Recension – Icicles No. 5 Glasdildo

24
Många skriver att en lufttrycksvibrator alls ska vara en självklar del i er låda med sexleksaker hemma, och det håller jag absolut med om. Däremot tycker jag, efter att ha provat denna dildo, att även en dildo gjord av glas borde finnas i varje samling av sexleksaker.

Den är vacker, bekväm och inte dyr – helt perfekt i sin kategori helt enkelt. Tillsammans med andra sexleksaker, med en eller flera partners eller kanske helt själv, tror jag Icicles No. 5 glasdildo kan ge stor lycka i många personers sexliv.

En otroligt fin dildo gjord av handblåst glas. Det är verkligen inte en underdrift när beskrivningen av produkten är så pass positiv. Den blåa och lite utbuktande spiralen som snurrar uppåt längst glasdildon, toppen av dildon med sin lilla detalj som finns där för att efterlikna ett riktigt ollon och med foten som så stadigt låter dildon stå på en plan yta gör alla verkligen sitt.

linn testare
“Hej, jag heter Linn och är Lovebuddy´s testare. Wow, Iciclrs No.5 Glasdildo får 5 stjärnor av mig. Den var så bra!”

Tack vare att den är gjord av glas håller den formen och känns bra vid användning och som beskrivet av förpackningen går den även både värma och kyla ned. Icicles No. 5 glasdildo har en diameter på 3,8 cm och en total längd på 18 cm, varav 16 cm går att föra in.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 


Fördelar

  • Lätt att göra ren
  • Allergivänlig
  • Hård och bra form
  • Av glas som möjliggör att värma eller kyla
  • Otroligt fin
  • Bra fot för att ställa upp
  • Bra pris

Nackdelar

  • Behöver vara varsamt hanterad
  • Hård
  • Tung

Recension

Första intryck

När jag fick hem Icicles No. 5 fick jag snabbt ett väldigt positivt intryck av den. Förpackningen kändes lyxig, och likaså själva glasdildon. På förpackningen fanns en liten lucka som går att öppna så att en genom ett plastlager kan se glasdildon, och samtidigt på luckans insida läsa på om produkten.

Glasdildon kändes tung i handen, men inte alls otymplig eller för stor. Glaset kändes tåligt, och jag märkte inte av några skavanker eller sprickor vilket känns betryggande. Den kom ordentligt paketerad i skumgummi.

Jag vet att en behöver vara varsam vid förvaringen av leksaken senare glädjes jag åt att originalförpackningen verkar fungera bra som fortsatt förvaring också.

 

Upplevelse

Om den lever upp till förväntningarna? Absolut! Och den är till och med bättre än förväntat.

Icicles No. 5 glasdildo känns ordentlig i handen, och har inga skarvar som kan irritera. Jag uppskattar designen på den, och räfflorna som slingrar sig upp runt dildon gör att det känns lite extra bra vid användning.

Jag gillar att den är så pass lång som den är och att den har den lilla böjen. Som vissa andra har beskrivit det så når man G-punkts området bra, och tack vare att det är ett så pass hårt material känner man verkligen när den träffar rätt. Glaset är också otroligt lent, vilket var något jag blev positivt överraskad av.

Icicles No. 5 Glasdildo

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag vill poängtera att man ibland får vara lite försiktig just eftersom den är så pass hård och är gjord av glas. Dels när det kommer till hanteringen är det viktigt att sluta använda den om en tappar den, eller råkar slå den mot något. Även om du inte ser några sprickor eller glasskärvor som lossnat kan glasdildon ha skadats, vilket kan leda till skador på dig själv om du inte är varsam.

Däremot är dildon i ett ordentligt material och inte alls någon fara om en är försiktig. Den kommer även ordentligt paketerad så jag litar på att inget har hänt under transporten. Sen när det kommer till själva användningen får en vara varsam så en inte råkar göra illa sig själv eller sin partner. Till skillnad från andra glasdildos som kan böja sig lite är Icicles No. 5 glasdildo väldigt hård, men det gör som sagt även att det kan kännas mycket bättre.

Överlag tycker jag glasdildon är superbra. Att oroa sig för att den skulle gå sönder tycker jag är onödigt, så länge man tar hand om den. Jag tror att många skulle uppskatta den hemma, och att många nog också skulle bli positivt överraskad av den sköna känslan av lent glas!

