Hemmagjorda sexleksaker – 12 geniala idéer till kvinnor och män

46

Vill du testa på ett antal fräcka och underbart ljuvliga sexleksaker utan att behöva tömma ut plånboken? Det finns då ett enkelt och smidigt sätt att få de onanisessionerna som du eftersöker – nämligen att tillverka dina egna hemmagjorda sexleksaker. Det finns stor potential i ditt hem där du säkerligen redan har alla de produkterna som behövs, så nedan kommer vi därför att ge exempel på hur du kan skapa dina egna hemmagjorda sexleksaker för män och kvinnor.

Hemmagjorda sexleksaker för kvinnor

Först av allt ska vi kika närmare på sexleksaker som blir passande för just kvinnor. Vi talar då både om klitorisstimulering och G-punktstimulering beroende på vilka hemmagjorda sexleksaker som du i slutändan väljer. Kika på exemplen nedan och få lite inspiration inför dina kommande solostunder.

Eltandborste för vibrerande godhet

Först upp har vi den händiga eltandborsten. Som du säkerligen är medveten om är det här ett verktyg som vibrerar, och tack vare detta faktum blir eltandborsten en ypperlig typ av hemmagjorda sexleksaker för killar och tjejer – ja, helt enkelt alla som vill njuta av lite sköna vibrationer.

Så gör du

För att börja använda din eltandborste som en vibrator ska du först ta bort borsthuvudet och sedan antingen använda handtaget som det är eller köpa till strålösa huvuden till tandborsten. Sedan kan du antingen föra in tandborsten eller lägga handtaget mot klitoris.

Var uppmärksam på

Kom ihåg att alltid avlägsna borsthuvudet innan du börjar använda leksaken då detta kan vara riktigt hårt och obehagligt.

Sexleksaksalternativ

sinful precision opladelig klitoris vibrator

Se priset här

Om du vill köpa en riktig sexleksak som påminner om känslan som du får vid användning av en tandborste kan du vända dig till Sinful Precision Uppladdningsbar Klitorisvibrator. Med en skön silikonyta och ett långt vibrerande skaft som kan läggas mot klitoris är det njutning på högsta nivå som väntar.

Plus och minus

Plus:

 • Enkel förvaring
 • Kan smidigt tas med utomlands
 • Bjuder på starka vibrationer

Minus:

 • Eltandborstar är kända för att vara ganska högljudda

Betyg

Eltandborsten som en typ av hemmagjorda sexleksaker för män och kvinnor får betyget 4 av 5.

Glidmedel som görs hemma

Vi känner alla till vikten av att använda ett glidmedel för att säkerställa att det inte blir torrt eller obehagligt under samlag och lekar med sexleksaker på egen hand. Lyckligtvis nog slipper du att köpa detta i affären, för nästa typ av hemmagjorda sexleksaker för män och kvinnor är just ett effektivt glidmedel.

Så gör du

För att skapa glidmedlet blandar du ihop 2 dl vatten tillsammans med 2 tsk maizena och låter detta koka. Vänta därefter på att glidmedlet ska svalna och när det väl är färdigt kan du hälla det i en pumpflaska.

Var uppmärksam på

Se till så att glidmedlet får stå i kylen så att det håller så länge som möjligt, och använd inte alternativ såsom fett eller socker då detta kan ge skadliga resultat.

Sexleksaksalternativ

sinful aqua vandbaseret glidecreme

Se priset här

Inte förvånansvärt nog är sexleksaksalternativet ett äkta glidmedel. Dessa brukar vara ganska billiga, och särskilt Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml, så det kan vara gynnsamt att satsa på detta istället för att skapa ditt eget. Då vet du att du har ett effektivt glidmedel vid din sida som kan användas med kondomer, silikonprodukter och de flesta andra leksakerna.

Plus och minus

Plus:

 • Kostar väldigt lite för en större mängd glidmedel
 • Skonsamt mot kroppen och allergiker
 • Kan dras nytta av tillsammans med kondomer

Minus:

 • Håller inte lika länge som ett vanligt glidmedel

Betyg

Med tanke på att glidmedel som går att köpa i affären redan är ganska billiga och även håller längre får det hemmagjorda glidmedlet betyget 3 av 5.

