Bäst i test – de fräckaste anal dilatorerna

255

Det är verkligen spännande att experimentera med en fräck anal dilator, och dessa leksaker kommer både väl tillhands vid onani samt när man vill träna upp sig själv inför analsex. Med många anal dilatorer på marknaden gäller det att man hittar den varianten som just passar ens egen kropp, och för att göra letandet enklare ska vi nedan gå igenom några av de bästa anal dilatorerna på marknaden. Kika på topplistan och se om det finns någon variant som verkar extra passande för dig!

TESTVINNARE – Sinful Next Step Analkit med A-Z Guide

sinful next step anal boks med a z guide

Se priset här

För nybörjarna inom anallekar eller för de som helt enkelt föredrar ett kit med allt som man kan tänkas vilja ha kommer här Sinful Next Step Analkit med A-Z Guide. Detta är inte bara en anal dilator, utan ett helt paket med både en analdildo, analkulor, en vibrerande analplugg och analt glidmedel. Med andra ord är det en dröm som förverkligas för de som älskar att leka med en anal dilator. Analleksakerna är tillverkade av silikon, och därför kan man lita på att få sexleksaker som känns lena och härliga mot huden.

Inkluderingen av ett analt glidmedel är riktigt smart då det är av yttersta vikt att dra nytta av ett glidmedel när man använder sig av en anal dilator. Det skapas inget naturligt glidmedel därbak, så för att inte skada huden bör ett analt glidmedel finnas vid ens sida. Välj själv om du vill testa på den långa kedjan med analkulor i olika storlekar, analdildon som är böjd för att träffa prostatan på rätt sätt eller analpluggen med sitt utomordentliga vibrationsmönster. Det finns verkligen någonting för alla i det här paketet om man är på jakt efter en högkvalitativ anal dilator.

Fördelar:

 • Både en analdildo, vibrerande analplugg och analkulor att leka med
 • Ett analt glidmedel ingår
 • Leksakerna är tillverkade i silikon för en len och skön känsla

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat för att använda den vibrerande analpluggen

TILL NYBÖRJAREN – Sinful Anal Training Set

sinful anal training sæt silikone

Se priset här

Som nybörjare kan det vara svårt att veta vilken typ av anal dilator som blir passande för ens egen kropp, och just därför kan man gynnas av att vända sig till Sinful Anal Training Set. I det här paketet får man inte bara en anal dilator, utan tre stycken analpluggar i olika storlekar. På så sätt kan man träna upp sig själv genom att börja med den minsta och långsamt jobba sig upp till de större storlekarna.

Anal dilator nummer ett i detta paket har måtten 11 x 2,9 cm, den mellersta ligger på 11,5 x 3,6 cm och den största uppmäter 13 x 4,7 cm. De är alla vattentäta, så det är upp till en själv om man vill njuta av dem i sovrummet eller ta med sin anal dilator in i badrummet för våta lekar. Tack vare silikonet som dilatorerna är tillverkade av glider de skönt in med hjälp av det anala glidmedlet. Om man är en nybörjare kanske man vill testa den minsta anal dilatorn först, men om man är mer erfaren kan man omedelbart prova på de större dilatorerna. Det finns någon variant för alla i det här paketet!

Fördelar:

 • Tre olika typer av anal dilator för både nybörjare och erfarna
 • Tillverkade av silikon för skön och len känsla
 • Ett analt glidmedel ingår

Nackdelar:

 • Basen kan skava lite för vissa

DEN BILLIGA – Master Series Dilating Mini Ass Anchor Analplugg

master series dilating mini ass anchor butt plug

Se priset här

Produkterna ovan har mest bestått av analpluggar och analdildoar, men här kommer en äkta anal dilator. Master Series Dilating Mini Ass Anchor Analplugg är en ganska unik anal dilator i form av en analplugg med två delar som från början sitter ihop. Efter att man har fört in leksaken delar pluggen dock på sig för att få en form som påminner om ett ankare. Kom naturligtvis ihåg att alltid dra nytta av ett analt glidmedel innan man för in sin anal dilator, men så länge man har detta tillhands finns det mycket att älska med Master Series Dilating Mini Ass Anchor Analplugg.

