Obaie – bästa i test

207

Högkvalitativa Obaie produkter finns det många av, och dessa inom en rad olika kategorier. Det som Obaie primärt satsar på är dock fräcka BDSM-leksaker för att krydda till det i sovrummet och göra dominanslekarna mer spännande.

Obaie Pris
obaie immiteret læder flogger 42 cm Testvinnaren Se priset
obaie immiteret læder spanking paddle Till nybörjaren Se priset
obaie ridepisk Den Billiga Se priset

Frågan är bara vilka Obaie produkter man bör välja för att göra sina kvällar oförglömliga, och det är här som följande topplista kommer in i bilden. Nedan ska vi kika närmare på flera olika Obaie leksaker inom olika kategorier så att du lättare kan hitta din favorit!

Spanking

Spanking kan bli en riktigt spännande del av BDSM-sessionen, men det gäller att ha rätt utrustning. Vissa föredrar floggers och paddlar medan andra är intresserade av fräcka sexpiskor som verkligen lämnar märken efter sig. Nedan ska vi kika på lite olika spanking leksaker från Obaie samt vad deras för- och nackdelar är.

Obaie Flogger i Konstläder 42 cm

obaie immiteret læder flogger 42 cm

Se priset här

Om man är ny inom världen av dominanslekar och vill testa på en fräck BDSM-produkt får man inte missa Obaie Flogger i Konstläder. Det som gör den här leksaken så perfekt för nybörjare är att den inte lämnar märken efter sig och inte heller gör särskilt ont att bli träffad med, men det är ändå en riktigt fräck leksak som ger ifrån sig snärtande ljud vid varje slag.

Floggern görs upp av ett robust handtag och ett stort antal fransar i konstläder som känns fantastiska mot ens hud både vid smekningar och slag. En riktig höjdare, helt enkelt.

Fördelar:

 • Perfekt för nybörjare inom BDSM
 • Tillverkad av högkvalitativt konstläder
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Lädret på handtaget kan börja glida efter flitig användning

Obaie Spanking Paddle i Konstläder

obaie immiteret læder spanking paddle

Se priset här

Om det är ordentliga slag som gäller kanske man vill kika lite på Obaie Spanking Paddle i Konstläder. Vad den här leksaken kan bjuda på är en stadig paddel i fräckt konstläder som blir perfekt för både nybörjare och de lite mer erfarna BDSM-utövarna.

För att göra upplevelserna ännu mer spännande hör man ett snärtande ljud varje gång man slår till med paddeln, och med ett långt skaft får man ett stabilt grepp om leksaken. Som grädden på moset får man paddeln till ett ganska billigt pris.

Fördelar:

 • Perfekt för både nybörjare och erfarna
 • Tillverkad i högkvalitativt konstläder
 • Långt skaft för stabilt grepp

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Obaie Ridpiska

obaie ridepisk

Se priset här

Då var det dags för en Obaie leksak som verkligen bjuder på ordentliga slag: Obaie Ridpiska. Såsom namnet avslöjar ser leksaken ut som en vanlig hederlig ridpiska, men tro det eller ej är leksaken fantastisk för dominanslekar och spanking.

Välj själv om det är kittlande smekningar som gäller eller hårda rapp som riktigt känns. Tack vare handtagets struktur får man ett ordentligt grepp om leksaken, och tack vare en rem som kan fästas runt handleden tappar man aldrig piskan. Dra nytta av piskan oavsett om ni är nybörjare eller erfarna BDSM-utövare.

Fördelar:

 • Fräck högkvalitativ utformning
 • Passar både nybörjare och erfarna
 • Kan bjuda på ordentliga slag eller mjuka smekningar

Nackdelar:

 • Rappen kan vara lite för milda jämfört med vad erfarna utövare är vana vid

Obaie Advanced Rattan Cane Piska

obaie advanced rattan cane pisk

Se priset här

Här kommer den härliga piskan som påminner lite om ett trollspö, och visst har den ren magi att bjuda på. Obaie Advanced Rattan Cane Piska är en effektiv BDSM-leksak i trä, PU-beläggning och PVC till en rimlig kostnad. Vid varje slag hörs ett fräckt snärtande ljud för mer spännande lekar, och tack vare materialet är piskan mycket hållbar.

Piskans skaft har en ringlande textur som säkerställer att man får ett bra grepp om piskan. På så sätt slipper man att oroa sig för att tappa taget om utrustningen under lekarnas gång. Med sin snygga utformning, billiga kostnad och effektivitet finns det mycket att älska.

Fördelar:

 • Tillverkad i robusta material
 • Struktur på skaftet för bättre grepp
 • Lämnar fina ränder vid varje slag

Nackdelar:

 • Inte rekommenderad för nybörjare

Obaie Gummipiska 50 cm

obaie gummi flogger 50 cm

Se priset här

Näst på listan är en piska med ett stort antal fransar för kittlande smekningar eller härliga slag. Denne Obaie piska kommer utrustad med fransar i silikon, vilket antingen kan kännas lent och skönt vid smekningarna eller se till så att slagen blir kraftiga.