Använd mobilen

Nästa typ av hemmagjorda sexleksaker för män och kvinnor är en produkt som redan används flitigt när det är dags att titta på porr: nämligen mobiltelefonen! Tro det eller ej är det dock inte den här funktionen som vi ska tala om, utan möjligheten att njuta av vibrationer genom att ladda ner en applikation som får mobilen att vibrera.

Så gör du

Ladda ner en vibrationsapplikation och håll sedan mobilen mot ditt underliv. Kom ihåg att trä en kondom över mobilen först för hygienens skull.

Var uppmärksam på

Var uppmärksam på att det kan vara svårt att navigera runt i applikationen när en kondom täcker mobilen, och sedan finns det självfallet en risk att du råkar komma åt olika knappar under lekarnas gång som resulterar i att du kanske ringer upp någon utan mening.

Sexleksaksalternativ

velve chloe clitoral vibrator

Se priset här

Istället för att hålla mobilen mot klitoris för ganska svaga vibrationer kanske du föredrar att köpa en äkta klitorisvibrator som är menad att erbjuda vibrerande stimulering. Den sköna silikonleksaken med hela 10 vibrationsmönster håller dig upptagen och ser till så att varje onanisession blir komplett.

Plus och minus

Plus:

 • En sexleksak som du alltid har nära tillhands
 • Enkel tillgång till porr innan lekarna börjar
 • Gör det möjligt att ha sexiga SMS-samtal med partnern

Minus:

 • Att trä en kondom över en dyr mobil är ingen höjdare för många

Betyg

Då det finns så många bättre, säkrare och mer effektiva alternativ får den här typen av hemmagjorda sexleksaker för män och kvinnor ett betyg på 2 av 5.

Deodorant för en oralsexkänsla

Så länge du ser till så att produkten sköljs av innan användning kan en deodorant göra susen för dig som vill ha en känsla som kommer så nära oralsex som det bara går. Det finns många sexleksaker som påstår att de kan efterlikna känslan av oralsex, men det är få som lyckas så bra som den här typen av hemmagjorda sexleksaker.

Så gör du

Vänta till dess att du har en deodorant som börjar bli tom, ta av bollen, rengör alltet och häll därefter i ett silikonbaserat glidmedel. När bollen väl återigen har satts på plats gäller det bara att rulla den över dina intima områden.

Var uppmärksam på

Se till så att deodoranten rengörs flitigt efter användning för hygienens skull.

Sexleksaksalternativ

toy joy diva mini tunge vibrator

Se priset här

Toy Joy Diva Mini Tungvibrator är ett alternativ till hemmagjorda sexleksaker till män och kvinnor. Just den här sexleksaken har inte bara en tunga som bjuder på en oralsexkänsla, utan du får även vibrationer som fulländar upplevelsen.

Plus och minus

Plus:

 • Kommer mycket nära känslan av oralsex
 • Du slipper att tänka på batterier
 • Enkel att förvara och transportera

Minus:

 • Måste rengöras mycket flitigt efter varje användning

Betyg

Då den här sortens hemmagjorda sexleksaker är effektiv, nära en oralsexkänsla, enkelanvänd och perfekt att ta med på resan får den betyget 4 av 5.

Fingertuta för en knottrig textur

Det kan vara riktigt skönt att använda fingrarna vid onani, så varför inte lägga till lite extra textur för en unik känsla? Det är just detta som en fingertuta bjuder på. Den har en knottrig utsida för att göra det lättare att bläddra mellan papper, men du kan välja att istället föra den över dina intima områden under solostunderna.

Så gör du

Placera fingertutan på ditt finger och för sedan produkten långsamt över dina intima områden. Den knottriga texturen ger då en ny och intressant känsla.

Var uppmärksam på

Kom ihåg att hemmagjorda sexleksaker som den här har ganska hårda och stora knottror, så ta det försiktigt när du använder leksaken så att det inte skaver.

