Recension – Tenga Egg Misty

195
En av de sexleksaker som snabbt blivit populära bland män på dagens marknad är tenga egg, ett så kallat runkägg. Det är sexleksaker som har ett diskret utseende men ger dig en fantastisk upplevelse.

 

Ursprungligen kommer tenga egg från Japan men de har som sagt nu blivit stora även på den svenska marknaden. Den här recensionen kommer att handla om Tenga Egg Misty.


 

Fördelar

 • Priset
 • Även om det är skapat som en engångsprodukt så går den att använda flera gånger
 • De är enkla att använda, det krävs ingen träning
 • Diskret utseende, det gör inget om du glömmer den på nattduksbordet (den som vet, den vet)

Nackdelar

 • Håller flera gånger men inte en evighet
 • Krävs mycket glidmedel för att det ska vara skönt
 • Behöver lufttorka (går dock snabbt)

Recension

Utseende

Många blir förvånade över att tenga egg är så små och trots att de har sett bilder innan så blir de ändå förvånade. Men förvåningen handlar nog egentligen inte om hur små de är utan hur stora underverk dessa ägg kan göra trots sin storlek.

Till att börja med är ägget väldigt mjukt och känns lite som en mjuk boll. Det ligger bra i handen och utseendet gör att leksakskänslan förstärks eller matkänslan? Den är trots allt formad som ett ägg.

Lite på gott och ont kan tyckas.

Fördelen är att det blir en diskret sexleksak. Den som vet, den vet men för resten av världen är det oklart.

Tack var dess utseende och storlek så är Tenga Egg Misty perfekt sexleksak att ha med sig på resande fot. Den tar varken plats eller drar åt sig uppmärksamhet.

Tenga Egg Misty och resterande av tengaäggen som finns är skapade som engångsprodukter men de går att använda flera gånger, allt beror på hur varsam du är, hur noggrann med rengöring du är och hur du håller i den vid användning. För vissa verkar den aldrig gå sönder, för andra verkar den gå sönder efter ett fåtal gånger.

Men nog om dess utseende och storlek, nu ska vi prata om hur den känns.

 

Upplevelse

Till att börja med när du ska använda den så behöver du skala ägget, för den mönstrade ytan du ser på bilderna är enbart som ytterligare ett skydd. Nu när du har skalat ägget kan du öppna det. Det finns en skåra som du trycker ner nageln försiktigt i och då öppnar sig ägget och nu kan du se hur ditt Tenga Egg Misty faktiskt ser ut.

Om du sedan lyfter ur ägget och vänder på det så ser du att på undersidan så finns det en vit plastbit/behållare som du kan ta ut. I den ligger även glidmedel. Detta räcker endast till en gång, så glöm inte att köpa ett glidmedel när du ändå beställer hem Tenga Egg Misty.

Det är inte förrän nu det faktiskt går upp för en varför det sägs att tenga egg passar alla storlekar. De ska klara av att sträcka sig minst 30 cm.
Det är nästan lite sladdrigt material, flexibelt och töjbart. Det går att vända det ut och in för att titta på den knottriga insidan och det gör det även smidigt vid rengöring.

I Tenga egg´s serien finns det sex olika ägg (hittils) och det som skiljer dem åt är just insidan. Tenga Egg misty har en knottrig insida med varierande struktur.

Tack vare att strukturen varierar så blir det en ännu skönare känsla och din penis stimuleras ännu mer.

Men återigen till användningen, använd massor med glidmedel men var försiktig så det inte kommer utanpå ägget utan endast inuti. Likaså var försiktig med att inte få glidmedel på händerna, åtminstone inte den du tänkt runka med.

Det blir lätt för halt och svårt att hantera om det händer.

För sedan in din penis i hålet och känn hur den omges av en helt ny sensation. Det är nu det roliga börjar. Här kan du variera dig på flera olika sätt. Du kan dra fram och tillbaka precis som en helt vanlig runk, gnugga med korta drag eller längre drag, massera din penis eller rotera Tenga Egg Misty runt i varierande hastighet.

Som tidigare nämnt är den framtagen som en engångsprodukt men beroende på hur mycket kraft du använder i dina rörelser, så håller den olika länge. För mindre belastning kan du hålla långt nere på ditt tenga egg och därmed minska friktionen utifrån.

Det är flera som använt ägget med sin partner och tyckt det varit väldigt sexigt när ägget töjts ut och det går att se peniskonturen.

