Clone a Pussy – Bästa kit i test

33

Clone a pussy är en fräck typ av produkt som tillåter en att skapa en kopia av ens egen slida. Detta blir perfekt som antingen en rolig gåva till en vän eller en härlig sexleksak som kan användas av ens partner. Det finns två olika typer av clone a pussy produkter, och den ena är en kopia som kan dras nytta av som ett snyggt dekorationstillbehör. Den andra kommer tillsammans med en fleshlight sleeve så att produkten kan användas vid onani. Vi ska tala mer om dessa häftiga clone a pussy produkter nedan så att du ska kunna hitta en variant som passar just dig!

Clone-a-pussy kit

Clone a pussy

 

vuxen.se Se priset här
Joyland.se Se priset här
sinful.se Se priset här

 

Clone-A-Pussy Klona Din Vagina är ett kit som fungerar precis såsom det låter. Kanske har du tidigare hört talas om produkterna som tillåter en att skapa en kopia av ens penis, och här kommer en variant som istället riktar sig till dem som vill göra detsamma med sin vagina. Det kan vara spännande att själv ta del av detta clone a pussy kit, men även att göra det tillsammans med en partner eller att ge bort kittet som en present till en väninna kan bli utomordentligt roligt.

Hur går man då tillväga för att använda sig av ens clone a pussy kit? Jo, i det här paketet får man formpulver, gummiblandning, en form, mixpinnar och instruktioner. Man börjar med att blanda pulvret tillsammans med vatten och häller därefter detta medel i formen som ingår. Sedan sätter man sig på en stol och håller upp formen mot ens slida i några minuter. Blanda samman liquid rubber och liquid skin för att sedan hälla ner massan i formen. Efter ett dygns väntetid är kopian klar.

Ha i åtanke att clone a pussy inte är till för att skapa en onaniprodukt, utan klonen kan helt enkelt användas som en rolig gåva, ett snyggt dekorationstillbehör eller liknande. Clone a pussy kittet är både latexfritt samt ftalatfitt, och visst är det mycket billiga priset också ett stort plus. Om man även är intresserad av den manliga varianten, kika närmare på Clone A Willy.

Fördelar:

  • En rolig gåva eller härlig paraktivitet
  • Få en fantastisk kopia av din slida
  • Prisvärt

Nackdelar:

  • Kan vara lite krävande då man måste sitta helt still i flera minuter

Clone a pussy med Fleshlight sleeve

Clone a pussy plus sleeve kit

vuxen.se Se priset här
sinful.se Se priset här

 

Medan den förra produkten som vi nämnde specifikt var till för att skapa ett härligt konstverk att använda som dekoration har detta clone-a-pussy kit ytterligare användningsområden. Faktum är att det är fullt möjligt att använda den färdiga produkten som en fleshlight, och härligare än så kan det knappast bli! Ge bort ens färdiga clone a pussy till exempelvis pojkvännen så att han får njuta av en även när man inte är hemma eller låt kittet bli en rolig födelsedagspresent till väninnan.

Vad är då värt att veta om Clone a pussy med Fleshlight sleeve? Jo, med hjälp av detta clone a pussy kit får man en realistisk kopia av ens slida som kan användas tillsammans med en medföljande fleshlight sleeve för att skapa en fantastisk onaniprodukt som exempelvis partnern kan ta del av. Detta kit innehåller alla de olika ingredienserna och verktygen som man kommer att behöva för att skapa ens perfekta clone a pussy fleshlight, och detta till ett mycket rimligt pris.

Man behöver inte oroa sig för att det ska krävas att man listar ut allting själv. I paketet får man nämligen detaljerade instruktioner som man kan följa för att fullända ens clone a pussy fleshlight. Bland materialen finner man också silikon, gjutningspulver, form till avgjutningen, en sleeve, en pinne samt ett varuprov på vattenbaserat glidmedel. Det enda som inte ingår är vatten, men detta får man naturligtvis från kranen i köket eller i badrummet. Ens snygga clone a pussy fleshlight kommer i en fräck rosa färg som uppskattas oavsett om man behåller leksaken för sig själv eller låter partnern få testa på den. Glöm inte att också ta en titt på hur du gör din egen dildo!

Fördelar:

  • Få en kopia av din slida
  • Kan användas som en härlig fleshlight
  • Allt som behövs ingår i paketet

Nackdelar:

  • En aning dyrt

Videor av folk som använder Clone a Pussy

 

Ovan är en händig video för de som är intresserade av hur det faktiskt fungerar att dra nytta av ett clone a pussy kit. Det visas steg för steg hur man går tillväga för att specifikt skapa clone a pussy kopian som har en medföljande sleeve och därför kan användas som en onaniprodukt.