Sexleksaksalternativ

fun factory be one finger vibrator

Se priset här

För en fingersexleksak som kanske är lite mer bekväm än DIY-varianten kan du vilja satsa på den så kallade Fun Factory Be One Fingervibrator till Par. Det här är en fingervibrator som är vattentät, ftalatfri, latexfri och som enkelt laddas upp efter användning. Den kommer utrustad med hela fyra vibrationshastigheter och är täckt av lent silikon.

Plus och minus

Plus:

 • Lätt att själv välja hur hårt trycket ska vara
 • Har en spännande yttre textur
 • Liten och diskret

Minus:

 • Knottrorna är stora samt hårda och kan därför skava

Betyg

Då fingertutan har en aning vassa knottror som kan kännas obehagliga om man tar i för mycket får den betyget 1 av 5.

Kristallkaraff som en perfekt analplugg

Om du har en karaff därhemma kan korken till denne bli fantastisk att dra nytta av som en analplugg. Inte nog med att den enkelt kan användas tillsammans med både silikonbaserat och vattenbaserat glidmedel, utan den bjuder även på en fräck kall känsla som bara glas kan.

Så gör du

Det enda du behöver göra är att hitta en karaff med en passande kork, att applicera rikligt med glidmedel på korken och att sedan föra in den analt.

Var uppmärksam på

Säkerställ att du använder en kork som har en tjock ände som garanterar att korken inte glider in för långt.

Sexleksaksalternativ

sinful bumbum glas butt plug saet

Se priset här

Hemmagjorda sexleksaker för killar och tjejer kan vara effektiva, men för äkta analpluggar i glas kommer här Sinful BumBum Analpluggar i Glas Set. Du får tre olika pluggar i olika storlekar, så det är bara att testa dig fram och använda just den glaspluggen som känns rätt för dig. Som ett plus kan du också antingen kyla ner eller värma upp pluggarna för en extra fräck upplevelse.

Plus och minus

Plus:

 • Glas är hygieniskt och enkelt att rengöra
 • Glas håller länge utan att slitas ut på samma sätt som flera andra leksaker
 • Den kalla känslan lägger till en extra dimension till njutningen

Minus:

 • Kan lätt bli skadliga flisor om de tappas i golvet

Betyg

Då den här typen av hemmagjorda sexleksaker för män och kvinnor är ganska lätt att rengöra och behaglig att använda med bara några få nackdelar får den betyget 3 av 5.

Duschen för våta lekar

Den kraftiga vattenstrålen i duschen kan göra under för att få en ljuvlig kittlande känsla i underlivet, och här väljer du själv hur varmt samt hur intensivt det ska vara. Inte behöver du heller oroa dig för rengöring av någon sexleksak efteråt.

Så gör du

Allt som du behöver göra är att vrida igång vattenstrålen i duschen och hålla munstycket mot ditt underliv. Experimentera med olika temperaturer och styrkor.

Var uppmärksam på

Ta det alltid försiktigt så att du inte halkar i duschen under lekarnas gång.

Sexleksaksalternativ

satisfyer pro 2

Se priset här

Duschmunstycket må vara en effektiv klitorisstimulerare, men det finns även produkter såsom Satisfyer Pro 2 Next Generation där 99 % av användare uppnår orgasm. Tryckvågor dras nytta av för pulserande njutning som tar sig hela vägen in i din klitoris och skakar om din värld som aldrig förr.

Plus och minus

Plus:

 • Det är en väldigt ren upplevelse
 • Du lämnas alltid ifred i duschen, så du slipper att vara diskret
 • Reglera temperatur och tryck för just den känslan som passar dig

Minus:

 • Det kan vara lite obekvämt att behöva stå upp

Betyg

Det är svårt att hitta smidigare hemmagjorda sexleksaker för män och kvinnor än just ett duschmunstycke. Därför får den betyget 5 av 5.

Gurka till G-punktstimulering

Gurkor har den där perfekta formen för att agera lite som en dildo. Om du även hittar en gurka som är en aning böjd kommer du att nå G-punkten utan problem.

Så gör du

Välj ut den rätta gurkan för dig, trä på en kondom om du så föredrar, applicera lite glidmedel och för sedan in gurkan vaginalt.

