Sexshop Luleå: Här är alla sexbutiker

371

Vart kan jag köpa sexleksaker? För att veta vart du kan köpa sexleksaker så behöver du såklart veta vilken adress som gäller och vilka öppettider som finns. Här nedan har vi tagit fram vilka sexbutiker som finns tillgängliga för dig om du befinner dig i Luleå.

Det finns två sexbutiker som båda ligger relativt centralt. Vi har Afrodite Butiken och Kärleksbutiken. Kärleksbutiken har faktiskt vunnit och blivit nominerade till flera priser däribland ”Årets handelspris i Luleå”.

Hittar du inte det du söker? Då rekommenderar vi att du kollar in två av Sveriges största återförsäljare för sexleksaker, Sinful och Mshop.

 

Afrodite Butiken

Snabbinfo:

Den här sexbutiken i Luleå innehar norra Sveriges största utbud av erotiska produkter och erotisk film. Med sina 20 års erfarenhet i branschen har de otroligt kunnig och hjälpsam personal.

En bra grej att veta för dig som gillar diskretion är att det finns ingen insyn till butiken utifrån, utan har du väl gått in så är det ingen som ser dig. Men tänk på att om du handlar i en sexbutik online så behöver ingen någonsin få veta överhuvudtaget.

Adress:

Gråsjälsgränd 2

974 35 Luleå

Telefon:

0920-22 06 06

sexbutik luleå

Öppettider:

Måndag 12-18
Tisdag 12-18
Onsdag 12-18
Torsdag 12-18
Fredag 12-18
Lördag 12-16
Söndag Stängt

Kärleksbutiken

Snabbinfo:

De går jobbar med visionen att vara “en butik med kärleksfulla produkter för både kropp och själ”. De har delat upp sexbutiken i Luleå i tre olika delar:

I första delen av butiken hittar du bland annat änglar, rökelser, tarotkort och romantiska presentkit.
I andra delen finns bland annat penisringar, vibratorer, analpluggar, glidmedel, kondomer och skämtartiklar.
Den tredje och sista delen av butiken möts du bland annat av underkläder, piskor, bondage-set, metallstavar, naturtrogna dildos och lite lyxigare sexleksaker.

Adress:

Kungsgatan 36C

972 41 Luleå

Telefon:

0920-680 70

kärleksbutiken

Öppettider:

Måndag 11-18
Tisdag 11-18
Onsdag 11-18
Torsdag 11-18
Fredag 11-18
Lördag 11-16
Söndag Stängt

 


Vad finns i en sexbutik?

I de olika sexbutikerna hittar du flera olika typer av sexleksaker och det finns något för alla. Varför inte gå dit tillsammans med din partner och spana? Skulle du mot förmodan inte hitta det ni söker så rekommenderar vi att köpa sexleksaker online.

Sinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop som har varit, är och kommer som det ser ut idag alltid förbli Sveriges största sexshop.

Vi har även tagit fram rabatter för dig som handlar onlinge. Glöm inte att du kan kika på vilka rabatter som finns hos respektive företag redan nu, klicka här.

Är det din första sexleksak?

Då finns det några frågor du kan ställa dig själv för att hitta rätt. Det bästa är att utgå från hur du gör när du onanerar själv eller när du har sex med din partner.

  • Är du ute efter inre eller yttre stimulering, kanske båda?
  • Brukar du gilla när det är hårt eller mjukt? Stora eller små rörelser?
  • Vill du ha en batteridriven eller eldriven?
  • Vad tänker du dig för prisklass?
  • Är det något särskilt material du föredrar? Det mest populära materialet bland sexleksaker är silikon.
  • Om du vill vara säker på att du kan använda den överallt så rekommenderar vi dig att köpa en vattentät.

På många hemsidor så kan du sortera produkterna utifrån vilken stimulans du är ute efter. Vi rekommenderar dig även att läsa om produkterna hos oss på Lovebuddy, då kan du ta del av andras erfarenheter direkt.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här