Recension – Sinful Slim Analplugg Small

18
Sugen på att testa något nytt? Eller redan ett inbitet fan av analstimulans? Jag tillhör defintítivt kategori ett och jag har fått den roliga möjligheten att testa på Sinful Slim Analplugg Small och kommer här nedan dela med mig av min upplevelse av att ha testat på denna produkt både på egen hand och tillsammans med min partner.

 

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset
Kristina testare
“Hej! Mitt namn är Kristina, jag är 26 år och jag har skrivit om Sinful Slim Analplugg Small. Hoppas du gillar min recension”

Fördelar

  • Härligt material
  • Lagom stor
  • Kan användas av dom flesta

Nackdelar

  • Något litet stopp
  • Begränsat användningsområde

Första intrycket

När jag först fick frågan om att prova Sinful Analpplugg Small blev jag både lite nervös men också väldigt positivt exalterad. Jag har under en tid blivit mer och mer intresserad av analstumulans både under sex med min partner och när jag onanerar på egen hand. Jag har då experimenterat med fingrarna runt och i analen, men jag har som sagt aldrig tidigare provat någon typ av analleksak.

Paketet kom väldigt snabbt efter beställningsbekräftelsen i en diskret brun kartong som levererades direkt i brevlådan. I leveranslådan fanns själva produkten i sin låda.

Sinful Slim Analplugg Small kom inte med några instruktioner förutom en kort beskrivning utanpå förpackningen. Som flera andra av de produkter jag tidigare har fått prova från Sinful ar lådan en väldigt fin och stilren design. Detta uppskattar jag alltid väldigt mycket då designen även på förpackningen är viktig för mig för att produkten ska kännas lyxig och inbjudande att använda.

När jag först öppnade förpackningen och höll i Sinful Slim Analplugg var materialet det första jag la märke till. Materialet, som jag tror är en typ av silikon, är väldigt mjuk och extremt lent att ta på. Analpluggens matta yta får texturen att kännas nästintill sammetsliknande.

Storleken på analpluggen kändes för mig som inte alls är van vid denna typ av leksaker, lagom, jag tror inte jag hade velat ha den större vid ett första försök.

Sinful Slim Analplugg Small (3)

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sinful Slim Analplugg är ganska långsmal, toppen är smal och sedan blir den bredare och bredare ner till änden som avslutas med en större rund platta som stopp för att analpluggen inte ska kunna åka in i ändtarmen.

 

Upplevelse

Min upplevelse av Sinful Slim Analplugg har varit i princip enbart positiv, jag har provat den både på egen hand och tillsammans med min partner. Inledningsvis är analpluggen, som tidigare konstaterat, relativt liten i jämförelse med andra produkter som finns på marknaden vilket väckte känslan av spännande entusiasm istället för att vara skrämmande.

Detta gjorde även upplevelsen lugnare av att använda Sinful Slim Analplugg. När jag har använt den på egen hand har det varit i samband med onani och då har den gett en skön stimulans av nerverna i och runt analen som dessutom förhöjer orgasmen jag fått av klitorisstimulansen jag har gett mig själv under tiden.

När jag använt pluggen tillsammans med en partner är känslan lite annorlunda. Vid penetrerande sex är stimulans-känslan delvis likadan som vid onani, men att det öppnar upp en annan, annorlunda dimension. Pluggen fyller ut ändtarmen och skapar en känsla av att fittan blir trängre, vilket uppskattades både av mig och min partner.

När fittan blev tightare så kändes det också mer av penetrerande sex i och med att analpluggen “trycker ihop” slidan bakifrån. Känslan var härlig men jag hade dock lite svårt att slappna av då jag tycker att stoppet på anlpluggen kändes något litet, vilket gjorde att jag fick lite svårt att slappna av i och med rädslan av att det skulle åka in.

 

Hur använder du den?

Eftersom användningsområdet av just den här leksaken är ganska begränsat, är användningen väldigt enkel. Jag har dock redan tidigare lärt mig några “regler” när det kommer till att ha saker i analen under sex och dom följde jag denna gång vilket jag tror gjorde användandet och min första upplevelse väldigt lyckad.

Sinful Slim Analplugg Small (3)

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Till att börja med har jag fått lära mig vikten av att ta det lugnt när det kommer till analen eftersom den består av så väldigt många olika muskler som måste få tid till att slappna av för att man inte ska riskera att skada några av dessa muskler.

Jag tog mig därför tid till att känna mig helt avslappnad innan jag använde analpluggen. När jag använde den första gången när jag onanerade jag en längre stund innan och fick en orgasm redan innan jag försökte föra in analpluggen.

