Recension Splash-Queen Intim Douche

27

Två av våra sexleksakstestare har testat Splash Queen Intim Douche, två helt olika upplevelser men båda gör produkten 4 av 5 stjärnor. 

Fortsätt läs här nedan för att ta del av de olika upplevelserna. 

Jag har testat en produkt som heter Splash-Queen Intim Douche. Detta gjorde jag innan en het kväll med min kille.

Jag har aldrig riktigt gillat analsex, av rädsla för konsekvenserna av det. Därför har jag alltid spänt mig och tänkte att detta kanske kunde hjälpa mig att njuta av det istället. Gissa om han blev förvånad när JAG föreslog analsex för första gången?

Detta blev en succé! Är du helt ny till analsex? Läs mer här.

Splash-Queen Intim Douche är ett hjälpmedel som gör att man lätt kan rengöra sig vid analsex och även vid vaginalt sex genom att spruta in vatten för att skölja rent.

Produkten är lätthanterlig och smidig att använda. Den har en diskret design och är väldigt praktisk om man vill rengöra på ett enkelt och smidigt sätt.

splash queen

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

 • Bekväm och smidig att använda
 • Lätta instruktioner att följa
 • Stilren och diskret design
 • Enkel att rengöra efter användning

Nackdelar

 • Vid användning av glidmedel kan endast vattenbaserade glidmedel användas då den är gjord av silikon
 • Något för liten pumpboll

Recension 1

Första intryck

När jag såg Splash-Queen Intim Douche tänkte jag direkt på den diskreta designen. För mig är det skönt att ha den i en låda i badrummet utan att någon råkar öppna lådan för att se någonting som skriker att det är sexrelaterat. Jag blev förvånad över storleken på den då jag trodde att den skulle vara större.

Splash-Queen Intim Douche är mjuk och följsam men ändå stabil, vilket underlättar när du ska föra in den, speciellt i analen.  Överlag är jag positivt överraskad då den kändes gullig och inte så ”farlig” som jag innan föreställde mig att en sådan produkt skulle kännas.

 

Upplevelse

När jag såg den bestämde jag mig ganska snabbt för att jag skulle testa den dagen efter. Min kille gillar analsex, men jag själv har tycker att det är obehagligt att tänka på vad som kan komma ut eller fastna på honom.

Det har varit svårt för mig att släppa den tanken och jag har därför alltid spänt mig vid analsex, vilket har försvårat det hela och gjort att jag inte tycker att det är så skönt.

När jag såg denna produkt på hemsidan kände jag direkt att jag ville beställa en och undrade varför jag inte har tänkt på detta tidigare, detta är en genialisk produkt.

Materialet var mjukt och följsamt men ändå stabilt och gick in utan att ge vika. Jag genomförde rengöringen enligt beskrivningen och det var superlätt att förstå hur jag skulle göra.

splash queen

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Efter sköljningen rengjorde jag produkten och även det var superenkelt. Jag trodde innan att det skulle vara jobbigt och att jag skulle känna att det var avtändande att göra sköljningen, men det kände jag inte alls.

Jag är väldigt nöjd med resultatet och gissa hur glad min kille blev när jag, för första gången, föreslog att vi skulle ha analsex?

Efter själva akten var slut så använde jag den ytterligare en gång då jag även ville skölja rent efter. Den fungerade bättre än jag tänkt och medförde även att själva akten blev med lustfylld. Rekommenderar denna produkt varmt.

 

Hur man använder den

Vid användningen följde jag beskrivningen och det var superenkelt. Jag fyllde pumpbollen med kroppstempererat vatten och förde upp den innan jag försiktigt tömde bollen på vattnet. Medan jag gjorde detta satt jag redan på toaletten.

Sedan krystade jag ut vattnet och upprepade proceduren en gång till. Det kändes otroligt smidigt och jag blev inte alls äcklad av procedurer vilket jag trodde att jag skulle bli. För att ytterligare förenkla användningen andra gången använde jag mig av ett vattenbaserat glidmedel för att lättare få in den.

Rekommenderat till

Jag rekommenderar denna produkt till alla som, likt mig, känner ett obehag för analsex och vad konsekvensen av det kan bli. Detta gjorde att jag och min kille kunde njuta av analsex båda två utan att jag stressade upp mig över vad som kunde hända efter och vad som hade kunnat fastna på honom.

Eller för de kvinnor som har liknande känslor kring sin hygien i Fiffi. Eller varför inte för de som har riklig mens men ändå vill ha sex utan att det kommer blod överallt?

Jag kommer även använda den då jag känner att jag behöver en extrarengöring, t.ex. efter mens. Detta funkar för personer med både kuk och fitta.

splash queen

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det säger andra kunder

Tidigare kunder har sagt att det är en bra produkt som är lätt att använda. En annan kvinna berättade att hon använder den för att rengöra vid mens.

 

Sammanfattning

Jag testade en Splash-Queen Intim Douche som är över förväntan väldigt lätt att använda. Den är stilren och diskret i designen och jag fick för första gången njuta av analsex utan att stressa över att det ska komma ut någonting som man inte önskar i sänghalmen.

Jag är supernöjd, detta är en toppenprodukt!

