Topplista – Clone A Willy

956

Clone A Willy är en typ av produkt som ger en möjligheten att skapa en kopia av ens penis med bara några enkla steg.

Processen brukar inte ta mer än några minuter, och resultatet blir en identisk kopia av ens penis i form av en dildo. Ge bort den till ens partner i Alla Hjärtans Dags present, använd den själv eller ta med den på antingen svensexan eller möhippan.

För extra njutning finns det Clone A Willy / Clone your willy paket som låter en skapa vibratorer, dildos med en sugpropp i bottnen och mycket mer därtill.

Clone a willy – Hur gör man?

Det bästa är att följa instruktionerna som finns i förpackningen, det kan särskilja sig från produkt till produkt.

 • För att säkerhetsställa att du har ett erigerat stånd genom hela utförandet så kan det vara bra att använda en penisring.
 • Blanda vatten och formpulver tills det har mixats ordentligt till en slät “smet”
 • Sätt i penisen i formröret tills smeten har stelnat, ta sedan upp penisen igen
 • Nu ska du hälla silikon i formen
 • Därefter väntar du x antal timmar och sen är det klart
Översikt Priskoll
clone a willy klon din penis medium skin tone Testvinnare Se priset
cloneboy my personalized dildo 2000x2000 Nybörjaren Se priset
clone a willy klon din penis original Den billiga Se priset

 

För att du ska kunna hitta det perfekta Clone A Willy paketet listar vi nedan några av de mest högkvalitativa varianterna på marknaden. Titta igenom valmöjligheterna och välj ut den mest passande Clone A Willy för en själv och ens partner!


TESTVINNARE – Clone-A-Willy Klona Din Penis Medium Skin Tone

clone a willy klon din penis medium skin tone

Se priset här

 

En ordinär dildo kan sannerligen komma att krydda till onanisessionerna, förspel och samlag, men vad sägs om att göra det lite extra intressant och unikt genom att satsa på en produkt som tillåter en att skapa sin helt egen dildo! Clone-A-Willy Klona Din Penis Medium Skin Tone är en produkt som låter en framställa en kopia av ens egen penis i form av en vibrerande dildo. Just denne Clone A Willy ger ett resultat som har en lätt solbränd färg, och det är hur enkelt som helst att använda produkten utan någon tidigare erfarenhet. För att dildon i slutändan ska vibrera behöver man naturligtvis en vibrator, och denne medföljer i paketet för att placera i dildon medan man gjuter sin kopia.

Clone A Willy, hur gör man? Processen tar bara några minuter och enkla instruktioner kommer att ges så att man inom kort kan skapa den realistiska kopian av ens kön. Innehållet är ftalatfritt, latexfritt, fritt från allergener – för att inte tala om hur härligt silikonmaterialet känns. Det kan knappast bli bättre än så. Clone A Willy blir ett perfekt val om man exempelvis vill att partnern ska kunna njuta av ens paket även när man inte är hemma, eller så vill man helt enkelt avnjuta den vibrerande dildon själv. Möjligheterna är nästan oändliga.

Fördelar:

 • Clone A Willy resultat med bara några minuters förberedelse
 • Mycket realistisk och precis kopia
 • Framställs i allergenfritt, latexfritt och ftalatfritt material

Nackdelar:

 • Krävs att man väntar 24 timmar innan användning

TILL NYBÖRJAREN – Clone your willy Personalized

cloneboy my personalized dildo 2000x2000

Se priset här

 

Till ett mycket rimligt pris och utan komplicerade instruktioner kommer här en Clone a willy produkt som man inte vill missa. Med clone your willy My Personalized går man igenom en ganska kort process som i slutändan leder till att man får en kopia av sin egen penis som fungerar precis som en dildo. Ge den till ens fru eller flickvän i födelsedagspresent, använd onanileksaken på egen hand eller ta med den som ett skämt på en möhippa. Denne Clone A Willy produkt är förbluffande billig med tanke på det högkvalitativa innehållet, så inte kommer det att göra ont i plånboken. Det är lätt att klara av processen även om man inte har någon tidigare erfarenhet av Clone A Willy.