Obaie Gummipiska är en bra nybörjarleksak då man själv har väldigt stor kontroll över hur mycket slagen ska kännas, och samtidigt är skaftet långt med två kulor i vardera änden för att få ett bra grepp om leksaken.

Fördelar:

 • Ett stort antal läckra fransar
 • Robust handtag
 • Kommer med säkerhetsrem

Nackdelar:

 • Kan vara lite tam för erfarna utövare

Obaie Flogger i Konstläder 51 cm

obaie imiteret laeder flogger 51 cm

Se priset här

Med många härliga fransar i konstläder, ett robust handtag och en säkerhetsrem för att inte tappa greppet om leksaken under lekarna gör Obaie Flogger i Konstläder BDSM-sessionerna mer spännande än någonsin.

Obaie Flogger riktar sig primärt till de som är nya inom BDSM-världen och vill testa på spanking, men de lite mer erfarna kan utan tvekan också få nytta av leksaken. Använd floggern till smekning, kraftiga slag eller allt mittemellan för härliga lekar tillsammans med ens käraste.

Fördelar:

 • Många sköna fransar i konstläder
 • Stor valuta för pengarna
 • Säkerhetsrem för ett bra grepp

Nackdelar:

 • Skaftets läder kan börja glida lite efter flitig användning

Bondage, handbojor och manschetter

Att experimentera med bondage och fixering kan bli en spännande del av varje dominanslek, och det är få BDSM-utövare som inte har ett par handbojor, manschetter, rep eller liknande sexleksaker till BDSM. Det är lätt att förstå varför när vi nu nedan ska gå igenom en lång rad fräcka bondage leksaker. Hitta din favorit from Obaie bland manschetter, handbojor, halsband, bondagetejp och mycket mer!

obaie Vadderade Neoprenmanschetter

obaie Vadderade Neoprenmanschetter

Se priset här

Det behöver inte alltid göra ont för en lyckad BDSM-session. Här kommer ett par handledsmanschetter som är bekväma för bäraren samtidigt som de ger visuell stimulans åt partnern.

Obaie Vaderade Neopranmanschetter är mjukt fodrade för att se till så att det blir bekvämt att bära dem. Samtidigt kan de justeras för bästa passform runt ens handleder. Manschetterna behöver dock inte bara fästas i varandra, utan kan även fästas i möbler och annan utrustning så att partnern sitter fast medan man har full tillgång till hans eller hennes kropp. Bekvämlighet och BDSM kan utan tvekan gå hand i hand!

Fördelar:

 • Skönt fodrade handledsmanschetter
 • Kan fästas i varandra eller i exempelvis möbler
 • Justerbara för perfekt passform

Nackdelar:

 • Ganska lätta att bryta sig ut ur

Obaie Bondagerep 10 m

obaie bondage reb 10 m

Se priset här

Rep till bondage är ett måste inom samlingen av BDSM-utrustning. Det förbluffande billiga nylonrepet från Obaie är hela 10 meter långt, så här får man mycket rep för pengarna. Bind fast partnerns armar och ben i varandra eller varför inte binda fast ens käraste till sängen.

Tack vare repets design kommer det inte att lämna några märken efter sig på huden, men trots detta är repet robust nog att hålla en på plats där man har blivit bunden. Tack vare de otaliga användningsområdena är det fritt fram för både nybörjare och BDSM-veteranerna att dra nytta av Obaie Bondagerep 10 m.

Fördelar:

 • Mycket prisvärt
 • Robust rep på hela 10 m
 • Nylonrep som inte lämnar märken efter sig

Nackdelar:

 • Tejpen på ändarna kan börja lossna efter flitig användning

Obaie Bondageset till Sängen

obaie bondage sæt til sengen

Se priset här

Den perfekta leksaken när man inte vill att partnern ska lämna sängen. Obaie Bondageset till Sängen är riktigt fräck utrustning för bondage där man drar nytta av de fyra manschetterna för att låsa fast partnern i den positionen som man föredrar. Sedan är det fritt fram att utforska hans eller hennes kropp med händerna, leksaker eller ytterligare BDSM-utrustning.

De justerbara remmarna garanterar att setet har rätt passform för en majoritet av sängar, och med fodrade manschetter blir det bekvämt även för bäraren. Välj själv att justera manschetterna så att de sitter tajt om partnerns hand- och fotleder.

Fördelar:

 • Passar de flesta sängarna
 • Justerbara remmar och manschetter
 • Mjukt fodrade manschetter för komfort

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Obaie Hogtie med Manschetter i Läderimitation

obaie imiteret laeder hogtie med manchetter

Se priset här

Krydda till parlekarna med riktigt högkvalitativa manschetter för fräck bondage. Obaie Hogtie med Manschetter i Läderimitation tillåter en att binda fast partnern på spännande sätt för att sedan ha fri tillgång till hans eller hennes kropp.

