Recension – Tenga Deep Throat Cup

162

Älskar du också en perfekt avsugning? När din penis blir omsluten, det är mycket saliv och du bara njuter.

Det är inte alltid att avsugningar ingår i ens vardag och det är därför du bör införskaffa dig Tenga Deep Throat Cup.

Ännu en gång har det världskända märket Tenga levererat en enkel och diskret produkt som känns helt fantastisk.

Det här är inte enbart ett subjektivt perspektiv utan Tenga Deep Throat har även vunnit ett pris. Priset gavs ut av EROTIXX Award och är inget mindre än Bästa Sexleksak för män. Så man är inte ensam om att tycka om den här produkten helt enkelt.

Titta på videon för att se Tenga´s egna beskrivning av deras olika produkter och då med fokus på Tenga Deep Throat Cup.

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
mshop rabatt Se dagens pris

Fördelar

  • Diskret design – det är bara den som vet, som faktiskt vet
  • Du styr trycket genom att själv reglera vacuumet
  • Skön struktur på insidan, blandat med räfflor och knottror
  • Finns glidmedel i produkten från början

Nackdelar

  • Slurpande ljud (dock uppskattas det säkert av vissa)
  • Framtaget som en engångsprodukt – men rengör noggrant så kan du använda den fler gånger
  • Det ingår inget skydd för att kunna förvara Tenga Deep Throat Cup

Recension

Första intryck

Den första tanken som dyker upp när man ser Tenga Deep Throat är att den liknar en deodorant, en sportig sådan. Det säger ett och annat om dess diskreta utseende. Den är nämligen paketerad i rödvit-randig plast som du behöver skala av innan användning.

Eftersom Tenga Deep Throat är framtaget som en engångsprodukt så blir den med en gång helt oskyddad när plasten skalats av. Men den går att använda fler gånger så länge du är försiktig och är noggrann med renligheten. Mer om det kommer jag till under användning av produkten.

Hålet i Tenga Deep Throat Cup känns något tajtare än tidigare tengaprodukter, något flera andra också har noterat. Men något som är väldigt uppskattat är formen.

Att den är formad som ett timglas vilket gör den väldigt bekväm att hålla i och att använda.

För att kunna förändra trycket – vacuumet i leksaken så finns det en liten foliebit på behållarens topp som du ska dra av. Därefter så reglerar du vacuumet med hjälp av att sätta ditt finger där foliebiten har varit.

Tenga Deep Throat Cup

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
mshop rabatt Se dagens pris

 

Upplevelse

I Tenga Deep Throat så finns det redan glidmedel inuti. Det betyder att det är bara att börja använda med en gång utan förberedelser. Använder du den flera gånger så kan det vara bra att fylla på lite.

Den här produkten drivs alltså enbart av handkraft och inte några extra motorer i form av vibrationer eller liknande. Därmed så skapar det en ännu mer realistisk upplevelse då du själv kan variera mellan stora och små rörelser samt variera tempot mellan snabbt och långsamt.

Något som flera andra har reagerat på, inklusive jag själv, är det slurpande ljudet som hörs under användning. Tanken är att ljudet ska göra upplevelsen mer realistisk, ett ljud som ska efterlikna en riktig avsugning helt enkelt.

Men som tidigare nämnt så upplever flera användare att det snarare är irriterande. Det låter högt och kan vara lite av en stämningsdödare.

Insidan på Tenga Deep Throat Cup är dock det som gör den fantastisk och materialet såklart. Insidan har även den en struktur som ska efterlikna en riktig avsugning. Strukturen består av olika räfflor och är knottrig.

Materialet som är flexibelt, mjukt och behagligt mot huden är gjort i TPE. Ett klassisk material för många sexleksaker.

Sedan varierar den även genom att bli tajtare på vissa ställen, något som känns tydligt när man penetrerar leksaken.

Det går att beskriva insidan som olika valv med olik struktur och sedan olika upphöjningar. Varje centimeter som du penetrerar blir en ny upplevelse.

Som tidigare nämnt är Tenga Deep Throat tajt jämfört med andra produkter i Tenga Serien. Men detta märks inte vid användning utan bara den första stunden, man vänjer sig snabbt.

