Recension – Obaie Silikongag i konstläder

22

Först när jag fick förfrågan om att testa denna silikongag var jag något tveksam eftersom det kändes som ett stort steg in i BDSM världen. Jag visste inte riktigt om jag var redo för det, så jag var lite nervös men slutligen valde jag att testa silikongagen på grund av dess tidigare recensioner.

Wow säger jag bara. Den här silikongagen höjde verkligen stämningen i sovrummet och det är bara början. Den är enkel att använda och passar perfekt för alla, trots att alla byggda på olika sätt. Stort huvud, litet huvud, liten mun eller stor mun. Denna Obaie Silikongag i konstläder passar verkligen alla munnar.

Jag och min partner har börjat mer med kinky grejer i sovrummet, men den här leksaken höjde verkligen “temperaturen” i sovrummet. Vi båda två var nervösa i början för vi visste inte om vi skulle tycka om det, eftersom gagballs är en typisk leksak för BDSM- fantasier.

emy testare
“Hej, jag heter Emy och är 21 år. Det är jag som skrivit den här recensionen, jag uppskattade verkligen denna silikongag.”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Enkel att rengöra
  • Billig
  • Lyxig look

Nackdelar

  • Behöver vara spänd ordentligt (gör dock ej ont)

Recension

Första intryck

När jag fick hem mitt diskreta paket hem från posten märkte jag att den var förvånansvärt lätt och att paketet. När jag öppnade den yttre bruna kartongen så kom själva silikongagen i en svart elegant och lyxig box som var inplastad i bubbelplast för att skydda de viktiga innehållet. Själva lådan hade en len yta och matt glans till sig och jag blev genast exalterad.

Jag hade föreställt mig att den skulle vara tyngre men det var såklart en alldeles underbar och positiv överraskning. Själva silikongagen var inplastad såklart runt själva bollen men remmarna var inte inplastade.

Det jag tyckte extra mycket om var att den luktade varken plastigt eller kemikalie-aktigt på något sätt, som vissa leksaker gör från början utan den här var i princip helt luktfri. Vilket helt klart antyder på kvalitén av produkten, Silikongagens remmar är i elegant konstläder och kulan i silikon.

 

Upplevelse

Första gången vi provade den var vi båda överens om att vi skulle ta det mjukt och försiktigt i början så vi började med några vanliga ställningar de första gångerna.

När vi väl kom till sovrummet så var jag rädd att den skulle fastna i mitt hår så jag la upp håret i en tofs så att det inte skulle fasta och dra i håret, jag ville såklart inte att det skulle vara obekvämt första gången den användes.

Under själva akten ramlade mitt hår ner men detta utgjorde inga större problem. Håret trasslar inte alls in i remmarna på silikongagen och var enkel att ta av utan att någon hårtuss följde med. Det var en underbar överaskning, redan då tyckte jag att silikongagen var prisvärd.

obaie silikongag i konstläder

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Remmarna är justerbara och har många hål så att det passar för de flesta. Insidan av remmarna är mjuka på så sätt så är den bekväm att ha på sig under en längre tid.  Spännet på silikongagen ser ut som ett vanligt bältes spänne så att den inte åker upp av sig själv under användning, enda som kan göra att den åker av är om man inte spänner tillräckligt.

Själva kulan på silikongagen är i silikon, silikonen följer upp på remmarna en bit på så sätt är den lite töjbar vid användning.

Enkel att hålla fräsch och ren då det inte finns några vassa kanter eller skarvar. Silikonen ger en len känsla och den svarta färgen gör att silikongagen har en exklusiv look. ‘

Detta uppskattades nästan mest då den är både enkel att rengöra och att den ser så lyxig ut. Det gör att silikongagen får lite “fifty shades of grey vibes”.

Om du trycker på kulan så är den inte speciellt “elastisk”, det går inte att tugga på den som ett tuggummin utan den känns mer som en större gummiboll att trycka på. Kulan är mjuk och väldigt len, den känns inte på något sätt obekvämt.

En stund senare märkte vi att det var möjligt att trycka ut bollen. Under tiden vi använde den märkte att det går att trycka ut bollen om vi inte spänner åt den ordentligt, detta var dock enkelt att ordna då vi kunde spänna åt den ännu mer utan att det orsakade något obehag.

Eftersom silikongagen är byggd på ett sådant sätt att den är lite elastiskt var bollen sitter så orsakades det inget obehag när vi spände åt den ett hål till.

