Sexshop Ullared: Här är alla sexbutiker

333

Är det dags för sexleksaksköp? Är du och storhandlar i Ullared så ska du definitivt passa på att köpa sexleksaker för här finns två toppbutiker.

Ullared är ju känt för sitt stora varuhus Gekås och precis runt husknuten finns de två olika butikerna, vid namn Kondomeriet i Ullared och Mshop – Ullared Outlet. Så passa på att jämföra utbudet och priserna när avstånden inte är långa.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Ullared


Kondomeriet i Ullared 

Snabbinfo:

Sexbutiken finns i Ullered, mer specifikt så finns den i OLLE´s HUS nedanför parkeringen på berget endast 75 meter till höger om Gekå´s huvudingång.

De ska ha samma sortiment som på deras hemsida men i butiken ska priserna vara något lägre. Kika på hemsidan redan nu. Deras sortiment är brett och det handlar om allt från massageoljor, penisringar till sexhjälpmedel.

Kondomeriet har funnits i över 30 år och därmed besitter personalen gedigen erfarenhet. Det är även sexbutiken i Ullared är även Kondomeriets 5e butik i hela Sverige. Om inte det tyder på att de gör bra ifrån sig, så vet vi inte vad som ska imponera på dig mer.

Adress:

Bäckvägen 5

311 60 Ullared

Telefon:

0346-231 61

Öppettider:

Måndag 10-18
Tisdag 10-18
Onsdag 10-18
Torsdag 10-18
Fredag 10-18
Lördag 10-17
Söndag 10–16

 


Mshop – Ullared (Outlet)

Snabbinfo:

Det mest unika med denna sexbutik i Ullared är faktiskt att det är Sveriges enda sexleksaksoutlet. Mshop är en återförsäljare vi nämnt tidigare och flera av våra recenserade leksaker finns i Mshops online-utbud till bra priser.

OBS! Ryktet har gått att om du går in i sexbutiken och uppger “Outlethuset” till någon i personalen så får du en gratis goodiebag. Så glöm inte bort detta när du är i krokarna av Ullared och letar efter sexleksaker.

Adress:

Danska vägen 6

310 60 Ullared

Telefon:

0346-300 88

sexbutik ullared mshop

Vi rekommenderar även att se över onlineutbudet

Öppettider:

Måndag 10-19
Tisdag 10-19
Onsdag 10-19
Torsdag 10-19
Fredag 10-19
Lördag 10-17
Söndag 10–16

 


Vi rekommenderar dig att köpa sexleksaker online då du får tillgång till ett bredare utbud. Alla föredrar olika sexleksaker och för att hitta den utlimata just för dig så krävs det att du kan välja mellan flera olika.

Hos Sinful kan du exempelvis sortera utifrån vilken typ av stimulans du vill ha.

Här är några beskrivningar på sexleksaker:

Dildo

En sexleksak i samma form som ett manligt könsorgan, som en banan. Vissa dildoar ser mer realistiska ut och andra är mer diskreta. De kan oftast användas både vaginalt och analt.

Vibrator

Det finns mängder av olika typer av vibratorer – Klitorisvibrator, lufttrycksvibrator, rabbitvibrator m.m. Det alla har gemensamt är att de vibrerar och de flesta används för att stimulera yttre erogena zoner.

Fleshlight

En sexleksak som ser ut som en ficklampa men innehåller istället en lösvagina eller ett lösanus, det sistnämna kallas vanligtvis fleshjack.

Penisring

Penisring är både en sexleksak och ett sexhjälpmedel, det kan stimulera enbart bäraren eller även partnern. En penisring träs ner över penisroten, kika in vår guide för att lära dig mer.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här