Utrustningen är en så kallad ”four way hogtie” som har två manschetter för handlederna samt två manschetter för fotlederna. Det högkvalitativa läderimitationsmaterialet tillsammans med nickelfri metall garanterar att man får robust utrustning som finns där för en under alla BDSM-sessionerna.

Fördelar:

 • Hogtie i robusta material
 • Bekväma manschetter
 • Passande både för nybörjare och de mer erfarna

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Obaie Handbojor i Metall

obaie metal håndjern

Se priset här

Då har vi nått det mycket viktiga tillbehöret inom många BDSM-samlingar: nämligen handbojorna. Obaie Handbojor i Metall ser till så att man kan låsa fast ens partners handleder i varandra eller så tar man beslutet att exempelvis låsa fast handleden i sängkarmen.

Hur man går tillväga är upp till en själv, och med nycklarna i tryggt förvar sitter partnern fast till dess att man är färdig med honom/henne. Två nycklar ingår och handbojorna har en typ av säkerhetsanordning för att se till så att de kan öppnas upp även om man tappar bort nycklarna.

Fördelar:

 • Robusta handbojor i metall
 • Två nycklar ingår
 • Säkerhetsanordning för trygga lekar

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Obaie Hogtie med Mjuka Manschetter

obaie soft cuffs hogtie mtu

Se priset här

Den kinky Obaie Hogtie med Mjuka Manschetter är BDSM-utrustningen som kommer att få båda parter att jubla av njutning. Setet är ett bra val för de som älskar bondage och fixeringslekar då man här får två handledsmanschetter, två fotledsmanschetter samt en ring för att fästa allt tillsammans.

Hur partnern ska fästas är upp till en själv, och man kan bland annat fästa handleder och fotleder antingen på kroppens framsida eller baksida. Väl fastspänd är det fritt fram för den dominanta att göra vad han eller hon vill. Tack vare kardborrebanden är det lätt som en plätt att justera manschetterna samt att ta på och av dem. Passformen blir därför alltid perfekt.

Fördelar:

 • Fyra manschetter i ett härligt set
 • Justerbart för att passa alla
 • Tillverkat i högkvalitativa material

Nackdelar:

 • Tillåter inte för lika många fixeringsalternativ som exempelvis ett rep

Obaie Bondagetejp

obaie bondage tape

Se priset här

Vill ni leka med kroppssäker tejp under de kommande heta BDSM-sessionerna? Tejp är då en smidigt lösning som tillåter för många fixeringsmöjligheter. Inte kan tejpen bara användas för att tejpa ihop handleder och fotleder, utan man kan dessutom tejpa fast partnern runt möbler, annan BDSM-utrustning eller varför inte sätta en tejpbit för munnen som sträcker sig runt hela huvudet? Det finns så mycket att välja mellan!

Obaie Bondagetejp lämnar inget klister efter sig och är hela 20 meter långt, så visst har man mycket att leka med. Dess stilrena svarta yttre är även en fröjd för ögat.

Fördelar:

 • Kroppssäker tejp
 • Lämnar inget klister efter sig
 • Hela 20 meter att leka med

Nackdelar:

 • Tejpen fäster bara i sig själv och blir därför svår att fästa på någon annan yta

Obaie Handledsmanschetter i Läderimitation

obaie imiteret laeder handleds manchetter

Se priset här

vad sägs om manschetter med ett exklusivt utseende tillsammans med en fräck kedja som fulländar looken? Obaie Handledsmanschetter i Läderimitation har man stor glädje av vid fixeringslekar och kinky bondage. De kan enkelt dras nytta av antingen på egen hand eller tillsammans med annan BDSM-utrustning för spännande parlekar.

Manschetterna kan justeras likt ett bälte och är tillverkade av konstläder för ett snyggt utseende. Mellan manschetterna finns en kedja på 15 cm som ser till så att handlederna inte kan separeras särskilt långt från varandra. En spännande leksak för BDSM-entusiasterna, helt enkelt.

Fördelar:

 • Två lyxiga manschetter i konstläder
 • 15 cm kedja som binder ihop manschetterna
 • Perfekt till både nybörjare och de mer erfarna

Nackdelar:

 • Hade varit smidigare att justera manschetterna med kardborreband

Obaie Fotledsmanschetter i Läderimitation

obaie imiteret laeder ankel manchetter

Se priset här

Då har vi talat om handledsmanschetterna, och här kommer varianten som istället fästs runt fotlederna. För en fulländad BDSM-upplevelse, varför inte satsa på båda typerna av manschetter så att ens partner verkligen sitter fast medan man själv har full kontroll över läget.

Obaie Fotledsmanschetter i Läderimitation är ett ypperligt val för både nybörjare, BDSM-experter och de som vill kombinera manschetterna med andra spännande leksaker. Manschetterna justeras likt ett bälte för bästa passform, och med en 20 cm kedja mellan manschetterna kommer ens partner inte att kunna ta sig långt.

