Recension – Lovense Nora Rabbit Vibrator Appstyrd

39

Jag har testat “Lovense Nora Rabbit Vibrator” och jag säger bara wow, vilken leksak! När jag äntligen fick hem min leksak så var jag uppspelt som ett barn på julafton. Det bara kliade i fingrarna av iver att öppna förpackningen och sätta igång och leka.

Den har en perfekt vikt och storlek (den är ungefär lika stor som en 50cl petflaska), så den är enkel att hantera. Materialet är mjukt och lent och jag älskar den lysande rosa färgen.

Då “Lovense Nora Rabbit Vibrator” har en mängd olika funktioner så är den extremt effektiv, garanterar orgasm och passar alla, oavsett om du behöver mycket eller lite stimulans för att få orgasm.

susanne testare
“Hej, jag heter Susanne och är 32 år. Det är jag som skrivit den här recensionen och har gett Lovense Nora Rabbit Vibrator Appstyrd
5 av 5 stjärnor”

När du väl har lärt känna leksaken så är den enkel att hantera, du styr den antingen via knapparna på leksaken eller via appen som du laddar ner. Jag älskar dom förprogrammerade spåren som finns i appen! Det finns otroligt många spår att välja mellan och alla spår tillfredställer mig på olika sätt.

Med “Lovense Nora Rabbit Vibrator” kan du utforska och experimentera med din kropp. Den stimulerar klitoris, g-punkten och om du som jag är lite busig, även analen. Jag rekommenderar leksaken till alla som vill ha njutning, både par och singlar.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här
 Lovense Nora Rabbit Vibrator Appstyrd


Fördelar

  • Den har en stor mängd hastigheter och funktioner
  • Den är vattentät, du kan ha med den i duschen
  • Det är en perfekt leksak att krydda upp sexlivet med då ens partner kan styra hastighet och funktion via en app
  • Du slipper allt krångel med batterier då du enkelt laddar upp den med en USB-kabel

Nackdelar

  • Den är lite för högljudd, det är svårt att smygleka
  • Den har så många olika funktioner så det tar en liten stund att lära känna den
  • Klitorisvibratorn känns lite för vobblig/ostabil

Recension

Första intryck

Mitt första intryck när jag fick hem min “Lovense Nora Rabbit Vibrator” var att den kändes väldigt imponerande. Den levererades i en exklusiv ask och jag slogs genast av den härligt lysande rosa färgen som inbjöd till lek. Materialet är väldigt mjukt och känns skön mot huden. Det såg ut som den perfekta drömleksaken som skulle ta mig till nya höjder.

Det som förvånade mig var hur kraftfull “Lovense Nora Rabbit Vibrator” kan vara. Vid dom kraftigaste inställningarna så vibrerar och snurrar den för fullt, och vid dom lägre inställningarna så är den lekfullt mjuk. Jag älskar att slippa allt krångel med batterier och att den laddas upp enkelt med en USB-kabel.

Dock får du vara lite försiktig när och vart du laddar den, du vill ju inte att barn eller andra ska råka se den.

 

Upplevelse

Jag tycker att “Lovense Nora Rabbit Vibrator” är en fantastisk och mångsidig leksak! Den har så många olika funktioner att jag konstant hittar nya kombinationer och får nya överraskningar.

Innan jag lärde känna leksaken var det lite krångligt att få till en bra rytm som passade mig. Men övning ger färdighet (och oj så kul det är att öva!) och när jag lärt känna leksaken så hittade jag dom inställningar som passar mig och som gör mig galen. Något jag verkligen uppskattar är dom färdiga spåren jag hittade i appen, då kan jag prova på en mängd olika kombinationer och hitta mina favoriter.

 Lovense Nora Rabbit Vibrator Appstyrd

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

“Lovense Nora Rabbit Vibrator” lever verkligen upp till mina förväntningar, det är en riktigt rolig leksak att leka med och det är definitivt en 100% garanti för orgasm! När jag använder den så känner jag hur skönt den masserar när kulorna roterar inuti mig, samtidigt som klitorisvibratorn smeker min klitoris.

Det jag tycker är absolut roligast är att använda leksaken tillsammans med min partner. Han styr då leksaken via appen, och vill vi göra det mer spännande så behöver han inte ens vara hemma när han styr den. Det är fruktansvärt kittlande att lämna över makten för min njutning till honom.

Jag älskar när han retar mig, när han märker att jag håller på att komma så ändrar han inställning för att hålla orgasmen borta en liten stund till. Sen när han tycker att det är dags för mig att komma så maximerar han intensiteten och orgasmen exploderar genom hela kroppen.

Jag älskar att experimentera och testa nya saker, med hjälp av min fantasi och “Lovense Nora Rabbit Vibrator” så kan jag verkligen uppfylla alla mina behov. Jag kände mig lite busig och blev nyfiken på vilka fler sätt jag kunde använda leksaken på, och då kom jag på det. Analt. Wow, vilken grej!

