Sexshop Luleå: Här är alla sexbutiker

339

Vart kan jag köpa sexleksaker? För att veta vart du kan köpa sexleksaker så behöver du såklart veta vilken adress som gäller och vilka öppettider som finns. Här nedan har vi tagit fram vilka sexbutiker som finns tillgängliga för dig om du befinner dig i Luleå.

Det finns två sexbutiker som båda ligger relativt centralt. Vi har Afrodite Butiken och Kärleksbutiken. Kärleksbutiken har faktiskt vunnit och blivit nominerade till flera priser däribland ”Årets handelspris i Luleå”.

I sexbutikerna kan du hitta sexleksaker oavsett om du är oerfaren, erfaren, singel eller i ett förhållande. Det finns allt från små vibratorer till stora sexdockor, det finns inte bara sexleksaker utan även sexhjälpmedel.

I en sexshop kan det vara bekvämt med att ha expedit fysiskt på plats som kan hjälpa dig att hitta det du söker. Men ibland kan det kännas pinsamt att prata om ansikte mot ansikte eller gå ut från sexbutiken med en påse fylld med sexleksaker i och möta kollegan. Då vill vi tipsa om att det är enkelt och diskret att köpa sexleksaker online.

Sexbutiker online har dessutom ofta ett större utbud. Vi rekommenderar Sinful och Mshop som tillsammans har Sveriges bredaste utbud av vuxenleksaker. Båda sexbutikerna erbjuder diskreta förpackningar och snabb leveranstiden som brukar enbart vara några dagar. Likaså har du möjligheten att jämföra pris på ett helt annat sätt när du handlar online.

Både Mshop och Sinful har även support som finns tillgänglig online via chatt eller också telefon för att besvara alla dina frågor kring marknadens olika sexleksaker.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Luleå

Sinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop som har varit, är och kommer som det ser ut idag alltid förbli Sveriges största sexshop.

Vi har även tagit fram rabatter för dig som handlar onlinge. Glöm inte att du kan kika på vilka rabatter som finns hos respektive företag redan nu, klicka här.

 

Afrodite Butiken

Snabbinfo:

Den här sexbutiken i Luleå är inget mindre än att inneha norra Sveriges största utbud av erotiska produkter och erotisk film. Med sina 20 års erfarenhet i branschen har de otroligt kunnig och hjälpsam personal.
En bra grej att veta för dig som gillar diskretion är att det finns ingen insyn till butiken utifrån, utan har du väl gått in så är det ingen som ser dig. Men tänk på att om du handlar i en sexbutik online så behöver ingen någonsin få veta överhuvudtaget.

Adress:

Gråsjälsgränd 2

974 35 Luleå

Telefon:

0920-22 06 06

Öppettider:

Måndag 12-18
Tisdag 12-18
Onsdag 12-18
Torsdag 12-18
Fredag 12-18
Lördag 12-16
Söndag Stängt

Kärleksbutiken

Snabbinfo:

De går jobbar med visionen att vara “en butik med kärleksfulla produkter för både kropp och själ”. De har delat upp sexbutiken i Luleå i tre olika delar:

I första delen av butiken hittar du bland annat änglar, rökelser, tarotkort och romantiska presentkit.
I andra delen finns bland annat penisringar, vibratorer, analpluggar, glidmedel, kondomer och skämtartiklar.
Den tredje och sista delen av butiken möts du bland annat av underkläder, piskor, bondage-set, metallstavar, naturtrogna dildos och lite lyxigare sexleksaker.

Adress:

Kungsgatan 36C

972 41 Luleå

Telefon:

0920-680 70

Öppettider:

Måndag 11-18
Tisdag 11-18
Onsdag 11-18
Torsdag 11-18
Fredag 11-18
Lördag 11-16
Söndag Stängt

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här