Fördelar:

 • Högkvalitativa manschetter i konstläder
 • Manschetterna är justerbara
 • 20 cm kedja som pryder produkten

Nackdelar:

 • Hade varit smidigare att justera manschetterna med kardborreband

Obaie Hand- och Fotled Spreader Bar

obaie håndleds og ankel spredestang

Se priset här

Vill du att din partner ska stå bredbent, redo för att ta emot dig? Då är Obaie Hand- och Fotled Spreader Bar en fräck lösning som både gynnar de oerfarna och bondage-experterna. Denne spreader bar är den perfekta BDSM-utrustningen för att krydda till dominanslekarna genom att fixera partnern så att han eller hon står bredbent utan att kunna röra sig. Stången har två manschetter för fotlederna för att kunna åstadkomma detta.

Samtidigt kommer utrustningen med två manschetter för handlederna, och när dessa har fästs runt partnerns handleder står hon eller han framåtlutad – helt fast och redo för stor njutning.

Fördelar:

 • Spreader bar i högkvalitativt nylon och metall
 • Stilrent svart utseende
 • Passande för alla oavsett erfarenhet

Nackdelar:

 • Hade gynnats av större avstånd mellan manschetterna

Obaie Justerbar Metal Spreader Bar

obaie justerbar metal spredestang

Se priset här

Ett problem med spreader bars är att man inte kan välja den exakta längden som passar en, men det här problemet är fullkomligt löst tack vare Obaie Justerbar Metal Spreader Bar. Den här stången kan justeras i längd, och det är därför upp till en själv hur mycket benen ska säras på.

Stången kommer med ringar som manschetter kan fästas i för att sedan tillåta för fixering av handleder eller fotleder. Vilken kroppsdel som ska fästas var väljer man själv för heta dominanslekar som man aldrig vill ska ta slut.

Fördelar:

 • Justera stången för att passa er perfekt
 • Tillverkad i robust metall
 • Passande för både nybörjare och de mer erfarna

Nackdelar:

 • Manschetter köps separat

Obaie Body Restraints Harness

obaie body restraints harness

Se priset här

Obaie Body Restraints Harness bjuder på många bondage-möjligheter som man definitivt inte vill gå miste om ifall man har en förkärlek till BDSM. Fäst antingen händerna bakom eller framför kroppen, och med de många olika ringarna kan man justera hur långt upp eller ner händerna ska fästas.

Ett halsband högst upp ser till så att utrusningen sitter på plats samtidigt som det ger ett mycket fräckt utseende. Detta är vadderat tillsammans med manschetterna för att säkerställa komfort utan att det skaver.

Fördelar:

 • Flera ringar för att justera manschetterna
 • Tillverkat av slitstarka material
 • Vadderade manschetter för komfort

Nackdelar:

 • Denne harness kan vara lite bred för vissa

Obaie Halsband i Konstläder med D-Ring

obaie immiteret læder halsbånd med d ring

Se priset här

För ett enkelt plagg som kan kombineras med en lång rad andra BDSM-leksaker kommer här Obaie Halsband i Konstläder med D-Ring. Detta fräcka och snygga halsband är ett härligt val vid puppy play och dominanslekar där man ska ha klart för sig vem den undergivna är.

Tack vare metallringen är det fritt fram att fästa ett koppel eller en kedja i halsbandet för extra kontroll över ens partner, men det går även bra att bara använda halsbandet som det är. För att det ska vara behagligt att ha halsbandet på under en längre tid är utrustningen mjukare på insidan.

Fördelar:

 • Snyggt halsband i konstläder
 • Kan kombineras med koppel, kedja eller snöre
 • Justerbar för att passa de flesta

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Obaie Handleds- och Lårmanschetter

obaie håndleds og lår manchetter

Se priset här

Vill man fixera ens partners handleder till låren för att begränsa hans eller hennes rörelseförmåga? Då gäller det att kika närmare på Obaie Handleds- och Lårmanschetter. Eftersom manschetterna kan justeras passar dessa de flesta, och när partnern väl är fastspänd har man full tillgång till hans eller hennes kropp.

Det här är perfekt utrustning att använda tillsammans med andra BDSM-leksaker såsom piskor och floggers för fantastiska dominanslekar med ens käraste. Nylonmaterialet ser till så att Obaie Handleds- och Lårmanschetter verkligen håller, och den stilrena svarta designen fulländar produkten.

Fördelar:

 • Prisvärd BDSM-utrustning
 • Manschetterna kan justeras för att passa de flesta
 • Stilren svart design

Nackdelar:

 • Materialet är en aning obekvämt

Ögonbindlar och masker

Ögonbindlar och masker har flera olika syften vid BDSM-sessioner och dominanslekar. De kan förse den dominanta med visuell stimulans, men de kan även begränsa synförmågan för den undergivna som då underkastar sig helt och hållet.

Vad man än vill använda plaggen till är det riktigt sexigt att ha fetischkläder, en ögonbindel eller mask som en del av parlekarna, så varför inte hitta favoriten redan idag? Nedan ska vi kika närmare på några heta masker och ögonbindlar som fulländar stunderna i sovrummet tillsammans med ens käraste.