Detta är en anal dilator som kanske inte är det bästa valet för nybörjare. Istället riktar leksaken sig till de lite mer erfarna som har en förkärlek till dominanslekar. Anal dilatorn är tillverkad i TPE och har en längd på 7 cm där ungefär 6,4 cm kan föras in. Samtidigt är diametern 3,8 cm, men när ens anal dilator väl är utfälld blir den upp till 7,6 cm i diameter.

Fördelar:

 • Perfekt för de som vill experimentera med dominanslekar
 • Unik analplugg som delar sig efter att den har förts in
 • Bred bas som gör den enkel att dra ut efter användning

Nackdelar:

 • Inte det bästa valet för nybörjare

MEST POPULÄRA – Master Series Claw Expanding Anal Dilator

master series claw expanding anal dilator

Se priset här

De unika typerna av anal dilatorer slutar inte vid den förra produkten, utan här kommer en ytterligare intressant analplugg som säkerligen ser annorlunda ut jämfört med vad man är van vid. Master Series Claw Expanding Anal Dilator är utan tvivel inte en anal dilator för nybörjare, utan riktar sig istället till de som har erfarenhet av analpluggar.

För att föra in just denne anal dilator applicerar man glidmedel, håller ihop de fyra delarna av dilatorn och för sedan in den analt. Väl inne delar den sig för att fylla ut en ordentligt, och med ett hål i mitten kan man stoppa in ett finger och följa den fräcka förvandlingen. Dra nytta av denne högkvalitativa anal dilator vid dominanslekar, BDSM-sessioner eller när man helt enkelt vill njuta på egen hand.

Fördelar:

 • Häftig analplugg som delar sig i fyra för att fylla ut en helt
 • Bred bas för att enkelt dra ut pluggen igen
 • Hål i mitten för att sticka in fingret

Nackdelar:

 • Inte ett bra val för nybörjare

TILL VARDAGEN – Anal Fantasy Insta-Gaper Butt Plug

anal fantasy insta gaper butt plug

Se priset här

Många spännande upplevelser väntar, för här kommer en anal dilator som aldrig sviker en. Anal Fantasy Insta-Gaper Butt Plug med sin unika form och lena silikonmaterial har mycket att erbjuda för paren som vill experimentera med dominanslekar och BDSM eller för singlarna som vill krydda till onanisessionerna. Tänk på att en analdilator såsom Anal Fantasy Insta-Gaper Butt Plug inte är det bästa valet för nybörjare på grund av dess uppbyggnad.

Dilatorn har två delar som man håller ihop medan man applicerar ett analt glidmedel. När man sedan för in pluggen delas den på mitten för att likna ett ankare och fyller på så vis ut en helt. Om man även vill fästa dilatorn på exempelvis golvet är det fullt möjligt tack vare sugproppen i bottnen. Anal Fantasy Insta-Gaper Butt Plug är 9,5 cm lång med en utfälld diameter på 8,5 cm. Dilatorn är därför ganska stor, vilket är en ytterligare anledning till varför leksaken passar de erfarna lite bättre än nybörjarna.

Fördelar:

 • Tillverkat av lent silikonmaterial
 • Unik design med en ankarform som delar sig
 • Perfekt för de som älskar BDSM

Nackdelar:

 • Inte ett bra val för nybörjare

DEN FRÄCKA – WAD Magical Orb Butt Plug Medium

wad magical orb butt plug medium

Se priset här

WAD Magical Orb Butt Plug Medium är en härlig analdilator med ett ganska ovalt utseende som är lämplig för de som har tidigare erfarenhet av analdilatorer. Leksaken fyller sannerligen ut en med sin längd på 15 cm samt diameter på 7,8 cm, och nybörjare kan därför ha lite svårigheter med att föra in den. Oavsett erfarenhet måste man dock komma ihåg att använda ett analt glidmedel varje gång man vill dra nytta av denne analdilator eftersom det inte skapas naturligt glidmedel därbak.

