Recension – Icicles no.48 Glas Buttplug

34

Är du en person som vid ordet “buttplug” blir lite avskräckt? Kanske du sett några designer och färger och känt att det inte känns särskilt lockande att pröva?

Då är nog Icicles no.48 Glas Buttplug det som kommer få dig att tänka en gång till, precis som den fick mig att göra. Det var tredje gången gillt för mig att testa en analsexleksak.

Jag har nu testat att se om Icicles no.48 Glas Buttplug lever upp till det positiva med buttplugs som alla pratar om.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Söt och stilren färg och design
  • Lagom längd
  • Enkel att föra in
  • “Fyllande” känsla
  • Går att göra varmare och kallare

Nackdelar

  • Baktung
  • Svår att röra sig med
  • Litet stopp

Recension

Första intryck

Först när jag fick veta att jag skulle recensera Icicles no.48 Glas Buttplug visste jag inte riktigt vad jag skulle tycka, jag har tidigare använt nybörjar-buttplugs gjorda i TPE som för mig inte gett det extra som jag hade förväntat mig att en buttplug skulle göra.

Jag var också rädd att glas-buttplugen skulle vara för stor för mig då den var betydligt bredare än tidigare buttpluggar jag testat. Men just eftersom detta var en glas-buttplug och lite annorlunda designad från de tidigare var jag ändå villig att ge Icicles no.48 Glas Buttplug ett försök. Dessutom var den champagnerosa och hade ett blomformad stopp, vilket gav intrycket av en gullig och ofarlig glas-buttplug.

Jag blev väldigt exalterad när jag tog bort kartongen som glas-buttplugen levererades i. Boxen var väldigt erotiskt designad med sitt svart-vita mönster och jag fick lite av en lyxkänsla när jag öppnade den magnetiska sidan för att få se Icicles no.48 Glas Buttplug ligga tryggt förvarad i hård skumplast. Leveransen var lite komplicerad då Icicles no.48 Glas Buttplug först hade levererats till min port då jag inte var hemma, men sedan kunde jag lugnt hämta den på närmaste postombud där den kom i en diskret liten box av kartong.

Icicles no.48 Glas Buttplug var betydligt mindre än vad jag trodde, vilket också kändes lite lättande inför testet. Samtidigt som glas-buttplugen var tung att hålla i handen. Jag lockades verkligen till rosé-färgen och att stoppet var format som en blomma.

Icicles no.48 Glas Buttplug Icicles

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Tidigare när jag “fönstershoppat” efter buttplugs online har jag alltid tyckt att de haft väldigt opersonlig och tråkig design vilket inte var fallet med denna glas-buttplug. Det hela gjorde att Icicles no.48 Glas Buttplug gav ett diskret och feminint intryck. Jag kände verkligen att detta var en glas-buttplug för mig. Det enda negativa jag noterade med utseendet var att stoppet i proportion till den nedre delen av själva pluggen var lite liten.

Upplevelse

Som sagt så har jag tidigare använt buttplugs i ett plastigare material som dessutom var mer åt det smalare hållet, vilka jag blev väldigt besvikna av då jag hört så mycket om varför buttplugs är ett måste att ha. Då Icicles no.48 Glas Buttplug är åt det breda och trubbigare hållet kan det krävas lite mer uppvärmning till att sätta den i rumpan, men så länge man har tålamod går det smidigt också.

Just den bredare formen och tyngden på denna glas-buttplug var något som för mig var mer stimulerande att använda. Direkt när jag satte in glas-buttplugen kände jag en tung, fyllande känsla som var väldigt upphetsande, dock så var det mindre behagligt när jag hade den i ståendes eftersom den är relativt tung och kändes som att den var på väg att åka ur när jag försökte gå med den i. Ändå så föredrar jag att den är av just glas då tyngden var något som var extra stimulerande för mig.

Buttplugs av glas är dessutom enklare att rengöra så det gick snabbt och smidigt för mig att rengöra den innan och efter.

När jag väl masturberade med Icicles no.48 Glas Buttplug i så satt den som den skulle och jag kan bara konstatera att den tillsammans med en vibrator ger intensivare och längre orgasmer, fastän jag inte rörde på glas-buttplugen kunde jag känna hur det stimulerades både runt analöppningen och klitoris.

Icicles no.48 Glas Buttplug överträffade verkligen mina förväntningar vid både insättning och användning.

Icicles no.48 Glas Buttplug Icicles

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 

Hur du använder den

Det som är viktigast att vara noggrann med när man använder Icicles no.48 Glas Buttplug är hur man sätter in den. Även om buttplugs görs i sterila förhållanden är det bra att rengöra den innan man använder den för första gången. Det finns speciella sprayar och tvålar till det men jag använde en vanlig mild tvål som jag hade hemma.

Vill man vara extra säker på att inte få avföring på anasexleksaken kan man använda en analdusch innan. Har man inte det hemma kan man skruva av munstycket på duschen och försiktigt rikta den mot öppningen vilket jag gjorde.