Obaie Maskeradmask

passkey obaie masquerade mask

Se priset här

Att göra sig lite extra fin kan vara kronan på verket under de härliga parlekarna, och inte finns det någonting snyggare än en Obaie Maskeradmask. Här har vi en produkt som båda parter kommer att älska under rollspelen, men masken kan dessutom bäras utanför lekarna i sovrummet när det exempelvis är dags att ta sig till en maskeradfest.

Denne Obaie mask är tillverkad av en blandning mellan plast och konstläder. Samtidigt finns det två band på baksidan som kan knytas ihop för perfekt passform.

Fördelar:

 • Snygg mystisk mask för fulländande parlekar
 • Passar de flesta
 • Perfekt till rollspel, men kan även bäras vid maskeradfester

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Obaie Spandexmask med Hål för Munnen

obaie spandex maske med hul til mund

Se priset här

Den förra masken som vi kikade lite närmare på hade hål för munnen och ögonen, men här kommer en variant där enbart munnen har ett hål. Detta tillåter för kinky dominanslekar där den undergivnas synförmåga är begränsad.

Masken har en storlek som passar de flesta, och med kinky rollspel i kikaren kanske man vill kombinera masken med andra BDSM-leksaker. Vad sägs om en ballgag i munnen, fetischkläder, manschetter eller handbojor för att fixera den undergivna. Den öppna munnen ser dessutom till så att ett blowjob är mycket lättillgängligt.

Fördelar:

 • En storlek passar de flesta
 • Perfekt till kinky BDSM-sessioner
 • Tillverkat i hållbara material

Nackdelar:

 • Bör inte maskintvättas, utan ska tvättas förhand

obaie Premium Ögonbindel av Äkta Läder

Se priset här

Allting blir fräckare med läder, och Obaie Ögonbindel i äkta läder är inget undantag. Dra nytta av detta plagg under dominanslekarna där ens synförmåga helt försvinner, och istället skärps ens andra sinnen.

Kombinera ögonbindeln med andra BDSM-leksaker såsom piskor eller floggers. Den undergivna med ögonbindel är då helt oförmögen att veta när nästa slag är på ingång, och detta lägger till en helt ny dimension till njutningen!

Fördelar:

 • Tät nog så att man inte ser någonting genom ögonbindeln
 • Elastisk rem för att passa de flesta
 • Snygg design i konstläder

Nackdelar:

 • Hade gynnats av knytband eller en justerbar rem

Pinwheels

Pinwheels är en spännande typ av leksak för de som har en förkärlek till sinneslekar och vill krydda till parlekarna tillsammans. Rulla ens pinwheel över partnerns kropp på antingen ett lätt smekande sätt eller applicera lite kraft bakom rullningen för att bjuda på smärtsam njutning. Nedan ska vi kika på några olika pinwheels som blir perfekta både för nybörjarna och de lite mer erfarna!

Obaie Mini Pinwheel Nybörjare

passkey obaie beginner s mini pinwheel

Se priset här

Om man har fått upp ögonen för BDSM men fortfarande är en nybörjare inom den här världen kan det vara värt att kika på Obaie Mini Pinwheel Nybörjare. Vad den här leksaken gör är att rullas över partnerns rygg eller andra kroppsdelar för härliga sinneslekar.

Detta pinwheel är tillverkat i plats, och därför är inte piggarna särskilt smärtsamma – en egenskap som gör leksaken till ett perfekt nybörjar-pinwheel. Styr själv hur mycket det ska kännas genom att applicera ett visst tryck, och varför inte kombinera leksaken med annan BDSM-utrustning!

Fördelar:

 • Mycket billigt pris
 • Perfekt till nybörjare
 • Kompakt för enkel förvaring och transport

Nackdelar:

 • Hade gynnats av ett skydd vid förvaring

obaie Sharp Spike Pinwheel

Se priset här

Här har vi ett pinwheel i rostfritt stål, och tack vare materialet kommer den här leksaken att bjuda på mer smärta än en pinwheel i plast. Rulla hjulet över valfri kroppsdel och välj själv hur stor kraft som ska appliceras för en mer eller mindre smärtsam upplevelse.

Med ett härligt svart stilrent utseende är inte detta pinwheel bara effektivt, utan ser också riktigt snyggt ut. Det här är en Obaie produkt som man inte får missa om man älskar sinneslekar.

Fördelar:

 • Billigt pris
 • Härligt material i rostfritt stål
 • Perfekt för sinneslekar

Nackdelar:

 • Piggarna kunde ha varit lite vassare

Bröstklämmor och -stimulans

Det finns ingen avsaknad av fräcka leksaker till brösten oavsett om det är tal kring bröstklämmor för smärtsam njutning eller vibratorer för härlig stimulans. Vilken typ av bröststimulans man föredrar finns det säkerligen en Obaie produkt som passar en. Fortsätt att läsa, för nedan ska vi kika på några högkvalitativa bröstklämmor och andra leksaker för bröststimulans!

