Recension – Fun Factory Limba M Flexible Dildo

279

Jag har testat fyra sexleksaker från Fun Factory. Deras Fingervibrator Be-One, flexibla dildo Limba, dildovibrator Tiger G5 och deras klitorsibratar Laya II.

I den här recensionen kommer jag att skriva om Fun Factory Limba M Fleixble Dildo.

Här har vi en flexibel dildo som passar alla. Med flexibel menar jag helt böjbar och med alla menar jag verkligen alla.

Den fungerar för både vaginala och anala lekar, strapons, duschsex, ja allt helt enkelt.

Fun Factory Limba M Flexible Dildo 19 cm levererar verkligen det du vill att den ska leverera.

 

Vill du se mer?

Se hela Fun Factory´s utbud här

limba

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Fördelar

  • Fungerar vaginalt och analt
  • Böjbar dildo med fast kärna – lagom hård
  • Sugpropp som sitter ordentligt
  • Går att färsta i strapons (har inte provat själv men ryktet säger att det ska fungera bra)

Nackdelar

  • Något kort
  • Finns bara i en färg
  • Ibland kan du behöva böja tillbaka den till önskad form

Recension

Första intrycket

Fun Factory är ett företag som verkligen förespråkar kul, inte enbart i form av deras sexleksaker utan de ger ett mervärde redan från första stund.

I förpackningen så får du ett litet sexspel, perfekt som förspels spel. Nämligen en miniversion av ”truth or dare” alltså sanning eller konka (kika på bilden för inspo).

När jag öppnade förpackningen från Fun Factory så tyckte jag att den så tänkte jag direkt på färgen. Jag gillar inte när mina sexleksaker får för mycket uppmärksamhet för deras färg utan gillar mörkare toner, men den här blåa färgen prydde leksaken fint.

När jag sedan lyfte upp den kändes den otroligt lätt, hade nästan önskat att den var något tyngre. Men jag antar att det gör att den passar väldigt bra för strapon lekar just för att den inte väger så mycket. Likaså är det antagligen en stor anledning till att sugproppen sitter så rejält.

limba

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Det som jag varit mest nyfiken på var hur den skulle gå att böja. Wow! Den går verkligen att forma precis som du vill. Dildons kärna är hård men enkel att böja. Vid lite väl vilda lekar böjer den tillbaka sig men då går det snabbt att rätta till.

 

Upplevelse

Jag testade först sugproppen för att se om den faktiskt var så bra som det skrivits om. Absolut! Dildon sitter ordentligt båden på väggen i duschen, golvet i sovrummet och på diskbänken. Så länge det är en plan yta som du fäster den på, så sitter den som ett smäck.

Vill du inte fästa den någonstans så fungerar sugproppen perfekt som ett handtag, enkelt både för dig att hålla i eller för din partner att hålla i. Sedan ska den även fungera bra i strapons, men det är inget jag själv kan gå i god för, inte än i alla fall.

Materialet känns skönt och jag tycker egentligen inte att det behövs glidmedel, men det är nog en smaksak och om du använder glidmedel – se till så att det är vattenbaserat.

Den går som sagt att böja lite hur som helst och det är perfekt för att utforska nya vinklar och olika punkter för att se vad som fungerar bäst för dig. Något som jag verkligen uppskattade var när jag kombinerade denna med min magic wand.

För om jag böjde dildon tillräckligt – lite bananformad kom jag åt g-punkten ordentligt och fästet (sugproppen) kom vinklad högre upp. Då kunde jag göra så att min magic wand träffade både fästet och min klitoris samtidigt, alltså fick jag vibrationer både inifrån och utifrån. Det är inte sista gången jag gör det!

Ibland önskar jag dock att den var längre för att slippa ta fram sin vigaste sida om den exempelvis fästs på golvet. Men det handlar väl både om en vanesak och mer träning. Några fler färger hade jag också gärna sett att dildon fanns i.

Hur använder du den?

Forma dildon på det sättet du vill ha den. Böj den så att den träffar g-punkten eller ha den rak, som en vanlig dildo.

Därefter väljer du själv om du vill fästa den någonstans eller bara hålla den i handen. Eller göra som jag och vinkla den så att andra sexleksaker kan ge den vibration samtidigt.

Välj efter smaksak om du vill använda glidmedel eller inte. Jag tyckte inte det behövdes, men det har nog mer med mig att göra än sexleksaken i sig.

 

Rekommenderad till

Passar perfekt för dig som vill variera dig och dig som älskar att utforska. Både för att den fungerar bra för flera hål, vaginalt och analt och för att du kan vinkla den precis efter vad du tycker om.

Pröva dig fram, jag lovar att du kommer hitta flera nya vinklar och positioner du tycker om.

 

Sammanfattning

En dildo för dig som saker något i storleken lagom, varken för stor eller för liten. Den är heller varken för rak eller för böjd, utan allt det bestämmer du själv. Jag rekommenderar alla att pröva denna dildo, för det finns så många olika sätt att använda den på.

Jag ger den 5 av 5 stjärnor.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

5

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här