Recension -Baseks Wave Klassisk Dildovibrator

26

Baseks Wave Klassisk Dildovibrator är en böjd dildovibrator med vågor på skaftet för extra stimulans. Styrkan på vibrationerna styrs enkelt genom ett vridreglage.

Jag har testat den på egen hand som en dildovibrator, som det är tänkt, men även som klitorisvibrator och tillsammans med min pojkvän. En klassisk dildovibrator som passar de flesta då den har flera användningsområden.

Wave klassisk dildovibrator har en böjd design med vågor på skaftet för extra stimulans. Den är oböjlig och hård med ett silikonhölje som känns mjukt och lent mot huden. Den drivs med ett AA-batteri och min upplevelse är att batteriet räcker relativt länge. Jag upplever storleken som alldeles lagom och som jag tror passar de flesta.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset
Baseks Wave Klassisk Dildovibrator Baseks Wave Klassisk Dildovibrator 1 Baseks Wave Klassisk Dildovibrator Baseks Wave Klassisk Dildovibrator Baseks Wave Klassisk Dildovibrator


Fördelar

 • Lågt pris
 • Starka vibrationer
 • Bra storlek
 • Flera användningsområden

Nackdelar

 • Kräver engångsbatteri
 • Något högljudd
 • Hårda vågor på staven

Recension

Första intryck

Jag måste ärligt säga att jag var lite skeptisk inför att testa Wave klassisk dildovibrator. Detta berodde framförallt på att jag aldrig har testat en sexleksak utan klitorisstimulans och jag var tveksam till om det skulle ”fungera” för mig.

Det låga priset på dildovibratorn fick mig också att undra om den verkligen skulle vara något att ha. Min tanke är ofta att ett högt pris är lika med kvalitet och att man får vad man betalar för. När jag först packade upp den gjorde förpackningen att jag fick lite vatten på min kvarn. Förpackningen är en plastpåse vilket kändes väldigt lågbudget vid första anblicken.

Å andra sidan, kan jag tycka, att förpackningen är det minst viktiga och för det låga priset förstår jag att man behöver spara in på något. Själva dildovibratorn var istället en positiv överraskning. Den låg bra i handen och materialet kändes lent mot huden. Jag tycker även att storleken känns väldigt lagom, varken för stor eller för liten.

Om jag från början var ganska skeptisk till att prova den så övergick min skepsis nu till nyfikenhet.

 

Upplevelse

Jag började med att undersöka den lite närmare och testa de olika vibrationslägena mot armen. Med tanke på det låga priset på Wave dildovibrator blev jag förvånad när jag upptäckte att vibrationerna var förvånansvärt starka med tanke på priset, åtminstone de högre nivåerna.

På de lägre nivåerna är vibrationerna mer kittlande, vilket jag upplever som positivt då det blir lätt att själv välja hur starka vibrationer som en vill ha, eller vad som passar för stunden.

Baseks Wave Klassisk Dildovibrator Baseks Wave Klassisk Dildovibrator 1 Baseks Wave Klassisk Dildovibrator Baseks Wave Klassisk Dildovibrator Baseks Wave Klassisk Dildovibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Som jag nämnde tidigare var jag skeptiskt till hur det skulle vara att använda en sexleksak utan klitorisstimulans och om det verkligen skulle kunna ge mig en orgasm. Den var förvånansvärt skön att använda och jag uppskattade de starka vibrationerna, som det dessutom var lätt att justera under tiden den användes genom att vrida på reglaget.

I början tyckte jag att dildovibratorn dildovibratorn var väldigt bekväm att hålla i men jag upplevde att det blev halkigt i takt med att upphetsningen ökade och jag behövde justera greppet. För att inte glida behövde jag hålla i närheten av vibrationsreglaget, vilket gjorde att det var lätt att råka vrida ner vibrationerna. Jag upplevde det som lite frustrerande att råka vrida ner vibrationerna när jag njöt som mest.

Silikonet känns mjukt och lent men däremot är själva staven är hård och oböjlig. Utformningen av staven gör att det är lätt att komma åt de punkter som känns bäst och det var lätt att komma åt g-punkten med den böjda toppen. Personligen upplevde jag vågorna på staven som lite för hårda och efter att jag använt den ett tag kände jag mig öm, vilket tyvärr drar ner upplevelsen.

Jag har provat mig fram med olika mängd glidmedel under användandet, men tyvärr har jag inte upplevt att det har gjort någon skillnad på ömheten. Att jag blir öm efter en stund gör också att jag inte vill använda den under längre tid. Om jag bortse från det var känslan överraskande skön och jag njöt verkligen av att använda den.

Tyvärr måste jag säga att även om det var skönt så var det inte tillräckligt för mig för att uppnå orgasm, kanske hade det fungerat om jag hade kunnat hålla på längre. När jag kände att det började bli ömt testade jag att lägga den mot klitoris med vibrationen på, vilket kändes kittlande och väldigt njutningsfullt och kunde på så sätt uppnå orgasm.