Obaie Alligator Bröstklämmor med Kedja

obaie alligator brystklemmer med kaede

Se priset här

Bröstklämmor ger en helt ny dimension till njutningen tillsammans med partnern i sovrummet, och de står utan tvekan för definitionen av smärtsam njutning. Obaie Alligator Bröstklämmor med Kedja kan justeras för att ge ett mer eller mindre kraftigt tryck, och därefter fästs de runt ens bröstvårtor.

Mellan klämmorna hänger en metallkedja på 31,5 cm i längd, och denne bjuder på en viss tyngd samtidigt som den gör utseendet fräckare. Dra nytta av dessa härliga Obaie klämmor för fantastiska dominanslekar!

Fördelar:

 • Justerbara klämmor
 • Fräck kedja som ger tyngd åt klämmorna
 • Perfekt tillbehör till dominanslekarna

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Obaie Sugkoppar med Vibrator till Bröstvårtor

obaie vibrating nipple suckers

Se priset här

För de som älskar bröststimulans blir följande produkt det perfekta valet: Obaie Sugkoppar med Vibrator till Bröstvårtor. De små sugkopparna är tillverkade i ett skönt silikonmaterial och fästs utan problem runt ens bröstvårtor.

Inom varje sugkopp finns en bullet vibrator som bjuder på ett riktigt skönt vibrationsprogram. Vibratorerna drivs med två stycken LR41-batterier, men dessa ingår i paketet så att man omedelbart kan börja njuta av leksaken.

Fördelar:

 • Stor valuta för pengarna
 • Tillverkade i lent silikonmaterial
 • Kommer med härliga vibrationer

Nackdelar:

 • Kräver batterier

Obaie Justerbara Bröstklämmor

obaie justerbare brystklemmer

Se priset här

Föredrar du bröstklämmor med lite extra tyngd som både känns och ser fantastiska ut? Då kan Obaie Justerbara Bröstklämmor stå till tjänst. Bröstklämmorna bjuder på smärtsam njutning samtidigt som man själv bestämmer hur hårt de ska sitta tack vare den justerbara designen.

Med fyra silverkulor som hänger från varje bröstklämma får man extra tyngd tillsammans med visuell stimulans. Materialet nickelfri metall ser till så att leksaken är högkvalitativ och verkligen håller under de vilda lekarna i sovrummet.

Fördelar:

 • Justerbara klämmor
 • Prisvärd produkt
 • Härliga metallkulor som hänger från klämmorna

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Obaie Sugkoppar i Silikon till Bröstvårtor

obaie brystvorte sugekopper blød

Se priset här

Lena sugkoppar i silikon känns mycket sköna mot ens bröstvårtor samtidigt som de ökar ens känslighet. Placera Obaie Sugkoppar i Silikon på ens bröstvårtor och känn av det härliga vakuumet som skapas.

Sugkopparna är ett perfekt val vid både onani och parlekar för att lägga till en extra dimension till njutningen. För ett bättre sug rekommenderas det att dra nytta av en klick glidmedel innan dess att sugkopparna sätts fast.

Fördelar:

 • Framställda i härligt silikonmaterial
 • Gör bröstvårtorna mer känsliga
 • Perfekt vid både parlekar och onanisessioner

Nackdelar:

 • En aning svåra att få av när de väl har fästs

Strap-ons och gagballs

Gagballs och Strap-ons är två typer av produkter som har mycket att ge under parlekarna. Oavsett om man vill dra nytta av dessa fräcka leksaker under dominanslekarna eller vanligt hederligt samlag finns det mycket att älska. Nedan ska vi kika närmare på några olika strap-ons och gagballs från märket Obaie.

Obaie Nybörjargag

obaie begynder gag

Se priset här

Gör parlekarna fräckare än någonsin med en prisvärd gagball som blir perfekt för nybörjarna inom världen av BDSM. Leksaken är passande för dominanslekar där remmen fästs runt huvudet medan bollen vilar i munnen.

För enkelhetens skull har bollen lufthål som man kan andas genom, och remmen är justerbar för perfekt passform. Som en extra positiv aspekt kan man förvänta sig ett mjukt inre som gör denne gagball mer bekväm att bära.

Fördelar:

 • Billigt och bra
 • Lufthål i bollen för trygghetens skull
 • Perfekt till nybörjare inom BDSM

Nackdelar:

 • Bollen kan anses vara lite stor för vissa

Läs hela recensionen här

Obaie Unisex Strap-On Harness with Dildo

obaie unisex strap on harness med dildo

Se priset här

En härlig strap-on kan göra under för parlekarna, och särskilt om den kommer i form av Obaie Unisex Strap-On Harness with Dildo. Denne högkvalitativa harness är justerbar för perfekt passform, och dildon som ingår i paketet har en svart stilren design som man inte kan slita blicken från.

Dildon på 12,5 cm i längd och 2,3 cm i diameter är tillverkad av ett lent silikonmaterial, och dess utformning gör den perfekt att dra nytta av både analt och vaginalt. Om ni älskar strap-on lekar är den här produkten ett måste!

