

I en sexshop kan det vara bekvämt med att ha expedit fysiskt på plats som kan hjälpa dig att hitta det du söker. Men ibland kan det kännas pinsamt att prata om ansikte mot ansikte eller gå ut från sexbutiken med en påse fylld med sexleksaker i och råka möta kollegan.

Därför vill vi istället tipsa om att det är enkelt och diskret att köpa sexleksaker online.

Sexbutiker online har dessutom ofta ett större utbud. Vi rekommenderar Sinful och Mshop som tillsammans har Sveriges bredaste utbud av vuxenleksaker. Båda sexbutikerna erbjuder diskreta förpackningar och snabb leveranstid – som brukar enbart vara några dagar. Likaså har du möjligheten att jämföra pris på ett helt annat sätt när du handlar online.

Både Mshop och Sinful har även support som finns tillgänglig online via chatt eller också telefon för att besvara alla dina frågor kring marknadens olika sexleksaker. Vi rekommenderar dig även att läsa igenom recensioner här på Lovebuddy, innan du köper en sexleksak. Allt för att du ska få full förståelse hur produkten fungerar samt kunna jämföra vilken produkt som passar dig bäst.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Skövde sexbutik

Sinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop som har varit, är och kommer som det ser ut idag alltid förbli Sveriges största sexshop.

Vi har även tagit fram rabatter för dig som handlar online. Här kan du redan nu kika på vilka rabatter som finns hos respektive företag, klicka här.

 

Cantari- Sexshop

Snabbinfo:

Cantari Sexshop ligger i Tidan cirka två mil utan för Skövde och har ett brett sortiment av alla möjliga produkter.  De har över 25års erfarenhet av sexleksaker både genom fysisk butik, webbhandel och tidningsannonsering.

Adress:

Skövdevägen 6

549 31 Tidan

Telefon:

076-039 60 40

Öppettider:

 

Måndag 12-18
Tisdag 12-18
Onsdag 12-18
Torsdag 12-18
Fredag 12-18
Lördag Stängt
Söndag Stängt

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här