Recension – Tease & Please Kinky sex roulette spel till par

19

Med långt förspel och mycket springade i hemmet för att hämta ny ”rekvisita” hade jag och min partner en spännande kväll med det sexspelet Tease & Please Kinky Sex Roulette Spel Till Par.

Sex Roulette är ett perfekt sätt att våga testa nya utmaningar och kanske hitta en ny het kink som ni båda kommer längta lite extra mycket till nästa gång ni ska mysa till det…

Sex roulette, ett nervkittlande sexspel för när du och din partner vill ge varandra mycket tid och vill spetsa till erat sexliv! Känns som en slogan som hade kunnat funka bra på ett sånt här spännande och erotiskt spel som garanterat kommer få er att hitta en ny favoritlek!

Erica, 23 testare
“Hej! Mitt namn är Erica, jag är 23 år och det är jag som skrivit den här recensionen. Jag hoppas du gillar den.”

Sex Roulette – give your sexlife a spin, är ett kreativt litet sexspel i fickformat som du lätt kan dra upp från nattygslådan och snurra som ett spännande förspel.

Eftersom uppdragen kommer som en liten bok tappar du inte bort speldelar bland lakanen, särskilt inte när du ska kasta dig över ditt nya kinky uppdrag. Det blir därför lätt att hänge sig åt kommande utmaning.

Återförsäljare Prisjämförelse
vuxen.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Fördelar

 • Liten och smidig
 • Kommer på hela 10 (!) olika språk
 • Bokformat istället för spelkort – inte lika mycket att hålla reda på
 • Går i nummerordning
 • Många av uppdragen går att göra under samma kväll, behöver inte bara hålla dig till ett
 • Lätt att snurra på och få ett nytt nummer
 • Spännande att inte veta vad som komma skall om du inte kikar i förväg dvs

Nackdelar

 • Rörigt med alla språk till en början
 • Många av uppdragen är stora eller tidskrävande
 • Behövs rekvisita ofta så som handklovar, is, ljus och liknande
 • En del uppdrag ger inte en helt bra känsla i magen
 • 23 uppdrag kan gå relativt fort att slutföra så ni kanske tröttnar efter ett tag

Recension

Första intryck

Det var inte alls detta stora paket som ett vanligt sällskapsspel normalt hade utgjort, vilket ger mig en första känsla av att detta inte var ett klassiskt sexspel som t.ex. Monogamy.  Utan att Sex Roulette verkar vara något mer spännande, det var min tidiga tanke hos mig när jag öppnade det anonyma bruna paket.

Sex roulette spelet var fint förpackad och lådan spelet låg i är perfekt till att förvara spelet i när du inte använder det. Att den kom som en bok och inte ett kortspel var en positiv överraskning, då är det bara att hålla reda på ”katalogen”.

Det lilla rouletthjulet var inte större än min hand vilket också förvånade en del, men det behöver ju absolut inre vara större heller så den är i perfekt storlek enligt mig.

Men min förväntning var ändå att hjulet skulle vara större som ett lite mer typiskt ett rouletthjul. Pilen gick lätt att snurra och den hamnade på olika siffror varje gång så inget att klaga på kvaliteten där.

Jag märkte direkt också att jag förstod hur vi skulle spela genom att bara bläddra lite i boken, i vilken det även stod tydligt hur Sex Roulette skulle gå till. Snurra pilen, siffran pilen pekar på går ni in i katalogen och kikar vad för uppdrag ni ska utföra.

När jag stod och bläddrade i boken var nummer sju den första utmaningen jag ramlade över. Av den fick jag tyvärr en ganska dålig magkänsla direkt då uppdraget löd ”Föreställ dig ett prostitutions rollspel. En av parterna väljer att vara prostituerad. Han/hon måste klä sig på lämpligt sätt … Ni förhandlar om priset och vad som inkluderas i det. Först därefter får ni övergå till aktiverna.”

Tease & Please Kinky sex roulette spel till par

Återförsäljare Prisjämförelse
vuxen.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Jag fick en dålig känsla just på grund av hur samhället ser på sexköpare och de som säljer sex och hur hela den delen av samhället blossade upp efter både Metoo och Paulo Roberto diskussionerna.

Att det inte är så romantiserat som det en gång var i tex ”Pretty Woman” och att många som säljer gör det för att de blir tvingade eller har ett självskadebeteende. Men som tur var hade övriga uppgifter i Sex Roulette andra teman, som att ha en fotografering och leka med isbitar, vilket kändes mycket trevligare.

Upplevelse

Sex roulette är verkligen perfekt om man vill sätta lite snurr på sexlivet och testa något som ni annars kanske inte hade provat. Som att leka med is, kladdig mat och kyssa varandras fötter? Plötsligt ramlar ni över en härlig kink som ni kanske aldrig vågat uppleva tidigare men som ni nu ”tvingas” göra.

Sex Roulette kräver lite tid på en del av uppgifterna, men det är ju härligt att ni kan dra ut på upplevelsen och verkligen hänge er åt din och din partners njutning.