Hur man använder den

Till skillnad från en del andra glasdildos med sugpropp får man själv hålla i Icicles No. 5 glasdildo när man använder den. Jag skulle rekommendera att först använda den själv innan en eller flera ev. partners ska använda den på dig då den till skillnad från en del andra dildos är väldigt hård och böjs inte.

Icicles No. 5 Glasdildo

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

I och med att den är så lång och hård kan det göra ont om man är oförsiktig med den och det är extra svårt för en som inte känner själv att veta när det blir för mycket. Testa dig fram och låt sen ev. partners ta över rodret.

Tack vare stoppen i slutet av glasdildon går den även att användas för anala lekar. Jag skulle dock fortfarande tipsa om att vara försiktig då stoppet inte är lika stort som många leksaker som är skapta för just analt bruk.

Att just kunna använda den med en eller flera partners kan också vara ett roligt sätt att variera ert sexliv på. Kanske blir fingrarna trötta efter ett tag, eller så är det bara roligt att ha flera sätt att penetrera sin partner på.

Rekommenderat till

Alla! Tjejer, killar, icke-binära och alla andra. En bra leksak att ha i sin samling oavsett om en är singel eller har en eller flera partners.

Den kan även vara ett bra komplement om ni känner att penetrationen inte är tillräcklig. Kanske blir som sagt fingrarna snabbt trötta, eller så som det händer för många: svårt att få upp kuken, är en dildo ett bra komplement.

Eftersom glasdildon är av just glas så passar den de allra flesta. Den är hård, och till skillnad från dildos av andra material böjer sig den inte. Man får som sagt vara varsam när man använder den så man inte råkar stöta till för hårt. Glas som material gör även att glasdildon är allergivänlig, så om man är känslig där nere är denna glasdildo att rekommendera.

Icicles No. 5 glasdildo passar även bra till anala lekar. Den har ett bra stopp och är lätt att hålla i vilket gör att den även passar bra som analleksak. Att tänka på dock så är det ingen nybörjarleksak. Den har en rätt trubbig topp, och bredden kan göra ont om man är ovan. Men för dig med lite mer erfarenhet är det till och med att rekommendera att ha en leksak gjord av just glas.

Icicles No. 5 Glasdildo

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Till skillnad från en i silikon är en glasdildo väldigt lätt att göra ren, även luktmässigt. Så oavsett ditt kön och vad du gillar tror jag en en glasdildo kan vara något för dig med.

 

Det säger andra kunder

Nästan alla är otroligt nöjda över Icicles No. 5. Den är vacker, skön och priset är inte så farligt högt.

Alice – “Det här var en trevlig överraskning som har blivit en favorit i leksakslådan. Känslan av materialet är helt underbar, den är lätt böjd vilket gör att det är en höjdare för g-punktsstimulans. I love it!”

Det enda negativa jag funnit om den är att den kan vara lite för stor i början om man inte är tillräckligt upphetsad. Jag kan själv förstå problemet och håller med om att det är något att tänka på när man köper den, men tycker å andra sidan att det gäller dem flesta sexleksaker.

Om problemet uppstår kan man testa att fokusera mer på förspelet, oavsett om du är själv eller med en eller flera partners.

Melaine – “Använder tillsammans med Satisfyer och det ger en fantastisk orgasm, de blå utbuktningarna ger skönare stimulans och eftersom den är böjd så träffar den g-punkten perfekt.”

Som Melanie skrev ger det mycket att även använda glasdildon tillsammans med andra leksaker i detta fall en satisfyer. Detta har jag också testat själv och är ett tips.

Icicles No. 5 Glasdildo

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

Jag blev positivt överraskad av Icicles No. 5. Den är otroligt fin att titta på, skön form och material samt inte alls dyr! Tack vare att den är lätt böjd hittar man snabbt ett sätt som passar en, och den utbuktande spiralen runt själva dildon tillför en härlig känsla.

Man får vara försiktigt då glas är ett ömtåligt material men inte något man behöver oroa sig för om man inte råkar tappa den. Det hårda materialet uppskattar jag då det gör att dildon inte böjer sig, men om en är ovarsam kan det även göra lite ont vid användning. Överlag är jag riktig nöjd, och hoppas att fler får upp ögonen för vad en glasdildo kan föra med sig.

stjärnor

Jag ger Icicles No. 5 glasdildo 5 av 5 stjärnor!

Här kan du läsa mer om Icicles buttplug.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här