Sexshop Malmö: Här är alla sexbutiker

784

Skånes huvudstad har fler sexbutiker än du någonsin kunde ana eller ja, de har åtminstone tre stycken. Urvalet är stort så oavsett om du är bekant med att handla sexleksaker eller inte finns det en sexshop i Malmö som har allt du kunde drömma om. 

Som tredje största stad i Sverige kan du vara säker på att det finns en sexbutik närmare dig än du kanske tror.

De flesta sexbutiker håller en låg profil så därför kan du vara otroligt diskret när du handlar. Men vill du undvika folksamlingar kan du istället använda dig av sexbutiker online.

Klicka här nedan för inspiration

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Oliver & Eva – Sexleksaker för alla

Snabbinfo:

Oliver & Eva en av Malmös populäraste sexbutiker. Ett företag vars värderingar genomsyrar både deras bemötande, utbud och deras hemsida. Att handla sexleksaker hos Oliver & Eva känns tryggt, lika skönt som att handla mjölk i matbutiken.

Nackdelen är att det som känns otryggt är steget utanför butiken där du kan stöta på kollegan eller exets mamma. Det är av den anledningen vi rekommenderar att du handlar online.

Adress:

Friisgatan 10 211 46 Malmö

Telefon:

040-30 40 60

oliver & eva

För ett större utbud rekommenderar vi att du handlar här istället.

Öppettider:

Måndag 11-18
Tisdag 11-18
Onsdag 11-18
Torsdag 11-18
Fredag 11-18
Lördag 11-16
Söndag Stängt

 


 

Taboo

Snabbinfo:

Ytterligare en sexbutik som leverar klass, utbudet är stort och varierar mellan högt och lågt. Är det juletider så har de flera olika sexkalendrar och är det alla hjärtans dag har de andra produkter.

Så ett anpassat utbud finns defintivt. Men det är inte allt, de har även ett darkroom – där du kan betala entré och njuta med din partner eller tillsammans med en okänd människa som också hittat dit.

Adress:

Södra Förstadsgatan 81 A 214 20 Malmö

Telefon:

040-97 64 10

taboo

Öppettider:

Måndag 10-20
Tisdag 10-20
Onsdag 10-20
Torsdag 10-20
Fredag 10-20
Lördag 11-18
Söndag 11–18

 


Grottan

Snabbinfo:

En simpel sexbutik, både till utseende och till utbud. Utbudet är främst för tjejer men det finns absolut en och annan sexleksak för killar.

Hittar du inte det du söker i butiken så kan du fortsätta ditt letande här.

Adress:

Drottninggatan 4 212 11 Malmö

Telefon:

040-93 77 10

grottanHar du inte hittat det du letar efter? Vi lovar att du hittar det hos Mshop.

Öppettider:

Måndag 12-18
Tisdag 12-18
Onsdag 12-18
Torsdag 12-18
Fredag 12-18
Lördag 12-18
Söndag 12-18


De finns flera sexbutiker online och de två största som finns i Sverige är Sinful och Mshop. Dessa två giganter erbjuder dig sexleksaker i Malmö med snabb leverans. Då de har varit med i lång tid så erbjuder dessa väldigt diskret leverans eftersom det är det som folk efterfrågar. Du kan även förvänta dig två otroligt stora sortiment så du kan hitta precis det som faller dig i smaken. 

Varför ska du besöka en sexshop i Malmö när du kan köpa din sexleksak redan idag och få den direkt till din dörr inom 1-2 dagar. Se det stora enorma urvalet online här

Det positiva är även att du enklare kan jämföra priser när du handlar på någon utav hemsidorna. Det går även att lista dem med pris, lägst till högst eller tvärtom såklart. Sen kan du välja att sortera på flera andra funktioner och möjligheter. Allt för att du enkelt ska kunna hitta din perfekta sexleksak.

Vi rekommenderar att köpa sexleksaker online

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

sexleksaker sexshop

Köpa sexleksaker online VS i sexbutik i Malmö

Att köpa sexleksaker online eller i en fysisk sexbutik i Malmö erbjuder olika fördelar och överväganden. Online-shopping ger bekvämlighet och diskretion. Du kan utforska ett omfattande utbud av produkter i din egen takt och undvika direktkontakt. Dessutom erbjuder online-plattformar ofta recensioner och råd från andra kunder, vilket underlättar beslutet.

Å andra sidan saknar du den fysiska upplevelsen och möjligheten att inspektera produkterna direkt. I en fysisk butik i Malmö har du möjlighet att få personlig rådgivning från butikspersonal, och du kan känna på produkterna för att bedöma kvalitet och storlek. Den fysiska butiken ger också omedelbar tillgänglighet och en möjlighet att ställa frågor på plats.

Prisfaktorn kan också variera; online-shopping kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och kampanjer, medan en fysisk butik fokuserar på service och omedelbar tillfredsställelse. Det ultimata valet beror på dina personliga preferenser, graden av diskretion du söker, och om du prioriterar direkt interaktion eller föredrar att utforska i lugn och ro online.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här