 

Hur använder du den?

Till att börja med behöver du skala av plasten som är runt om produkten, tills den ser ut som på bilden – naken.

Tenga Deep Throat Cup

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
mshop rabatt Se dagens pris

Om det är första gången du använder den behöver du inget extra glidmedel eftersom det redan finns i. Tänk på att den är skapt som en engångsprodukt och därför inte har den längsta hållbarheten.

Vill du kunna använda den fler gånger rekommenderar vi att du använder kondom för att undvika att sperman kommer in i leksaken. Sedan behöver du rengöra den noggrant och då rekommenderas det att använda sexleksaksrengöring.

Om du väljer att använda den fler gånger så krävs det även att du fyller på med glidmedel för skönast upplevelse. Testa dig fram med hur mycket som krävs men det brukar rekommenderas rikligt med glidmedel.

Dra av foliebiten som finns på toppen och sätt sedan fingret på den platsen istället. Ditt finger används då för att variera trycket som omsluter din penis – alltså för att variera vacuumet som finns i.

Rekommenderad till

Först och främst för att den ska passa dig och kännas bekväm så bör du veta att det är 15 cm som gäller för penetrerande längd och 4,5 cm innerdiameter för bredd.

Tenga Deep Throat Cup rekommenderas till alla som gillar avsugningar. Den fungerar för singelkillen som vill ha en ny onaniprodukt som verkligen stimulerar.

Den fungerar också för paret som vill ha fler hjälpmedel i sängen.

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren, Tenga Deep Throat går hem hos alla.

Tänk bara på att den kan upplevas som tajt och därför behöver du ge den en liten stund innan det känns riktigt bekvämt.

 

Det säger andra kunder

Hans ”Vild läcker produkt från Tenga – den bästa jag har provat till det priset

Du öppnar bara botten på den och den är klar, det finns rikligt med glidmedel i den så det är bara att köra igång.

Det finns massor av läckra knottror i den så den ger en helt fantastisk upplevelse, superskön upplevelse.

Den finns i 2 storlekar och jag har provat båda.
Om du är lite större än genomsnittet så rekommenderar jag den större utgåvan.”

Tenga Deep Throat Cup

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
mshop rabatt Se dagens pris

Sammanfattning

Tenga Deep Throat är en varmt omtalad produkt och varmt rekommenderad produkt. Eftersom den inte tar mycket plats och har ett diskret utseende så passar den perfekt när du befinner dig på resande fot.

Den passar alla typer av människor och har du aldrig testat på en onaniprodukt för män tidigare så är Tenga Deep Throat perfekt! Du kommer få mersmak, det är nästan något som kan garanteras.

En avsugning kommer aldrig finnas långt borta med Tenga Deep Throat vid din sida.

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
mshop rabatt Se dagens pris

Om Tenga

Tenga är ett märke som kommer från Japan skapat av Koichi Matsumoto. Från början är Koichio Matsumoto utbildar bilmekaniker och försäljare inom bilbranschen. Men när han fyllde 34 år så hade han sparat ihop en ordentlig budget för att fullfölja sin dröm – att skapa något nytt.

Han ville revolutionera vuxenleksakerna som fanns på marknaden, genom att ta fram en helt ny sexleksak. I tre år försökte han fram och tillbaka med flera olika koncept och år 2005 så föddes det världskända märket Tenga.

”The Original TENGA Cup” är företagets första produkt och såldes under enbart sitt första år över 1 miljon exemplar. Wow!

Sedan dess har de utvecklat produkter i flera olika former. Alla produkter genomsyras av att ha diskret och enkelt utseende. De flesta av dem är framtagna som engångsprodukter men går oftast att använda flera gånger om man är duktig med rengöring.

En av deras andra kända produkter är runkägget, Tenga Egg. Här kan du läsa mer om dem. Men kort sagt är de små leksaker – till formen och storleken av ett ägg som har blivit mycket populära på marknaden.

Tenga Egg är en serie med flera olika typer av runkägg. Det mest kända är Tenga Egg Misty en produkt som är mycket populär, skön och bekväm att använda.

Det finns helt enkelt många olika, spännande produkter på dagens marknad från Tenga.

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
mshop rabatt Se dagens pris

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här