Recension – Fun Factory Be One Fingervibrator

519

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Jag har testat fyra sexleksaker från Fun Factory. Deras Fingervibrator Be-One, flexibla dildo Limba, dildovibrator Tiger G5 och deras klitorsibratar Laya II.

I den här recensionen kommer jag att skriva om Fingervibratorn Be-One.

En stilren fingervibrator som inte kommer att göra dig besviken. Enkel att förvara då det tillkommer en plastlåda och en perfekt leksak att använda tillsammans med din partner. Den kommer vara uppskattad av alla – oavsett om det är en man eller kvinna.

Vill du se mer?

Se hela Fun Factory´s utbud här


Fördelar

  • Enkel att använda tillsammans med partner
  • Resevänlig både gällande vikt och storlek
  • Laddar snabbt och har kraftfulla vibrationer trots att den är liten

Nackdel

  • Jobbig att hålla i en längre tid – men kanske egentligen bara handlar om att vänja sig

Recension

be-one

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

 

Första intryck

Jag har alltid velat prova en fingervibrator då det känns som det är en perfekt vibrator att använda tillsammans med en partner.

Men den lever inte riktigt upp till förväntningarna än, men jag tror att jag behöver träna lite mer, kanske min partner också, så att vi vänjer oss vi den här typen av leksak.

Till att börja med kommer den i en liten plastlåda – plastlådan hade kunnat vara snyggare. Men den är i alla fall lätt och smidig precis som själva leksaken, Fun Factory´s – Be One. Så det är en ultimat sexleksak att ha med på resan.

Dels för att plastlådan skyddar den så att det inte går av om den ligger lös i resväskan, dels för att den är så lätt och liten. Men främst är det för att det även finns en låsfunktion så du behöver inte oroa dig för att den ska börja vibrera i väskan.

Till att börja med så laddade jag den cirka två timmar och det sägs att det ska vara 1h i användningstid – än så länge verkar det stämma.

Sedan testade jag de olika vibrationerna, det finns fyra olika styrkor samt en femte med varierande vibration. De är alla väldigt starka och det kanske inte är så konstigt med tanke på att det är dubbla motorer.

 

Upplevelse

Det är lätt att byta mellan vibrationerna så länge som den inte används. Det var svårt att byta vibration samtidigt som den användes utan att tappa fokus. Just för att det krävdes två händer, en för att hålla fingervibratorn och en för att trycka på knappen.

Det sägs att den ska kunna sättas fast mellan blygdläpparna så att den kan användas handsfree men det fick inte jag personligen till. Hade jag fått till det tror jag dock att vibrationen hade blivit för stark. Eftersom den är så smal och vibrationen stark, så blir det väldigt tydlig punktstimulering.

En sak jag verkligen kan uppskatta är att den är lätt att använda i kombination med oralsex. Dels kan partnern hålla den själv eller om du själv håller den, eftersom den är så liten så tar den inte upp så mycket plats eller är i vägen.

Det blev en perfekt extra touch vid oralsex, kul med lite variation.

Jag själv tyckte det var svårt att träffa klitoris kontinuerligt för att bygga upp till klimax eftersom den är så smal. Jag hade nog önskat att den var ännu mer böjd.

Men om du gillar kraftfull direktstimulering så är det perfekt att bara hålla den stilla och punktstimulera.

Den är även vattentät vilket återigen speglar hur bra den är att ha med på äventyr – den går bokstavligen att använda överallt.

Fun factory Be One Fun factory Be One

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

 

Hur använder du den?

Börja med att ladda ned med hjälp av den magnetiska USB-laddaren som medföljer.

Som tidigare nämnt verkar det finnas två sätt att använda den på. Ett sätt är att klämma åt den mellan fingrarna, jag tyckte det var skönast mellan pek och långfingret. Välj vibration innan och applicera lite glidmedel på tippen för att det ska kännas mjukare mot klitoris.

Jag trodde den smala delen skulle vara mjukare men den är ganska hård. Vilket gör att jag tycker den är skönast när man har varit igång lite och inte från första stund.

Sedan ska det även gå att använda den vid handsfree-onani genom att fästa den vid blygdläpparna men som sagt fick inte jag till det.

Det behöver inte endast vara för stimulering runt vaginan utan det går även jättebra att använda runt anus och även på bröstvårtor. Eller använd den på din partner i kombination med en avsugning, stimulera mellangården eller runt pungen.

 

Rekommenderad till

Rekommenderar den till alla – så länge du gillar kraftfulla vibrationer. Det spelar ingen roll om du har erfarenhet sedan tidigare eller inte. Den är enkel att använda men skulle säga att den passar bäst för kortare stunder eftersom den blir jobbig att hålla i ett tag.

Det säger andra kunder

Olof – ” Har provat den med min fru under samlag och den var lätt att komma åt med och den gillades. Vi har även provat den på mig och oj vad jag gillade den.”

 

Sammanfattning

Fun Factory´s Be one – fingervibrator är en smidig, lätt och liten sexleksak som passar till flera tillfällen. Den kan bli lite jobbig att hålla i efter ett tag, men vill du ha en liten sexleksak som är enkel att använda tillsammans med en partner så är den toppen.

Sexleksaken får 3 av 5 stjärnor från mig.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här