Efter orgasm testade jag att vrida ner vibrationerna för att kunna fortsätta stimulansen när jag var väldigt känsligt, för att sedan öka igen och på så sätt komma fler gånger. Jag anser att den med fördel kan användas även som klitorisvibrator. Det gör att den får flera användningsområden och man kan variera beroende på vad man är sugen på för stunden. Man kan även variera under tiden och växelvis använda den på klitoris och vaginalt.

Baseks Wave Klassisk Dildovibrator Baseks Wave Klassisk Dildovibrator 1 Baseks Wave Klassisk Dildovibrator Baseks Wave Klassisk Dildovibrator Baseks Wave Klassisk Dildovibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag har även testat den tillsammans med min pojkvän och den var ett välkommet tillskott under förspelet, där vi använde den både som dildovibrator och klitorisvibrator. Det fungerade även bra att använda den som klitorisvibrator under samlaget då den böjda toppen gjorde att man lätt kom åt under tiden.

Min pojkvän tyckte även han att det fungerade bra att använda den under tiden och han var väldigt förtjust i att få använda den på mig under förspelet.

På de starkaste vibrationslägena låter den tyvärr en del och väljer man att använda den utan på kroppen blir ljudnivån ännu högre. Jag anser inte att det är ett stort problem men något att tänka på om man av någon anledning behöver hålla ljudnivån nere.

Som jag nämnde tidigare tänkte jag att man får du vad du betalar för och jag hade inte några höga förväntningar innan jag provade den. Efter att jag använt den får jag ta tillbaka det. I det här fallet innebär det att du får en prisvärd vibrator med god kvalitet och härliga upplevelser som du kan ha mycket roligt med, både på egen hand och tillsammans med en partner.

 

Hur man använder den

Wave klassisk dildovibrator är väldigt lätt att använda, vrid på reglaget för önskad vibrationsstyrka och prova dig fram för att hitta punkterna som känns bäst för dig. Det är även lätt att ändra styrkan på vibrationerna under tiden man använder den utifrån vad man känner sig sugen på för stunden.

Baseks Wave Klassisk Dildovibrator Baseks Wave Klassisk Dildovibrator 1 Baseks Wave Klassisk Dildovibrator Baseks Wave Klassisk Dildovibrator Baseks Wave Klassisk Dildovibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag rekommenderar att använda ett vattenbaserat glidmedel för att få en så skön upplevelse som möjligt. Mitt tips är att vara lite uppfinningsrik och inte bara använda den som en dildovibrator, utan placera vibratorn även på andra ställen som du tycker känns bra, så som klitoris.

Om du använder den på egen hand är mitt bästa tips att varva mellan att använda vaginalt och på klitoris för att variera stimulansen och på så sätt förlänga njutningen ytterligare.

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera Wave klassisk dildovibrator till alla egentligen, då den kan anpassas till olika typer av önskemål på grund av de olika vibrationsstyrkorna. Oavsett om man vill ha starka eller svagare vibrationer så funkar denna då man enkelt ändrar styrkan. Storleken känns också som att den passar de allra flesta.

Men främst skulle jag kanske rekommendera Wave klassisk dildovibrator till dig som vill ha en prisvärd sexleksak och främst söker vaginal stimulans. Om man inte har tidigare erfarenhet av sexleksaker och vill prova sig fram till vad man gillar kan jag rekommendera denna, främst på grund av det låga priset. Då det även går att använda den som klitorisvibrator finns det flera användningsområden för den.

Den går att använda på egen hand så väl som tillsammans med en partner så jag rekommenderar den till singlar så väl som till dig som är i ett förhållande.

 

Det säger andra kunder

De flesta verkar väldigt nöjda med sin Wave klassisk dildovibrator där framför allt de starka vibrationerna lyfts fram som något positivt, särskilt i relation till det låga priset på vibratorn. Flera nämner också att utformningen gör det lätt att komma åt G-punkten.

Baseks Wave Klassisk Dildovibrator Baseks Wave Klassisk Dildovibrator 1 Baseks Wave Klassisk Dildovibrator Baseks Wave Klassisk Dildovibrator Baseks Wave Klassisk Dildovibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Flera skriver att de har köpt den till sin partner och använder tillsammans, vilket har lyft deras sexliv. De negativa aspekterna som lyfts är att den är hård och inte särskilt böjbar, som vissa upplever som lite obehagligt.

Sammanfattning

Som ni ser har jag både ris och ros att ge Basek Wave klassisk dildovibrator. Överlag så fyller den sin funktion och jag har fått ett par riktigt härliga orgasmer med hjälp utav den. Den största nackdelen anser jag är att den är så pass hård och vågorna på skaftet gör att jag blir öm. Kanske är jag känslig men det känns ändå som en viktig aspekt att lyfta fram.

Den stora fördelen är att det finns flera användningsområden och att det går alldeles utmärkt att använda den även på klitoris. Den kommer fortsätta få vara med, både på egen hand och tillsammans med pojkvännen, dock framför allt som klitorisvibrator.

 

Att det finns både fördelar och nackdelar med den gör det lite svårare att sätta ett betyg, men jag skulle ändå ge Baseks Wave Klassisk Dildovibrator 3 av 5 stjärnor, just på grund av att det går att använda den på varierande sätt.stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här