Sexshop Östersund: Här är alla sexbutiker

347

I Östersund kan du verkligen hitta din perfekta sexleksak för i Östersund finns sexbutiken Erubé Romanikshop. Passar det inte att besöka en butik just nu så kan du alltid köpa dina sexleksaker online här.

En av anledningarna till varför du ska köpa dina sexleksaker online är för att det finns ett större utbud online och det blir enklare att jämföra priser på de olika produkterna. Bäst sexleksak till bäst pris helt enkelt.


Erubé Romantikshop

Snabbinfo:

Sexbutiken Erubé Romantikshop ligger i en källarlokal centralt i stan, diskret men lättillgängligt. De har Öresunds största utbud av erotiska leksaker.
Här får du service utan dess like, det är redan från början ett brett och stort utbud. Men finns det trots det inte vad du eftersöker så brukar ägaren kunna beställa hem det du efterfrågar.

För att ta del av deras utbud har de en hemsida dock skulle vi snarare rekommendera deras sociala medier. Som både är roliga och intressanta och visar upp en del av sortimentet.

 

Adress:

Prästgatan 42, 831 33 Östersund

Telefon:

063-12 34 66

Öppettider:

Måndag 10-18
Tisdag 10-18
Onsdag 10-18
Torsdag 10-18
Fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag Stängt

 

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

 


Köp sexleksaker online istället för i butik

De flesta personer som vill ha en fysisk sexleksaksbutik vill ha det för att kunna rådfråga personalen på plats och samtidigt kunna känna och klämma på sina nya sexleksaker.

Det som inte många vet är att de flesta sexbutikerna som finns online har en otrolig kundtjänst, bland annat har både Sinful och Mshop både kundtjänst över telefon och via chatt.

De båda erbjuder även öppet köp så känns det inte rätt när du får hem din produkt så kan du enkelt göra en retur.

Det bästa med att köpa sexleksaker online är att du kan jämföra priser och olika modeller superenkelt. Det krävs minimal ansträngning att öppna en till flik på datorn jämfört med att åka flera mil med bilen. Här har vi listat några återförsäljare som vi rekommenderar.

Vilken sexleksak passar dig?

Det finns ju så många sexleksaker, hur vet du vilken som passar just dig? Det är ju inte lika lätt att testa en tröja som att testa en sexleksak.

Men för att komma ett steg närmre din perfekta sexleksak så kan du fundera på dessa frågor. När du har tänkt igenom svaren så börja kolla runt bland våra Bäst i Test och se vilken sexleksak som passar dig.

  • Vilken typ av stimulans är du ute efter? Inre, yttre? Vaginalt, Analt, Penis?
  • Vill du ha en batteridriven eller eldriven sexleksak?
  • Vilken storlek vill du ha, det finns mindre och det finns större? Såklart kan det vara svårt att veta till en början, men testa dig fram.
  • Vilket material föredrar du? Tänk på att om du väljer en sexleksak i silikon får du inte använda ett glidmedel i silikon utan isåfall ett vattenbaserat. Det är nämligen så att lika löser lika.

Använd de olika kategorierna som finns på Sinful och Mshops hemsida för att hitta din ultimata sexleksak. Stort lycka till!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här