Sexshop Örebro: Här är alla sexbutiker

2531

Du kan hitta produkter för din njutning i en av Örebros två sexbutiker. Väldigt centralt i Örebro kan du hitta ett stort utbud av sexleksaker. De ligger dessutom gångavstånd från varandra så hittar du inte det du söker i den första kan du besöka den andra. 

När du inte orkar eller har lust att gå ned på stan kan du istället beställa sexleksaker till din dörr. Ett alternativ till en fysisk sexbutik i Örebro är Mshop och Sinful som är online butiker för vuxenleksaker.

Vi rekommenderar att köpa sexleksaker online

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Underbar Örebro

En sexbutik med stort utbud, allt från runkägg till sexiga kläder för rollspel.

Ett tips är att ha koll på vad du är ute efter innan du besöker butiken, det kan du få genom att kika runt på Lovebuddy´s olika Bäst i Test eller också genom att kolla i sexbutiker som finns online, gå in på Sinful.

Detta på grund av att det är mycket produkter på lite yta. Alltså kan butiken upplevas som något ostrukturerad och plottrig.

Adress: 

Södra Allén 23, 702 23 Örebro, Sverige

Telefon: 

+46 19 17 99 50
sexbutik örebro

Vi rekommenderar att köpa sexleksaker online

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Öppettider:

Torsdag 12–21
Fredag 12–18
Lördag 12–15
Söndag Stängt
Måndag 12–21
Tisdag 12–18
Onsdag 12–18

 


Tutti Frutti

Tutti Frutti är en annorlunda sexbutik i Örebro. Det som gör den annorlunda är att de även anordnar event på Fredagar och Söndagar. Söndagarnas event är det endast gay/bi/trans som är välkomna.

Självklart hittar du även sexleksaker och sexiga underkläder, allt för att du ska få möjligheten till att utforska din sexuella sida. Vi rekommenderar att du slår dem en pling innan du ska dit för att se vad kvällens event är.

Adress: 

Ullavigatan 31A, 703 57 Örebro, Sverige

Telefon:

+46762173298
sexbutik örebro

Vi rekommenderar att köpa sexleksaker online

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Öppettider:

Torsdag 10–20
Fredag 12–20
Lördag 12–20
Söndag 12–20
Måndag 10–20
Tisdag 10–20
Onsdag 10–20

 


Det spelar ingen roll om du är helt ny till sexleksaker eller har lång erfarenhet en av sexbutikerna i Örebro kan möta just dina behov. Ta en tur ned på stan och ge dig själv en upphetsande present

Handlar du online på Sinful eller Mshop får du ta del av två av Sveriges största sexhoppar som har ett fantastisk brett sortiment. Du behöver inte heller vara orolig för att någon ska få reda på din lilla upphetsande hemlighet. Leveransen är nämligen otroligt diskret så den enda som vet vad du har beställt är du.

Du förväntas ha din nya lilla vän redan efter 1 till 2 arbetsdagar efter ditt köp onlineSe det fantastiska urvalet här och köp redan idag.

sexleksaker sexshop

Tips inför ditt sexleksaksköp

  • Fundera på vad du vill ha för typ av stimulans, handlar det om yttre eller inre stimulans? Vill du kunna stimulera flera olika områden samtidigt eller kunna variera dig genom att kunna använda sexleksaken på olika sätt?
  • Är det en sexleksak för att förbättra solo-onanin eller en parleksak du är ute efter?
  • Vilken budget? Det finns sexleksaker likväl för under hundralappen som för flera tusentalskronor.
  • Material? Är du allergisk mot något så är detta en särskilt viktig aspekt att ha i åtanke. Självklart kan du oavsett ha något material du föredrar mer. Eller om du föredrar silikonglidmedel så är det av största vikt att du väljer en sexleksak som inte är gjord i silikon.

Vi önskar dig all lycka till och kan du inte vänta längre – klicka här – för att hitta din nästa sexleksak.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

 

Hitta den bästa sexleksaken för dig så här:

Att hitta den bästa sexleksaken för dig kräver en medvetenhet om dina personliga preferenser och behov. Först och främst, definiera dina önskemål – letar du efter klitorisstimulans, penetration eller kanske båda?

Materialvalet är viktigt; silikon är kroppsäkert och mjukt medan glas eller metall ger tyngd och temperaturvariation. Vibrationsstyrkan och mönstren kan variera, så överväg dina preferenser. För nybörjare kan mindre och enklare leksaker vara lämpliga, medan mer erfarna individer kanske föredrar avancerade funktioner.

För par, tänk på leksaker som kan användas gemensamt. Diskretion är också en faktor att överväga; finns det en produkt som passar din livsstil och behov av sekretess?

Läs recensioner och sök rekommendationer för att få insikt från andra användare. Oavsett om det är en vibrator, dildo eller parleksak, är det viktigt att prova sig fram och vara öppen för att upptäcka vad som passar bäst för din njutning. Att hitta den perfekta sexleksaken är en personlig resa som kräver självkännedom och utforskning.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här