Som kronan på verket ingår det nog med gjutmassa för att göra om processen om man inte skulle bli nöjd den första gången eller att skapa en dildo av en annan penis. Med andra ord innehåller paketet nog med ingredienser för två dildos. Det är sannerligen valuta för pengarna! Även en penisring ingår, och denne träs på ens penis för att hålla erektionen uppe medan man skapar kopian av ens kön. Tänk på att just Cloneboy My Personalized fungerar bäst om man är 20 cm eller kortare samt ligger på under 4 cm i diameter.

Fördelar:

 • Innehåller nog med gjutmassa för två dildos
 • Mycket prisvärd
 • Få en nästintill exakt kopia av ens kön

Nackdelar:

 • Metoderna hade kunnat vara smidigare

DEN BILLIGA – Clone-A-Willy Klona Din Penis Original

clone a willy klon din penis original

Se priset här

 

Clone-A-Willy Klona Din Penis Original liknar den första produkten vi nämnde på listan, men skillnaden är att just den här Clone A Willy kommer i en ljusare hudfärg. Processen är dock fortfarande lika enkel att gå igenom på bara några minuter, och om man sedan väntar i 24 timmar har man en fantastisk vibrerande dildo som man antingen själv kan njuta av eller lämna över till sin partner så att han eller hon alltid har tillgång till ens penis även när man inte är där. Produkten passar de flesta penisstorlekar så länge man inte överstiger 23 cm i längd och 6 cm i diameter.

Resultatet kan dock inte bara användas som dildo, utan även som en vibrator. Det ingår nämligen en liten vibrator som man placerar inuti sin dildo under gjutningsprocessen, och när allt är klappat och klart drar man nytta av multispeed-funktionen för att se till så att man kan avnjuta fantastiska vibrationer. Vibratorn kräver ett AA-batteri, och detta måste köpas separat. Materialet som ens Clone A Willy dildo kommer att vara tillverkad av är silikon – ett material som är mycket mjukt och behagligt samtidigt som det håller sin form i alla lägen. Med andra ord kommer man att få många härliga stunder tillsammans med sin hemgjorda dildo, och själva processen av att tillverka kopian är nästan lika roligt som att använda den efter tillverkning!

Fördelar:

 • Tillverkar en nästan identisk kopia av ens penis
 • Vibrator ingår
 • Njut av det härliga materialet

Nackdelar:

 • Det hade kunnat ingå mer silikon

MEST POPULÄRA – Cloneboy Suction Cup

cloneboy suction cup 2000x2000

Se priset här

 

Clone your willy Suction Cup är en Clone A Willy produkt som inte endast ser till så att man får en identisk kopia av sin penis, utan den kommer dessutom med en sugpropp som man sätter fast på botten av dildon. Detta öppnar många dörrar för helt nya möjligheter och upplevelser som aldrig förr. Fäst dildon på exempelvis golv eller väggar för att njuta av den utan att behöva använda händerna. Ens partner kommer att älska den under onanisessionerna, och varför inte introducera dildon under förspel och samlag.

Clone your willy Suction Cup gör det lätt som en plätt att tillverka en realistisk kopia av ens penis, och en stor fördel är att produkten passar de flesta oavsett penisstorlek. För att man ska kunna hålla ståndet uppe under tillverkningsprocessen ingår det dessutom en penisring som man trär på sitt kön. Med ett Clone A Willy paket blir man den äkta partykungen på svensexan eller så väljer man att ge bort dildon som en överraskning till sin partner. Kanske använder man till och med dildon själv om man vill ta njutningen till en helt ny nivå. Med extra mycket gjutmassa i paketet kan man till och med tillverka två olika dildos, så visst får man stor valuta för pengarna.

