Recension – Fun Factory Tiger G5 Dildovibrator

238

Jag har testat fyra sexleksaker från Fun Factory. Deras Fingervibrator Be-One, flexibla dildo Limba, dildovibrator Tiger G5 och deras klitorsibratar Laya II.

I den här recensionen kommer jag att skriva om dildovibratorn Tiger G5.

Den här dildovibratorn skulle jag även vilja kalla g-punkts dildon har vunnit flera priser – år 2016 vann den pris för bästa design.

Den grövre versionen av Fun Factory´s Tiger 5, som kallas Big Boss, har även den fått flera priser bland annat blev den testvinnare i det här testet på Lovebuddy.

 

Vill du se mer?

Se hela Fun Factory´s utbud här

Fun factory Tiger 5

 

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Fördelar

  • Handtag – enkel att hålla i under användning
  • Den utstickande delen som kommer åt klitoris
  • Kraftfulla vibrationer

Nackdel

  • Räfflorna känns inte så mycket
  • Hade föredragit en längre version

Recension

Första intrycket

Redan när jag läste om den på Sinfuls hemsida så var jag lite orolig för att den skulle kännas för stor, jag är inte ett jättefan av för stora dildos utan gillar när de känns som the real deal. Men jag var så nyfiken på att testa just tack vare att den fått så fina omdömen.

Precis det jag misstänkte fick jag bekräftat när jag öppnade upp förpackningen, den är stor. Eller i alla fall något större än de jag har hemma sedan tidigare. Men den kändes väldigt mjuk och silikonmaterialet kändes välkomnande, den känns realistisk.

Med realistisk menar jag att inte det faktiska materialet utan snarare ”konsistensen” på materialet. Hur mjukt men ändå fast det är, det känns lite som att dra över förhud när du drar med handen över den räfflade ytan.

Just för att räfflorna följer nästan lite med handen när du drar fram och tillbaka även om de är tillräckligt fasta för kännas ordentligt och inte vara för mjuka.

Fun Factory är ett företag som verkligen förespråkar kul, inte enbart i form av deras sexleksaker utan de ger ett mervärde redan från första stund. I förpackningen så får du ett litet sexspel, perfekt som förspels spel. Nämligen en miniversion av ”truth or dare” alltså sanning och konsekvens.

g5 tiger

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

 

När jag tittar på den och ser den något förhöjda delen som är precis vid handtaget blir jag skeptisk, hur ska den där lilla delen kunna göra någon skillnad? Men det gjorde den minsann!

Men den gjorde mig också galen!

Upplevelse

Eftersom jag älskar klitorisstimulering och den här kom åt precis nedre delen av min klitoris när jag vinklade dildon. Det fick mig att vilja ha mer men det gick inte, eftersom jag inte kom hela vägen upp. Så det slutade faktiskt med att jag använda min Magic Wand, den här, för att komma åt klitoris.

Den har verkligen perfekt tyngd, den ligger bra i handen. Tillräckligt lätt för att den inte ska flyga iväg av minsta rörelse men tillräckligt tung för att enkelt kunna detaljstyra den. Och det här med att styra, handtaget på dildon är toppen.

Handtaget gör att det blir enkelt för dig att styra utan att känna att hela handen domnar bort av de kraftfulla vibrationerna. Handtaget är även uppskattat då man slipper halka runt med handen på grund av glidmedlet som finns på leksaken.

För glidmedel är ett måste, både med tanke på dess storlek och för att få skönast upplevelse. Det gör att äktheten förstärks och jag inbillar mig även att det gör så att leksaker snabbare kommer upp till kroppstemperatur.

På handtaget sitter knapparna som styr vibrationerna och det är även där du låser upp leksaken, den har nämligen en lås-funktion.

Så håll ner + och Fun-knappen för att komma igång. Det finns 12 olika nivåer på vibrationen och jag lovar att det finns något för dig. De går från lågt till högt och de starkaste är verkligen starka.

Det jag ser som nackdel även om jag uppskattar det på andra sätt är materialet.

Materialet drar nämligen åt sig damm väldigt enkelt och enbart efter att ha legat några sekunder på sängen har den hunnit dra åt sig. Det gör att du alltid måste vara noga med att förvara den på en yta som inte ”luddar av sig”.

g5 tiger

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Hur använder du den?

Börja med att ladda den med den USB-sladden som medföljer. Du ser till så att änden med magneten kopplas samman med magneten på dildon.

Därefter håller du in + och fun-knappen i några sekunder för att låsa upp den och sedan använder du dig av + och – knapparna.

Använd rejält med vattenbaserat glidmedel, vattenbaserat är ett måste eftersom leksaken är gjord av silikon.

Sen kan du välja om du vill använda den för penetration eller också för yttre stimulering. Eftersom den har en räfflad yta och kraftig vibration fungerar den bra som en typ av klitorisvibrator också.

 

Rekommenderad till

Det här är en leksak för dig som gillar större dildos/penisar. Alternativt vill börja gilla större. Sedan är den också särskilt bra för dig som gillar starka vibrationer då det verkligen är något den kan leverera.

Det säger andra kunder

Lina – ” Den är supersmidig – skön medelstorlek och ordentliga vibrationer. Materialet är jättemjukt och känns realistiskt och den har en sån härlig tyngd och flexibilitet. Det är jättesmidigt att ladda den med usb och tar några timmar för att få full 8 timmars(!) effekt. Ljudet är nästan obefintligt för att vara så pass kraftiga vibrationer.

Högpunkten är de olika vibrationsrytmerna utöver kraftfullheten, något jag aldrig provat tidigare med lite billigare modeller, och som gör den här leksaken bortom prisvärd!! De är helt otroliga handsfree! Tänker bara fylla på min långsamt växande lilla samling med Fun Factory modeller från och med nu”

 

Sammanfattning

Jag förstår varför den har vunnit priser och tycker absolut att den är värd pengarna. Som sagt rekommenderar jag den enbart för dig som tycker om större dildos.

g5 tiger

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Eller om du är nyfiken så skulle jag även säga att denna är perfekt som första ”stora” dildon. Fun Factory kan sina sexleksaker, det är en sak som är säkert!

Sexleksaken får 5 av 5 Stjärnor från mig.

5

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här