Var uppmärksam på

Det finns alltid en risk att en gurka bryts av på mitten, så ta det försiktigt när du använder den.

Sexleksaksalternativ

sinful curve 10 speed g punkts vibrator gold edition

Se priset här

Böjd form för att nå G-punkten, skön yta av silikon, en snygg guldig rand och 10 vibrationslägen – kan det bli bättre än så? Detta är just vad Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator Gold Edition bjuder på, och den kan absolut bli en passande leksak när du vill uppgradera och lämna gurkorna bakom dig.

Plus och minus

Plus:

 • Det är relativt enkelt att hitta billiga böjda gurkor
 • Du kan låta gurkan ligga i kylskåpet innan användning för en kylig känsla
 • Perfekt dildoformad

Minus:

 • Det finns en risk att gurkan bryts på mitten om du är för aggressiv

Betyg

Den händiga gurkan får betyget 3 av 5.

Hemmagjorda sexleksaker för män

Nu när vi har tittat på ett antal produkter som blir passande för kvinnor är det dags att gå vidare till hemmagjorda sexleksaker för män. Det finns många olika alternativ, men dessa kräver att du är lite finurlig. Vi kommer dock att förklara hur varje sexleksak byggs upp på bästa möjliga sätt.

Sexleksak i form av en hoprullad handduk

Du känner säkerligen till fleshlights – eller lösvaginor som de även kallas för. Dessa har blivit några av de mest populära sexleksakerna för män, men det är inte ovanligt att fleshlights tömmer en stor del av plånboken. Frukta inte, för du kan faktiskt skapa din egen fleshlight i form av en handduks-fleshlight!

Så gör du

Börja med att vika en liten handduk så att den får en lång och smal form. Därefter tar du fram en latexhandske som läggs vid handdukens ände. Vik handduken så att båda sidorna av latexhandsken täcks. Ta sedan handskens öppning och sträck handsken över handdukens kanter. En gummisnodd ser därefter till så att allting stannar på plats.

Var uppmärksam på

Se till så att du alltid använder rikligt med glidmedel på dina hemmagjorda sexleksaker för män för att undvika obehag och friktion.

Sexleksaksalternativ

mr. membr lucy original pussy masturbator

Se priset här

För dig som vill ha en äkta fleshlight utan att det kostar särskilt mycket kan Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator rekommenderas. Här får du en realistisk vaginaöppning och en härlig inre textur som du inte vill gå miste om.

Plus och minus

Plus:

 • Mycket billigt
 • Tar bara en minut att slutföra
 • Ingen rengöring krävs – släng bara handsken efter användning

Minus:

 • Det finns ingen särskild inre textur att njuta av

Betyg

Med ett stort antal fördelar och bara några få nackdelar är det lätt att ge den här typen av hemmagjorda sexleksaker för män ett betyg på 4 av 5.

Fleshlight som är gjord av en strumpa

Tyckte du att handduks-fleshlights lät som ganska enkla hemmagjorda sexleksaker för män? Då kommer här en variant som – tro det eller ej – är ännu lättare att skapa. En fleshlight som är gjord av en strumpa kräver varken en stor mängd material eller tid, så du kan redan nu skapa din ultimata fleshlight.

Så gör du

Lägg två strumpor ovanpå varandra. Lägg därefter en latexhandske mellan de två strumporna och vik handskens öppning över strumporna. Ta ytterligare en handske som viras runt hela alltet och säkra båda ändarna med hjälp av en gummisnodd. Det krävs inget mer än så.

Var uppmärksam på

Var säker på att du använder nog med glidmedel så att det inte skaver eller känns obehagligt att dra nytta av din fleshlight.

Alexander, 32 år
Lovebuddy´s testare Alexander har också prövat produkten och därefter skrivit en egen recension, klicka på länken nedan för att läsa den.

 

Läs hela recensionen här

Sexleksaksalternativ

Climax male stroker onaniprodukter

Se priset här

Om du letar efter ett sexleksaksalternativ kan Sinful Climax Male Stroker Onaniprodukt bli perfekt för dig. En skön silikonsleeve gör leksaken underbar att penetrera, och du bestämmer själv trycket med ditt grepp om det stabila yttre lagret.

