Sexshop Karlskrona: Här är alla sexbutiker

374

Befinner du dig i Karlskrona och på jakt efter din nästa eller kanske första sexleksak? Vi har gjort research och upptäckt att det finns dessvärre inte en enda sexbutik i Karlskrona.

Däremot så finns Partaj, en butik med många spännande produkter och däribland även lite sexleksaker. Nedan hittar du adress och kontaktuppgifter.

Men för dig som inte hittar det du söker så rekommenderar vi att du kollar in sexbutikerna som finns online. Två av Sveriges största återförsäljare är Sinful och Mshop.

Sinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop som är Sveriges största sexbutik.

 


Partaj

Snabbinfo:

Som tidigare nämnt så finns det tyvärr ingen sexbutik i Karlskrona. Däremot så finns Partaj, en butik med varierande produkter och däribland sexleksaker.

Därmed är det inte jättestort utbud, men det är perfekt om du vill känna och klämma lite innan du beställer hem din sexleksak online.

Det är däremot en perfekt butik för er som gillar rollspel då de har flera olika outfits.

 

Adress:

Landbrogatan 3, 371 34 Karlskrona

Telefon:

0455- 154 70

Öppettider:

Måndag 11-17
Tisdag 11-17
Onsdag 11-17
Torsdag 11-17
Fredag 11-17
Lördag Stängt
Söndag 11-17

 


Vad ska jag tänka på vid köp av en sexleksak?

När du ska köpa din första sexleksak så finns det flera sätt att tänka på. Det finns otroligt många sexleksaker där ute och kom ihåg att om du köper sen sexleksak online så har du alltid öppet köp. Såklart endast om den är oanvänd.

Men du behöver tänka på vilket material du vill ha, de vanligaste är plast eller silikon. Du behöver fundera på vilken typ av stimulans du vill ha. Sedan vilken budget du har och vilken storlek på sexleksaken.

Vilken sexleksak passar mig?

Det finns ett hav av sexleksaker där ute så vi förstår att det kan kännas krångligt. Men en bra början är att fundera på vilken typ av stimulans du är ute efter, yttre eller inre? Vaginan, Penisen, eller Analen?

Därefter rekommenderar vi dig att gå in på de olika testen vi har här på Lovebuddy för att läsa på vilka sexleksaker vi rekommenderar i de olika kategorierna.

Vi lovar att det finns något för alla. Störst utbud av sexleksaker hittar du här.

Köp sexleksaker online

Först och främst så slipper du den obekväma stämningen som uppstår när du möter kollegan hållandes en dildo i handen. Men framförallt så får du tillgång till ett mycket större utbud och därmed även bättre priser.

Om du inte hittar svaren du söker hos oss på Lovebuddy kan du direkt ställa en fråga till någon av de stora sexleksaksbutikernas kundtjänst, både via mail och chatt. Både Sinful och Mshop har snabb svarstid och levererar högkvalitativa svar.

Sexleksaksrabatter

Det bästa med att köpa sexleksaker online är att du kan jämföra priserna enkelt på olika hemsidor. Här har vi listat våra favoritbutiker som finns online. Vi har även gjort ett inlägg där vi listar alla tillgängliga rabatter på sexleksaker.

Klicka här för att komma till sexleksaksrabatterna.

De flesta onlinebutiker har öppet köp i mer än 14 dagar, vilket ger gott om betänketid för om du faktiskt vill behålla sexleksaken eller inte.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här