Eftersom analen inte producerar något eget glidmedel är det väldigt viktigt att tillföra glidmedel om man ska stoppa in något i analen. Eftersom Sinful Slim Analplugg Small är gjord av silikon är det viktigt att använda ett vattenbaserat glidmedel eftersom ett silikonbaserat glidmedel kommer förstöra ytan på anlpluggen.

Så jag använde ett vattenbaserat glidmedel jag hade hemma, men om man inte har det hemma och inte har tid att köpa ett annat just då så kan man sätta på en kondom på analpluggen och sen använda de glidmedel man ha hemma utan att förstöra ytan på analpluggen. Jag använde en klick glidmedel stor som en tiokrona till att kleta in övre delen av analpluggen och även runt öppningen på min egen anal.

Därefter använde jag mig av “regel” nummer 3, 15 sekunders regeln. Den säger att ringmuskeln, som sitter precis i analöppningen kommer att slappna av om man håller ett konstant, ganska hårt, tryck på den i 15 sekunder. Och jag tycker att detta funkade väldigt bra, efter att ha tryckt mina fingrar mot analöppningen i 15 sekunder hade jag inga problem med att lugnt och försiktigt föra in analpluggen hela vägen.

Sinful Slim Analplugg Small (3)

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Den sista “regeln” kanske är den viktigast men har egentligen inte med hur produkten används att göra, utan handlar om säkerheten. För att föra in något i analen är det viktigt att den har ett ordentligt stopp, så att den inte kan åka för långt in och fastna. Sinful Slim Analplugg Small har ett bra stopp men jag hade önskat att det var aningens större.

När analpluggen väl är på plats och man känner att den sitter bekvämt kan man börja stimulera sig själv och antingen bara känna känslan av att analpluggen fyller ut analen och gör fittan trängre samtidigt som analpluggen stimulerar nerverna i anlen.

Eller så kan man prova att röra vid själva pluggen för att ytterligare stimulera nerverna där. Jag provade att snurra lite lätt på pluggen och att dra ut den lite och sedan trycka den tillbaka in igen. När jag sedan var klar var det enkelt att ta tag i stoppet och dra ut pluggen för att sedan rengöra den noggrant.

Inför användandet av Sinful Slim Analplugg tyckte jag att det kändes skönt att förbereda mig lite genom att göra rent analen med Sinful Analdush. Detta gjorde att jag lättare kunde slappna av då jag kände mig betydligt mindre oroad för att det skulle komma avföring på analppluggen.

Rädslan för avföring tror i alla fall jag är en stor bidragande faktor till att många låter bli att utforska analens erogena egenskaper.

Rekomenderad till

Jag kan rekommendera Sinful Slim Analplugg som en starter, det vill säga till alla som är som jag, nyfikna på analstimulans men oerfrarna av att föra upp något annat än sitt eget eller någon annans finger. Är man mer erfaren på detta område men inte provat någon annan liknande leksak skulle jag dock kunna rekommendera denna analplugg som en mjukstart innan man går på något större.

Sinful Slim Analplugg Small (3)

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Detta säger andra kunder

“Funkade precis som planerat. Första gången något va i rumpan och denna var helt perfekt för jobbet. Inte för tjock varken vid “stjälken” eller i knoppen”

“ Väldigt bra, superenkel att föra in och sitter därefter på sin plats. Ger en väldigt skön utfyllnadskänsla, dock kanske en lite större hade varit bättre. Även enkel  att få ut när man väl vill det (skönt att ha kvar den ett tag) Rekommenderar denna starkt till nybörjare!!”

“ Jag köpte den här just eftersom den är lång och smal. Jag gillar att sticka upp ett finger, och den här pluggen känns lite så.  Härligt mjuk och lätt att föra in. Behaglig att ha inne och överlag lätt att hantera.”

“Perfekt att starta med, men krävs ganska snart att man behöver någon större. Tips är att redan köpa med olika storlekar direkt.”där den ska. Jag är nybörjare men hade dock ändå kunnat tänka mig en något större storlek, men det är förstås subjektivt.”

Sammanfattning

I sin helhet gillar jag Sinful Slim Analplugg Small. Den är gjord av ett skönt material, gav en härlig känsla både på egen hand och med min partner. Det var väldigt roligt både för mig och min partner att testa på något nytt och denna anlplugg kommer användas fler gånger framöver.

Om jag hade kunnat önska mig något mer av denna produkt hade det varit ett större stopp, inte för att jag tror att det är för litet, utan för att göra mig som användare ännu tryggare med att risken för att den ska kunna åka för långt in utesluts.

Sammanfattningsvis skulle jag vilja ge denna produkt 4 av fem stjärnor, den är väl utformad för sin uppgift och otroligt prisvärd, men jag hade önskat mig ett något större stopp.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här