Fördelar:

 • Högkvalitativ justerbar harness
 • Stilren dildo i lent silikonmaterial
 • Kan användas både analt och vaginalt

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

obaie Soft Konstläder Silikon Gag

obaie Soft Konstläder Silikon Gag

Se priset här

Den sista gagball på listan är en riktigt exklusiv variant. Här är det ingen plast som gäller, utan man kan förvänta sig en len och skön boll i silikon samt en rem i konstläder. Leksaken är därför effektiv samtidigt som den ser riktigt snygg ut.

För att få en skräddarsydd upplevelse är det inga problem att justera remmen för att passa perfekt om ens huvud. För att det ska vara skönt att bära denne gagball under en längre tid kommer den också utrustad med en mjuk insida.

Fördelar:

 • Boll i lent silikonmaterial
 • Mycket prisvärd
 • Justerbara remmar

Nackdelar:

 • Skulle gynnas av att kunna spännas ett hål längre in
 • Bara bollen som är i silikon, remmarna vid sidan är konstläder och ligger obekvämt i munnen
emy testare
“Hej, jag heter Emy och är 21 år. Jag har också skrivit om denna silikongag, läs min recension här.”

Läs hela recensionen

 

Övriga leksaker

Då har vi kommit till den sista kategorin på listan, och här ska vi nämna några av de övriga Obaie leksakerna som man inte kommer att vilja missa. Vare sig det är tal om penisringar, fjädrar eller sexlakan kan det utan tvekan finnas en härlig leksak som fångar ens intresse.

Obaie Metallpenisringar 3 st

obaie metal penisringe 3 stk

Se priset här

Penisringar har man kanske tidigare hört talas om: en ring som fästs runt ens penis för en kraftigare och mer långvarig erektion. Dessa är dock vanligtvis tillverkade av silikon eller ett liknande töjbart material – och det är detta som gör följande produkt unik.

Obaie Metallpenisringar 3 st är nämligen en grupp penisringar som är tillverkade av rostfritt stål och riktar sig till personerna som har erfarenhet av penisringar. Testa på ringarna en i taget eller bär alla samtidigt för en fantastisk känsla.

Fördelar:

 • Mycket billigt pris
 • För kraftiga och långvariga stånd
 • Tillverkade i robust rostfritt stål

Nackdelar:

 • Inte passande för nybörjare

Obaie Kinky Feather Tickler

fuxtoy obaie kinky feather tickler

Se priset här

BDSM-sessionerna blir alltid så mycket bättre när man har en fjäderkittlare vid ens sida, och här kan Obaie Kinky Feather Tickler stå still tjänst. Låt fjädern föras över partnerns kropp för lätt stimulans eller outhärdligt kittlande.

Obaie Kinky Feather Tickler är ett ypperligt tillbehör till bondage-lekar, och den blir en riktig höjdare när den kombineras med andra fräcka BDSM-leksaker. Testa på fjädern när det är dags för sololekar eller när man vill skämmas bort av sin partner.

Fördelar:

 • Stor valuta för pengarna
 • Fräck fjäder som är perfekt vid bondage
 • Passande för både nybörjare och BDSM-experter

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

obaie Luxury Vattentätt Sexlakan

Se priset här

Den nästsista produkten som blir perfekt under bland annat våta lekar med den personen som man håller kär är Obaie King Size Sexlakan. Detta lakan kan man lägga på antingen golvet, sängen eller annan valfri möbel för att skydda det som är under lakanet.

Använd rikligt med massageoljor, glidmedel eller andra vätskor och se till så att ens möbler förblir rena och torra tack vare sexlakanet från Obaie. Rengöring av lakanet är lätt som en plätt och det är sedan fullt möjligt att använda lakanet så många gånger man vill.

Fördelar:

 • Skyddar ens möbler
 • Tillåter för riktigt våta och intensiva parlekar
 • Prisvärt

Nackdelar:

 • Kan kännas lite plastigt att ligga på

Obaie Submissive Play Kit

obaie submissive play kit mtu

Se priset här

Vad sägs om ett kit med allt man kan tänkas vilja ha för dominanslekar? Här kommer ett paket som innehåller både bondage tejp, bröstklämmor och en gagball för att fullända BDSM-sessionerna tillsammans med ens partner.

Här är det stor valuta för pengarna som gäller med leksaker som är tillverkade av högkvalitativa material: bröstklämmor av stål, gagball av konstläder och silikon samt tejp som inte lämnar något klister efter sig. Kan det bli bättre än så?

Fördelar:

 • Bondage tejp, bröstklämmor och gagball i ett smidigt set
 • Tillverkade av högkvalitativa material
 • Perfekt till dominanslekar

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Utgått:

Obaie Halsband i Konstläder med Kedja

obaie immiteret læder halsbånd med kæde

Se hela katalogen här

För de som älskar puppy play eller som helt enkelt vill krydda till dominanslekarna finns det inget bättre val än Obaie Halsband i Konstläder med Kedja. Den här fräcka utrustningen tar rollspelen till nya höjder när den dominanta fäster halsbandet om den undergivna partnerns hals.

