Recension – PDX Elite Roto Teazer Masturbator

25

En rätt snygg, mjuk, avlång leksak som ska få vibrera, rotera och stimulera mig till vad jag hoppas blir en skön stund. Men står sig verkligen funktionen till utseendet eller kommer de till synes för hårda knottrorna på PDX Elite Roto Teazer Masturbator sätta käppar i hjulet?

En avlång smal tratt av silikon med en knopp av hårdplast med knappar på i änden. Det är var denna leksak ser ut som. När den är på, lyser några röda LED-lampor på knoppen för att indikera vilket läge den är i. Man kan lätt tro att hålet försvinner långt in i leksaken, men det går faktiskt bara en bråkdel av längden.

Perfekt plats för ollonet och lite till. Inuti håligheten ser man att ytan är täckt av knottror som ska ge stimulans när leksaken roterar. Smäckra kurvade detaljer pryder masturbators längd och ger den ett lyxigt utseende.

“Hej, det är jag som skrivit den här recensionen. Det var inte min favorit, men den kanske passar dig! /Alexander”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 


Fördelar

  • Inte svindyr
  • Estetiskt tilltalande
  • Enkel att styra

Nackdelar

  • Nackdelar i punktform
  • Ej uppladdningsbar
  • Inte så skön (kan bero på person)

Recension

Första intryck

PDX Elite Roto Teazer Masturbator kommer i en avlång låda med bilder av leksaken utanpå. Smakfull förpackning som ger ett lagom intryck av att vilja marknadsföra sig som lite häftig.

Inuti kartongen finner man en inplastad leksak samt en distinkt brist på instruktioner. Lådan ger ett humm om hur produkten och dess fyra knappar fungerar, så det är i själva verket inte ett så stort problem.

Efter att ha packat upp PDX Elite Roto Teazer Masturbator ur plasten så blev jag överraskad över hur lång leksaken var, jag hade trott att den skulle vara kortare. Silikonet på den användbara delen känns mjukt och fint, men knottrorna på insidan känns något hårda och jag undrade om de kommer att kännas sköna vid användning.

Kontrollenheten i hårdplast på toppen är inte anmärkningsvärd direkt, förutom att jag ofta tycker att den blanka, lätta typ av plast som används här ger ett ganska billigt intryck. Knapparna ser bra och hållbara ut dock.

När jag tittade in i hålet så kunde jag inte riktigt förstå hur den skulle rotera. Enligt vad jag läst tidigare så skulle den ju rotera runt ollonet och på så sätt stimulera penis, men jag kunde inte se några rörliga delar.

PDX Elite Roto Teazer Masturbator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Inte förrän jag faktiskt provade att sätta på leksaken, så förstod jag att det faktiskt inte fanns några rörliga delar inuti som jag hade förväntat mig, utan i stället så roterar PDX Elite Roto Teazer Masturbator runt som om en orm skulle imitera en slänggunga.

Någonstans på mitten sitter alltså en motor som får hela nederdelen med den öppna änden att rotera. Jag tyckte det var en intressant idé och var sugen på att se hur det skulle fungera rent praktiskt.

Upplevelse

Till att börja med så var bristen på instruktioner lite av en motgång eftersom det inte var helt uppenbart vilken knapp som gjorde vad. Om det fanns instruktioner någonstans på eller i kartongen, så missade jag dem.

Men det är ju inte bar vibrationerna som är poängen med den här leksaken, utan det är ju även rotationerna. Tyvärr så måste jag säga att jag blev föga imponerad av dessa också. Som sagt, så sitter motorn som roterar runt mitten av leksaken, vilket gör att man måste hålla högt uppe för att den ska rotera nere vid penis.

Den roterar inte direkt runt sin egen axel, utan slingrar sig som en orm som att änden skulle vara i någon form av omloppsbana runt penisen. Detta ger ju såklart en form av stimulans som skulle kunna vara skön, men det leder mig in på mitt nästa problem.

PDX Elite Roto Teazer Masturbator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Knottrorna var som väntat ganska hårda och gav inte en skön nivå av njutning utan jag upplevde det som närmast obehagligt. Det här är såklart subjektivt och andra kanske älskar den här typen av stimulans men mig gav den inte så mycket. Tyvärr blev det en besvikelse och jag bytte till en annan mer trogen leksak.