Så i grund och botten fungerar Tenga Egg Misty som en tunnare och diskretare version av en fleshlight.

Det är även det som brukar vara vattendelaren, antingen så uppskattar du att den är tunn och flexibel eller så vill du ha något som är tjockare och mer robust.

Tenga egg misty

Som tidigare nämnt finns det flera olika tenga egg, det är strukturen på insidan som varierar. Vissa brukar tycka om att börja med ett ägg som lite förspel och sedan byta för mer intensiv upplevelse, ju närmre du kommer orgasmen.

Det är en enkelt att använda Tenga Egg Misty och det är skönt redan från första gången. Vissa andra sexleksaker kan ta dig att vänja sig vid och svårt att få till tekniken från början.

Enkel att placera i ägget när det är torrt, lufttorka, vänd det ut och in,

Hur använder du den?

Det är inte svårt att använda ett tenga egg och följer du instruktionerna nedan så kan inget gå fel.

 1. Ta av pappret som skyddar ditt ägg.
 2. Tryck med nageln i skåran på skalet så att ägget öppnas.
 3. Ta ur ägget och ta bort plastbehållaren som finns i.
 4. Fyll sedan ägget med massor av glidmedel. Se till så att det varken kommer utanför eller på dina händer. Se även till att använda ett vattenbaserat glidmedel då Tenga Egg Misty är gjorda av silikon.
 5. Trä ägget över din penis och variera därefter dina rörelser och tempo.

 

Tenga egg misty

 

Hur du rengör din sexleksak – Tenga Egg Misty

Skölj det noggrant i vatten och sedan gör rent det grundligt med tvål eller använd sexleksaksrengöring. Därefter är det viktigt att låta din Tenga Egg Misty lufttorka, det går väldigt fort. Men  dels för att undvika att damm följer med från handduk och dels för att det hjälper att förlänga hållbarheten.

Rekommenderad till

Tenga egg Misty passar alla, oavsett om du är en erfaren sexleksaksanvändare eller om detta är din första sexleksak. Det går att använda på egen hand för sköna onanistunder och tillsammans med sin partner, varför inte låta din partner göra jobbet?

Den fungerar även bra att använda i vatten men tänk på att det kan vara svårt att få till det med glidmedlet. Så det är i alla fall inte särskilt populärt att använda i badkaret.

Men som vanligt är det fantasin som sätter gränserna.

 

Det säger andra kunder

Theo – ” jag älskar dessa ägg, dem är simpla, lätta att gömma och dem känns ruskigt bra! Detta är det andra jag testar, och strukturen på insidan gör verkligen en stor skillnad.
det jag har svårt för är egentligen bara att man måste se till att inte ha glidmedel på handen som man använder, då försvinner allt grepp.”

 

Sammanfattning

Ett tenga egg är en av de bästa sexleksakerna som finns för män på dagens marknad. Det finns så många plus med att införskaffa Tenga Egg Misty.

Vi pratar dels om storleken, smidig att förvara, dels om dess diskreta utseende. Du kan sluta oroa dig för att bli påkommen med en stor fleshlight hemma, ingen behöver någonsin få veta. Men vi tycker dock att de borde få det, eftersom en tenga egg´s upplevelse är något ALLA förtjänar.

Så klicka här nedan och beställ hem din Tenga Egg Misty redan nu och passa på att pröva alla som finns. Som tidigare nämnt så är det perfekt att använda flera olika tenga egg under en och samma onanistund.

 

Fun fact om Tenga egg´s ursprung

 

Tenga eggets är framtaget av en japansk man vid namn Koicho Matsumoto som från början är bilmekaniker. Men med sin entreprenörsanda och vilja att förändra vuxna leksaker blev slutresultatet ett Tenga egg, år 2005. Men historien slutar inte där utan sedan dess har de olika tenga produkterna utvecklas och briljerar på dagens marknad.

Redan under första året så såldes över en miljon exemplar av orginalet ”Tenga cup”. Sedan dess har produkterna utvecklats på flera sätt. De har blivit mer effektiva, mindre i storlek och med ännu mer diskret utseende.

Tänk att börja sin karriär som bilmekaniker och sedan fortsätta sin resa inom sexleksaksbranschen och nu vara ett företag som verkligen ligger i framkant. Wow, vi tackar Koicho helt enkelt!

Här kan du se hela utbudet av sexleksaker från Tenga.

tenga eggSe priset här

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här