Detta just på grund av att silikonen går ut på remmarna en bit som göra att den är mer elastiskt och kan sitta tajtare utan att vara för tajt så att det drar i mungiporna.

obaie silikongag i konstläder

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Silkongagen är smidig, då tack vare dess lilla storlek kan vi ta med den ifall vi är ute och reser eller om du ska hem till din partner. Den är enkel att ta fram när tillfället kommer och Silikongagen var smidig att ta av och på. Simpelt att bara dra fram den och få snabbt på den. Detta är ännu ett plus i kanten eftersom den är så diskret gjord och inte klumpig på något vis så att ni kan ha den i handväskan.

Det går att använda silikongagen på olika sätt under sexet. Du och din partner väljer själva hur leken går till och silikongagen finns där som en accessoar till sexet. Den är perfekt till att börja lite mjukt med, exempelvis genom att ha på den under mer normala ställningar för att sen uppgradera sig till handbojor, rep eller varför inte på högre höjder om båda parter känner sig bekväma med det.

 

Hur fungerar den?

Det går att använda silikongagen vid olika tillfällen. Den är perfekt för lite mer BDSM fantasier eller lekar och jag tycker att det är bäst om ni tar er tid att vänja er vid den. Varje person vänjer sig olika snabbt och kommer använda den för olika slags lekar, men jag tycker att det är viktigt att ta sin tid och vänja sig vid den. Det blir som allra bäst då i slut ändan enligt mig.

obaie silikongag i konstläder

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Nu när du ska sätta på dig silikongagen så måste du öppna munnen och sätt in bollen i munnen sedan dra remmarna runt huvudet. Jag rekommenderar att ni spänner remmarna i nacken, för att den kommer nog mest troligt glida ner till nacken senare och för att slippa spänna den igen eller behöva avbryta leken för att spänna om.

Kortfattat spänn den i nacken direkt. Sedan är de fritt hur ni vill gå till väga när de kommer till själva sexet. Om någon av er vill bli bunden samtidigt eller om ni kör utan rep helt. Den är verkligen perfekt för dig som tycker om underkastelse och samtidigt för den som gillar att vara dominant. I slut ändan är det viktigt att båda har en förståelse för varandra och att ni gör det som känns bäst för användaren av gagballen.

Rekommenderat till

Jag rekommendera den här produkten till alla. Den går att använda på så många olika sätt, så den passar verkligen alla. Människor som gillar att ha en leksak under sex, som gillar kinky.

Personer som gillar att vara dominanta och för personer som är mer undergivna. Denna fantastiska silikongag är för de som är nyfikna och äventyrliga av sig. Det som vill prova sig fram och inte rädd för nya fantasier.

Silikongagen är en bra start för de som tycker om kinky underkastelse även är det en bra nybörjarnivå men funkar även för de som är mer erfarna. Obaie silikongag i konstläder är en början till BDSM – fantasier och perfekt för par som vill ha mer spänning i sovrummet och är den perfekta starten för mer kinky sex.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

De andra kunder säger:

“ Äntligen en gag som inte nyper i giporna! “ – Honey

“Bra start. Enkel och snygg för den som vill testa sig fram. Sitter skönt och ger en kontroll över den som bär.” – Mr Kris

“Gillade kvaliteten på denna produkt! Satt bra i munnen, inte för hård och lagom i storlek. Den gör sin funktion!”- Lousie

“Lagom storlek. Skönt att den är mjuk. Litet minus för att man skulle vilja kunna spänna den ett hål hårdare.” – Emil

 

Sammanfattning

Sammanfattningsvis så tycker jag att silikongagen är en mycket bra accessoar och leksak till sovrummet. Jag kan förstå att vissa inte tror att den tillför något i sängkammaren, men oj – vad ni har fel.

Det är så hett med en sådan här leksak med i lekarna. Den tillför så mycket spice och vad den kan göra mycket för att uppnå mer kinky och BDSM fantasier för nybörjare så som erfarna. Den passar för det allra flesta och om ni behöver ett till hål att spänna den i så är det fullt möjligt att göra det själv.

I sin helhet tycker jag att den Obaie silikongag i konstläder är mycket prisvärd. Den är billig och gör sitt jobb, ni kan uppleva så mycket och verkligen leva in i fantasierna med den här silikongagen. I mitt tycke så är den här en av de mer prisvärda på marknaden och jag rekommenderar den här till alla som vill testa mer BDSM lekar och fantasier.

Jag ger Obaie Silikongag i Konstläder 4 av 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här