Sexshop Skellefteå: Här är alla sexbutiker

283

Vart kan jag köpa sexleksaker? Här nedan har vi tagit fram vilka sexbutiker som finns tillgängliga för dig om du befinner dig Skellefteå.

Det finns sexbutiker lite varstans i Sverige men vi har här fokuserat på området i och runtomkring Skellefteå. För att veta vart du kan köpa sexleksaker så behöver du såklart veta vilken adress som gäller och vilka öppettider som finns, sen kan det även vara bra med övriga kontaktuppgifter så som telefonnummer.

I Skellefteå finns sexbutiken Erotic Videoshop men dock har de för tillfället 4/9-20, valt att stänga butiken tills vidare. De hänvisar därför till sin butik i Luleå, Afrodite Butiken. Däremot finns Partaj det är ingen renodlad sexbutik men har definitivt några guldkorn i utbudet.

Sexbutiken i Skellefteå är av den mindre sorten. Men du kan fortfarande hitta sexleksaker oavsett om du är oerfaren, erfaren, singel eller i ett förhållande. Det finns allt från små vibratorer, olika dildos och även ett stort filmutbud. Det finns inte bara sexleksaker utan även sexhjälpmedel, så som penisringar.

Sexbutiken i Luleå är däremot Norra Sveriges Största sexbutik.

I en sexshop kan det vara bekvämt med att ha expedit fysiskt på plats som kan hjälpa dig att hitta det du söker. Men ibland kan det kännas pinsamt att prata om ansikte mot ansikte eller gå ut från sexbutiken med en påse fylld med sexleksaker i och råka möta kollegan.

Därför vill vi istället tipsa om att det är enkelt och diskret att köpa sexleksaker online.

Sexbutiker online har dessutom ofta ett större utbud. Vi rekommenderar Sinful och Mshop som tillsammans har Sveriges bredaste utbud av vuxenleksaker. Båda sexbutikerna erbjuder diskreta förpackningar och snabb leveranstid – som brukar enbart vara några dagar. Likaså har du möjligheten att jämföra pris på ett helt annat sätt när du handlar online.

Både Mshop och Sinful har även support som finns tillgänglig online via chatt eller också telefon för att besvara alla dina frågor kring marknadens olika sexleksaker. Vi rekommenderar dig även att läsa igenom recensioner här på Lovebuddy, innan du köper en sexleksak. Allt för att du ska få full förståelse hur produkten fungerar samt kunna jämföra vilken produkt som passar dig bäst.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Skellefteå Sexbutik

Sinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop som har varit, är och kommer som det ser ut idag alltid förbli Sveriges största sexshop.

Vi har även tagit fram rabatter för dig som handlar online. Här kan du redan nu kika på vilka rabatter som finns hos respektive företag, klicka här.

 

Sexbutiker Online är något vi rekommenderar starkt. Här har vi listat några anledningar till varför du bör köpa sexleksaker i en sexbutik online

  • Det är enkelt, det krävs ingen ansträngning mer än några klick
  • Oftast är det billigare att handla sexleksaker online
  • Snabb leverans
  • Diskret förpackning – du slipper stöta på en bekant mitt i shoppandet
  • Det är enklare att jämföra

 

Afrodite Butiken

Afrodite Butiken har över 20 års erfarenhet i bagaget och har idag Norra Sveriges största utbud av sexleksaker och erotiska filmer. De är måna om att alltid ge bra service.

Adress:

Gråsjälsgränd 2

974 35 Luleå

Telefon:

0346-300 88

Öppettider:

Måndag 12-18
Tisdag 12-18
Onsdag 12-18
Torsdag 12-18
Fredag 12-18
Lördag 12-16
Söndag Stängt

 

Partaj Skellefteå

Snabbinfo:

Som tidigare nämnt är det ingen renodlad sexbutik. Men avdelningen med sexleksaker består främst av olika sorters dildos. Annars består utbudet av olika ”skämt produkter” eller produkter för festfixaren.

Adress:

Köpmangatan 8

931 31 Skellefteå

Telefon:

0910-369 40

Öppettider:

 

Måndag 10-17
Tisdag 10-17
Onsdag 10-17
Torsdag 10-17
Fredag 10-17
Lördag 10-14
Söndag Stängt

 

Vi önskar dig ett stort lycka till med att hitta din nästa sexleksak. Glöm inte bort att här på Lovebuddy kan du ta del av opartiska recensioner. Vi hjälper dig till ett rikare sexliv.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här