Jag har gett PDX Elite Roto Teazer Masturbator fler chanser sedan dess, för att jag ibland har känt att det har funnits en slags ”inlärningskurva” där leksaken har blivit skönare efter att jag har vant mig vid den lite, men tyvärr har det inte varit fallet i detta tillfälle.

Själva håligheten är som tidigare nämnt inte så djup alls. Med en sådan lång leksak så förväntade jag mig att kunna få plats med mer av min penis inne i den, men PDX Elite Roto Teazer Masturbator verkar bara vara designad för att man ska få plats med ollonet och knappt någonting mer. Jag vet dock inte om det här är en nackdel, med de utsvängda rotationerna så hade det varit svårt att ha hela lemmen inuti, jag önskar bara att det kunde varit utfört bättre.

Jag försöker föreställa mig hur det skulle känts om man hade kunnat komma längre in i leksaken, men det är svårt. En sak som jag tror det hade underlättat hade varit att den hade varit lättare att kontrollera.

När man håller så långt upp på leksaken är det svårt att få precision och att kunna ha mer av leksaken på sig hade nog hjälpt att kunna hålla den på plats. Det som möjligtvis hade blivit sämre av om den hade varit djupare, skulle varit att den nog hade blivit svårare att rengöra.

Rengöringen gjordes enklare av att PDX Elite Roto Teazer Masturbator är vattentät vilket är väldigt smidigt eftersom det i teorin bara är att hålla den under kranen och tvättad den med vatten och tvål, men eftersom den här leksaken är så pass lång så är det lite svårt att få in vatten ordentligt i hålet, i alla fall i mitt handfat. Det är inte supersvårt, utan om man har lite tålamod och använder händerna så funkar det bra men det tar något längre tid än om den skulle varit kortare.

PDX Elite Roto Teazer Masturbator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Hur du använder den

Först och främst och är glidmedel ett måste. Att använda PDX Elite Roto Teazer Masturbator utan glidmedel skulle bara vara snäppet bättre än att använda en mixer som sexleksak. Det vill säga hemskt, så om du ska använda denna glöm för guds skull inte glidmedlet. Se till att använda ett finger för att smeta omkring på insidan så att du får ett jämnt lager och så att alla knottror täcks.

När man använder PDX Elite Roto Teazer Masturbator så slingrar den som sagt runt lite som en orm och det är för att den roterande motorn sitter någonstans på mitten. Det gör att man måste hålla ganska långt upp på skaftet för att den ska bete sig rätt.

Eftersom masturbatorn är så pass lång, så blir det någorlunda obekvämt i längden och dessutom känns det inte som att man har så stor kontroll. Inte för att man har så stor kontroll ändå eftersom den slingrar sig runt.

Ett tips är att försöka hålla så långt ner man kan och använda den andra handen för att byta hastighet/styrka när man behöver, för då kan man få maxkontroll.

Rengör PDX Elite Roto Teazer Masturbator i vanlig ordning med vatten, tvål och gärna med lite rengöringsspray efter. Kupa handen och använd den till att skopa in vatten i hålet för att få ordentligt rent!

PDX Elite Roto Teazer Masturbator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderat till

Jag skulle väl egentligen inte rekommendera PDX Elite Roto Teazer Masturbator men om man inte har så stor erfarenhet av leksaker eller är känsligare och har lättare att komma än vad jag har så skulle det kunna vara en bra ingångsleksak.

 

Det säger andra kunder

Vad jag har läst mig till på nätet om vad andra har sagt om PDX Elite Roto Teazer Masturbator så har det varit lite spridda skurar fast med övervikt åt mina åsikter. Det finns en eller två som tycker att det här är den bästa produkten sedan skivat bröd medan några inte är lika roade av att leksaken inte är så djup utan ville kunna tränga in längre.

En person skriver exakt som mig att knottrorna är alldeles för hårda och att det snarare gör ont än är skönt och någon annan skriver bara rakt ut att leksaken inte motsvarar beskrivningen.

Sammanfattning

Med sin långsmala form och slingrande rörelser kan den här leksaken nästan liknas vid en orm, men tyvärr inte av den sorten som frestar en i paradiset. Svaga vibrationer, lite lustig rotation och hårda knottror gör dessvärre denna masturbator till en flopp. Dess läckra utseende levde tyvärr inte upp till hypen och förblev form över funktion.

Jag ger PDX Elite Roto Teazer Masturbator 1 av 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här