Boken har väldigt bra blanka sidor som inte fastnar allt för mycket i varandra och den är så smidig att hålla i och bläddra mellan de olika numren så du hittar lätt den siffran som precis framsnurrats. Sidorna är också förvånansvärt hållbara, du kan bläddra halv-aggressivt utan att de rivs sönder.

Det hände att boken hamnade lite överallt då vi glömde att flytta på den när vi utförde några av uppgifterna. Så den hamnade både under och i vägen så den slets bort och ändå höll boken ihop! Otroligt bra kvalitet får jag då säga.

Tease & Please Kinky sex roulette spel till par

Återförsäljare Prisjämförelse
vuxen.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Om sexspelet lever upp till förväntningarna får jag absolut säga ja, den brister i vissa delar men i över vägande stor del tycker jag verkligen att den gör ett otroligt bra jobb. Det den brister lite i är väl alla tillbehör ni kan behöva använda så det kändes som jag lade en stor del av tiden med att hitta rätt grejer inför olika utmaningar.

Sen fanns vissa delar av utmaningarna som inte kändes helt okej, men alla gillar olika så för någon annan är det kanske perfekt. Ska vi vara helt ärliga så går 23 uppgifter ganska snabbt förbi, lyckas ni få de korta och enklare uppgifterna kan ni få en helkväll med en liten hög av alla uppgifterna.

Till framtiden så såg jag att Sex Roulette fanns i flera varianter, både love & marriage, foreplay, kamasutra och naughty play. Så detta klockrena spel finns i många varianter för många njutningar.

 

Hur fungerar den?

Du och din spelpartner sätter er ner och placerar snurrplattan på en plan yta och snurrar pilen. Siffran som pilen landar på letar du upp i spelboken. Vi kan nu låtsas att ni har snurrat pilen och den landade på nummer 22. Då bläddrar ni bakåt i boken och hittar 22 stående överst på sidan. Som nästsista språk står svenskan och uppdraget lyder ”Slicka, kyss och dyrka din partners fötter.” Sen rekommenderar jag er att kasta bort boken och lyda uppgiften ni precis fick.

Här försökte vi köra lite varannan uppgift men även att den som var mest taggad på att prova fick köra, just den här uppgiften fick jag och min partner och jag har varit lite sugen på att kyssa hans fötter vid olika tillfällen och nu tog jag tillfället i akt att verkligen gå in för rollen som fot-fantast. Under tiden fick han även lite sug på att prova så vi bytte roll vid något tillfälle. Så Sex Roulette går att spela precis som ni vill.

Tease & Please Kinky sex roulette spel till par

Återförsäljare Prisjämförelse
vuxen.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Hamnar ni på just det här uppdraget med kan jag varmt rekommendera att ni kör sexställningen – missionären, men att den som ligger underst lägger benen mot bröstkorgen/axlarna på killen så är fötterna precis bredvid kukbärarens ansikte och kan då avnjuta både penetration och lite fötter (ha gärna en kudde under rumpan på den som ligger ner med så kommer ni bättre åt). Sex Roulette får en att experimentera mer.

Det finns som sagt många olika utmaningar så känner ni att någon utmaning är alldeles för mycket för er just där och då så är det bara att snurra igen och se om nästa utmaning känns bättre. Rekommenderar er att inte smyg-kika förmycket i förväg fastän det är frestande att titta vad de olika uppgifterna är.

Blir ännu mer spänning av att bara få se uppgifterna när ni precis snurrat fram dem och ni verkligen inte vet vad som komma skall. Så hett också om ni inte får lov att kika i förväg och den som ändå tittar får ett ”straff”. Som en liten extra utmaning…

 

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera sexspelet sex roulette till alla par som har och vill ta tid att lägga på sitt sexliv, eller i varje fall tid att utföra lite klurigare uppdrag och förbereda lite innan ni utför uppdragen.

Tror även att ni som par gärna får vara lite experimentella och oblyga för att det ska funka och inte bli obekvämt då vissa av uppdragen är lite mer kinky än andra.

Tease & Please Kinky sex roulette spel till par

Återförsäljare Prisjämförelse
vuxen.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Det säger andra kunder

Sex Roulette var svår att hitta recensioner på, många av de stora och vanliga sexleksaksbutikerna på nätet hade den inne i lager men nästan alla stod utan recensioner. MEN på Kinoshopping hittade jag två recensioner, Karl som ger det 5 stjärnor och skriver ”Sexy! Jättebra förspelsspel” samt Charlie som gav det 4 stjärnor och skrev ”dirty! Jag gillar de!”

Sammanfattning

Sex Roulette är ett spännande spel som ni kan göra mycket av! Tänk liksom att vara kreativa ihop och skriva 23 egna utmaningar?! Hur sexigt? Otroligt bra när ni har spelat ut det lite för många gånger… Sex Roulette har bra kvalitet och kul utmaningar som passar både nybörjaren inom kinks och den lite mer erfarna. Ett hett spel när ni vill ge varandra mycket tid ihop och vill upptäcka nya nivåer i ert sexliv!

Hade ger sexspelet Tease & Please Kinky sex roulette spel till par 5 av 5 stjärnor!stjärnor

Återförsäljare Prisjämförelse
vuxen.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här