Fördelar:

 • Förser en med en identisk kopia av ens penis
 • Extra gjutmassa för tillverkning av två dildos
 • Penisring ingår

Nackdelar:

 • Relativt dyr

TILL VARDAGEN – Cloneboy Vibro

cloneboy vibro 2000x2000

Se priset här

 

Vad sägs om en Clone A Willy dildo för härliga stunder i sovrummet – men i form av en stimulerande vibrator? Detta kan bli fullt möjligt genom att satsa på Cloneboy Vibro, ett Clone A Willy paket som förser en med en vibrerande dildo. Följ de enkla instruktionerna och få en dildo som är en exakt kopia av ens egen penis utan någon lång och svår process. Materialet som man tillverkar dildon i är ett mjukt silikonmaterial, så visst blir det härlig och behagligt att använda produkten efter dess att den är slutförd.

I Clone A willy paketet ingår en vibrator som man placerar i dildon under gjutningsprocessen, och efter dildon väl är klar styr man vibrationerna genom att vrida på hjulet i bottnen av sexleksaken. Ha dock i åtanke att just Cloneboy Vibro fungerar för penisstorlekar på upp till 20 cm i längd och 4 cm i diameter. Besök Mshop för att satsa på paketet redan idag eller kika på Prisjakt för att finna den billigaste Clone A Willy varianten på marknaden.

Fördelar:

 • Låter en skapa en realistisk kopia av ens penis
 • Kommer utrustad med en vibrator
 • Enkla instruktioner som kan genomföras på bara några minuter

Nackdelar:

 • En aning dyr

DEN FRÄCKA – Clone-A-Willy Glow in the Dark

clone a willy klon din penis glow in the dark

Se priset här

 

Att skapa en vanlig Clone A Willy dildo kan vara mycket givande och roligt, men om man vill ta det ett steg längre och framställa någonting som verkligen imponerar i sovrummet måste man titta närmare på Clone-A-Willy Glow in the Dark. Precis som namnet antyder är detta en produkt som tillåter en att skapa en identisk kopia av ens penis, men det som skiljer den här Clone A Willy från andra varianter är att dildon lyser i mörkret. Instruktioner ingår och det tar inte mer än några minuter att fullfölja processen av att skapa en kopia av ens penis som lyser i mörkret. Ge bort dildon som en present till sin käraste, använd den själv under onanisessioner eller ta med den på svensexan för att liva upp stämningen.

För de som gärna vill ha en vibrerande dildo ingår det en vibrator som man placerar i dildon under själva gjutningen. Tänk på att man själv måste köpa två AA-batterier separat för att vibratorn ska gå igång. Vibratorn har en så kallad multispeed-funktion, och vad detta betyder är att man vrider på botten av den för att styra vibrationerna. När det kommer till hur själva dildon ser ut kan man förvänta sig att den har en hudfärg i dagsljus och plötsligt blir självlysande i mörkret. Detta tar njutningen till en helt ny nivå om man vill använda dildon i sovrummet under förspel och samlag. Med en Clone A Willy produkt kan det aldrig gå fel!

Fördelar:

 • Lyser i mörkret och har en hudfärg i dagsljus
 • En härlig vibrator ingår
 • Få en exakt kopia av ens penis

Nackdelar:

 • Batterier till vibratorn ingår inte

TILL KVINNOR 1 – Clone-A-Pussy Plus Klona Din Vagina Set med Sleeve

clone a pussy plus klon din vagina masturbator sæt

Se priset här

 

Det har nu varit mycket tal om att klona ens penis för att får en kopia i dildoform, men visst finns det liknande produkter för kvinnor. Clone-A-Pussy Plus Klona Din Vagina Set med Sleeve är en produkt som tillåter en att framställa en kopia av ens vulva i form av en härlig onaniprodukt. Överraska partnern med en härlig fleshlight som är en kopia av hur man själv ser ut inombords. På så vis kan partnern njuta av att penetrera en även när man inte själv är där. När allt kommer till kritan blir detta därför en fantastisk årsdagspresent eller Alla Hjärtans Dags present till ens käraste.

