Recension – Europe Magic Wand Vibrator

49

Europe Magic Wand är en sexleksak som inte gör dig besviken, det här är sexleksakernas sexleksak och det goda ryktet på marknaden finns där för att stanna. Den passar bra både för sexuell stimulans och för klassisk massage.

Europe Magic Wand tillhör en av de större sexleksakerna på marknaden, så den är lite svår att förvara diskret. Men den har ett diskret utseende, inga skrikiga färger utan sköna för ögat att betrakta – vit med blå detaljer.

Det bästa med Europe Magic Wand är vibrationerna som den levererar. Wow. Det här är verkligen en Wand som vet hur man tillfredsställer på rätt sätt. Den ultimata sexleksaken för att bygga upp antiklimax, för orgasm, det får man garanterat.

Europe Magic Wand går från svaga tysta vibrationer till starka och kraftfulla, men den är ändå tystare än många andra liknande produkter på marknaden.

Alla borde ha en Europe Magic Wand hemma, det är ett måste. Ni ska strax få veta mer om varför det är ett måste.

europe magic wand

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Bred yta som stimulerar stort område
  • Både svaga och starka vibrationer
  • Tyst för att ha så starka vibrationer
  • Funkar både för sexuell stimulans och massage
  • Lång sladd
  • Tydliga knappar

Nackdelar

  • Behöver alltid ha ett eluttag i närheten
  • Svår att förvara diskret
  • Klumpigt med sladd

Recension

europe magic wandEurope Magic Wand är en Wand som trots att den är eldriven och behöver kopplas till eluttag är väldigt smidig att använda.

Först och främst är huvudet på wanden brett vilket gör att det är lätt att stimulera en stor yta samtidigt. Huvudet är även väldigt flexibelt vilket underlättar för punktstimulering. Europe Magic Wand´s vibration är av den djupare typen så trots att man trycker mot kroppen så dör inte vibrationerna, som det kan bli med många liknande produkter.

Det finns sex olika styrkor på vibrationerna, där de svaga är väldigt svaga och där de starka är riktigt starka. Men trots detta så klassas den som en relativt tyst sexleksak med en maxnivå på 40db.

Men såklart så hörs vibrationerna eftersom de är så starka, så den är inte särskilt diskret.

Den är inte heller särskilt diskret till sin storlek utan hela 30 cm så det är en rejäl wand vi pratar om, fylld av kvalité. Den vägen 630 gram så vill man onanera en längre tid så kan det bli lite tungt. Men eftersom vibrationen är så djup så krävs inte så mycket fram och tillbaka rörelse på egen hand utan det löser wanden själv.

Kvalitén kan vi verkligen gå i god för när det gäller Europe Magic Wand eftersom den är CE märkt. Det innebär att den är säkerhetskontrollerad.

Hur sjukt det än låter så är det faktiskt inte många sexleksaker som är kvalitetssäkrade idag. Så detta är en av få på marknaden.

Den är superenkel att rengöra tack vare det avtagbara huvudet. Det kan du enkelt ta av och göra rent med tvål och vatten. En annan anledning som gör att huvudet är avtagbart är för att det går att köpa flera tillbehör till wanden. Mer om det nedan.

Knapparna som finns på din wand sticker ut och har inga vassa skarvar eller skåror runtom som gör att det kan fastna smuts. Eftersom knapparna sticker ut så är det enkelt att hitta dem även i stundens hetta och trots att det är mörkt.

Sladden är lång, längre än på de flesta eldrivna sexleksaker och det är både till sin för och nackdel. Risken är att man lätt trasslar in sig i den men det skapar också fler möjligheter.

 

Hur använder du den?

Den 236cm långa sladden behöver såklart kopplas till ett eluttag och därefter är du good to go. Du hittar på och av knappen på sidan av Europe Magic Wand. Knappen är så tydligt och bra gjord att den är enkel att hitta även i de hetaste stunderna.

När du väl satt igång den kan du välja om du vill använda den för klassisk massage genom att hålla den på ömma punkter eller på erogena zoner.

Europe Magic Wand är ultimat för klitorisstimulering, det krävs minimal ansträngning för att få klitorisorgasm. För män är den perfekt att luta mot mellangården under tiden du runkar.

Det finns 6 olika styrkor på vibrationen och vi rekommenderar dig att börja på den svagaste för att sakta öka vibrationerna. Med Europe Magic Wand är det lätt att få orgasm men ha tålamod och låt det ta tid istället, orgasmen du får då blir fantastisk.

Ett extra hett tips som gör orgasmen ännu mer kraftfull är att ha en dildo inuti dig samtidigt, kanske även en buttplug. Desto fler erogena zoner du stimulerar samtidigt desto kraftfullare blir din orgasm.

Det är fantasin som sätter gränserna. Varför inte låta din partner styra så att du själv kan luta dig tillbaka och bara njuta.

europe magic wand

 

Rekommenderad till

Europe Magic Wand passar alla, ja verkligen alla. Det går att få ut massor av denna wand både som kvinna och man.

Den är extra bra för dig som har svårt att komma eftersom du kan stimulera ett så stort område på en gång och samtidigt ta del av de kraftiga vibrationer, om det nu är det som önskas.

 

Det säger andra kunder

Självaste sexgurun Betty Dodson går i god för Europe Magic Wand, om inte det gör dig övertygad så vet jag inte vad.

Det är en produkt uppskattad av många och Bettys egna ord innefattar att det här är en produkt som kom till Europa inte en dag försent.

 

Tillbehör till Europé Magic Wand Vibrator

 

Genio

Ett huvud med nopprig yta

europe magic wand

 

Genius

Ett huvud som gör att du kan använda Europe Magic Wand för penetration och enkelt komma åt g-punkten

europe magic wand

Silky touch

Fungerar i princip som originalhuvudet men med ännu lenare yta och enklare att rengöra.

europe magic wand

 

Sammanfattning

Europe Magic Wand har i några år nu levererat orgasm efter orgasm, låt den hjälpa dig med. Är du inte sugen just nu så kan den åtminstone hjälpa dina trötta muskler att må bättre. Du kommer ha stor nytta av denna wand.

Det är en sexleksak som levererar starka och djupa vibrationer, den har ett flexibelt huvud som gör det lättare att punktstimulera och sladdens längd gör det möjligt att röra sig på stor yta.

För en sak som är säker, du kommer inte vilja ligga still när du använder Europe Magic Wand.europe magic wand

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här