PVC-materialet garanterar att ens analdilator känns skön att föra in, men samtidigt är den fast nog för att hålla sin form. Tack vare materialet blir det också möjligt att både använda vattenbaserade och silikonbaserade glidmedel tillsammans med leksaken. Dra nytta av ens analdilator vid parlekar eller onanisessioner på egen hand – det beror helt på vad man föredrar.

Fördelar:

 • Analdilator som verkligen fyller ut en
 • Perfekt för de erfarna anallekentusiasterna
 • Kan användas med både silikon- och vattenbaserat glidmedel

Nackdelar:

 • En aning dyrt

DEN LYXIGA – Master Series Ass Anchor 10 Funktioner Vibrerande Analplugg

master series ass anchor 10 funktions vibrerende analplug

Se priset här

Om man vill ta upplevelserna med ens analdilator till en helt ny nivå kan det vara värt att satsa på en variant som vibrerar. Det är precis detta man får när man beställer Master Series Ass Anchor 10 Funktioner Vibrerande Analplugg. Denne analdilator kommer med hela 10 olika vibrationsmönster så att man kan skräddarsy upplevelsen för en passa ens egna behov och önskemål. Tänk dock på att man behöver köpa tre stycken AAA-batterier separat för att vibrationerna ska kunna sättas igång.

Vibrationsmönstren skiftas mellan via en fjärrkontroll som har en on/off knapp samt en ”mode” knapp. Analdilatorn i sig själv är tillverkad av TPR och har en ganska häftig funktion. Den kan nämligen delas efter dess att den har förts in, vilket resulterar i att den efterliknar ett ankare. Kom ihåg att köpa till ett analt glidmedel för att inte skada huden.

Fördelar:

 • Välj mellan 10 olika vibrationsmönster
 • Utformad för att kunna öppnas upp för att likna ett ankare
 • Enkelanvänd fjärrkontroll ingår

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

TILL DEN ERFARNE – Perfect Fit Ass Tunnel Plug Large

perfect fit ass tunnel plug large

Se priset här

Välj antingen en genomskinlig eller svart färg och få Perfect Fit Ass Tunnel Plug Large, en högkvalitativ analdilator för den erfarna analleksaksanvändaren. Denne analdilator är mycket bred och blir därför det perfekta valet för de som tidigare har använt analdilatorer och kanske älskar dominanslekar. Lite för stor blir leksaken för nybörjarna som är på jakt efter sin första analdilator. Storleken ligger nämligen på 9,5 cm i längd samt 6,5 cm i diameter.

Det som gör just denne analdilator så spännande är faktumet att den är ihålig. När man väl har fört in dilatorn kan man därför sticka in ett finger, en dildo, vätskor eller liknande i hålet för fräcka dominanslekar som båda parter kommer att älska. Materialet av silikon och TPR ser till så att ens analdilator blir skön att föra in samtidigt som leksaken håller sin form. Den breda basen ser dessutom till så att analdilatorn inte glider in för långt. Var uppmärksam på att det är viktigt att använda rikligt med analt glidmedel tillsammans med Perfect Fit Ass Tunnel Plug Large.

Fördelar:

 • Bred analdilator som är perfekt för de erfarna
 • Ihålig dilator för härliga dominanslekar
 • Bred bas för att enkelt dra ut dilatorn igen

Nackdelar:

 • För bred för nybörjare

Vilken analdilator blir bäst för mig?

Såsom du säkerligen har listat ut från att kika på listan ovan finns det en lång rad olika analdilatorer. Alltifrån vanliga analpluggar till ihåliga eller vibrerande analdilatorer, så visst har man mer än några få valmöjligheter. För just nybörjare som inte är säkra på vilken sorts analdilator passar dem bäst är det lämpligt att vända sig till ett set där man får flera analdilatorer i ett och samma paket. Det kan exempelvis vara tal om tre analdilatorer i olika storlekar så att man själv kan testa sig fram och jobba sig upp till den största.

