Recension – Fun Factory Laya II Klitorisvibrator

176

Jag har testat fyra sexleksaker från Fun Factory. Deras Fingervibrator Be-One, flexibla dildo Limba, dildovibrator Tiger G5 och deras klitorsibratar Laya II.

I den här recensionen kommer jag att skriva om Fun Factory´s Laya II Klitorisvibrator.

Fun Factory´s Laya II Klitorisvibrator är en mångsidig sexleksak främst för sololekar.

Den har en ergonomisk design som gör det enkelt för dig att använda den utan att behöva lära dig olika tekniker och fungerar perfekt att använda utan några händer

 

Vill du se mer?

Se hela Fun Factory´s utbud här

Fun Factory Laya II Klitorisvibrator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Fördelar

  • Ergonomisk design
  • Stora knappar – enkel att styra även om du har den i trosorna
  • Fungerar bra för handsfree-onani
  • Behövs inget glidmedel – skön ändå

Nackdel

  • Högljudd – även under täcket
  • Ganska tung – svår att gå runt med i trosorna utan att de tyngs ner
  • Hade önskat att den var fjärrstyrd

Recension

Första intrycket

Fun Factory är ett företag som verkligen förespråkar kul, inte enbart i form av deras sexleksaker utan de ger ett mervärde redan från första stund.

I förpackningen så får du ett litet sexspel, perfekt som förspels spel. Nämligen en miniversion av ”truth or dare” alltså sanning eller konka (kika på bilden för inspo).

När jag öppnade förpackningen så var den mycket större än vad jag trodde. Vet egentligen inte vad jag hade förväntat mig, men att den skulle vara mindre i alla fall. När jag tog upp den insåg jag också att den kändes ganska tung.

Eftersom jag har tänkt att jag vill prova att ha den som trosvibratorn eftersom designen fungerar för det, så blev jag lite besviken.

Men att den är snygg, stilren och har en ergonomisk design det kan jag inte säga annat om. Fun Factory Laya II Klitorisvibrator finns i tre olika färger. Rosa, Lila och ljusblå.

Fun Factory Laya II Klitorisvibrator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Den är verkligen perfekt böjd och formad efter det kvinnliga könets ergonomi och jag gillar att den har både glansiga och matta ytor.

Efter att ha kollat, vridit och vänt på den så var det dags för att ladda den. Jag vet faktiskt inte riktigt hur länge jag laddade den men efter några timmar när jag provade att sätta igång den, så var det en kraftfull vibration som kom.

Eftersom den har en lås-funktion så behöver du hålla ner Fun-knappen och + samtidigt i några sekunder för att sätta igång den, sedan använder du dig av + och – knapparna. Det finns totalt 10 olika vibrationstyper, 6 mönster och 4 hastigheter.

 

Upplevelse

Eftersom materialet känns mjukt – åtminstone på den matta ytan så valde jag att testa att köra utan glidmedel.

När jag använder sexleksaker utan handtag så vill jag helst att de ska fungera utan glidmedel för annars blir de så hala att hålla i.

Jag började med att lägga den mot klitoris och tyckte att det kändes ganska tråkigt, vibrationerna var starka men eftersom den täcker hela vaginan så blir det svårt att faktiskt komma åt klitoris. Dock perfekt för förspel innan du har hunnit bli riktigt kåt.

För att verkligen känna av de kraftfulla vibrationerna så behöver du trycka ganska hårt med handen, vilket gjorde att jag tyckte att handen nästan domnade bort lite.

Just på grund av att vibrationerna är så starka och de fördes mer över till handen än klitoris.

Men jag hade också läst att det gick att använda den som trosvibrator. Så självklart ville jag testa det. Eftersom den är ganska tung så behövde jag sätta på mig lite mer åtsittande trosor – inte string med andra ord.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Det gick inte så jättebra att gå runt med den men att sätta sig ner och bara ha den i trosorna fungerade jättebra och var jätteskönt.

Anledningen till att det blev så bra var att jag då kunde välja hur mycket tyngd jag ville ha mot vibratorn, därmed kunde jag känna de kraftfulla vibrationerna tydligt.

Likaså fick jag även en handsfreesexleksak och kunde använda händerna för att ta på resten av kroppen. Här fungerar det också bra att gunga kroppen fram och tillbaka för att variera stimuleringen.

En annan bra grej är att den har så stora knappar, då kan du känna dem utanför trosorna och styra utan att ta upp den.

Materialet är skönt men silikonet drar enkelt åt sig damm och det syns när du har klitorisvibratorn i trosorna, då känns det inte lika lämpligt att ha haft den i trosorna faktiskt. Men de försvinner så fort du sköljer den med vatten.

Hur använder du den?

Börja med att ladda klitorisvibratorn med hjälp av den medföljande magnetiska USB-sladden. Du kopplar samman den magnetiska änden med de två silvriga prickarna som finns på klitorisvibratorn.

Sedan när den laddat klart låser du upp den genom att hålla ner den röda fun-knappen och + knappen i några sekunder.

Därefter har du flera alternativ på hur ska använda den.

  1. Lägg den på klitoris och håll den i handen och variera trycket
  2. Lägg den i trosorna och gå runt med den eller sitt ner
  3. Sätt dig gränsle över den och ha en kudde mellan benen så blir det enklare att gunga fram och tillbaka, som att du rider den

Rekommenderad till

Passar alla som gillar klitorisstimulans, rekommenderar den för sololekar och inte i kombination med partnersex. Just på grund av att den är ganska stor och tung, det känns som att den enkelt blir i vägen då.

Jag har dock inte testat själv, den passar åtminstone bättre för vissa sexställningar jämfört med andra isåfall.

 

Sammanfattning

En klitorisvibrator som går att använda som trosvibrator, har en ergonomisk design och kan uppskattas av alla som har en klitoris. Det finns flera sätt att variera den med men passar bäst för sololekar.

Den får 3 av 5 Stjärnor!

Fun Factory Laya II Klitorisvibrator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här