Sexshop Ullared: Här är alla sexbutiker

302

Vart kan jag köpa sexleksaker? Det finns sexbutiker lite varstans i Sverige men vi har här fokuserat på området Ullared. För att veta vart du kan köpa sexleksaker så behöver du såklart veta vilken adress som gäller och vilka öppettider som finns, sen kan det även vara bra med övriga kontaktuppgifter så som telefonnummer.

Här nedan har vi tagit fram vilka sexbutiker som finns tillgängliga för dig om du befinner dig i Ullared.

Ullared är känt för sitt stora varuhus Gekås och precis runt husknuten finns två olika sexbutiker även kallat sexshops, vid namn Kondomeriet i Ullared och Mshop – Ullared Outlet. Så passa på när avstånden inte är långa.

I de båda sexbutikerna kan du hitta sexleksaker oavsett om du är oerfaren, erfaren, singel eller i ett förhållande. Det finns allt från små vibratorer, olika dildos och till stora sexdockor, det finns inte bara sexleksaker utan även sexhjälpmedel.

I en sexshop kan det vara bekvämt med att ha expedit fysiskt på plats som kan hjälpa dig att hitta det du söker. Men ibland kan det kännas pinsamt att prata om ansikte mot ansikte eller gå ut från sexbutiken med en påse fylld med sexleksaker i och möta kollegan. Då vill vi tipsa om att det är enkelt och diskret att köpa sexleksaker online.

Sexbutiker online har dessutom ofta ett större utbud. Vi rekommenderar Sinful och Mshop som tillsammans har Sveriges bredaste utbud av vuxenleksaker. Båda sexbutikerna erbjuder diskreta förpackningar och snabb leveranstiden som brukar enbart vara några dagar. Likaså har du möjligheten att jämföra pris på ett helt annat sätt när du handlar online.

Både Mshop och Sinful har även support som finns tillgänglig online via chatt eller också telefon för att besvara alla dina frågor kring marknadens olika sexleksaker. Vi rekommenderar dig även att läsa igenom recensioner här på Lovebuddy, innan du köper en sexleksak. Allt för att du ska få full förståelse hur produkten fungerar samt kunna jämföra vilken produkt som passar dig bäst.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Ullared

Sinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop som har varit, är och kommer som det ser ut idag alltid förbli Sveriges största sexshop.

Vi har även tagit fram rabatter för dig som handlar online. Glöm inte att du kan kika på vilka rabatter som finns hos respektive företag redan nu, klicka här.

 

Kondomeriet i Ullared 

Snabbinfo:

Sexbutiken finns i Ullered, mer specifikt så finns den i OLLE´s HUS nedanför parkeringen på berget endast 75 meter till höger om Gekå´s huvudingång.
De ska ha samma sortiment som på deras hemsida men i butiken ska priserna vara något lägre. Deras sortiment är brett och det handlar om allt från massageoljor, penisringar till sexhjälpmedel.

Kondomeriet har funnits i över 30 år och därmed besitter personalen gedigen erfarenhet. Det är även sexbutiken i Ullared är även Kondomeriets 5e butik i hela Sverige. Om inte det tyder på att de gör bra ifrån sig, så vet vi inte vad som ska imponera på dig mer.

Adress:

Bäckvägen 5

311 60 Ullared

Telefon:

0346-231 61

Öppettider:

Måndag 10-18
Tisdag 10-18
Onsdag 10-18
Torsdag 10-18
Fredag 10-18
Lördag 10-17
Söndag 10–16

 

Mshop – Ullared (Outlet)

Det mest unika med denna sexbutik i Ullared är faktiskt att det är Sveriges enda sexleksaksoutlet. Mshop är en återförsäljare vi nämnt tidigare och flera av våra recenserade leksaker finns i Mshops online-utbud till bra priser.

OBS! Ryktet har gått att om du går in i sexbutiken och uppger “Outlethuset” till någon i personalen så får du en gratis goodiebag. Så glöm inte bort detta när du är i krokarna av Ullared och letar efter sexleksaker.

Adress:

Danska vägen 6

310 60 Ullared

Telefon:

0346-300 88

Öppettider:

Måndag 10-19
Tisdag 10-19
Onsdag 10-19
Torsdag 10-19
Fredag 10-19
Lördag 10-17
Söndag 10–16

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här