Med hjälp av glidmedel så kunde jag enkelt föra in staven i analen, sen satte jag på kulornas rotationsfunktion. Vilken underbar effekt och jag fick en otroligt härlig invärtes massage.

Jag tycker att storleken på leksaken är perfekt, hade den varit större så tror jag att den hade känts klumpig att använda. Den är lätt, smidig och enkel att sköta. Den största överraskningen och fascinationen är att jag faktiskt med hjälp av “Lovense Nora Rabbit Vibrator” upptäckt min g-punkt!

Jag har aldrig tidigare hittat en leksak som har lyckats stimulera g-punkten, så förstå att jag känner mig lycklig. Dildon hittar enkelt g-punkten och ger den en ordentlig massage som resulterar i en orgasm.

En annan spännande funktion är att du kan sätta på musik som leksaken reagerar på. Jag har aldrig tidigare stött på en sexleksak som kan interagera med musik, vilken unik och fantastisk idé!

 Lovense Nora Rabbit Vibrator Appstyrd

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Tyvärr så tycker jag att klitorisvibratorn är lite för vobblig, ibland känns det som att den lever sitt eget liv. Jag hade föredragit att den var mer stabil eller fast, men det löste jag lätt genom att placera tummen på vibratordelen och tryckte ner den mot min klitoris. Då fick jag en stimulans som passade mig bättre och orgasmen kom med full fart. Den var så intensiv att min partner fick lägga sin hand över min mun för att jag inte skulle skrika rakt ut. Jag vill ju inte att grannarna ska höra allt.

 

Hur använder du Lovense Nora Rabbit Vibrator?

Mitt absolut bästa tips till er är att skaffa ett riktigt bra glidmedel. Då är det lättare att föra in din “Lovense Nora Rabbit Vibrator”. Dessutom så får du då ett bättre glid och då är det lättare att hamna i en bra rytm, det förbättrar hela upplevelsen, jag lovar!

Mitt andra tips är att ta det lugnt i början, då leksaken har en mängd olika funktioner så kan det i början kännas lite rörigt och svårt att hitta rätt funktion. Så ta det i din egen takt i lugn och ro, och glöm inte att ha roligt medan du utforskar alla funktioner.

Du använder din “Lovense Nora Rabbit Vibrator” genom att när den är avstängd så för du in den i underlivet. Placera klitorisvibratordelen på din klitoris (gärna lite glidmedel även där) och sen så startar du den.

Du styr den enkelt med dom två knapparna som sitter längst ner på leksaken, ett lätt tryck på ena knappen och så är leken igång. Man kan även styra den via appen som man laddar ner till sin telefon. Då kan du på ett smidigt sätt prova alla kombinationer, och det är även i appen du hittar dom förinställda spåren.

 

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera “Lovense Nora Rabbit Vibrator” till alla, det borde finnas en i varje vuxen persons hem. Men främst så skulle jag rekommendera den till andra par som vill/behöver krydda upp sexlivet lite.

Det är väldigt upphetsande att dela upplevelsen med en partner, och speciellt då båda kan vara aktiva. Om den ena har leksaken i sig och den andra sköter funktionerna via appen så känner sig båda delaktiga och det ger mycket krydda och spänning.

 Lovense Nora Rabbit Vibrator Appstyrd

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Det säger andra kunder

Det är tyvärr inte så många som har recenserat produkten, men en annan kund säger att “Lovense Nora Rabbit Vibrator har använts vid flera gånger med stort nöje!” och

“Extra kul är det att som man styra vibrationerna via appen om man inte har möjlighet att vara i rummet, men ändå vill “vara med””.

Jag kan inte annat än att hålla med den kunden, min och min partners erfarenhet av leksaken säger samma sak. Den är ett fantastiskt tillskott tillsexlivet.

Sammanfattning

Min uppmaning till dig som läser det här är, köp “Lovense Nora Rabbit Vibrator” idag! Du hittar inte en leksak som är mer mångsidig eller som garanterar intensivare orgasmer. Man utvecklar sin sexualitet genom den stora variation som leksaken erbjuder. Den väcker en nyfikenhet och ens busiga jag.

Det roligaste med leksaken är att jag för första gången i mitt liv har hittat min g-punkt. Jag älskar att jag kan styra den med hjälp av appen, roligare blir det när min partner styr den och därigenom också styr min orgasm.

Tyvärr så är den ganska högljudd så det är svårt att smygleka, men å andra sidan kan det vara ett kul sätt att väcka sin partner på. Klitorisvibratorn kändes lite för ostadig men allt går att lösa genom att placera tummen på den.

stjärnor Överlag tycker jag att det är en fantastisk leksak och jag kan inte annat än att ge Lovense Nora Rabbit Vibrator 5 av 5 stjärnor.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här