Sexshop Falkenberg: Här är alla sexbutiker

22

Spatserar du runt på Falkenbergs gator i hopp om att hitta sexleksaker? Då behöver vi tyvärr meddelaatt det finns faktiskt ingen sexbutik i Falkenberg. Så för dig rekommenderar vi att köpa sexleksaker online istället.

De närmsta butikerna hittar du i antingen Halmstad eller i Ullared. För att läsa mer om butikerna kan du klicka här nedan.

Vi rekommenderar dessa sexbutiker:

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

 


Sexbutikerna vi rekommenderar mest är de två största sexleksaksåterförsäljarna i Sverige – Mshop och Sinful

 

Mshop som både finns som fysisk sexbutik och online, befinner du dig i Falkenberg kan du både åka till Göteborg eller till Ullared.

Deras butiker har nominerats till bästa sexbutiken i Europa år 2019. Om inte det visar på hur bra standard de håller så vet jag inte hur vi ska göra det.

De har funnits i över 35 år, så kunskapen sitter enda in i benmärgen. Du kan kontakta deras kundtjänst både via telefon och mail. De erbjuder snabba och diskreta leveranser.

 

Sinful en sexbutik som funnits online sen 2008 och har sedan dess blivit Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker.

De har tagit emot flera priser under sina år, bland annat Børsens Gazellepris 8 år. Så det är ett framgångsrikt företag på många vis.

Deras vision att bidra till ett bättre sexliv och det är Mathilde Machowski och Tonny Andersen som ligger till grund för den. Det är de två som grundade företaget och nu är de över 140 anställda.

Likaså som Mshop så erbjuder Sinful snabba och diskreta leveranser och en service i världsklass.


Viktigt tips vid användning av sexleksaker

Använd glidmedel! Allt blir skönare då, du undviker friktion och det känns mer äkta. Men försök aldrig att ersätta den naturliga gliden utan det är alltid viktigt med förspel.

Tänk på att om du köper en sexleksak i silikon så behöver du använda ett vattenbaserat glidmedel, annars kan det lösas upp och de kan gå sönder.


5 anledningar till att handla sexleksaker online

  1. Du kan handla när du vill, en sexbutik online stänger inte. Så du behöver varken känna stress över att det tar tid eller anpassa dig efter någon annans tider.
  2. Du får tillgång till ett större utbud och kan därför välja och vraka. Både Sinful och Mshop har sexleksaker i mängder av olika kategorier, en sexleksak för varje tillfälle. Kika på Lovebuddy´s olika recensioner för att få en uppfattning om vilka sexleksaker som passar dig bäst.
  3. Bättre priser! Eftersom du kan ta god tid på dig och kolla igenom utbudet så har du även tid att jämföra priser. Vissa butiker har även olika erbjudanden, då kan du fynda sexleksaker för riktigt billiga priser.
  4. Diskreta leveranser, det är ingen som behöver veta vad du har handlat. De flesta sexbutikerna online har anonyma avsändare, exempelvis på Sinful´s paket så står det MCompany. Samt är de oftast förpackade i diskreta bruna kartonger.
  5. Minimal ansträngning, du behöver inte röra dig alls. Du behöver inte ens gå utanför dörren utan kan beställa dina sexleksaker direkt till brevlådan.

 

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här