Jag skulle ge denna 4/5 stjärnor. Den enda som kan förbättras är att pumpbollen görs lite större samt så tycker jag det är lite negativt att den endast kan användas med vattenbaserat glidmedel.stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 


Jag har testat produkten Splash-Queen Intim Douche som är en dusch för både vaginal och analrening.

Man använder Splash-Queen Intim Douche genom att fylla ljummet vatten i pumpbollen och sedan är det bara att spruta upp vattnet försiktigt där man vill bli lite extra fräsch och sedan sätta sig på toan och släppa ut vattnet igen.

Snabb och smidig rening när man vill känna sig lite extra fräsch helt enkelt!

Splash-Queen Intim Douche är en väldigt fin och bra intimdusch för en grundlig rening. Den är lite större än de flesta pumpar vilket gör att den får plats med mer vatten.

Det som (för mig) gör att denna pumpen sticker ut jämfört med många andra är den rundade toppen högst upp på pumpen som gör att den är behaglig att föra upp och sedan ta ut igen.

splash queen

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

 • Skönt material
 • Rymmer mycket vatten
 • Fin
 • Lätt att hålla i
 • Rundad på toppen

Nackdelar

 • Lite för stor
 • Bred
 • Otymplig
 • Hård

Recension 2

Första intryck  

Det första jag tänkte på när jag fick hem Splash Queen Intim Douche var att den kändes väldigt hållbar. Materialet kändes starkt och den kändes rejäl att hålla i. Färgen gjorde att den såg väldigt elegant ut.

Den medföljande instruktionsboken var lätt att förstå sig på och det stod väldigt tydligt hur den skulle användas.

Splash Queen Intim Douche var lite större än vad jag hade förväntat mig vilket gjorde att jag upplevde den som lite otymplig. Då jag gärna hade velat ha med den som en smidig dusch att ha i handväskan för att lätt kunna göra mig lite fräsch innan jag ska göra något med en partner.

Därför var det inte riktigt vad jag letade efter. Annars lever produkten upp till mina förväntningar och jag kände mig väldigt ren och fräsch efter att ha testat den några gånger.

 

Upplevelse

Första gångerna jag skulle använda Splash Queen Intim Douche tyckte jag att det var väldigt svårt att få den att inte göra ont att föra upp då jag upplevde den som lite för bred vilket jag inte alls tänkte på när jag först tog upp produkten ur förpackningen.

Jag upplevde den även som lite hård och otymplig. När jag skulle föra upp den var det lätt att råka trycka på pumpen så att vattnet rann ut och hamnade överallt.

När jag försökt några gånger utan att lyckas bestämde jag mig för att lägga lite glidmedel på toppen och då gick det genast mycket smidigare! När jag väl fått in Splash Queen Intim Douche och skulle pumpa ut vattnet från pumpen upp genom slidan så upplevde jag de första gångerna strålen som väldigt hård.

splash queen

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Vilket visade sig endast bero på att jag var lite för hårdhänt på pumpen som inte kräver någon styrka alls för att pressa ihop.

Nu när jag förstått hur Splash Queen Intim Douche fungerar är jag ett stort fan och jag kommer absolut att fortsätta använda denna produkt när jag är hemma och vill ha det lite trevligt.

Det jag uppskattar väldigt mycket med just denna dusch är att den är rundad på toppen istället för att bara vara som ett avkapat rör högst upp, det gör att den känns mycket skönare att föra upp och gör upplevelsen mycket behaglig.

Hur man använder den

För att få Splash Queen Intim Douche att fungera så bra som möjligt rekommenderar jag att använda vattenbaserat glidmedel. För att minimera risken att få vatten överallt försökte jag placera fingrarna över pumpen på självaste skaftet och sedan använda den andra handen under pumpen för att hjälpa till att få upp den.

 

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera Splash Queen Intim Douche till någon som är någorlunda erfaren sedan tidigare då den var lite svårare att använda än många andra pumpar jag har testat.

Jag tycker att den passar de flesta erfarna, både män, kvinnor och icke-binära då den är väldigt unisex.  

splash queen

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det säger andra kunder

Tidigare kunder har sagt att Splash Queen Intim Douche gör sitt jobb, att är lätt att använda och att man känner sig ren efter att ha använt produkten. Tidigare kunder har också rekommenderat att använda glidmedel eller oljor med produkten när man ska föra upp den och att den kan vara lättare att använda när man duschar.

 

Sammanfattning

I början kan den vara lite svår att förstå sig på Splash Queen Intim Douche men när man listat ut hur den fungerar blir den snabbt ens bästa vän.

Att använda vattenbaserat glidmedel med denna produkt är något att (Jag skulle) rekommendera om den känns svår att få upp. Helt enkelt en smidig intimdusch som dessutom är enkel att rengöra!

Jag skulle ge Splash-Queen Intim Douche fyra av fem stjärnor:

För att den var lite svår att använda i början och för att den var lite stor och osmidig att ta med sig i väskan.

Splash Queen Intim Douche hade fått fem stjärnor om den var lite mindre och smidigare, men får ändå fyra starka stjärnor för att den fungerade som den skulle, fyllde sin funktion, såg elegant ut och det stora pluset: den rundade toppen högst upp!

 

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här