Setet innehåller allt det som man kan tänkas behöva för att ta fram den härliga kopian, och allt man behöver göra är att följa de enkla instruktionerna. Materialet som kopian tillverkas i är bekvämt silikon, så resultatet blir inte bara häftigt att titta på – det blir även fantastiskt att använda. Som grädden på moset är sexleksaken vattentät, så partnern får gärna använda den i duschen eller badkaret.

Fördelar:

 • Skapar en identisk kopia av ens vulva
 • Vattentät för härliga våta lekar
 • Enkla instruktioner

Nackdelar:

 • Gjutningsmassan stelnar lite för fort

TILL KVINNOR 2 – Clone A Pussy Klona Din Vagina

clone a pussy klon din vagina

Se priset här

 

En ytterligare kvinnlig variant av Clone A Willy som man inte får missa är Clone-A-Pussy Klona Din Vagina. Den här produkten ser till så att man på ett enkelt sätt kan skapa en kopia av ens slidas yttre som en gåva till ens partner. Tänk dock på att just den här avgjutningsprodukten inte är ämnad för onani, utan för att istället få en fräck skulptur av ens kön.

Paketet innehåller allt som man behöver för att klona sin slidas yttre, och resultatet kommer i ftalatfritt samt latexfritt gummi i en härlig rosa färg. Produkten är mycket billig och man får därför sannerligen stor valuta för pengarna. Satsa på Clone-A-Pussy Klona Din Vagina redan idag för en riktigt fräck produkt som både han och hon kommer att älska.

Fördelar:

 • Få en identisk kopia av ens slidas yttre
 • Enkla instruktioner
 • Allt material som behövs ingår

Nackdelar:

 • Kan inte användas till onani

 


 

Clone a willy Instruktion

Vi rekommenderar att du följer stegen som finns i bruksanvisningen. Men vi har även skrivit en kort guide här nedan samt inkluderat en film på hur du kan göra clone a willy, tänk på att stegen kan variera beroende på vilken produkt du har köpt.

Så här använder du Clone-A-Willy

Att använda Clone-A-Willy för att skapa en personlig klon av din egen penis är en enkel och rolig process. Börja med att förbereda alla nödvändiga material och se till att du har tillräckligt med tid och utrymme. Följ dessa steg:

Förberedelse: Säkerställ att du har allt inkluderat i Clone-A-Willy-kitet. Följ noggrant de medföljande instruktionerna och var försiktig med att hålla alla komponenter nära till hands.

Blandning av materialet: Börja med att blanda det medföljande formmaterialet enligt anvisningarna. Se till att få en jämn och klumpfri konsistens för att säkerställa ett korrekt avtryck.

Gör avtrycket: Häll det blandade materialet i den medföljande formen och placera snabbt din erigerade penis inuti. Håll stilla tills avtrycket stelnar, vilket vanligtvis tar några minuter.

Förbered för silikonet: Efter att avtrycket har stelnat, ta bort din penis och förbered formen för silikonet. Följ instruktionerna för att blanda och hälla silikonblandningen noggrant.

Låt det stelna: Låt silikonet stelna helt enligt rekommendationerna. Detta kan ta några timmar.

Avlägsna din Clone-A-Willy: När silikonet är helt stelnat, avlägsna din personliga klon från formen.

Nu har du skapat en unik kopia av din egen penis med Clone-A-Willy, redo att användas för personlig njutning eller som en originell gåva till din partner.

Clone a willy Resultat / Clone a willy Video

 

Clone a willy teknik

För att få bäst resultat rekommenderar vi att använda penisring under tiden, då är chansen större att ståndet bibehålls längre och det blir ett snyggare resultat.

 

Cloneboy VS. Clone a willy

Det är verkligen en smaksak, vi tycker om både Clone A Willy och Cloneboy. Det beror lite på vad du är ute efter, Cloneboy erbjuder lite andra typer av lösningar, exempelvis en som blir anpassad till att fästa i en harness.

 

Du kan även kolla på

 • Clone a willy partykungen
 • Clone a willy Prisjakt

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här