För de som har tidigare erfarenhet av analdilatorer och har en förkärlek till BDSM, dominanslekar eller dylikt finns det många fräcka och vågade analdilatorer att kika på. Det kan vara tal om uppblåsbara analpluggar, ihåliga analdilatorer samt varianter som öppnar upp sig inom en för att fylla ut en helt och hållet.

Hur gör man då om man har en strikt budget? Detta behöver man inte oroa sig för då analdilatorer kommer i en stor mängd olika prisklasser. Vanliga analpluggar kommer exempelvis att vara billigare än vibrerande analpluggar med flera olika vibrationsmönster. Om den sistnämnda är någonting som intresserar en bör man komma ihåg att det både finns vibratorer som drivs med batterier och som laddas upp med en laddningssladd. Om man inte vill behöva lägga pengar på batterier är det därför värt att vända sig till uppladdningsbara varianter.

Tillbehör till ens analdilator

Det finns utan tvekan vissa tillbehör som man bör köpa när man beställer den där perfekta analpluggen. Ett av dessa viktiga tillbehör är ett analt glidmedel, och anledningen till varför man definitivt bör köpa detta är eftersom man inte producerar något naturligt glidmedel därbak. Det kan därför skada huden och vara riktigt obehagligt att föra in en sexleksak analt utan ett glidmedel. Beställ därför alltid ett glidmedel samtidigt som man beställer sin analdilator för att vara på den säkra sidan.

Därtill är det viktigt att ha ett sexleksaksrengöringsmedel vid ens sida, och särskilt när det kommer till att göra rent leksaker som förs in analt. Att enbart använda vatten är inte riktigt nog för att göra ens analdilator fullkomligt ren. Samtidigt kan tvål förstöra leksakerna, och det finns dessutom en risk att tvålrester stannar kvar på leksaken till nästa gång man ska använda den. Man bör med andra ord inte riskera att använda tvål, utan det är istället en bättre idé att omedelbart satsa på ett rengöringsmedel som är särskilt framtaget för sexleksaker.

Fler sexleksaker att kika närmare på

Det finns en hel uppsjö av sexleksaker därute att ta del av, så visst är även dessa värda att nämna utöver analdilatorer. Om man exempelvis är ute efter en analdilator att dra nytta av under BDSM-sessionerna kanske man också vill kika lite på ytterligare BDSM-utrustning. Vanlig utrustning som man kan komma att få stor nytta av är bland annat ögonbindlar, rep, handbojor, piskor eller andra fräcka leksaker som tar dominanslekarna till helt nya nivåer.

Om man inte har en alltför tajt budget kan man dessutom kika närmare på sexmöbler, sexgungor och sexmaskiner som bjuder på njutning som annars inte hade varit möjligt. Sexgungor gör en viktlös för att enklare komma åt nya spännande ställningar, sexmöbler ger ett behagligt underlag för bättre erotiska upplevelser och sexmaskiner ser till så att man kan njuta utan att ens behöva lyfta ett finger. Använd dessa redskap tillsammans med ens nyinköpta analdilator och ta del av många fantastiska stunder antingen själv eller med partnern.

Bra att veta om analrengöring

Sist men inte minst bör vi nämna att det kan vara gynnsamt att satsa på en Anal Douche, med andra ord en produkt för analrengöring innan man använder sina analleksaker. Såsom namnet avslöjar ser produkten helt enkelt till så att man är helt ren inför antingen onanisessioner, lekar med sexleksaker eller samlag. Det finns flera olika Anal Douches i olika storlekar samt prisklasser, och man kan dessutom välja en Engångs Anal Douche om man enbart behöver dra nytta av produkten en gång.

Vanligtvis fyller man sin Anal Douche med varmt vatten, och man för sedan in pipetten för att skölja ändtarmen. Kom ihåg att det inte bör göras varje gång det är dags för analsex då bakterierna är viktiga för vår kropp. En Anal Douche bör därför istället användas ibland när man vill vara fullkomligt ren vid speciella tillfällen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här