 

Ovan är en video med engelskt tal där två kvinnor testar på den förstnämnda typen av clone a pussy kit i den här listan: nämligen kopian som kan användas som bland annat ett dekorationstillbehör.

 

Ovan är ytterligare en clone a pussy video där en Youtuber recenserar ett clone a pussy kit, den här gången varianten som kommer tillsammans med en sleeve. Den här typen av clone a pussy kan därför användas som en fleshlight. Kanske kan det bli den perfekta Alla Hjärtans Dags presenten.

 

Är du intresserad av vad en professionell Cam Model anser om clone a pussy kittet? Då är det här rätt video för dig. I denne clone a pussy video testar HuneyBaked på det härliga kittet, och resultatet delas sedan ut till hennes största fans.

 

Den kända OnlyFans stjärnan ReyaSunshine testar i videon ovan på ett clone a pussy kit och visar hur hela processen går till. Därefter visar hon upp resultatet och talar mer om huruvida det är värt att satsa på ett clone a pussy kit eller inte.

 

Ovan finner du en recension från Joannes Reviews där två kvinnor testar på ett clone a pussy kit. De går dessutom igenom några tips och råd som kan hjälpa tittarna att själva få det bästa möjliga resultatet vid användning av ett clone a pussy kit.

 

Sist men inte minst har vi här en artistisk clone a pussy video som i runda slängar visar processen av att använda ett clone a pussy kit. Förutom att visa det färdiga resultatet ser man också ett exempel på hur man kan använda kopian av ens slida som en snygg inredningsdetalj.

Clone a pussy användningsområden

Hur många användningsområden ens clone a pussy har beror på vilken typ av kit man väljer. Det första kittet i den här artikeln vid namn Clone-A-Pussy Klona Din Vagina är en typ av produkt där resultatet blir en bit silikon med en kopia av ens slida. Den här sortens clone a pussy kan dras nytta av som en härlig inredningsdetalj, särskilt tack vare den vackra rosa färgen som är svår att missa. Även om man endast är intresserad av att ta reda på hur en kopia av ens slida hade sett ut är det väl värt att testa på ett clone a pussy kit för att få en nästan helt perfekt kopia.

Ytterligare användningsområden för ens clone a pussy är bland annat som en present till ens partner på Alla Hjärtans Dag, men också som en skämtgåva till väninnan på exempelvis möhippan. Om man är intresserad av att skylta med sitt vackra clone a pussy resultat går det inte heller att förneka att detta blir ett vackert konstverk som definitivt är ett intressant samtalsämne när vännerna kommer på besök.

Inte får man dock glömma att det finns ett annat sorts clone a pussy kit, med andra ord den andra produkten i den här artikeln: Clone a Pussy med Fleshlight sleeve. Den här produkten har ett extra användningsområde, nämligen som en onaniprodukt. Det här blir utan tvekan en fantastisk present till ens partner eller någon annan som man håller kär. Det är fantastiskt spännande att veta att partnern njuter av ens slida även när man inte är där. Detta kan vara ett ypperligt sätt för er att komma närmare varandra och att testa på någonting helt nytt. Krydda till sexlivet med ett häftigt clone a pussy kit!

Fördelarna och nackdelarna med ett clone a pussy kit

Innan man tar tillfället i akt och testar på en helt ny typ av produkt kan det vara värt att veta vad de olika positiva och negativa aspekterna är. Lyckligtvis nog finns det en lång rad fördelar med att satsa på ett clone a pussy kit medan det enbart finns ett mindre antal punkter som är negativa. Genom att väga dessa mot varandra kan man snabbt lista ut om clone a pussy kit är någonting som passar en.

Fördelar

Den mest uppenbara fördelen är att ett clone a pussy kit är en riktigt rolig aktivitet oavsett om man gör det själv, med en vän eller med ens partner. Det är sannerligen spännande att hålla på med ett litet DIY-projekt, och resultatet kommer utan tvekan att imponera på en. När ens clone a pussy kopia är färdig kan den agera som en riktigt snygg inredningsdetalj, men även som ett sorts konstverk som man verkligen inte vill missa. Det finns dessutom en typ av clone a pussy kit som har en medföljande sleeve, och detta betyder att man kan dra nytta av sin clone a pussy som en sprillans ny sexleksak.

Det finns inga delar som man tvingas att köpa separat då allting som man behöver ingår i ett och samma smidiga paket. Ge bort det fräcka clone a pussy resultatet som en gåva till ens käraste eller överlämna kittet till en väninna som en rolig present. En ytterligare fördel är därtill att man får möjligheten att få en klar bild över hur ens slida ser ut om detta är någonting som intresserar en. Det kan bli ganska spännande att få chansen att hålla en kopia av ens slida i handen, så varför inte testa på det när man nu har möjligheten!