Plus och minus

Plus:

 • Snabb att tillverka
 • Det krävs inte särskilt mycket material
 • Efter användning avlägsnas handsken enkelt

Minus:

 • Inte alls lika skön som en äkta fleshlight

Betyg

Tack vare hur enkel leksaken är att tillverka samt hur enkelt det är att göra sig av med handsken efter användning utan att behöva tänka på rengöring får den här typen av hemmagjorda sexleksaker för män betyget 4 av 5.

Använd en toalettrulle för att skapa en fleshlight

Här behövs det inte mer än en toalettpappersrulle tillsammans med en latexhandske för att skapa en effektiv fleshlight därhemma. Den må inte vara lika skön som en äkta fleshlight, men du kan ändå räkna med stor valuta för pengarna.

Så gör du

Börja med att ta ut den inre rullen från toalettpappret. Därefter trycker du in en latexhandske i hålet och drar handskens öppning runt samt över toalettrullen så att hålet enkelt ska kunna penetreras. När allt är sagt och gjort kan du applicera glidmedel och börja njuta.

Var uppmärksam på

Tänk på att du själv kan välja hur stort du vill att hålet ska vara genom att ta bort en viss mängd toalettpapper från insidan av rullen.

Sexleksaksalternativ

quickshot vantage

Se priset här

Alternativet till den här typen av hemmagjorda sexleksaker för killar är en liten fleshlight som är flexibel nog att passa de flesta. Produkten är vattentät och är tillverkad av ett material som påminner om hud för att få en så verklighetstrogen upplevelse som möjligt.

Plus och minus

Plus:

 • Du kan avlägsna lite papper för att skräddarsy hålets storlek
 • Det krävs bara en mindre mängd material
 • Snabb att tillverka

Minus:

 • Känns definitivt inte lika bra som en äkta fleshlight

Betyg

Den här typen av hemmagjorda sexleksaker för män är enkel att skapa, men den känns inte särskilt skön jämfört med en äkta fleshlight och det kan dessutom sluta med att du slösar på papper. Med det här i åtanke får leksaken därför ett betyg på 3 av 5.

Klämleksaker tillsammans med en latexhandske

Nu har vi nått den sista typen av hemmagjorda sexleksaker för män, och här får du en sorts fleshlight som olikt de tidigare nämnda produkterna faktiskt ger dig en inre textur. Detta ger en helt ny dimension till stimuleringen utan att kosta ett större belopp pengar.

Så gör du

Köp sex klämleksaker med piggar och lägg dem i en formation där du får tre rader med två bollar i varje. Tryck sedan in bollarna i latexhandsken och positionera dem rätt. Efter att du har applicerat glidmedel kan du sträcka ut öppningen och penetrera den. När du för ditt kön ut och in kommer du att känna av de fräcka piggarna för en spännande textur.

Var uppmärksam på

Som med tidigare nämnda hemmagjorda sexleksaker för killar är det av yttersta vikt att du drar nytta av rikligt med glidmedel för en så positiv upplevelse som möjligt.

Sexleksaksalternativ

autoblow

Se priset här

Det här sexleksaksalternativet må vara ganska dyrt, men vad du får är en fantastisk blowjob maskin som kommer så nära den äkta känslan av oralsex som det bara går. Maskinen är handsfree och har flera olika hastigheter så att du ska kunna välja ett läge som passar dig utmärkt.

Plus och minus

Plus:

 • Njut av en skön inre textur
 • Det går snabbt att tillverka den här sexleksaken
 • Det krävs inte någon tidigare erfarenhet att skapa leksaken

Minus:

 • Rengöring kan vara lite tidskrävande med sex olika bollar att tvätta av

Betyg

Här har vi en typ av hemmagjorda sexleksaker för killar som är riktigt spännande att använda på grund av den knottriga texturen, och tack vare latexhandsken omfamnar hela alltet ditt kön på ett utomordentligt sätt. Den här leksaken är definitivt värd betyget 5 av 5.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här