Eftersom analen inte är självlubrikerande är det extremt viktigt att använda glidmedel till analsexleksaker. Det underlättar insättningen men hela upplevelsen blir dessutom mycket bättre då risken att det kommer göra ont under masturbering/sex minskar och att ta ut den blir också smidigare.

Jag använde ett vattenbaserat glidmedel som jag generöst täckte hela huvudet på Icicles no.48 Glas Buttplug med. Eventuellt överdrev jag lite mycket med mängden men hellre för mycket glidmedel än för lite. Sedan ställde jag mig i en avslappnad position för att slappna av och mjuka upp ändtarmsmusklerna. Vissa för in ett finger med glidmedel på i anus och masserar tills de känner att de slappnar av vilket är ett väldigt hjälpsamt tips för förstagångsanvändare.

Icicles no.48 Glas Buttplug Icicles

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Men för mig fungerade det att bara ställa mig i en bekväm position (jag lutade mig framåt och tryckte in den). När jag väl satte in Icicles no.48 Glas Buttplug gjorde jag det långsamt för att kunna känna efter min kropps signaler.

Allting gick smärtfritt men det gick lite trögare när glas-buttplugen kom till den bredare botten och då vickade jag lite på den för att vänja muskulaturen runt omkring. Det hela tog inte mer än 2–3 minuter.

Jag testade Icicles no.48 Glas Buttplug till en lufttrycksvibrator, vanlig vibrator och dildo. Med glas-buttplugen i kände jag verkligen en skillnad från att inte ha den i. Absolut bäst var den tillsammans med lufttrycksvibratorn.

Orgasmerna varade betydligt längre och kom intensivt och oftare. På cirka 10 minuter kom jag 5 gånger vilket var helt nytt för mig och då Icicles no.48 Glas Buttplug ger en väldigt uppfyllande känsla stimulerade den under hela tiden. Jag rörde mig inte så mycket med den i, då den var väldigt baktung, men den ger ändå möjligheter till experimentering med temperatur och att själv rotera/vrida på den.

Icicles no.48 Glas Buttplug Icicles

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

När jag tog ut Icicles no.48 Glas Buttplug var jag lika tålmodig som när jag satte in den. Eftersom designen är mindre spetsig nertill än upptill upplevde jag det som lite svårare att ta ut den, men jag kom ihåg att ta djupa andetag och använde mig utav samma taktik som tidigare, att ställa mig i en avslappnande position.

Efter att jag använt glas-buttpluggen rengjorde jag den på samma sätt som innan så att den är lika ren till nästa gång den ska användas, vilket antagligen blir inom en snar framtid!

 

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera Icicles no.48 Glas Buttplug till alla som känner sig manade att börja testa analsexleksaker. Men de som kommer gilla produkten mest är nog de åt det feminina hållet, då glas-buttplugen är rosé-färgad och har ett stopp format som en blomma.

Även om man är nybörjare är Icicles no.48 Glas Buttplug lagom att börja med, så länge man tänker på de viktiga detaljerna av att använda en buttplug. Och även om man inte känner sig riktigt redo än, kommer det inte dröja länge innan man känner sig tillräckligt erfaren för den.

Trots en form som passar åt en större målgrupp kan den vara intressant för lite mer experimentella personer då glas-buttplugen kan göras varmare eller kallare, beroende på vad man själv föredrar. De enda jag inte skulle rekommendera att pröva Icicles no.48 Glas Buttplug är de som använder buttplugs i vardagslivet eftersom den är relativt tung.

Det säger andra kunder

Alla kunder var eniga om det lockande utseendet, den är både söt och sexig på samma gång. Ingen hade ångrat sitt köp och vissa hade köpt Icicles no.48 Glas Buttplug som första analsexleksak och tyckt att storleken fungerat bra. Endast någon enstaka tyckte att den för nybörjare var lite stor. Som glas-buttplug i en enklare design är den dessutom enkel att rengöra.

Icicles no.48 Glas Buttplug Icicles

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

Utseendet och användningen av Icicles no.48 Glas Buttplug var båda saker jag älskade. Glas-buttplugen är unik med sin blomknopp som gör att man direkt blir nyfiken av att testa den. Trots att den är åt det mindre hållet gör tyngden att man kan känna stimulansen ändå, och den går att kombinera med massa andra sexleksaker och samlag där den förhöjer och intensifierar orgasmerna.

Jag velar lite mellan att ge Icicles no.48 Glas Buttplug 4 eller 5 stjärnor. Upplevelsen den gav var något jag aldrig varit med om. Att det blev lite obekvämt när man rörde sig med den i samtidigt som stoppet är för litet för att jag ska känna mig bekväm med att experimentera med penetrering är det som drar ner poängen.

 

 

stjärnor

Icicles no.48 Glas Buttplug får alltså 4 av fem stjärnor!

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här