Halsbandet är tillverkat av konstläder, men på insidan finns en mjuk yta för att se till så att det är behagligt att ha halsbandet på sig. Se till att justera halsbandet så att det passar perfekt, och greppa sedan tag i metallkedjan för full kontroll över partnern. Kedjan kan dock tas av om man hellre föredrar detta.

Fördelar:

 • Högkvalitativt justerbart halsband i konstläder
 • Mjukt inre för komfort
 • Kedjekopplet kan tas på och av

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Obaie Spandexmask med Hål för Ögon och Mun

obaie spandex maske med hul til øjne og mund

Se priset här

Gör parlekarna fräckare än någonsin med Obaie Spandexmask med Hål för Ögon och Mun. Masken är utomordentligt passande för fetischlekar samtidigt som den också är bekväm för bäraren. Det finns hål för både ögonen och munnen, så det är inga problem att se eller andas genom masken.

Trots detta är Obaie Spandexmask ett fräckt fetischplagg som både hon och han kommer att älska. Använd gärna masken tillsammans med ballgags, bondagerep eller andra BDSM-leksaker för fulländande parlekar.

Fördelar:

 • En storlek passar alla
 • Härligt fetischplagg för dominanslekar
 • Tillverkat i hållbara material

Nackdelar:

 • Bör inte maskintvättas, utan ska tvättas förhand

Obaie Teasing Japanska Bröstklämmor

obaie teasing japanese nipple clamps mtu

Se priset här

Älskar du smärtsam njutning via bröststimulans? Är du på jakt efter en sexig leksak för att krydda till dominanslekarna eller onanisessionerna? Då är Obaie Teasing Japanska Bröstklämmor det rätta valet för dig.

Dessa Obaie klämmor är tillverkade av svart stål och har många snygga detaljer för visuell stimulans. Samtidigt går det en kedja mellan klämmorna som ger extra tyngd åt dem för pirrande stimulans som man aldrig kan få nog av.

Fördelar:

 • Snygg utformning med härliga detaljer
 • Sköna bröstklämmor för smärtsam stimulans
 • Kedja mellan bröstklämmorna för extra tyngd

Nackdelar:

 • Kan vara lite för intensivt för nybörjare

Obaie Justerbara Bröstklämmor med Kedja

obaie justerbare brystklemmer med kæde

Se priset här

Obaie Justerbara Bröstklämmor med Kedja bjuder på härlig smärta under dominanslekarna, men även vid onanisessionerna på egen hand. Dessa klämmor kan justeras så att man får det trycket som man föredrar.

Mellan klämmorna går en metallkedja som både ger extra vikt samt visuell stimulans. Klämmorna har en längd på 7 cm medan kedjan är 40 cm lång. Testa på denne fräcka leksak redan idag och krydda till det i sovrummet med smärtsam njutning!

Fördelar:

 • Justerbara för anpassat tryck
 • Härlig kedja för extra tyngd
 • Passande vid både parlekar och onani

Nackdelar:

 • Kan vara lite tröga att justera

Obaie Sugkoppar till Bröstvårtor

obaie brystvorte sugekopper

Se priset här

Här kommer ännu en typ av sugkoppar till bröstvårtorna, men den här gången i plast för att kunna skapa ett effektivt vakuum. Fäst dessa sugkoppar runt bröstvårtorna för att öka storleken och känsligheten. Om man älskar bröststimulans är detta ett utomordentligt val.

Obaie Sugkoppar till Bröstvårtor kan utan problem både dras nytta av under solostunderna samt när man vill krydda till det i sovrummet med partnern. Med det billiga priset som kronan på verket kan det knappt bli bättre.

Fördelar:

 • Stor valuta för pengarna
 • Ökar bröstvårtornas känslighet och storlek
 • Små och smidiga för lätt förvaring och transport

Nackdelar:

 • Har lite skarpa kanter

Vad erbjuder Obaie?

Obaie, en dansk producent av exklusiva BDSM-produkter i samarbete med Sinful, erbjuder en läcker kollektion av kinky sexleksaker som sträcker sig bortom traditionella dildos och vibratorer. Den omfattande produktsortimentet inkluderar allt från strap-ons och handbojor till piskor och paddlar, perfekt för dem som utforskar BDSM och fetischlekar.

Designprocessen för obaies produkter är noggrant genomtänkt, och fokus ligger på att skapa en perfekt helhet med detaljer som materialval, svart färg och låsmekanismer. Produkterna finns i olika material som spandex, konstläder och metall för att tillgodose olika preferenser inom fetischlekar.

Trots att obaies produkter är inriktade mot BDSM-världen, presenteras de som mildare och därmed passande för nybörjare. Från en lätt dask på rumpan till gagballs och bondagetejp, erbjuder obaie ett brett utbud av lättanvända produkter för att utforska och bygga upp mer stimulerande lekar.

Genom att introducera dessa fetischleksaker i sexlivet kan par piffa upp intimiteten och återuppliva gnistan. Obaie ger möjlighet till ett kinky äventyr och utforskar nya aspekter av sexualitet, vilket kan vara en oväntad och spännande resa för dem som är nyfikna på den erotiska världen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här