Nackdelar

Den största nackdelen med clone a pussy är helt enkelt att det tar en liten stund innan man får sitt resultat. Man måste nämligen vänta i 24 timmar innan massan har torkat klart, så det är ingenting som man snabbt kan göra på fem minuter. Samtidigt är det en aning krävande då man behöver inta en viss position under ett par minuter för att hålla formen på plats. Det är också värt att veta hur resultaten kan variera om man inte följer instruktionerna till punkt och prickat, så det är viktigt att vara noggrann. Sist men inte minst bör vi även nämna hur kittet som innehåller en sleeve kan anses vara aningen dyrt, men lyckligtvis nog är kittet utan sleeve förvånansvärt billigt och prisvärt.

Clone a willy – Den manliga varianten

Det har varit mycket tal om utomordentliga kit som kan dras nytta av för att skapa kopior av ens slida, men tro det eller ej finns det också manliga varianter för de som vill skapa en kopia av ens penis. Kopian kan därefter användas som en fräck dildo för att fullända onanisessionerna – eller varför inte ge bort leksaken som en fantastisk gåva till ens partner! Det finns olika typer av kit för att klona ens penis, och vi ska lite snabbt gå igenom dessa nedan.

Clone a willy med eller utan pungkulor

De flesta clone a willy kitten består endast av en penis utan pungkulor, men om man är ute efter en fullständig kopia som även klonar pungkulorna kan man satsa på bland annat Clone-A-Willy Plus Balls Klona Din Penis. Kittet ger ett imponerande resultat där både ollonet, ådrorna och pungkulorna är detaljerade för att komma så nära den äkta varan som möjligt. Väl klar kan man dra nytta av ens nya dildo själv eller låta partnern njuta av en även när man inte är där.

Clone a willy med olika hudfärger

Clone a willy kit kommer i en rad olika färger beroende på vad man väljer. Hos just Sinful är det möjligt att hitta ”light skin” varianten samt den lite mörkare ”medium skin” modellen. Såsom man kanske förväntar sig kommer kittet inte att klona ens egen hudfärg, så det gäller att man väljer ett kit som blir passande för en. Det finns även ett refill avgjutningspulver som man kan köpa separat om man behöver fylla på med lite nytt pulver för ens kommande projekt.

Clone a willy med vibrator

Nu har vi kommit till varianten som många verkligen uppskattar: nämligen en clone a willy som kommer utrustad med en härlig vibrator. När man är i processen av att färdigställa detta kit kommer de medföljande instruktionerna att tala om för en när man ska föra in vibratorn för att fullända leksaken. Vissa clone a willy kit har en vibratorstav inom dildon som sitter fast i en fjärrkontroll med hjälp av en sladd medan andra har en knapp direkt på dildon. På så sätt är det både snabbt och enkelt att sätta på samt stänga av vibratorn.

Fördelarna och nackdelarna med ett clone a willy kit

Likt clone a pussy finns det både för- och nackdelar med att satsa på ett clone a willy kit, och vi ska kika lite snabbt på dessa nedan. Värt att veta är att det mesta är fördelar, så man kan tryggt satsa på den här typen av fräcka kit och veta att man får en högkvalitativ produkt som både en själv och ens partner kommer att älska.

Fördelar

Clone a willy är lite av ett spännande DIY-projekt, för visst är det häftigt att ha någonting som man själv har skapat i hemmet. Vad resultatet blir är en nästan exakt kopia av ens penis som både är detaljerad samt realistisk. Den färdiga produkten av ens clone a willy kan utan problem dras nytta av som en skön dildo, och det är fritt fram att ge bort sexleksaken som en gåva till någon som man håller kär.

Huruvida man är ute efter en kopia av ens penis i form av en dildo eller en vibrator är helt upp till en själv och vilket kit man väljer. Valmöjligheterna slutar dock inte här, utan man kan också exempelvis välja olika hudfärger samt om man vill ha en kopia med eller utan pungkulor. Sist men inte minst är produkten ftalatfri, latexfri samt utomordentligt prisvärd.

Nackdelar

En av de få nackdelarna är mer av en preferens. Vibratorn som man placerar i leksaken har nämligen bara en vibrationsnivå, så om det är viktigt för en att kunna skifta mellan flera olika nivåer kanske man istället vill satsa på en annan produkt. Medan man gör sin clone a willy är det också väl värt att nämna hur massan stelnar ganska snabbt, så det gäller att vara snabb och relativt skicklig för att få det resultatet som man är ute efter. Med allt detta i åtanke finns det inga andra negativa saker att säga om clone a willy, så om det fortfarande låter intressant att satsa på en clone a pussy eller clone a willy kan man vara säker på att man får hög kvalitet i ett händigt kit!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här